• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sikkerhedsventiler- vvs

Resultater for

Sikkerhedsventiler- vvs - Import eksport

 1. WESA-ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Det renommerede firma WESA opfylder med sit omfattende sortiment af kuglehaner, varme-, rørlednings- og industriarmaturer alle ønsker og behov inden for sanitets-, varme- og teknisk engroshandel. Vores produkter omfatter: Armaturer, rørledningsarmaturer, flangekuglehaner, kuglehaner, afspærringsspjæld, rustfri stålarmaturer, smudsfangere (armaturer), kuglehaner af rustfrit stål, spjæld, kontraventiler

 2. OFFICINE SBARRA

  Italien

  Sbarra værkstederne har arbejdet med fabrikation af dæksler siden 1964, i starten som virksomheden Andrea Sbarra og fra 1980 som virksomheden 'Andrea et Roberto Sbarra. På trods af, at vi er et lille firma, har vi vundet indpas i sektoren og opnået adskillige anerkendelser på nationalt og europæisk niveau.

 3. PIRPED INTERNATIONAL

  Frankrig

 4. GEORG FISCHER FITTINGS GMBH

  Østrig

 5. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. S T E E L WERK GMBH

  Tyskland

 2. MARBURGER FLANSCHEN GMBH

  Tyskland

 3. FERTUBI FRIULI S.R.L.

  Italien

 4. ANGLO STAINLESS LTD

  Det Forenede Kongerige

 5. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Det Forenede Kongerige

  OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD. Udstyr og produkter til rørledninger. Vi vil gerne præsentere Offshore Products International Ltd. Producent og andelshavere af rørledningsprodukter. Virksomheden er blevet kendt for deres effektivitet og service over for deres kunder. Deres mål er koncentreret på at øge deres andel af markedet gennem innovation, og en kontinuerlig forbedring af kvaliteten af den service vi giver vores kunder. Levering af udstyr til rørledninger og offshore-produkter til Storbritannien, Europa og globalt, samtidig har vi åbnet en ny undervandsafdeling.

 1. GINOX SRL

  Italien

  Firmaet GINOX s.r.l. fremstiller bøjler efter normerne UNI, DIN, TUV, ASA, diverse samlinger (svejste, gevindskårne og udborede) efter ønske og kundens egne tegninger. Vi har mange kunder i hele Italien og EU inden for forskellige brancher såsom vinfremstilling, kemisk sektor og fødevareindustrien.

 2. TEJI VALVE GROUP CO., LTD

  Kina

  Teji valve group CO., LTD blev grundlagt i 1980'erne. Vi er specialiseret i kugleventiler, skydeventiler, sædeventiler, kontraventiler, butterflyventiler. Med API, DIN, BS, JIN, GB. Materiale omfatter kulstofstål, rustfrit stål, duplex rustfrit, legeret stål og super-duplex rustfrit stål. fra 1/4% til 80%. Trykklasse fra 150LB til 2500LB med god kontrol. Firmaet har certifikaterne API6D, API607 (brandsikker), GOST, CE, ISO etc.. All NDT (ikke-destruktiv test) er tilgængelige.

 1. FAD INTERNATIONAL

  Italien

  Fad International er en førende virksomhed i v. Monza, Gessate (Milano-provinsen), og vi forhandler slanger og tilslutninger til trukken tråd, flanger, ventiler, pakninger og stangsystemer i kulstål, rustfri stål og legeringer. Virksomheden tilbyder også produktion af tilslutninger til rør eller smedet kompas og forcinato rørsektioner.

 2. FORNITURE INDUSTRIALI BONACINA

  Italien

  Flanger i kulstofstål NPT-, ASA-, inox-fittings ; rør i jern, inox; ventiler; fittings i inox, stål, karbon, smedede. Rør i inox A106/333, sjette kategori ifølge ISPEL og røntgenstråler.

 3. ALEXANDER COMLEY LTD - MANUFACTURER; TUBESHEETS, CUSTOM FLANGES UP TO 2,000 MM Ø

  Det Forenede Kongerige

 4. HQ PIPELINE CO.,LTD

  Kina

 5. SODELUX SA

  Belgien

 6. SINO VANGUARD CAPITAL GMBH

  Tyskland

 7. INOX FORNITURE S.R.L. SOCIETA' UNIPERSONALE

  Italien

 8. IVH - ADVANCED METAL TECHNOLOGIES

  Tyskland

 1. PIPES & FITTINGS UK LTD

  Det Forenede Kongerige

 2. ZWEI S KUNSTSTOFFE GMBH

  Tyskland

 3. LANDEE FLANGE CO., LTD.

  Forenede Stater

 4. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Frankrig

 5. G.E.ASRL

  Italien

 6. MEMIT FORNITORE INDUSTRIALI

  Italien

 7. F.C.T. FISCHER CORPORATION AND TRADE GMBH

  Tyskland

 8. FERRARI SRL

  Italien

 9. IRLE BIEGETECHNIK GMBH

  Tyskland

 10. HAVIT HYDRAULIK GMBH

  Tyskland