• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skæremaskiner

Resultater for

Skæremaskiner - Import eksport

 1. R+S AUTOMOTIVE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  65 års erfaring: Maskiner og værktøj til automobilindustrien. R+S Technik er i dag blandt de markedsførende inden for fremstilling af værktøj og maskiner til produktion af interiør- og eksteriørdele til automobilindustrien. Vi udvikler fleksible og individuelle løsninger, der gør det muligt for vores kunder overalt i verden at producere interiør- og eksteriørdele af høj kvalitet – til personbiler, transportere og lastbiler.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi lever og ånder for vores familievirksomhed – og det har vi gjort i næsten 100 år: Med en uddannelse som bogtrykker lagde Josef Altmann i 1919 grundstenen til vores familietradition i den grafiske industri. I 1949 fulgte hans søn Gerhard efter, og i 1955 fulgte sønnen Werner. Siden 1993 er arven blevet videreført af Peter Altmann som tredje generation. I 1980 specialiserede vi os med grundlæggelsen af Altmann Graphische Maschinen GmbH i international handel med brugte maskine til tryk og videreforarbejdning. Det er i dag vores kernekompetence. Siden da har vi løbende opbygget et ry som en seriøs, fagligt velfunderet og serviceorienteret partner – et ry, som rækker langt ud over vores hovedsæde i Magstadt ved Stuttgart. Vores maskiner anvendes i hele verden. Det er vi meget stolte af. Det er vores vision at tilbyde dig de bedste maskiner med den bedste service til den bedste pris.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Fra nøjagtig slicing med korrekt vægt samt fleksibel ilægning og emballering af salami / kødpølser, ost og fersk produkter. ; Weber Machinery er en af de førende systemudbydere til slicning / udskæring af applikationer samt automatisering og emballering af ferske produkter. Virksomhedens centrale mål er at gøre livet lettere for vores kunder med fremragende, individuelle løsninger og at gøre det muligt for dem at betjene deres systemer optimalt gennem hele livscyklussen. Weber group er der ialt ansat 1.450 mennesker fordelt på 22 lokationer i 18 lande og det er deres engagement og lidenskab, der bidrager til den samlede succes for Weber Group hver dag. Fra starten har virksomheden været familieejet og ledes i dag af CEO Tobias Weber, den ældste søn af virksomhedens grundlægger Günther Weber.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Rusland

  Verified by Europages badge

  FIS Modular Systems er kendt for deres innovative løsninger inden for universale modulærudstyr, til produktion af et helt nyt udvalg af konfekt, hytteost og desserter, samt en ny klasse af "gastronomiske kager" fremstillet på kød, fisk, fjerkræ, salater og andre originale og uventede ingredienser. Vores udstyr er billigere end andre pga. brugen af et enkelt styresystem, og udskiftelige moduler der kan kombineres og dermed skabe nye konfigurationer. Du kan endvidere på ethvert tidspunkt købe ekstra moduler, og dermed fremstille helt nye produkter. Vores udstyr monteres i Moskva, og består af tyske enheder og komponenter. Produkterne leveres af Neofood og ZDS Confectionery Academy fra Solingen, Tyskland. Med vores konfektudstyr har du ikke længere et begrænset udbud af produkter. Du behøver ikke længere at købe nyt udstyr for at udvide dit produktsortiment. Det hele afhænger af din fantasi.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. VIPCOLOR TECHNOLOGIES

  Spanien

  Verified by Europages badge

  VIPColor Technologies har leveret innovative digitale løsninger til udskrivning af farveetiketter siden 1989. Vi designer, fremstiller og sælger printere, der udskriver etiketter i farve til forskellige anvendelser, blandt andet etiketter med glans til detailsalg af luksusprodukter og bæredygtige etiketter til udendørsbrug og til sejlads. Vores industrielle printere er gennem årene blevet brugt af virksomheder på FORTUNE 500-listen over hele verden. Vores printere bidrager til at opretholde en mere effektiv arbejdsproces, en øget produktivitet og en bedre produktkvalitet tillige med en forbedring af virksomhedsresultater. Med en hurtig udskrivningskapacitet, der bygger på behov og lavere omkostninger, gør vores produkter hverdagen nemmere og mere fleksibel for SMV'er.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. C.EL.ME. SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  C.EL.ME. har i mange år været førende inden for maskiner til restaurationsbranchen. Virksomhedens produktion er underlagt UNI ISO 9001. Virksomhedens produktion omfatter elektriske pålægsmaskiner og vertikalskæremaskiner til kød, pålæg, ost og brød, i anodiseret aluminium og rustfrit stål, automatiske og med gear, hakkemaskiner og rivejern til delikatesseforretninger og slagtere, skæremaskiner til mandler til konditorier og gourmetrestauranter, grønsagsknive, mozzarellaknive og kålskærere til hoteller, restauranter og kantiner.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. BARTSCHER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Virksomheden Bartscher GmbH er blandt de førende inden for storkøkkenbranchen i Europa. Produktsortimentet omfatter et stort antal professionelle apparater, praktiske køkkenhjælpere og innovative produktløsninger. Alt det, der er brug for i et moderne storkøkken for at kunne arbejde effektivt. Siden grundlæggelsen i 1876 har Bartscher udviklet sig til i dag at føre et fuldt storkøkkensortiment. Produkterne fra Bartscher kan købes i mange europæiske lande via specialbutikker, og vores engagerende team sikrer den kendte servicekvalitet i hele Europa. Det omfattende produktsortiment suppleres af stærk kundeservice, som er i højsædet hos Bartscher. Omfattende rådgivning, hurtig serviceafdeling og en erfaren projektafdeling sikrer tårnhøj servicekvalitet. Traditionsvirksomheden råder over et moderne højlager med 9.000 pallepladser og 15.000 m2 lagerareal.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. NOBILI SPA

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. REIPLINGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Velkommen hos Reiplinger GmbH & Co. KGVi er en internationalt førende producent af beslagstansning og beslagskæring til vinduesindustrien. Reiplinger servicerer både beslagproducenter og vinduesproduktionsvirksomheder/vinduesproducenter. Vores kvalitet bekræftes og værdsættes af førende producenter. Produktudbuddet omfatter "åbne stanseværktøjer" og "lukkede stanseværktøjer", sakse til ligesnit og forskudt snit. Stanseværktøj til bearbejdning af aluminiumprofiler samt stanseværktøj til forkortelse af dørbeslag afrunder sortimentet. På forespørgsel producerer vores ingeniører særlige produkter (sakse, stanseværktøj) til de bearbejdninger, hvor der er mulighed for stansning. Vi rådgiver dig med dine stansetekniske problemer og udvikler individuelle løsninger. Send os oversigtstegninger med din forespørgsel. Så får du inden for kort tid et svar angående gennemførlighed og pris.

 5. BACKTECH SAM GMBH

  Tyskland

  En 20-årig succeshistorie: Hvad der i 1993 startede som en ren servicevirksomhed, har i dag udviklet sig til en innovativ producent af individuel bageriteknik. I fokus for vores bestræbelser står kunden med sine specifikke krav, som vi opfylder individuelt med vores produkter. Vores kvalitetsprodukter gør det muligt for dig at producere en fremragende produktkvalitet på en særdeles dejskånende og hygiejnisk måde. Principperne højeste kvalitet og præcision afspejles i et vidunderligt bagerhåndværk. For vores maskiner og anlæg rummer mange års erfaring og tekniske innovationer. Vores produktudvalg: Vi er specialister i fremstilling af småt bagværk som ludbagværk, rundstykker, brød, kringler og pizza. Kundeønskerne vedrørende dejbearbejdning og transportløsninger dækkes på basis af egenudviklinger eller ved hjælp af produkter fra samarbejdspartnere.

 1. GROTE COMPANY

  Det Forenede Kongerige

 2. TECH.CO GLASER GMBH

  Tyskland

 3. DELLA NOCE RENATO SNC

  Italien

 4. PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 5. MASCHINENBAU BARDOWICK GMBH

  Tyskland

 6. RADUS INDUSTRIAL LTD

  Kina

 7. BACK-TECH AUSTRIA

  Tyskland

 8. BRUGUERA I CODINA, SCP

  Spanien

 9. LAMBOLEY MECANIQUE (LBY MECA SUD-OUEST)

  Frankrig

 10. KALMIA SA

  Spanien

 1. MORINI SRL

  Italien

 2. MDS PARTS

  Belgien

 3. JV LA FRANCAISE INTERNATIONAL

  Frankrig

 4. LINEA 2000

  Belgien

 5. TREIF FRANCE

  Frankrig

 6. HEINRICH DREHER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. JOÃO JESUS MARTINS & FILHOS, LDA.

  Portugal

 8. S.A.M. KUCHLER ELECTRONICS GMBH

  Østrig

 9. GRAFORIO MAQUINAS GRAFICAS LDA.

  Portugal

 10. AMIS MASCHINEN VERTRIEBS GMBH

  Tyskland