• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skæremaskiner med ultralyd

Resultater for

Skæremaskiner med ultralyd - Import eksport

 1. YMCUP

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2016 er YMCUP en producent af maskiner til papirkopper og print fra Istanbul i Tyrkiet. Fra begyndelsen af vores rejse har vi været fokuseret på at levere de bedste kvalitetsprodukter og service til vores kunder, med en effektiv og hurtig levering. Vores virksomhed ser innovation som nøglen til en bæredygtig succes, vi ser hver ny dag med et nyt perspektiv, og har stor fokus på innovationsaktiviteter takket være denne viden. Vi arbejder på at udvide vores sortiment ved at følge alle de teknologiske udviklinger. Vi fortsætter med hurtige investeringer, samtidig med vi skaber produkter i overensstemmelse med hensyn til mennesker og miljø. Vi har et omfattende produktsortiment, såsom: •Maskiner til papirkopper, •Maskiner til papirkopper med dobbeltvæg, •Maskiner til papirskåle, •Maskiner til salatskåle i papir, •Emballagemaskiner, •Print og stansemaskiner, •Trykmaskiner, •Maskintilbehør og reservedele. Vores maskiner til papirkopper kan fremstille forskellige størrelser og volumen for forskellige papirkopstørrelser, såsom 12 oz, 8 oz, 9 oz og mange flere! Gå til vores hjemmeside for at læse mere om vores produktsortiment. Vores mission er at følge kvalitetsstandarderne i forbindelse med valg af råmaterialer, og vi dækker alle processer fra produktion til levering til vores kunder. Som YMCUP følger vores produktion de internationale kvalitetsstandarder såsom ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – OHSAS 18001-2007 kvalitetsstyringssystem certifikationerne. Kontakt os for flere oplysninger!

 2. SONOTRONIC NAGEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SONOTRONIC NAGEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skæremaskiner med ultralyd branchen. Den er baseret i Karlsbad, Tyskland.

 3. EUROSONIC ULTRASCHALL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROSONIC ULTRASCHALL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ultralydsystemer - Bearbejdning af plastik branchen. Den opererer også inden for Skæremaskiner med ultralyd, Ultralydsgeneratorer, Ultralydskomponenter, Skæremaskiner med ultralyd, ultralyds svejsemaskiner til plastmaterialer, maskiner til ultralydsscanning, og svejsemaskiner med ultralyd brancherne. Den er baseret i Keltern, Tyskland.

 4. WEBER ULTRASONICS AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WEBER ULTRASONICS AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skæremaskiner med ultralyd branchen. Den opererer også inden for Ultralydsystemer - Bearbejdning af plastik, Ultralydskomponenter, svejsemaskiner med ultralyd, sonotroder, og Ultralydsystemer - Bearbejdning af plastik brancherne. Den er baseret i Karlsbad, Tyskland.

 5. MS ULTRASCHALL TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MS ULTRASCHALL TECHNOLOGIE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skæremaskiner med ultralyd branchen. Den er baseret i Spaichingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HCH. KÜNDIG & CIE AG

  Schweiz

  KÜNDIG CONTROL SYSTEMS er et vigtigt område i familievirksomheden Hch. Kündig & Cie. AG, der blev grundlagt i 1868. Siden 1972 har vi udviklet og fremstillet måle- og reguleringsapparater til blæsefolieekstrudering. Kundeorienteret tænkning, parret med højeste fremstillingspræcision, har bragt virksomheden op i verdenseliten. Når man et eller andet sted i verden tager et automatiseret blæsefolieanlæg i drift, er der stor sandsynlighed for, at det er udstyret med bredde- og tykkelsesmålere fra firmaet Kündig. Takket være et løbende teknologisk forspring på grund af egenudviklinger er virksomheden avanceret til en position som globalt førende producent på dette område. Vores særlige specialiteter er den meget høje fleksibilitet og vores evne til at gå ind på specifikke og usædvanlige kundeønsker.

 2. SONIC POWER GMBH CO & KG

  Tyskland

  Virksomheden SONIC POWER GMBH CO & KG, der opererer inden for Ultralydsystemer - Bearbejdning af plastik branchen. Den opererer også inden for Skæremaskiner med ultralyd, sonotroder, apparater med ultralyd, Ultralydsgeneratorer, og Skæremaskiner med ultralyd brancherne. Den er baseret i Bredstedt, Tyskland.

 3. SONIKEL ULTRASONICS CO. LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden SONIKEL ULTRASONICS CO. LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ultralydsystemer - Bearbejdning af plastik branchen. Den opererer også inden for Skæremaskiner med ultralyd, Ultralydssvejsning, Ultralydsgeneratorer, Skæremaskiner med ultralyd, og ultralydsapparater brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. BAYSONIC ULTRASONIC TEKNOLOJILERI

  Tyrkiet

  Virksomheden BAYSONIC ULTRASONIC TEKNOLOJILERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skæremaskiner med ultralyd branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. MECAPROCESS

  Frankrig

  Virksomheden MECAPROCESS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skæremaskiner med ultralyd branchen. Den opererer også inden for Rensning, luft - udstyr og systemer brancherne. Den er baseret i Péronnas, Frankrig.

 1. SONIMAT

  Frankrig

  Virksomheden SONIMAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ultralydsystemer - Bearbejdning af plastik branchen. Den opererer også inden for Skæremaskiner med ultralyd, ultralydssvejsning, ultralyds svejsemaskiner til plastmaterialer, og Skæremaskiner med ultralyd brancherne. Den er baseret i Lencloître, Frankrig.

 2. SODEVA

  Frankrig

  Virksomheden SODEVA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skæremaskiner med ultralyd branchen. Den opererer også inden for Industrielle spåntagningsmaskiner, udstyr til skæring med ultralyd, Industrielle spåntagningsmaskiner, og præcisionsskæring brancherne. Den er baseret i Méry, Frankrig.

 1. UNITECH S.R.L.

  Italien

  Virksomheden UNITECH S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ultralydsystemer - Bearbejdning af plastik branchen. Den opererer også inden for Skæremaskiner med ultralyd, Udstyr til måling af ultralyd, Skæremaskiner med ultralyd, og Udstyr til måling af ultralyd brancherne. Den er baseret i Vigonza, Italien.

 2. SONIKKS ULTRASONICS TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SONIKKS ULTRASONICS TECHNOLOGY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den opererer også inden for Skæremaskiner med ultralyd, ultralydssvejsning, og Skæremaskiner med ultralyd brancherne. Den er baseret i Dobel, Tyskland.

 3. MINGYANG ULTRASONIC EQUIPMENT CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden MINGYANG ULTRASONIC EQUIPMENT CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skæremaskiner med ultralyd branchen. Den er baseret i Dongguan, Kina.

 4. ULTRATECH S.R.L.

  Italien

 5. PIEMME SERVICRE DI MAGNAGHI PIETRO

  Italien

 6. UESSETI 2000 S.R.L.

  Italien

 7. A M I S.R.L.

  Italien

 8. HERRMANN ULTRASUONI

  Italien

 1. STUDIO SACCHETTO S.R.L.

  Italien