• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sikkerhedsventiler- vvs

Resultater for

Sikkerhedsventiler- vvs - Import eksport

 1. WESA-ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Det renommerede firma WESA opfylder med sit omfattende sortiment af kuglehaner, varme-, rørlednings- og industriarmaturer alle ønsker og behov inden for sanitets-, varme- og teknisk engroshandel. Vores produkter omfatter: Armaturer, rørledningsarmaturer, flangekuglehaner, kuglehaner, afspærringsspjæld, rustfri stålarmaturer, smudsfangere (armaturer), kuglehaner af rustfrit stål, spjæld, kontraventiler

 2. OFFICINE SBARRA

  Italien

  Verified by europages badge

  Sbarra værkstederne har arbejdet med fabrikation af dæksler siden 1964, i starten som virksomheden Andrea Sbarra og fra 1980 som virksomheden 'Andrea et Roberto Sbarra. På trods af, at vi er et lille firma, har vi vundet indpas i sektoren og opnået adskillige anerkendelser på nationalt og europæisk niveau.

 3. PIRPED INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PIRPED INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Rundjern, gevindskårne, Sikkerhedsventiler, vvs, Nitter, smedede emner, Rundjern, gevindskårne, Sikkerhedsventiler, vvs, flanger i rustfrit stål, rørtilbehør, og Nitter brancherne. Den er baseret i Chatou, Frankrig.

 4. S T E E L WERK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden S T E E L WERK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 5. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PETROLTECNICA SICILIANA, er en Engrossalg, der opererer inden for Pumper, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsventiler, vvs, Industrirørføring, Skruer og møtrikker, hydrauliske ventiler, smedede fittings, Sikkerhedsventiler, vvs, Industrirørføring, og Skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Augusta, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GEORG FISCHER FITTINGS GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEORG FISCHER FITTINGS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den er baseret i Traisen, Østrig.

 2. MARBURGER FLANSCHEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARBURGER FLANSCHEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den er baseret i Brachbach, Tyskland.

 3. ANGLO STAINLESS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANGLO STAINLESS LTD, er en Distributør, der opererer inden for Armaturer, metal- branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsventiler, vvs, fittings til lavtryk, tilslutninger højtryk, forbindelsesstykker i metal, Flanger i specialstål, artikler til fastgørelsesartikler i rustfrit stål, rørfittings, Rustfri stålrørprofiler, og Formstykker til trykrør brancherne. Den er baseret i Dewsbury, Det Forenede Kongerige.

 4. FERTUBI FRIULI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FERTUBI FRIULI S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsventiler, vvs, svejsede rør, rør og rørledninger i metal, Sikkerhedsventiler, vvs, og rør uden svejsninger brancherne. Den er baseret i Udine, Italien.

 5. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Det Forenede Kongerige

  OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD. Udstyr og produkter til rørledninger. Vi vil gerne præsentere Offshore Products International Ltd. Producent og andelshavere af rørledningsprodukter. Virksomheden er blevet kendt for deres effektivitet og service over for deres kunder. Deres mål er koncentreret på at øge deres andel af markedet gennem innovation, og en kontinuerlig forbedring af kvaliteten af den service vi giver vores kunder. Levering af udstyr til rørledninger og offshore-produkter til Storbritannien, Europa og globalt, samtidig har vi åbnet en ny undervandsafdeling.

 1. GINOX SRL

  Italien

  Firmaet GINOX s.r.l. fremstiller bøjler efter normerne UNI, DIN, TUV, ASA, diverse samlinger (svejste, gevindskårne og udborede) efter ønske og kundens egne tegninger. Vi har mange kunder i hele Italien og EU inden for forskellige brancher såsom vinfremstilling, kemisk sektor og fødevareindustrien.

 2. TEJI VALVE GROUP CO., LTD

  Kina

  Teji valve group CO., LTD blev grundlagt i 1980'erne. Vi er specialiseret i kugleventiler, skydeventiler, sædeventiler, kontraventiler, butterflyventiler. Med API, DIN, BS, JIN, GB. Materiale omfatter kulstofstål, rustfrit stål, duplex rustfrit, legeret stål og super-duplex rustfrit stål. fra 1/4% til 80%. Trykklasse fra 150LB til 2500LB med god kontrol. Firmaet har certifikaterne API6D, API607 (brandsikker), GOST, CE, ISO etc.. All NDT (ikke-destruktiv test) er tilgængelige.

 1. FAD INTERNATIONAL

  Italien

  Fad International er en førende virksomhed i v. Monza, Gessate (Milano-provinsen), og vi forhandler slanger og tilslutninger til trukken tråd, flanger, ventiler, pakninger og stangsystemer i kulstål, rustfri stål og legeringer. Virksomheden tilbyder også produktion af tilslutninger til rør eller smedet kompas og forcinato rørsektioner.

 2. FORNITURE INDUSTRIALI BONACINA

  Italien

  Flanger i kulstofstål NPT-, ASA-, inox-fittings ; rør i jern, inox; ventiler; fittings i inox, stål, karbon, smedede. Rør i inox A106/333, sjette kategori ifølge ISPEL og røntgenstråler.

 3. ALEXANDER COMLEY LTD - MANUFACTURER; TUBESHEETS, CUSTOM FLANGES UP TO 2,000 MM Ø

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ALEXANDER COMLEY LTD - MANUFACTURER; TUBESHEETS, CUSTOM FLANGES UP TO 2,000 MM Ø, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den opererer også inden for Trykbeholdere, varmevekslere, flanger i store størrelser, og specialbøjler brancherne. Den er baseret i Wolverhampton, Det Forenede Kongerige.

 4. INOX FORNITURE S.R.L. SOCIETA' UNIPERSONALE

  Italien

  Virksomheden INOX FORNITURE S.R.L. SOCIETA' UNIPERSONALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsventiler, vvs, flanger til industriel rørføring, Sikkerhedsventiler, vvs, metaltrukkede rørfittings, og rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Ancona, Italien.

 5. SODELUX SA

  Belgien

  Virksomheden SODELUX SA, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, jern- branchen. Den opererer også inden for Slanger og rør i plast, Sikkerhedsventiler, vvs, Haner og ventiler, Rør og slanger i PVC, Slanger og rør i plast, Sikkerhedsventiler, vvs, og Haner og ventiler brancherne. Den er baseret i Recogne, Belgien.

 6. SINO VANGUARD CAPITAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SINO VANGUARD CAPITAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 7. IVH - ADVANCED METAL TECHNOLOGIES

  Tyskland

  Virksomheden IVH - ADVANCED METAL TECHNOLOGIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den er baseret i Bocholt, Tyskland.

 8. HQ PIPELINE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden HQ PIPELINE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrirørføring branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsventiler, vvs, og Sikkerhedsventiler, vvs brancherne. Den er baseret i Qingdao, Kina.

 1. PIPES & FITTINGS UK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PIPES & FITTINGS UK LTD, er en Distributør, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den opererer også inden for dyser, klapventiler, rør til kedler, og befæstelse brancherne. Den er baseret i Dartford, Det Forenede Kongerige.

 2. FERRARI SRL

  Italien

  Virksomheden FERRARI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den opererer også inden for leverandør af bøjler og samlinger, stålflanger, og falske flanger brancherne. Den er baseret i Ravenna, Italien.

 3. IRLE BIEGETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IRLE BIEGETECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den er baseret i Kreuztal-Littfeld, Tyskland.

 4. G.E.ASRL

  Italien

  Virksomheden G.E.ASRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den opererer også inden for aluminiumsfusion, flanger i aluminium, smeltning i kokille, og kvalitets fusionsstøbning under tryk af aluminium brancherne. Den er baseret i Castelseprio, Italien.

 5. HAVIT HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HAVIT HYDRAULIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den er baseret i Baar-Ebenhausen, Tyskland.

 6. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE, er en Engrossalg, der opererer inden for Udlejning af industriudstyr branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsventiler, vvs, Armaturer, metal-, kugleringe, Sikkerhedsventiler, vvs, pakninger, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Grand Couronne, Frankrig.

 7. F.C.T. FISCHER CORPORATION AND TRADE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden F.C.T. FISCHER CORPORATION AND TRADE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den opererer også inden for Ringe, smedede brancherne. Den er baseret i Filderstadt, Tyskland.

 8. LANDEE FLANGE CO., LTD.

  Forenede Stater

  Virksomheden LANDEE FLANGE CO., LTD., er en Engrossalg, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den er baseret i New York, Forenede Stater.

 9. ZWEI S KUNSTSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZWEI S KUNSTSTOFFE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den er baseret i Troisdorf, Tyskland.

 10. MEMIT FORNITORE INDUSTRIALI

  Italien

  Virksomheden MEMIT FORNITORE INDUSTRIALI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sikkerhedsventiler, vvs branchen. Den opererer også inden for Varmevekslere, Fossilt fyrede kraftværker, Varmevekslere, udstyr til maskiner til kedelarbejde, Fossilt fyrede kraftværker, og komponenter til den petrokemiske industri brancherne. Den er baseret i Senago, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis