• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • renovationsvogne

Resultater for

Renovationsvogne - Import eksport

 1. MAZZOCCHIA SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Fratelli Mazzocchia er en førende virksomhed i Europa inden for design, konstruktion og markedsføring af affaldsindsamlingsudstyr, der fremhæver en italiensk virksomheds historie og ideer på internationalt plan. Fratelli Mazzocchia tilbyder, udover sit brede udvalg af produkter, specifikke tjenester i harmoni med virksomhedens strategi, der sætter kunden i centrum. Fratelli Mazzocchia betyder konkrethed, kvalitet, innovation.

 2. HYDRO-CON A/S

  Danmark

  HYDRO-CON A/S er en dansk familiedrevet virksomhed som blev stiftet i 1988. Virksomheden er den eneste danske producent af elevatorer og lifte, og de fremstilles til inden- og udendørsbrug. Vores produkter er af høj kvalitet som er blevet bevist gennem mange år på det danske marked samt med produkternes imponerende levetid. Som producent har vi mulighed for at tilpasse vores løsninger efter kundens, rådgivers, eller entreprenørs ønske så der opnås den største tilfredshed med slut produktet. Desuden kan produkterne tilpasses de arkitektoniske forhold, og egner sig til det hårde nordiske klima. Vi totalleverandører og kan tilbyde vores kunder hele pakken fra rådgivning og besigtigelse, til produktion, installation, lovpligtig service, samt eventuelle reparationer. Vi holder en tæt dialog med vores kunder gennem hele forløbet og garantere hurtig og kompetent support. Sådan mener vi man får den rigtige løsning installeret på den bedste måde. Hvis du gør forretning med os er du garanteret: - Høj kvalitet som lønner sig i længden - Kundetilpassede løsninger - Tæt dialog plus hurtig og kompetent support - En troværdig partner der har været i markedet i mange år - Udendørsløsninger der holder, det bevist igennem mange år!

  Alle produkter for "renovationsvogne"
 3. PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT

  Tyrkiet

  Virksomheden PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Renovationsvogne branchen. Den opererer også inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr, komprimeringsmaskiner til affald, Miljøsanering - maskiner og udstyr, og teleskopiske platforme brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. ZAKŁAD ROBÓT SANITARNYCH SANATOR SP.Z.O.O

  Polen

  Virksomheden ZAKŁAD ROBÓT SANITARNYCH SANATOR SP.Z.O.O, er en Multi-Category, der opererer inden for Behandling og genbrug af affald branchen. Den opererer også inden for Renovationsvogne, affald, sammenpresning af affald, klokker til opsamling af affald, og Renovationsvogne brancherne. Den er baseret i Rąbień, Polen.

 5. COSECO INDUSTRIE GROUP SRL

  Italien

  Virksomheden COSECO INDUSTRIE GROUP SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Renovationsvogne branchen. Den opererer også inden for Køretøjer, special - bygning og udstyr, og Køretøjer, special - bygning og udstyr brancherne. Den er baseret i Grumo Appula, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TRANSLIFT

  Holland

  Virksomheden TRANSLIFT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Renovationsvogne branchen. Den opererer også inden for affaldscontainere, og beholdere til indsamling af affald brancherne. Den er baseret i Dronten, Holland.

 2. ORAKCI MACHINE

  Tyrkiet

  Virksomheden ORAKCI MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Renovationsvogne branchen. Den opererer også inden for affaldsindsamling, platforme, og komprimatorer brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 3. CNR TRUCK EQUIPMENTS

  Tyrkiet

  Virksomheden CNR TRUCK EQUIPMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Renovationsvogne branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. FARID INDUSTRIE S.P.A.

  Italien

  Virksomheden FARID INDUSTRIE S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Forvaltning af industriaffald, Renovationsvogne, Kompaktorer og knusemaskiner, Forvaltning af industriaffald, Renovationsvogne, Kompaktorer og knusemaskiner, og fejemaskiner til gader brancherne. Den er baseret i Vinovo, Italien.

 5. PB ENVIRONNEMENT

  Frankrig

  Virksomheden PB ENVIRONNEMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Renovationsvogne branchen. Den er baseret i Lambesc, Frankrig.

 1. A3 VERHUUR

  Belgien

  Virksomheden A3 VERHUUR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Renovationsvogne branchen. Den opererer også inden for slibemaskiner, og børster brancherne. Den er baseret i Staden, Belgien.

 2. EXPRUM D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden EXPRUM D.O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Renovationsvogne branchen. Den opererer også inden for Affaldstransportering, Containere, Affaldshåndtering - maskiner og systemer, Affaldstransportering, Containere, og Affaldshåndtering - maskiner og systemer brancherne. Den er baseret i Ljubljana, Slovenien.

 1. GRUZOJAD - WYWOZ GRUZU WARSZAWA

  Polen

  Virksomheden GRUZOJAD - WYWOZ GRUZU WARSZAWA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Renovationsvogne branchen. Den er baseret i Józefów, Polen.

 2. PRINCE MOTORS

  Forenede Stater

  Virksomheden PRINCE MOTORS, er en Detailsalg, der opererer inden for Renovationsvogne branchen. Den er baseret i Riverside, Forenede Stater.

 3. HACKNEY RUBBISH REMOVALS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HACKNEY RUBBISH REMOVALS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Renovationsvogne branchen. Den opererer også inden for forvaltning affald brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 4. PREFETTURA DI PALERMO

  Italien

  Virksomheden PREFETTURA DI PALERMO, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Renovationsvogne, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, og Renovationsvogne brancherne. Den er baseret i Palermo, Italien.

 5. GEBR. HUMMEL RECYCLING B.V.

  Holland

  Virksomheden GEBR. HUMMEL RECYCLING B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Affaldsspande, skrald, Renovationsvogne, Affaldsspande, skrald, og Renovationsvogne brancherne. Den er baseret i Leek, Holland.

 6. EBA S.R.O. EKO-BIO-AGROPROGRAM

  Slovakiet

  Virksomheden EBA S.R.O. EKO-BIO-AGROPROGRAM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Renovationsvogne, Miljøet - tjenester, Renovationsvogne, og Miljøet - tjenester brancherne. Den er baseret i Bernolákovo, Slovakiet.

 7. SETRACO HOLDING S.A.

  Rumænien

  Virksomheden SETRACO HOLDING S.A., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygning, industriel - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Renovationsvogne, Bygninger, præfabrikerede, Renovationsvogne, og Bygninger, præfabrikerede brancherne. Den er baseret i Bucharest, Rumænien.

 8. BECKER & MAURER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BECKER & MAURER GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Renovationsvogne, Butikker, Renovationsvogne, og Butikker brancherne. Den er baseret i Zweibrücken, Tyskland.

 1. WYTWORNIA URZADZEN KOMUNALNYCH WUKO S.A.

  Polen

  Virksomheden WYTWORNIA URZADZEN KOMUNALNYCH WUKO S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Renovationsvogne, og Renovationsvogne brancherne. Den er baseret i Lodz, Polen.

 2. EQUIPOS Y SERVICIOS DEL NORDESTE SL

  Spanien

  Virksomheden EQUIPOS Y SERVICIOS DEL NORDESTE SL, er en Engrossalg, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Renovationsvogne, og Renovationsvogne brancherne. Den er baseret i Cabrils, Spanien.

 3. SALEUR S A RECYCLAGE

  Frankrig

  Virksomheden SALEUR S A RECYCLAGE, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Renovationsvogne, og Renovationsvogne brancherne. Den er baseret i Chaumont, Frankrig.

 4. GRINO TRANS SA

  Spanien

  Virksomheden GRINO TRANS SA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Renovationsvogne, og Renovationsvogne brancherne. Den er baseret i Lleida, Spanien.

 5. ALFONS FISCHER UND SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

  Virksomheden ALFONS FISCHER UND SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, er en Engrossalg, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Renovationsvogne, og Renovationsvogne brancherne. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 6. WASTEPARTSUK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WASTEPARTSUK, er en Distributør, der opererer inden for Renovationsvogne branchen. Den er baseret i Gloucester, Det Forenede Kongerige.

 7. WHEEL BIN SERVICES LIMITED

  Irland

  Virksomheden WHEEL BIN SERVICES LIMITED, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Renovationsvogne, og Renovationsvogne brancherne. Den er baseret i Dundalk, Irland.

 8. WÜPPENHORST ENTSORGUNGSBETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WÜPPENHORST ENTSORGUNGSBETRIEBE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Renovationsvogne, og Renovationsvogne brancherne. Den er baseret i Stemwede, Tyskland.

 9. ABFALLENTSORGUNG BÖRDEKREIS WANZLEBEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ABFALLENTSORGUNG BÖRDEKREIS WANZLEBEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Renovationsvogne, og Renovationsvogne brancherne. Den er baseret i Wanzleben, Tyskland.

 10. REICHL-SCHROTT GMBH

  Østrig

  Virksomheden REICHL-SCHROTT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Renovationsvogne branchen. Den opererer også inden for Affaldsspande, skrald, og Affaldsspande, skrald brancherne. Den er baseret i Stras, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis