• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skaldyr- på dåse

Resultater for

Skaldyr- på dåse - Import eksport

 1. EIRASMAR

  Spanien

  Virksomhed der sælger toskallede bløddyr og blæksprutter. Vore produkter sælges som konserves.

 2. STRENA TRADING

  Spanien

  Virksomheden STRENA TRADING, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den opererer også inden for fødevarer, rensemidler til industrien, Honning, og vin engros brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 3. PORTOMAR

  Spanien

  Virksomheden PORTOMAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den er baseret i Vilagarcia De Arosa, Spanien.

 4. FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Skaldyr, på dåse, og Skaldyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Labruge, Portugal.

 5. FRUITS OF THE SEA LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FRUITS OF THE SEA LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den er baseret i Shoeburyness, Det Forenede Kongerige.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MYTILEA

  Frankrig

  Virksomheden MYTILEA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den er baseret i Le Vivier Sur Mer, Frankrig.

 2. ORBE SA

  Spanien

  Virksomheden ORBE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Krebsdyr, på dåse, Fisk, på dåse, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Vigo, Spanien.

 3. ITALMOLLUSCHI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ITALMOLLUSCHI S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den opererer også inden for friske bløddyr, og fangst af bløddyr brancherne. Den er baseret i Ischitella, Italien.

 4. CELTARMOR

  Frankrig

  Virksomheden CELTARMOR, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Skaldyr, på dåse, og Skaldyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Saint Quay Portrieux, Frankrig.

 5. AASF LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AASF LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den er baseret i Kilkeel, Det Forenede Kongerige.

 1. ECCO SEAFOOD A/S

  Danmark

  Virksomheden ECCO SEAFOOD A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den opererer også inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Krebsdyr, på dåse, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, og Krebsdyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Strandby, Danmark.

 2. MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY

  Spanien

  Virksomheden MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skaldyr, på dåse branchen. Den er baseret i Ávila, Spanien.

 1. LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S

  Danmark

  Virksomheden LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Skaldyr, på dåse, og Skaldyr, på dåse brancherne. Den er baseret i Nykoebing M, Danmark.

 2. ORKNEY FISHERMEN'S SOCIETY LTD

  Det Forenede Kongerige

 3. DAN SHELLFISH A/S

  Danmark

 4. CONSERVAS CRUZ MAR SA

  Spanien

 5. LETT GROUP LTD

  Irland

 6. MANUEL VICENTE MOSQUERA E HIJOS SA

  Spanien

 7. ARKALE MAXKURTEGI CB

  Spanien

 8. CONSERVAS MARINAS S.L.

  Spanien

 1. STE AQUACULTURE JAOUEN

  Frankrig

 2. ROMANZINI SAS

  Frankrig

  Romanzini er den franske specialist i tilberedning af snegle på dåse, skaldyr og farserede snegle… Snegle er en familietradition. Romanzini har tilberedt snegle siden 1921: Naturlige snegle, snegle i sauce, færdigretter med snegle, brød med snegle, persillesmør, muslinger, frø, snegle naturel, snegle på dåse af forskellige varianter, dybfrosne snegle og frosne snegle.

 3. MAEREFLOW

  Belgien

  Maereflow: import - eksport af emballerede produkter (tun, artiskokker mv.), frosne fødevarer (skaldyr og forskellige fisk, alle former for kød); vi er også specialiseret i forskellige olier til husholdningsbrug (solsikke-, majs- og palmeolie) og især olivenolie (ekstra jomfruolie) og varianter med balsamico på glasflasker eller PET-flasker. Vi er også specialiserede i artiskokker, ansjoser og flåede tomater på dåse.

 4. PRODUTOS ALIMENTARES - ANTONIO & HENRIQUE SERRANO, S.A.

  Portugal

 5. CONSERVAS AGUIRREOA SA

  Spanien

 6. EPIGEFSI

  Grækenland

  Virksomheden EPIGEFSI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Snegle på dåse branchen. Den opererer også inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, forbehandlede snegle, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, smør til snegle, og færdige snegle brancherne. Den er baseret i Heraklion, Grækenland.

 7. CONSERVAS ISABEL DE GALICIA S.L.

  Spanien

 8. MASEKO AS

  Estland

  Virksomheden MASEKO AS, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, og Fisk, på dåse brancherne. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 9. ITTICAL CETARA S.R.L.

  Italien

 10. CONSERVAS ORTIZ SA

  Spanien

  Virksomheden CONSERVAS ORTIZ SA, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, og Fisk, på dåse brancherne. Den er baseret i Zumaya, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis