• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skaldyr- dybfrosne

Resultater for

Skaldyr- dybfrosne - Import eksport

 1. BERG TRADING COMPANY

  Holland

  Berg Trading Co. er en dynamisk og innovativ virksomhed som er dedikeret til at levere omfattende handelsløsninger på et globalt marked. Med en kraftig fokus på effektivitet, pålidelighed og kundetilfredshed, har vi etableret os selv som en pålidelig partner for forretninger som ønsker at navigere gennem de mange sværhedsniveauer inden for international handel. Hos Berg Trading Co. specialiserer vi os i at hjælpe med overførsel af forskellige råvarer, såsom landbrugsprodukter, energiressourcer, metal og andre råmaterialer. Vores alsidige udvalg af produkter omfatter et bredt udvalg af frugt, grøntsager, korn, bælgfrugter, frossen/levende/frisk fisk- og skaldyrsprodukter som er indkøbt fra hele verden. Vi tilbyder et omfattende udvalg af friske og førsteklasses produkter såsom æbler, bananer, appelsiner, bær, tomater, agurker, salat, gulerødder, kartofler løg og meget mere. Som en social ansvarlig virksomhed, er vi særdeles forpligtet til bæredygtige praksisser og miljømæssige bestemmelser. Vi leder aktivt efter leverandører som overholder de strengeste miljøstandarder, fremmer bæredygtig indkøb og ansvarlige produktionsmetoder. Hvad enten du er en producent, leverandør eller køber, så tilbyder Berg Trading Co. skræddersyede løsninger som imødeser dine unikke handelsbehov. Vi arbejder på at overstige forventningerne, ved at levere en personaliseret service, hurtig udførelse og enestående support på ethvert trin af handelsprocessen. Sammen kan vi navigere det komplekse globale marked, og opnå bæredygtig vækst og succes.

 2. YEO SEAFOOD INDONESIA

  Indonesien

  Virksomheden YEO SEAFOOD INDONESIA, er en Engrossalg, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frugt og grønt - import-eksport, alt godt fra havet, ingefær, Kommen, kanel, anis, Frugt og grønt - import-eksport, Kokosnødder, og ananas brancherne. Den er baseret i Surabaya, Indonesien.

 3. AQUALIS SEAFOOD

  Frankrig

  Virksomheden AQUALIS SEAFOOD, er en Distributør, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Skaldyr, dybfrosne, Måltider, frosne, Skaldyr, dybfrosne, dybfrosne færdige fiskeretter, og dybfrossen fisk brancherne. Den er baseret i Sète, Frankrig.

 4. RESFOOD

  Rusland

  ResFOOD – den største producent og engrosvirksomhed af professionelle fødevareprodukter inden for ASIATISK CUISINE (JAPANSK, KOREANSK, KINESISK). HoReCa har været førende på markedet i Rusland siden 2010. Mere end 250 hovedprodukter: sushiris, tilberedt noritang, ingefær, saucer, sunde fødevarer osv. Garanteret tilgængelighed af produkter, vi har fødevarer med en høj og stabil kvalitet, til priser der vil overraske og imponere dig! Vi har vores eget fødevarelaboratorie, hvor vi skaber eksklusive opskrifter og konstant forbedrer kvaliteten og stabiliteten af vores produkter. Vi eksporterer til 11 lande i verden. Vi tilbereder maden sammen på vores kulinariske akademier, og viser dermed tydeligt forskellen på vores konkurrenter, og vi deler nye opskrifter med vores klienter. Vores team er professionelle inden for deres område. Vi har mere end 200 ansatte. Resfood har et omdømme som en ærlig og ansvarlig producent. Vi er klar til at levere den nødvendigt markedsføringsstøtte: træning af salgsteams, kampagnematerialer, prøver, mesterklasser.

 5. MARISCOS CASTELLAR

  Spanien

  Castellar er varemærket og det sted, hvor et af de største lokaler til skaldyrstilberedning i den spanske fødevaresektor, ligger. Den omfattende markedsaccept og efterspørgsel efter produktet uden for provinsen Jaén førte til, at Mariscos Castellar valgte et ferskvare- og håndværksmæssigt produkt til industriel produktion og kan tilbyde et nedfrosset produkt, der ikke har mistet essensen og egenskaberne fra ferskvarer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrig

 2. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norge

 3. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spanien

 4. CABO VIRGENES ESPAÑA SL

  Spanien

 5. MEDIPESCA

  Tunisien

 1. TURKAYLAR AQUACULTURE

  Tyrkiet

 2. TAIZHOU MINGYING TRADING CO.,LTD.

  Kina

 1. VAMOS A COMER SL

  Spanien

 2. ESCA S.R.L.

  Italien

 3. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

 4. ASACONGELADOS - ALCIDES DOS SANTOS ANTUNES, LDA

  Portugal

 5. GIMBERT SURGELES

  Frankrig

 6. MARSERRA - ALIMENTAR, LDA

  Portugal

 7. SALAS ZIVIS SIA

  Latvia

 8. FISHER TRADING COMPANY LLC

  Ukraine

 1. CONTINENTAL FOOD COMPANY

  Det Forenede Kongerige

 2. TURKISH SEA CUCUMBER

  Tyrkiet

 3. ABAKUS GMBH

  Tyskland

 4. STARFISH FISH MERCHANT LTD.

  Bulgarien

 5. DISCEFA

  Spanien

 6. CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 7. GLOBAL SEAFOOD

  Tunisien

 8. SEA SOURCE FOODS INTERNATIONAL

  Bangladesh

 9. ARGIS GALAC'SEA

  Frankrig

 10. COMERCIALIZADORA INTERNACIONAL DE MARISCOS MARGRANJA S.A.

  Ecuador

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis