• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • så- og planteudstyr

Resultater for

Så- og planteudstyr - Import eksport

 1. SECA AGRICULTURE MACHINERY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til AGRI SECA Agriculture Machinery, en anerkendt producent af førsteklasses landbrugsmaskiner siden 1976, som er beliggende i Tyrkiet. Vores omfattende udvalg af de bedste plantemaskiner, inklusive maskiner til plantning af løg og hvidløg, imødeser de alsidige behov fra landmænd fra hele verden. Se vores banebrydende sortiment: •Såmaskine til hestebønner •Maskine til plantning af hvidløg •Maskine til plantning af løg •Dyrkningsmaskine •Universal såmaskine •Plantemaskine til grøntsager Hos AGRI SECA er vi dedikeret til at drive innovation inden for landbrug ved at integrere teknologi og traditionelt håndværk. Hver maskine er omhyggeligt bygget til at garantere pålidelighed, effektivitet og maksimal ydeevne i marken. Vores mission er at hjælpe landmændene med de værktøjer de har brug for, så de kan opnå succes på et landbrugsmarked som altid ændrer sig. Hvad enten du har en mindre gård, eller administrerer en større landbrugsdrift, så er AGRI SECA Agriculture Machinery din pålidelige partner når det kommer til bæredygtig vækst og fremgang. Med en urokkelig forpligtelse til excellence og kundetilfredshed, revolutionerer vi landbrugspraksisserne, én maskine ad gangen. Start et samarbejde med AGRI SECA Agriculture Machinery og oplev forskellen inden for kvalitet, ydeevne og pålidelighed. Hjælp os med at kultivere succes og skabe fremtiden for landbruget.

 2. COSERWA

  Frankrig

  Virksomheden COSERWA, er en Distributør, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Så- og planteudstyr, Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, maskiner til gartnerier, forsyninger til planteskoler, Så- og planteudstyr, og Gartneri og havebrug - udstyr og materiel brancherne. Den er baseret i Hagenbach, Frankrig.

 3. AGASAAT® GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AGASAAT® GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den opererer også inden for Krydderier, Bedplanter, blomsterløg og frø, Krydderier, Bedplanter, blomsterløg og frø, fødevarer, og durra brancherne. Den er baseret i Neukirchen-Vluyn, Tyskland.

 4. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Så- og planteudstyr, Landbrug - import-eksport, Plantning, Frugttræer, Så- og planteudstyr, Landbrug - import-eksport, Plantning, og Frugttræer brancherne. Den er baseret i Girov, Rumænien.

 5. Q-AGRO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden Q-AGRO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den opererer også inden for eksport, frø, gødning, og professionel rådgivning brancherne. Den er baseret i Quedlinburg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LINDA-SEEDS.COM - HANFSAMEN

  Spanien

  Virksomheden LINDA-SEEDS.COM - HANFSAMEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den opererer også inden for frø, økologiske frø, Frø til landbruget, og hamp brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 2. OASEEDS

  Spanien

  Virksomheden OASEEDS, er en Detailsalg, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den er baseret i Benidorm, Spanien.

 3. DOM W OGRODZIE

  Polen

  Virksomheden DOM W OGRODZIE, er en Multi-Category, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planter, Så- og planteudstyr, Planter, buske, Så- og planteudstyr, og vanding brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 4. SANTA FE 420 SC

  Spanien

  Virksomheden SANTA FE 420 SC, er en Detailsalg, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den opererer også inden for hamp, artikler til havebrug, belysningsapparater, og foder til skildpadder brancherne. Den er baseret i Santa Fe, Spanien.

 5. POZITIF TOHUM

  Tyrkiet

  Virksomheden POZITIF TOHUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den opererer også inden for tomater, melon, og auberginer brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 1. XURRI TERRES VEGETALS S.L.-TERVEX

  Spanien

  Virksomheden XURRI TERRES VEGETALS S.L.-TERVEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den opererer også inden for dekorative sten brancherne. Den er baseret i Cassa De La Selva, Spanien.

 2. MTD POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden MTD POLAND SP. Z O.O., er en Detailsalg, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den er baseret i Orle, Polen.

 1. IGEA PRO SRL

  Italien

  Virksomheden IGEA PRO SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den er baseret i Perugia, Italien.

 2. VAN DER AUWERA

  Belgien

  Virksomheden VAN DER AUWERA, er en Engrossalg, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Så- og planteudstyr, Så- og planteudstyr, og krukker brancherne. Den er baseret i Aartselaar, Belgien.

 3. SAALET APS

  Danmark

  Virksomheden SAALET APS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den opererer også inden for såmaskiner brancherne. Den er baseret i Ulstrup, Danmark.

 4. TAIZHOU SOL PLASTICS CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden TAIZHOU SOL PLASTICS CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den er baseret i Hangzhou, Kina.

 5. SCARYBIRD

  Frankrig

  Virksomheden SCARYBIRD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den opererer også inden for desinfektionsmiddel brancherne. Den er baseret i Saint Berain, Frankrig.

 6. TEXAS ANDREAS PETERSEN A/S

  Danmark

  Virksomheden TEXAS ANDREAS PETERSEN A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den opererer også inden for Traktorer og trailere, landbrugs-, Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, Træprodukter, Traktorer og trailere, landbrugs-, Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, og Træprodukter brancherne. Den er baseret i Odense S, Danmark.

 7. VERDALIA

  Spanien

  Virksomheden VERDALIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den er baseret i Sant Feliu De Llobregat, Spanien.

 8. LELY NEDERLAND

  Holland

  Virksomheden LELY NEDERLAND, er en Engrossalg, der opererer inden for Gartneri og havebrug - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Så- og planteudstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, og Så- og planteudstyr brancherne. Den er baseret i Maassluis, Holland.

 1. VREDO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VREDO DEUTSCHLAND GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Gartneri og havebrug - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Boring og testboring - udstyr, Så- og planteudstyr, Boring og testboring - udstyr, og Så- og planteudstyr brancherne. Den er baseret i Evessen, Tyskland.

 2. REBSCHULE STEINMANN E.K

  Tyskland

  Virksomheden REBSCHULE STEINMANN E.K, der opererer inden for Uddannelsesorganisationer branchen. Den opererer også inden for Så- og planteudstyr, og Så- og planteudstyr brancherne. Den er baseret i Sommerhausen, Tyskland.

 3. CESPLAY

  Spanien

  Virksomheden CESPLAY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den opererer også inden for kunstigt græs brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 4. GGG DÜSING GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden GGG DÜSING GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Gartneri og havebrug - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Så- og planteudstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Så- og planteudstyr brancherne. Den er baseret i Gelsenkirchen, Tyskland.

 5. J. LAMBERT & SÖHNE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden J. LAMBERT & SÖHNE GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Gartneri og havebrug - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Møbler og pyntegenstande til haven, Så- og planteudstyr, Møbler og pyntegenstande til haven, og Så- og planteudstyr brancherne. Den er baseret i Trier, Tyskland.

 6. PRODANA SEEDS A/S

  Danmark

  Virksomheden PRODANA SEEDS A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den opererer også inden for Gartneri og havebrug - udstyr og materiel, og Gartneri og havebrug - udstyr og materiel brancherne. Den er baseret i Odense Sv, Danmark.

 7. SCHREIBERS SAATZUCHT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHREIBERS SAATZUCHT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri og havebrug - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Så- og planteudstyr, og Så- og planteudstyr brancherne. Den er baseret i Söllingen, Tyskland.

 8. SEDOS, S.R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden SEDOS, S.R.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gartneri og havebrug - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Så- og planteudstyr, og Så- og planteudstyr brancherne. Den er baseret i Krakovany, Slovakiet.

 9. WESTLAND HORTICULTURE LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WESTLAND HORTICULTURE LIMITED, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gartneri og havebrug - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Så- og planteudstyr, og Så- og planteudstyr brancherne. Den er baseret i Belfast, Det Forenede Kongerige.

 10. SKLEP OGRODNICZY

  Polen

  Virksomheden SKLEP OGRODNICZY, er en Detailsalg, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den opererer også inden for traditionel forretning, og frø brancherne. Den er baseret i Krosno Odrzańskie, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis