• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skæremaskiner

Resultater for

Skæremaskiner - Import eksport

 1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fra nøjagtig slicing med korrekt vægt samt fleksibel ilægning og emballering af salami / kødpølser, ost og fersk produkter. ; Weber Machinery er en af de førende systemudbydere til slicning / udskæring af applikationer samt automatisering og emballering af ferske produkter. Virksomhedens centrale mål er at gøre livet lettere for vores kunder med fremragende, individuelle løsninger og at gøre det muligt for dem at betjene deres systemer optimalt gennem hele livscyklussen. Weber group er der ialt ansat 1.450 mennesker fordelt på 22 lokationer i 18 lande og det er deres engagement og lidenskab, der bidrager til den samlede succes for Weber Group hver dag. Fra starten har virksomheden været familieejet og ledes i dag af CEO Tobias Weber, den ældste søn af virksomhedens grundlægger Günther Weber.

 2. R+S AUTOMOTIVE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  65 års erfaring: Maskiner og værktøj til automobilindustrien. R+S Technik er i dag blandt de markedsførende inden for fremstilling af værktøj og maskiner til produktion af interiør- og eksteriørdele til automobilindustrien. Vi udvikler fleksible og individuelle løsninger, der gør det muligt for vores kunder overalt i verden at producere interiør- og eksteriørdele af høj kvalitet – til personbiler, transportere og lastbiler.

 3. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi lever og ånder for vores familievirksomhed – og det har vi gjort i næsten 100 år: Med en uddannelse som bogtrykker lagde Josef Altmann i 1919 grundstenen til vores familietradition i den grafiske industri. I 1949 fulgte hans søn Gerhard efter, og i 1955 fulgte sønnen Werner. Siden 1993 er arven blevet videreført af Peter Altmann som tredje generation. I 1980 specialiserede vi os med grundlæggelsen af Altmann Graphische Maschinen GmbH i international handel med brugte maskine til tryk og videreforarbejdning. Det er i dag vores kernekompetence. Siden da har vi løbende opbygget et ry som en seriøs, fagligt velfunderet og serviceorienteret partner – et ry, som rækker langt ud over vores hovedsæde i Magstadt ved Stuttgart. Vores maskiner anvendes i hele verden. Det er vi meget stolte af. Det er vores vision at tilbyde dig de bedste maskiner med den bedste service til den bedste pris.

 4. BARTSCHER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden Bartscher GmbH er blandt de førende inden for storkøkkenbranchen i Europa. Produktsortimentet omfatter et stort antal professionelle apparater, praktiske køkkenhjælpere og innovative produktløsninger. Alt det, der er brug for i et moderne storkøkken for at kunne arbejde effektivt. Siden grundlæggelsen i 1876 har Bartscher udviklet sig til i dag at føre et fuldt storkøkkensortiment. Produkterne fra Bartscher kan købes i mange europæiske lande via specialbutikker, og vores engagerende team sikrer den kendte servicekvalitet i hele Europa. Det omfattende produktsortiment suppleres af stærk kundeservice, som er i højsædet hos Bartscher. Omfattende rådgivning, hurtig serviceafdeling og en erfaren projektafdeling sikrer tårnhøj servicekvalitet. Traditionsvirksomheden råder over et moderne højlager med 9.000 pallepladser og 15.000 m2 lagerareal.

 5. GRAVOTECH

  Frankrig

  Verified by europages badge

  GRAVOTECH MARKING har i mere end 70 år været en reference på verdensplan inden for mærkningsløsninger såsom gravering, laser, prikmærkning og opmærkning. Vi tilbyder specifikke og kundetilpassede og løsninger til forretninger, institutioner og industri inden for skiltning og industriel mærkning. Selskabet GRAVOTECH MARKING repræsenterer et globalt netværk med tilstedeværelse i 30 lande med mærkerne TYPE3, PROPEN, TECHNIFOR og GRAVOGRAPH. Som verdens førende virksomhed inden for permanent mærkning, bruger vi vores ekspertise til at udvikle og sælge højeffektivt udstyr. Vi udvikler desuden software og forbrugsmaterialer til enhver anvendelse. Vi tilbyder en bred vifte af løsninger og produkter: - lasergravører og laserskærere, - enheder til lasermærkning, - indbyggede lasermaskiner, - mekaniske graverings- og skæremaskiner til personalisering, skiltning og industri, - maskiner til prikmærkning og skrabning, - Gravotech softwareløsninger, - graveringsmaterieler og forbrugsvarer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VIPCOLOR TECHNOLOGIES

