• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skaldyr- dybfrosne

Resultater for

Skaldyr- dybfrosne - Import eksport

 1. BERG TRADING COMPANY

  Holland

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. er en dynamisk og innovativ virksomhed som er dedikeret til at levere omfattende handelsløsninger på et globalt marked. Med en kraftig fokus på effektivitet, pålidelighed og kundetilfredshed, har vi etableret os selv som en pålidelig partner for forretninger som ønsker at navigere gennem de mange sværhedsniveauer inden for international handel. Hos Berg Trading Co. specialiserer vi os i at hjælpe med overførsel af forskellige råvarer, såsom landbrugsprodukter, energiressourcer, metal og andre råmaterialer. Vores alsidige udvalg af produkter omfatter et bredt udvalg af frugt, grøntsager, korn, bælgfrugter, frossen/levende/frisk fisk- og skaldyrsprodukter som er indkøbt fra hele verden. Vi tilbyder et omfattende udvalg af friske og førsteklasses produkter såsom æbler, bananer, appelsiner, bær, tomater, agurker, salat, gulerødder, kartofler løg og meget mere. Som en social ansvarlig virksomhed, er vi særdeles forpligtet til bæredygtige praksisser og miljømæssige bestemmelser. Vi leder aktivt efter leverandører som overholder de strengeste miljøstandarder, fremmer bæredygtig indkøb og ansvarlige produktionsmetoder. Hvad enten du er en producent, leverandør eller køber, så tilbyder Berg Trading Co. skræddersyede løsninger som imødeser dine unikke handelsbehov. Vi arbejder på at overstige forventningerne, ved at levere en personaliseret service, hurtig udførelse og enestående support på ethvert trin af handelsprocessen. Sammen kan vi navigere det komplekse globale marked, og opnå bæredygtig vækst og succes.

 2. 3C DISTRIBUTION

  Litauen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION er en engros- og distributionsvirksomhed af internationale kendte mærker inden for fødevarer og rengørings-/skønhedsprodukter. Vores hold er særdeles erfarne inden for onlinesalg og logistik, samt kundetilfredshed. Derudover undersøger vi kontinuerligt markedet for at købe mærkeprodukter til de bedste priser, købe dem ind til vores lager og dermed forsyne vores kunder i mere end 90 lande med de mest konkurrencedygtige importpriser.   Vi vurderer omhyggeligt alle vores leverandører, og arbejder kun med førsteklasses produkter og mærker. Som et resultat af dette, kan vores kunder drage fordel af engrosdistribution af velkendte mærker som Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove og mange andre. 3C DISTRIBUTION er allerede en pålidelig og udvalg B2B-partner for flere globale detailkæder, cash & carry, supermarkeder, hypermarkeder og endda enkeltstående virksomheder. Vi tilpasser os og gør vores bedste for at opfylde vores kunders behov og krav, og dermed garantere langvarige forhold. Vores tjenester går længere end engrossalgdistribution og omfatter også distribution, logistik og mærkning. Vi kan mærke dit produkt på ethvert sprog som du har brug for, i overensstemmelse med dine krav, men samtidig også forberede alle certifikater, kommercielle dokumenter og tolddokumenter. Vi leverer pålidelige transporttjenester takket være en moderne infrastruktur og ekspertisen fra vores logistikteam. Vi sender med fly, landevej og hav, og leverer også fra dør til dør.

 3. YEO SEAFOOD INDONESIA

  Indonesien

  Verified by europages badge

  Virksomheden YEO SEAFOOD INDONESIA, er en Engrossalg, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frugt og grønt - import-eksport, alt godt fra havet, ingefær, Kommen, kanel, anis, Frugt og grønt - import-eksport, Kokosnødder, og ananas brancherne. Den er baseret i Surabaya, Indonesien.

 4. AQUALIS SEAFOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AQUALIS SEAFOOD, er en Distributør, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Skaldyr, dybfrosne, Måltider, frosne, Skaldyr, dybfrosne, dybfrosne færdige fiskeretter, og dybfrossen fisk brancherne. Den er baseret i Sète, Frankrig.

 5. MARISCOS CASTELLAR

  Spanien

  Castellar er varemærket og det sted, hvor et af de største lokaler til skaldyrstilberedning i den spanske fødevaresektor, ligger. Den omfattende markedsaccept og efterspørgsel efter produktet uden for provinsen Jaén førte til, at Mariscos Castellar valgte et ferskvare- og håndværksmæssigt produkt til industriel produktion og kan tilbyde et nedfrosset produkt, der ikke har mistet essensen og egenskaberne fra ferskvarer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden PRODWAY INTERNATIONAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Skaldyr, dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, og Skaldyr, dybfrosne brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norge

  Virksomheden SEAWELL HIRTSHALS A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for Skaldyr, dybfrosne, Fisk - import-eksport, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Skaldyr, dybfrosne, Fisk - import-eksport, og Fisk, skaldyr og snegle, konserverede brancherne. Den er baseret i Stavanger, Norge.

 3. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spanien

  Virksomheden VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Flodkrebs, dybfrosne skaldyr, og Flodkrebs brancherne. Den er baseret i Aginaga-Usurbil-Gipuzkoa, Spanien.

 4. CABO VIRGENES ESPAÑA SL

  Spanien

  Virksomheden CABO VIRGENES ESPAÑA SL, er en Multi-Category, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den er baseret i Palencia, Spanien.

 5. MEDIPESCA

  Tunisien

  Virksomheden MEDIPESCA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for frosne skaldyr, og store rejer brancherne. Den er baseret i Ariana, Tunisien.

 1. TURKAYLAR AQUACULTURE

  Tyrkiet

  Virksomheden TURKAYLAR AQUACULTURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den er baseret i Elazig, Tyrkiet.

 2. TAIZHOU MINGYING TRADING CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden TAIZHOU MINGYING TRADING CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den er baseret i Zhejiang, Kina.

 1. ESCA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ESCA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Skaldyr, dybfrosne, Skaldyr, dybfrosne, frosne produkter fra havet, og fiskesaucer brancherne. Den er baseret i Controguerra, Italien.

 2. VAMOS A COMER SL

  Spanien

  Virksomheden VAMOS A COMER SL, er en Distributør, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den er baseret i Viladecans, Spanien.

 3. FISHER TRADING COMPANY LLC

  Ukraine

  Virksomheden FISHER TRADING COMPANY LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for behandlede fisk og fiskeriprodukter, og konserverede bløddyr brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 4. GETFISH, SL

  Spanien

  Virksomheden GETFISH, SL, er en Engrossalg, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Fisk, frosne og dybfrosne, Skaldyr, dybfrosne, pakkede blæksprutter, dybfrosne fødevarer engros, Fisk, frosne og dybfrosne, og Skaldyr, dybfrosne brancherne. Den er baseret i Vigo, Spanien.

 5. ABAKUS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ABAKUS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 6. ARGIS GALAC'SEA

  Frankrig

  Virksomheden ARGIS GALAC'SEA, er en Engrossalg, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Skaldyr, dybfrosne, Fisk, frosne og dybfrosne, Røget og saltet fisk, Muslinger, skaldyr, Skaldyr, dybfrosne, Fisk, frosne og dybfrosne, Røget og saltet fisk, og Muslinger, skaldyr brancherne. Den er baseret i Lorient, Frankrig.

 7. GLOBAL SEAFOOD

  Tunisien

  Virksomheden GLOBAL SEAFOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for store rejer, og krabber brancherne. Den er baseret i Bizerte, Tunisien.

 8. ASACONGELADOS - ALCIDES DOS SANTOS ANTUNES, LDA

  Portugal

  Virksomheden ASACONGELADOS - ALCIDES DOS SANTOS ANTUNES, LDA, er en Distributør, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for dybfrosne skaldyr, og alt godt fra havet frosset brancherne. Den er baseret i Covões-Cantanhede, Portugal.

 1. SHRIMPY.CO

  Iran

  Virksomheden SHRIMPY.CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den er baseret i Tehran, Iran.

 2. STARFISH FISH MERCHANT LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden STARFISH FISH MERCHANT LTD., er en Engrossalg, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den er baseret i Petrich, Bulgarien.

 3. DISCEFA

  Spanien

  Virksomheden DISCEFA, er en Engrossalg, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den er baseret i Coruña, Spanien.

 4. AFENTOULIS LIVERIS & CO

  Grækenland

  Virksomheden AFENTOULIS LIVERIS & CO, er en Engrossalg, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for fisk, dybfrosne skaldyr, og frosne produkter fra havet brancherne. Den er baseret i kavala, Grækenland.

 5. CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Virksomheden CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, frosne og dybfrosne, Skaldyr, dybfrosne, tilberedninger til dybfrosset mad, Fisk, Fisk, frosne og dybfrosne, og Skaldyr, dybfrosne brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 6. TURKISH SEA CUCUMBER

  Tyrkiet

  Virksomheden TURKISH SEA CUCUMBER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 7. COMERCIALIZADORA INTERNACIONAL DE MARISCOS MARGRANJA S.A.

  Ecuador

  Virksomheden COMERCIALIZADORA INTERNACIONAL DE MARISCOS MARGRANJA S.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Store ferskvandsrejer brancherne. Den er baseret i Santo Domingo De Los Colorados, Ecuador.

 8. ALLWIN ROTO PAST

  Indien

  Virksomheden ALLWIN ROTO PAST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for isoleringskasse brancherne. Den er baseret i Ahemadabad, Indien.

 9. EPOSTRATIS LDA.

  Portugal

  Virksomheden EPOSTRATIS LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

 10. MARSERRA - ALIMENTAR, LDA

  Portugal

  Virksomheden MARSERRA - ALIMENTAR, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for dybfrosne skaldyr, Frossen torsk, Afsaltet torsk, og alt godt fra havet fiskeri brancherne. Den er baseret i Oliveira Do Hospital, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Skaldyr- dybfrosne - Import eksport

Antal resultater

1.284 Virksomheder