• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • jordbehandlingsmaskiner og -udstyr

Resultater for

Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr - Import eksport

 1. S&M AGRICOLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden S&M AGRICOLE, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, reservedele, engrossalg, produktion af landbrugsmaskiner, Dyreopdræt, og buskrydder til store arealer brancherne. Den er baseret i Ingwiller, Frankrig.

 2. LENKOMTECH

  Rusland

  Lenkomtech har siden 2009 arbejdet med kommunale hjælpemaskiner, og fremstiller, sælger og leverer specielle køretøjer og udstyr, såsom landbrugsmaskiner, hjælpeudstyr og reservedele. I vores katalog kan du finde mere end 1000 specielle køretøjer og enheder: landbrugsanhængere, brændstoftankere, gødnings- og gylletanke, maskiner og sprøjtere til flydende økologisk gødningsmiddel, vaskemaskiner, anlæg og udstyr til specielt affald, anlæg og udstyr til produktion af gylle og gødningsmiddel, maskiner til gødningsproduktion, maskiner til forberedning af jorden, udstyr og reservedele. Vi er en direkte producent og kan levere dine enheder på GAZ, UAZ, KAMAZ, MAZ chassis og traktorbaserede landevejs- og hjælpekøretøjer. Vi fremstiller reservedele og maskiner til japansk og italiensk udstyr. Vi har en special malingslinje til vores produkter, og tekniske inspektionspunkter. Dette er med til at sikre at vi kan gennemføre store ordrer, baseret på individuelle designprojekter.

 3. MIPE VIVIANI SRL

  Italien

  Virksomheden MIPE VIVIANI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr branchen. Den er baseret i Monteriggioni, Italien.

 4. INGAUNA VAPORE SRL

  Italien

  Virksomheden INGAUNA VAPORE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, industrielle branchen. Den opererer også inden for Fossilt fyrede kraftværker, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, dampgeneratorer til gas til varmeinstallationer, Fossilt fyrede kraftværker, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og varmebehandling brancherne. Den er baseret i Castelbianco, Italien.

 5. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, landbrugsmateriel, Landbrugsmateriel, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr brancherne. Den er baseret i Eskisehir, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DE BRUYCKER

  Belgien

  Virksomheden DE BRUYCKER, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggesektoren - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, køb og salg af brugte maskiner, udlejning og salg af maskiner til byggesektoren, og udlejning maskiner til byggepladser brancherne. Den er baseret i Oostende, Belgien.

 2. AGROLIMA - COMÉRCIO DE MAQUINAS AGRICOLAS E INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

  Virksomheden AGROLIMA - COMÉRCIO DE MAQUINAS AGRICOLAS E INDUSTRIAIS, LDA, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr brancherne. Den er baseret i Seara, Portugal.

 3. SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Jordbearbejdningsservice, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, landbrugsmateriel, industrielt landbrugsudstyr, og Jordbearbejdningsservice brancherne. Den er baseret i Jussey, Frankrig.

 4. WOLFF-WEYLAND

  Luxembourg

  Virksomheden WOLFF-WEYLAND, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Landbrug - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, traktor, Landbrug - maskiner og udstyr, og Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Noerdange, Luxembourg.

 5. KUHN HUARD SA

  Frankrig

  Virksomheden KUHN HUARD SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for landbrugsmaskiner, landbrugsmaskiner sammenkoblede og på slæb, arbejde med skovbrugsmaskiner, og afbarkningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Châteaubriant Cedex, Frankrig.

 1. GRAMEGNA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GRAMEGNA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, spader, og kultivatorer brancherne. Den er baseret i Broni, Italien.

 2. DI CASA TARIMAS

  Spanien

  Virksomheden DI CASA TARIMAS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for gulve i laminat brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 1. ANDREAS STIHL, S.A.

  Portugal

  Virksomheden ANDREAS STIHL, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr brancherne. Den er baseret i Sintra, Portugal.

 2. MAES

  Belgien

  Virksomheden MAES, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Redskaber - have-, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Redskaber - have-, og hydrauliske artikler brancherne. Den er baseret i Kasterlee, Belgien.

 3. SIMA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SIMA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for fræsere med multiskær brancherne. Den er baseret i Ripa Teatina, Italien.

 4. TOMENZOLI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TOMENZOLI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, strandopryddere, og skårlæggere brancherne. Den er baseret i Monzambano, Italien.

 5. DE BESTRATER

  Belgien

  Virksomheden DE BESTRATER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vejbygningsmaterialer branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr brancherne. Den er baseret i Beverlo, Belgien.

 6. PRODIAFIX-LUX

  Luxembourg

  Virksomheden PRODIAFIX-LUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diamantværktøj branchen. Den opererer også inden for Metalsavemaskiner, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Metalsavemaskiner, og Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr brancherne. Den er baseret i Esch Sur Alzette, Luxembourg.

 7. DUCHESNE LOCATION

  Belgien

  Virksomheden DUCHESNE LOCATION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for udlejning af maskiner til vejarbejde brancherne. Den er baseret i Huy, Belgien.

 8. CRETTENAND MACHINES AGRICOLES SÀRL

  Schweiz

  Virksomheden CRETTENAND MACHINES AGRICOLES SÀRL, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, og Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Conthey, Schweiz.

 1. XELAN INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden XELAN INTERNATIONAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, og Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Simmerath, Tyskland.

 2. INNOVATION TECHNOLOGY S.R.L.

  Italien

  Virksomheden INNOVATION TECHNOLOGY S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr branchen. Den er baseret i Belmonte Calabro, Italien.

 3. MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL

  Østrig

  Virksomheden MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Sprøjtningsudstyr til landbrug, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, og Sprøjtningsudstyr til landbrug brancherne. Den er baseret i Liezen, Østrig.

 4. VELES AGRO LTD.

  Ukraine

  Virksomheden VELES AGRO LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Mekaniske såmaskiner, Pneumatiske såmaskiner, diske til harver, og plove brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 5. AGROMET

  Spanien

  Virksomheden AGROMET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrugsmaskiner, og Landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Ejea De Los Caballeros, Spanien.

 6. EUMOT MASCHINEN- UND MOTORGERÄTE INH. JOSEF RING

  Tyskland

  Virksomheden EUMOT MASCHINEN- UND MOTORGERÄTE INH. JOSEF RING, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, og Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Landau, Tyskland.

 7. ETRAMO

  Belgien

  Virksomheden ETRAMO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Industriel rengøring - maskiner, Pumper, Industriel rengøring - maskiner, Pumper, og gardnerimaskiner brancherne. Den er baseret i Wijnegem, Belgien.

 8. HEBETECHNIK KOSTINEK

  Tyskland

  Virksomheden HEBETECHNIK KOSTINEK, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, og Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 9. UYANIK YATAGANLI TARIM MAK.SAN.TIC.LTD.STI

  Tyrkiet

  Virksomheden UYANIK YATAGANLI TARIM MAK.SAN.TIC.LTD.STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner og udstyr til landbrug, landbrugsprodukter, landbrugskøretøjer, og landbrugsmateriel brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 10. ETRAMA SA

  Schweiz

  Virksomheden ETRAMA SA, er en Distributør, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Landbrug - installation og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Traktorer og trailere, landbrugs- brancherne. Den er baseret i Etagnières, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis