FORKLIFT ENERGIE - Spécialiste intégrateur de batteries lithium

Frankrig

Factory icon Fabrikant/ Producent

FORKLIFT ENERGIE
Web icon

Visning af produktkataloget

Frankrig

Bekræftet af Europages

Design og levering af batteripakker og omformere til dit professionelle marineudstyr eller fritidsudstyr. FORKLIFT ENERGIE stiller sine 15 års industrielle erfaring til rådighed for dig, uanset om du har brug for at konvertere termisk sporingsudstyr tilbage til elektrisk strøm, designe en batteripakke, der passer til dit tunge eller lette elektriske køretøj, eller rådgive dig om valget af et industrielt lithiumbatteri, der er kompatibelt med aktiviteten i din arbejdsbåd eller fritidsbåd. Design og integration af systemer til lagring af batterienergi, Støtte til at vælge løsninger, der tager hensyn til de menneskelige, teknologiske, funktionelle, bæredygtige og økonomiske aspekter. På hvert trin gør vi dig opmærksom på fordele og ulemper ved den foreslåede teknologi.

Anmod om et pristilbud

Frankrig

Bekræftet af Europages

Design og levering af LITHIUM-batteripakker til din Golfcart - tung quadricykel (L7e-type) eller let køretøj. Uanset om du har brug for at omdanne termisk udstyr til elektrisk drift, undersøge en batteripakke tilpasset dit tunge eller lette elektriske køretøj eller rådgive dig om valget af et industrielt litiumbatteri, stiller FORKLIFT ENERGIE sine 15 års industrielle erfaring til din rådighed. Design og integration af batterilagringssystemer, Støtte til at vælge løsninger, der tager hensyn til de menneskelige, teknologiske, funktionelle, bæredygtige og økonomiske aspekter. På hvert trin gør vi dig opmærksom på fordele og ulemper ved den foreslåede teknologi.

Anmod om et pristilbud

Frankrig

Bekræftet af Europages

Retrofit af dit termiske GSE-udstyr til elektrisk og udskiftning af udstyr udstyret med blybatterier til LITHIUM-teknologi. FORKLIFT ENERGIE stiller 15 års industriel erfaring til din rådighed, hvad enten det drejer sig om at ombygge termisk baneudstyr til elektrisk, undersøge en batteripakke tilpasset dit tunge eller lette elektriske køretøj eller rådgive dig om valget af et industrielt lithiumbatteri, der er kompatibelt med aktiviteten på dit arbejdsfartøj eller fritidsfartøj til søs. Design og integration af energilagringssystemer til batterier, Støtte til at vælge løsninger, der tager hensyn til de menneskelige, teknologiske, funktionelle, bæredygtige og økonomiske aspekter. På hvert trin gør vi dig opmærksom på fordele og ulemper ved den foreslåede teknologi.

Anmod om et pristilbud

Frankrig

Bekræftet af Europages

Vi tilbyder vores ekspertise inden for design af energilagringsprodukter og -systemer for at opfylde dine forventninger med hensyn til : funktionalitet, leveringstider, omkostninger, fremstilling, sikkerhed og holdbarhed - det er vores mission. FORKLIFT ENERGIE, en DC-specialist, vil samarbejde med dig om at udvikle avancerede, skræddersyede løsninger til dit indbyggede energilagringssystem baseret på dine tekniske krav og behov. Vores designkontor for energilagring stiller al sin industrielle knowhow til rådighed for at hjælpe dig med at bygge dette udstyr, uanset om det er en landbrugsrobot, et innovativt værktøj til byggebranchen eller en AGV til rumfartsindustrien. Vores industrielle erfaring og vores følsomhed over for teknologiske og økonomiske valg sikrer, at du ender med pålideligt, funktionelt og holdbart udstyr, der passer perfekt til dets brugere.

Anmod om et pristilbud
English Se de 6 produkter Deutsch Se de 6 produkter Български Se de 6 produkter Čeština Se de 6 produkter Español Se de 6 produkter Suomi Se de 6 produkter Français Se de 6 produkter Eλληνική Se de 6 produkter Magyar Se de 6 produkter Italiano Se de 6 produkter Lietuvių Se de 6 produkter Nederlands Se de 6 produkter Norsk Se de 6 produkter Polski Se de 6 produkter Português Se de 6 produkter Română Se de 6 produkter Svenska Se de 6 produkter Slovenščina Se de 6 produkter Türkçe Se de 6 produkter

FORKLIFT ENERGIE har siden 2016 været specialist i energiforsyning i køretøjer og eksternt til industrien. Virksomheden ligger i Bretagne i Morbihan (56) og opererer over hele landet. FORKLIFT ENERGIE adskiller sig fra sine konkurrenter ved kvaliteten af sit arbejde, sine resultater, sin dynamisme, sin service og personalets høje disciplin. Den erfaring og ekspertise, vi har opbygget gennem årene, har gjort os til en ideel samarbejdspartner. FORKLIFT ENERGIE er specialiseret inden for godshåndtering til: - Import, - Evaluering og distribution - Salg og udlejning - Montage og regenerering - Ibrugtagning og reparation. Virksomheden har som mål at hjælpe logistikindustrien, bilindustrien, luftfart og skibsindustri med at designe, ombygge eller modernisere deres udstyr og gå fra blydrevne batterier til lithium-teknologien. Virksomheden tilbyder logistik-branchen, industrier og skibsfart sin knowhow på området for jævnstrøm og sine anvendelser inden for mobilitet. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger!

Dokumenter

Domain icon Fabrikant/ Producent

FORKLIFT ENERGIE

POULFETAN

56440 Languidic - Frankrig

momsnr.
Kontakt

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

  • Antal ansatte
    1 – 10

Organisation

  • Etableringsår
    2016
  • Virksomhedens art
    Hovedsæde – Moderfirma
  • Hovedaktivitet
    Fabrikant/ Producent

Erhvervsoplysninger

Kundeområder

  • Check Circle Outline icon International

Aktiviteter i FORKLIFT ENERGIE

  • Batterier
  • Industrivedligeholdelse
  • regenerering betjening gaffeltruck
  • vogn
  • batterier til gaffeltrucker og transportapparater
  • gaffeltrucks
  • Litium batterier
  • oplagring af energi
  • opbevaringsløsninger
  • mobil løftning