• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skæremaskiner

Resultater for

Skæremaskiner - Import eksport

 1. R+S AUTOMOTIVE GMBH

  Tyskland

  65 års erfaring: Maskiner og værktøj til automobilindustrien. R+S Technik er i dag blandt de markedsførende inden for fremstilling af værktøj og maskiner til produktion af interiør- og eksteriørdele til automobilindustrien. Vi udvikler fleksible og individuelle løsninger, der gør det muligt for vores kunder overalt i verden at producere interiør- og eksteriørdele af høj kvalitet – til personbiler, transportere og lastbiler.

 2. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Fra nøjagtig slicing med korrekt vægt samt fleksibel ilægning og emballering af salami / kødpølser, ost og fersk produkter. ; Weber Machinery er en af de førende systemudbydere til slicning / udskæring af applikationer samt automatisering og emballering af ferske produkter. Virksomhedens centrale mål er at gøre livet lettere for vores kunder med fremragende, individuelle løsninger og at gøre det muligt for dem at betjene deres systemer optimalt gennem hele livscyklussen. Weber group er der ialt ansat 1.450 mennesker fordelt på 22 lokationer i 18 lande og det er deres engagement og lidenskab, der bidrager til den samlede succes for Weber Group hver dag. Fra starten har virksomheden været familieejet og ledes i dag af CEO Tobias Weber, den ældste søn af virksomhedens grundlægger Günther Weber.

 3. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Vi lever og ånder for vores familievirksomhed – og det har vi gjort i næsten 100 år: Med en uddannelse som bogtrykker lagde Josef Altmann i 1919 grundstenen til vores familietradition i den grafiske industri. I 1949 fulgte hans søn Gerhard efter, og i 1955 fulgte sønnen Werner. Siden 1993 er arven blevet videreført af Peter Altmann som tredje generation. I 1980 specialiserede vi os med grundlæggelsen af Altmann Graphische Maschinen GmbH i international handel med brugte maskine til tryk og videreforarbejdning. Det er i dag vores kernekompetence. Siden da har vi løbende opbygget et ry som en seriøs, fagligt velfunderet og serviceorienteret partner – et ry, som rækker langt ud over vores hovedsæde i Magstadt ved Stuttgart. Vores maskiner anvendes i hele verden. Det er vi meget stolte af. Det er vores vision at tilbyde dig de bedste maskiner med den bedste service til den bedste pris.

 4. YMCUP

  Tyrkiet

  Grundlagt i 2016 er YMCUP en producent af maskiner til papirkopper og print fra Istanbul i Tyrkiet. Fra begyndelsen af vores rejse har vi været fokuseret på at levere de bedste kvalitetsprodukter og service til vores kunder, med en effektiv og hurtig levering. Vores virksomhed ser innovation som nøglen til en bæredygtig succes, vi ser hver ny dag med et nyt perspektiv, og har stor fokus på innovationsaktiviteter takket være denne viden. Vi arbejder på at udvide vores sortiment ved at følge alle de teknologiske udviklinger. Vi fortsætter med hurtige investeringer, samtidig med vi skaber produkter i overensstemmelse med hensyn til mennesker og miljø. Vi har et omfattende produktsortiment, såsom: •Maskiner til papirkopper, •Maskiner til papirkopper med dobbeltvæg, •Maskiner til papirskåle, •Maskiner til salatskåle i papir, •Emballagemaskiner, •Print og stansemaskiner, •Trykmaskiner, •Maskintilbehør og reservedele. Vores maskiner til papirkopper kan fremstille forskellige størrelser og volumen for forskellige papirkopstørrelser, såsom 12 oz, 8 oz, 9 oz og mange flere! Gå til vores hjemmeside for at læse mere om vores produktsortiment. Vores mission er at følge kvalitetsstandarderne i forbindelse med valg af råmaterialer, og vi dækker alle processer fra produktion til levering til vores kunder. Som YMCUP følger vores produktion de internationale kvalitetsstandarder såsom ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – OHSAS 18001-2007 kvalitetsstyringssystem certifikationerne. Kontakt os for flere oplysninger!

 5. VIPCOLOR TECHNOLOGIES

  Spanien

  VIPColor Technologies har leveret innovative digitale løsninger til udskrivning af farveetiketter siden 1989. Vi designer, fremstiller og sælger printere, der udskriver etiketter i farve til forskellige anvendelser, blandt andet etiketter med glans til detailsalg af luksusprodukter og bæredygtige etiketter til udendørsbrug og til sejlads. Vores industrielle printere er gennem årene blevet brugt af virksomheder på FORTUNE 500-listen over hele verden. Vores printere bidrager til at opretholde en mere effektiv arbejdsproces, en øget produktivitet og en bedre produktkvalitet tillige med en forbedring af virksomhedsresultater. Med en hurtig udskrivningskapacitet, der bygger på behov og lavere omkostninger, gør vores produkter hverdagen nemmere og mere fleksibel for SMV'er.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. C.EL.ME. SRL

  Italien

  C.EL.ME. har i mange år været førende inden for maskiner til restaurationsbranchen. Virksomhedens produktion er underlagt UNI ISO 9001. Virksomhedens produktion omfatter elektriske pålægsmaskiner og vertikalskæremaskiner til kød, pålæg, ost og brød, i anodiseret aluminium og rustfrit stål, automatiske og med gear, hakkemaskiner og rivejern til delikatesseforretninger og slagtere, skæremaskiner til mandler til konditorier og gourmetrestauranter, grønsagsknive, mozzarellaknive og kålskærere til hoteller, restauranter og kantiner.

 2. BARTSCHER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden Bartscher GmbH er blandt de førende inden for storkøkkenbranchen i Europa. Produktsortimentet omfatter et stort antal professionelle apparater, praktiske køkkenhjælpere og innovative produktløsninger. Alt det, der er brug for i et moderne storkøkken for at kunne arbejde effektivt. Siden grundlæggelsen i 1876 har Bartscher udviklet sig til i dag at føre et fuldt storkøkkensortiment. Produkterne fra Bartscher kan købes i mange europæiske lande via specialbutikker, og vores engagerende team sikrer den kendte servicekvalitet i hele Europa. Det omfattende produktsortiment suppleres af stærk kundeservice, som er i højsædet hos Bartscher. Omfattende rådgivning, hurtig serviceafdeling og en erfaren projektafdeling sikrer tårnhøj servicekvalitet. Traditionsvirksomheden råder over et moderne højlager med 9.000 pallepladser og 15.000 m2 lagerareal.

 3. PRORELIURE SAS

  Frankrig

 4. RHIN SAHARA EXPORT

  Frankrig

 5. KRÖGEL MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. TRIA GMBH

  Tyskland

 2. NOBILI SPA

  Italien

 1. PIX GERMANY GMBH

  Tyskland

 2. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Belgien

 3. FARMLAND GMBH

  Østrig

 4. BACKTECH SAM GMBH

  Tyskland

  En 20-årig succeshistorie: Hvad der i 1993 startede som en ren servicevirksomhed, har i dag udviklet sig til en innovativ producent af individuel bageriteknik. I fokus for vores bestræbelser står kunden med sine specifikke krav, som vi opfylder individuelt med vores produkter. Vores kvalitetsprodukter gør det muligt for dig at producere en fremragende produktkvalitet på en særdeles dejskånende og hygiejnisk måde. Principperne højeste kvalitet og præcision afspejles i et vidunderligt bagerhåndværk. For vores maskiner og anlæg rummer mange års erfaring og tekniske innovationer. Vores produktudvalg: Vi er specialister i fremstilling af småt bagværk som ludbagværk, rundstykker, brød, kringler og pizza. Kundeønskerne vedrørende dejbearbejdning og transportløsninger dækkes på basis af egenudviklinger eller ved hjælp af produkter fra samarbejdspartnere.

 5. REIPLINGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Velkommen hos Reiplinger GmbH & Co. KGVi er en internationalt førende producent af beslagstansning og beslagskæring til vinduesindustrien. Reiplinger servicerer både beslagproducenter og vinduesproduktionsvirksomheder/vinduesproducenter. Vores kvalitet bekræftes og værdsættes af førende producenter. Produktudbuddet omfatter "åbne stanseværktøjer" og "lukkede stanseværktøjer", sakse til ligesnit og forskudt snit. Stanseværktøj til bearbejdning af aluminiumprofiler samt stanseværktøj til forkortelse af dørbeslag afrunder sortimentet. På forespørgsel producerer vores ingeniører særlige produkter (sakse, stanseværktøj) til de bearbejdninger, hvor der er mulighed for stansning. Vi rådgiver dig med dine stansetekniske problemer og udvikler individuelle løsninger. Send os oversigtstegninger med din forespørgsel. Så får du inden for kort tid et svar angående gennemførlighed og pris.

 6. TECH.CO GLASER GMBH

  Tyskland

 7. GROTE COMPANY

  Det Forenede Kongerige

 8. MASCHINENBAU BARDOWICK GMBH

  Tyskland

 1. PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 2. BACK-TECH AUSTRIA

  Tyskland

 3. BARONE TERESA

  Italien

 4. LA FELSINEA S.R.L.

  Italien

 5. DELL'ORO S.R.L.

  Italien

 6. KALMIA SA

  Spanien

 7. FAMA INDUSTRIE S.R.L.

  Italien

 8. BIEGEMA GMBH & CO. KG

  Tyskland

 9. S.A.M. KUCHLER ELECTRONICS GMBH

  Østrig

 10. MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN

  Frankrig