  Spanien

  Verified by europages badge

  VIPColor Technologies har leveret innovative digitale løsninger til udskrivning af farveetiketter siden 1989. Vi designer, fremstiller og sælger printere, der udskriver etiketter i farve til forskellige anvendelser, blandt andet etiketter med glans til detailsalg af luksusprodukter og bæredygtige etiketter til udendørsbrug og til sejlads. Vores industrielle printere er gennem årene blevet brugt af virksomheder på FORTUNE 500-listen over hele verden. Vores printere bidrager til at opretholde en mere effektiv arbejdsproces, en øget produktivitet og en bedre produktkvalitet tillige med en forbedring af virksomhedsresultater. Med en hurtig udskrivningskapacitet, der bygger på behov og lavere omkostninger, gør vores produkter hverdagen nemmere og mere fleksibel for SMV'er.

 2. C.EL.ME. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  C.EL.ME. har i mange år været førende inden for maskiner til restaurationsbranchen. Virksomhedens produktion er underlagt UNI ISO 9001. Virksomhedens produktion omfatter elektriske pålægsmaskiner og vertikalskæremaskiner til kød, pålæg, ost og brød, i anodiseret aluminium og rustfrit stål, automatiske og med gear, hakkemaskiner og rivejern til delikatesseforretninger og slagtere, skæremaskiner til mandler til konditorier og gourmetrestauranter, grønsagsknive, mozzarellaknive og kålskærere til hoteller, restauranter og kantiner.

 3. RHIN SAHARA EXPORT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden RHIN SAHARA EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Træmaskiner, batterier til landbrugstraktorer, reservedele til traktorer, traktorvogne, Træmaskiner, selvbærende klippemaskiner, traktor, traktorer til landbrug, og skæremaskine brancherne. Den er baseret i Schiltigheim, Frankrig.

 4. KRÖGEL MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KRÖGEL MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tørringsanlæg, industrielle, Industriovne, tekstilmaskiner, Tørringsanlæg, industrielle, maskiningeniørarbejde, udrulningstromler, overvalsninger, asfalteringsmaskiner, og skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Bocholt, Tyskland.

 5. NOBILI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NOBILI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr, urtekniv, skæremaskine, Løfteudstyr, og klippemaskiner til landbrug brancherne. Den er baseret i Molinella, Italien.

 1. PIX GERMANY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PIX GERMANY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummiprodukter branchen. Den opererer også inden for kileremme, Tandremme, Bredkilerem, blokke, transmissionsremme, skæremaskine, mejetærskere og tærskemaskiner, tandremme i gummi, og kileremme i gummi brancherne. Den er baseret i Paderborn, Tyskland.

 2. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRAPHIC INVEST & CONSULT, er en Distributør, der opererer inden for Serigrafi - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Trykpressere, Offsettrykmaskiner, Tryknings og indbindingsmateriel, Trykning - materiel, Indbindingsmateriel, Serigrafi - materiel, Stoftryk - maskiner og udstyr, Tekstilflokkulering - maskiner og udstyr, og Trykning brancherne. Den er baseret i Pontillas, Belgien.

 1. REIPLINGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Velkommen hos Reiplinger GmbH & Co. KGVi er en internationalt førende producent af beslagstansning og beslagskæring til vinduesindustrien. Reiplinger servicerer både beslagproducenter og vinduesproduktionsvirksomheder/vinduesproducenter. Vores kvalitet bekræftes og værdsættes af førende producenter. Produktudbuddet omfatter "åbne stanseværktøjer" og "lukkede stanseværktøjer", sakse til ligesnit og forskudt snit. Stanseværktøj til bearbejdning af aluminiumprofiler samt stanseværktøj til forkortelse af dørbeslag afrunder sortimentet. På forespørgsel producerer vores ingeniører særlige produkter (sakse, stanseværktøj) til de bearbejdninger, hvor der er mulighed for stansning. Vi rådgiver dig med dine stansetekniske problemer og udvikler individuelle løsninger. Send os oversigtstegninger med din forespørgsel. Så får du inden for kort tid et svar angående gennemførlighed og pris.

 2. BACKTECH SAM GMBH

  Tyskland

  En 20-årig succeshistorie: Hvad der i 1993 startede som en ren servicevirksomhed, har i dag udviklet sig til en innovativ producent af individuel bageriteknik. I fokus for vores bestræbelser står kunden med sine specifikke krav, som vi opfylder individuelt med vores produkter. Vores kvalitetsprodukter gør det muligt for dig at producere en fremragende produktkvalitet på en særdeles dejskånende og hygiejnisk måde. Principperne højeste kvalitet og præcision afspejles i et vidunderligt bagerhåndværk. For vores maskiner og anlæg rummer mange års erfaring og tekniske innovationer. Vores produktudvalg: Vi er specialister i fremstilling af småt bagværk som ludbagværk, rundstykker, brød, kringler og pizza. Kundeønskerne vedrørende dejbearbejdning og transportløsninger dækkes på basis af egenudviklinger eller ved hjælp af produkter fra samarbejdspartnere.

 3. GROTE COMPANY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GROTE COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for industrielle skæremaskiner til frugt og grønt, maskiner til skæring og tilskæring af kød, skæremaskiner, og grøntsagssnitter brancherne. Den er baseret i Wrexham North Wales, Det Forenede Kongerige.

 4. TECH.CO GLASER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TECH.CO GLASER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle spåntagningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for skæremaskiner, hultænger til skæremaskiner, CNC stansning, og industrielle hullemaskiner brancherne. Den er baseret i Pirmasens, Tyskland.

 5. DELLA NOCE RENATO SNC

  Italien

  Virksomheden DELLA NOCE RENATO SNC, er en Detailsalg, der opererer inden for Redskaber - have- branchen. Den opererer også inden for buskryddere, skæremaskine, motorkultivatorer til havebrug, og hækkeklipper brancherne. Den er baseret i Crema, Italien.

 6. PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Virksomheden PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH, er en Distributør, der opererer inden for Industrielle spåntagningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, brugte maskiner, og skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Gammertingen, Tyskland.

 7. MASCHINENBAU BARDOWICK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MASCHINENBAU BARDOWICK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skæring, plast - maskiner branchen. Den opererer også inden for skæremaskiner til gummi, og skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Bardowick, Tyskland.

 8. BACK-TECH AUSTRIA

  Tyskland

  Virksomheden BACK-TECH AUSTRIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for skæremaskiner, og bagerimaskiner brancherne. Den er baseret i Hallbergmoos, Tyskland.

 1. BIEGEMA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BIEGEMA GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukkeværktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for maskiner til formgivning, skæremaskiner, og bukkevalse brancherne. Den er baseret i Wehr, Tyskland.

 2. BINI M & JM

  Belgien

  Virksomheden BINI M & JM, er en Detailsalg, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den opererer også inden for skæremaskine, motoriserede kultivatorer, mejetærskere og tærskemaskiner, og forstøver brancherne. Den er baseret i Meux, Belgien.

 3. BRUGUERA I CODINA, SL

  Spanien

  Virksomheden BRUGUERA I CODINA, SL, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pålæg og tillavet kød - maskiner og udstyr, Slagteri - maskiner og udstyr, Pålæg og tillavet kød - maskiner og udstyr, skæremaskiner, decimalvægte, og Slagteri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Manlleu (barcelona), Spanien.

 4. BAB BAMPS

  Belgien

  Virksomheden BAB BAMPS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrug - installation og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrug - installation og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, og skæremaskine brancherne. Den er baseret i Brustem, Belgien.

 5. DCM USIMECA

  Frankrig

  Virksomheden DCM USIMECA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballeringsmaterialer - papir og karton branchen. Den opererer også inden for Plast - emballering, Plast - emballering, spolemaskiner, skæremaskiner, og imprægnering af papir og pap brancherne. Den er baseret i Nanterre, Frankrig.

 6. LA FELSINEA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LA FELSINEA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for skæremaskiner, frituregryder, pølsemaskiner, og blandemaskine til fødevareindustri brancherne. Den er baseret i Piazzola Sul Brenta, Italien.

 7. JV LA FRANCAISE INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden JV LA FRANCAISE INTERNATIONAL, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for skæremaskine, skærer, og maskiner til skæring og tilskæring af kød brancherne. Den er baseret i Flers, Frankrig.

 8. REIKO REINIGUNGS- UND KOMMUNALMASCHINEN - VERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Virksomheden REIKO REINIGUNGS- UND KOMMUNALMASCHINEN - VERTRIEB GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den opererer også inden for fejemaskiner, og skæremaskine brancherne. Den er baseret i Freiburg, Tyskland.

 9. FAMA INDUSTRIE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FAMA INDUSTRIE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for hakkekniv til institutioner, osterivejern, blandemaskine til fødevareindustri, og skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Rimini, Italien.

 10. LAMBOLEY MECANIQUE (LBY MECA SUD-OUEST)

  Frankrig

  Virksomheden LAMBOLEY MECANIQUE (LBY MECA SUD-OUEST), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - bearbejdning, fremstilling af forme til indblæsning, måle- og kontrolredskaber, og skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Portet Sur Garonne, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis