• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skaldyr- på dåse

Resultater for

Skaldyr- på dåse - Import eksport

 1. EIRASMAR

  Spanien

  Virksomhed der sælger toskallede bløddyr og blæksprutter. Vore produkter sælges som konserves.

 2. STRENA TRADING

  Spanien

  Virksomheden STRENA TRADING, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den opererer også inden for fødevarer, rensemidler til industrien, Honning, og vin engros brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 3. PORTOMAR

  Spanien

  Virksomheden PORTOMAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den er baseret i Vilagarcia De Arosa, Spanien.

 4. SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL

  Bangladesh

  Virksomheden SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den er baseret i Khulna, Bangladesh.

 5. FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Skaldyr, på dåse, og Skaldyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Labruge, Portugal.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FRUITS OF THE SEA LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FRUITS OF THE SEA LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den er baseret i Shoeburyness, Det Forenede Kongerige.

 2. ITALMOLLUSCHI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ITALMOLLUSCHI S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den opererer også inden for friske bløddyr, og fangst af bløddyr brancherne. Den er baseret i Ischitella, Italien.

 3. MYTILEA

  Frankrig

  Virksomheden MYTILEA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den er baseret i Le Vivier Sur Mer, Frankrig.

 4. ORBE SA

  Spanien

  Virksomheden ORBE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Krebsdyr, på dåse, Fisk, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Vigo, Spanien.

 5. ECCO SEAFOOD A/S

  Danmark

  Virksomheden ECCO SEAFOOD A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den opererer også inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Krebsdyr, på dåse, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Strandby, Danmark.

 1. RALUN EXPORT

  Chile

  Virksomheden RALUN EXPORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den opererer også inden for muslinger, og pakkede hjertemuslinger brancherne. Den er baseret i Coronel, Chile.

 2. AASF LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AASF LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den er baseret i Kilkeel, Det Forenede Kongerige.

 1. CELTARMOR

  Frankrig

  Virksomheden CELTARMOR, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Skaldyr, på dåse, og Skaldyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Saint Quay Portrieux, Frankrig.

 2. CLUB INVESTMENT PROJECT

  Israel

  Virksomheden CLUB INVESTMENT PROJECT, er en Engrossalg, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den er baseret i Holon, Israel.

 3. LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S

  Danmark

  Virksomheden LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Skaldyr, på dåse, og Skaldyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Nykoebing M, Danmark.

 4. MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY

  Spanien

  Virksomheden MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den er baseret i Ávila, Spanien.

 5. CONSERVAS MARINAS S.L.

  Spanien

 6. CONSERVAS CRUZ MAR SA

  Spanien

 7. STE AQUACULTURE JAOUEN

  Frankrig

 8. ARKALE MAXKURTEGI CB

  Spanien

 1. ORKNEY FISHERMEN'S SOCIETY LTD

  Det Forenede Kongerige

 2. LETT GROUP LTD

  Irland

 3. MANUEL VICENTE MOSQUERA E HIJOS SA

  Spanien

 4. DAN SHELLFISH A/S

  Danmark

 5. SIRION SEAFOOD APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  SIRION SEAFOOD APS – dit sted for fisk og skaldyr i Europa, blev grundlagt i København i Danmark i 2007, SIRION SEAFOOD APS er blevet en af de førende indkøb og QC virksomheder i Europa af fisk og skaldyr. Som en leverandør af løsninger inden for fisk og skaldyr i Europa, kan vi tilbyde et omfattende udvalg af frossen/frisk fisk og skaldyr med vores professionelle tjenester (fabriksaudit / kvalitetskontrol / lastovervågning / produktudvikling). Takket være vores store netværk, særdeles erfarne direktører, erfarne QC-team, professionelle service og hurtig kommunikation, har vi opbygget et solidt omdømme inden for fisk og skaldyr sektoren i Skandinavien som en pålidelig partner der dækker alle dine behov for fisk og skaldyr i hele Europa. Vi samarbejder i øjeblikket med mange pålidelige fabrikker som er certificeret med HACCP, ISO, BRC, ASC, MSC, BAP, BSCI, HALAL. Vores primære markeder: Europa, USA, Canada, Asien (Japan, Korea osv.) og andre. Vores hovedprodukter: Laks, torsk, hummer, makrel, blæksprutte, tun, muslinger, Alaska lyssej, kaviar/rogn, svinekød, oksekød, dyrefoder. Rejer (Black Tiger, Vannamei, Scampi, Cat Tiger osv.), pangasius/swai, vildfanget fisk (tun, guldmakrel, grouper osv.), farmproduceret fisk (rød/sort tilapia, barramundi osv.), blæksprutte (blæksprutte, tiarmet blæksprutte), bløddyr (muslinger, krabbe), værditilføjet skaldyr (sushi, nobashi, torpedo osv.), skaldyr på dåse, andet (frøer, surimi osv.). Grisefødder, frisk svinekam uden ben, frosne grisehaler, svinemørbrad, svinerevelsben, halv gris, omasum oksekød

 6. ROMANZINI SAS

  Frankrig

  Romanzini er den franske specialist i tilberedning af snegle på dåse, skaldyr og farserede snegle… Snegle er en familietradition. Romanzini har tilberedt snegle siden 1921: Naturlige snegle, snegle i sauce, færdigretter med snegle, brød med snegle, persillesmør, muslinger, frø, snegle naturel, snegle på dåse af forskellige varianter, dybfrosne snegle og frosne snegle.

 7. MAEREFLOW

  Belgien

  Maereflow: import - eksport af emballerede produkter (tun, artiskokker mv.), frosne fødevarer (skaldyr og forskellige fisk, alle former for kød); vi er også specialiseret i forskellige olier til husholdningsbrug (solsikke-, majs- og palmeolie) og især olivenolie (ekstra jomfruolie) og varianter med balsamico på glasflasker eller PET-flasker. Vi er også specialiserede i artiskokker, ansjoser og flåede tomater på dåse.

 8. SARVIPOVOA LDA.

  Portugal

 9. CENTRO MOLLUSCHICOLTORI DI CHIOGGIA S.R.L.

  Italien

 10. FABRICANTES ASTURIANOS DE CONSERVAS, S.A.

  Spanien

  Virksomheden FABRICANTES ASTURIANOS DE CONSERVAS, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, og Fisk, på dåse brancherne. Den er baseret i Gijon, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis