HYDRO-CON A/S

Danmark

Store icon Multi-Category

HYDRO-CON A/S
Web icon

Visning af produktkataloget

Danmark

AluLet HSCI (High Speed Cabin Indoor) er vores elevator udviklet til indvendig montering. Vores elevatorer leveres altid med egen selvbærende skakt, og er som standard udstyret med en natur eloxeret aluminiumsskakt, dog kan denne tilpasses efter kundens ønske om farve, eller glas m.m. samt de øvrige arkitektoniske forhold. HSCI er udviklet til at kunne indbygges hvor der er meget lidt plads, eksempelvis ældre københavnske lejligheder. Kabinen er en lukket elevatorstol og betjeningen foregår med impulstryk fra etagerne ligeledes også fra kabinen. Kabinedørene kan være manuelle eller elektriske efter ønske, og der er som standard installeret et alarm anlæg både i kabinen og eventuelt yderligere på etagereposerne for forøget sikkerhed.

Anmod om et pristilbud

Danmark

AluLet HSCO (High Speed Cabin Outdoor) er vores elevator udviklet til udvendig montering. Vores elevatorer leveres altid med egen selvbærende skakt, og er som standard udstyret med en natureloxeret aluminiumsskakt, dog kan denne tilpasses efter kundens ønske om farve, eller glas m.m. samt de øvrige arkitektoniske forhold. AluLet HSCO elevatoren er fremstillet til at kunne placeres fritstående eller blive monteret på eksisterende etagebyggeri op til en altan, svalegang, med egne reposer eller med direkte adgang fra bygningen. Kabinen er en lukket elevatorstol og betjeningen foregår med impulstryk fra etagerne ligeledes også fra kabinen. Kabinedørene er elektriske, og der er som standard installeret et alarm anlæg.

Anmod om et pristilbud

Danmark

AluLet LSCI (Low Speed Cabin Indoor) er vores elevatorlift udviklet til indvendig montering. Den indendørs elevatorlift skiller sig ud fra vores indendørs elevator på pris, den er billigere at installere, samt kræver færre tilpasninger da der ikke er krav til dyb grubedybde og forøget tophøjde. Elevatorliften kan anses som en hybrid mellem vores indendørs elevator HSCI og vores indendørs platformslift LSPI, med elevatorliften får du alle fordelene ved en elevatorløsning til en god pris. Vores elevatorlifte leveres altid med egen selvbærende skakt, og er som standard udstyret med en hvid pulverlakeret aluminiumsskakt, dog kan denne tilpasses efter kundens ønske om farve, eller glas m.m. samt øvrige arkitektoniske forhold. Vores elevatorlift er udviklet og produceret i Danmark, vi har mange års erfaring og kan garantere dig en lang levetid på dit anlæg. Med en dansk producent er du ligeledes garanteret hurtig reaktion på reparation og reservedele, foruden lokal support og rådgivning.

Anmod om et pristilbud

Danmark

AluLet LSCO (Low Speed Cabin Outdoor) er vores elevatorlift udviklet til udvendig montering. Den udvendige elevatorlift skiller sig ud fra vores udendørs elevator på pris, den er billigere at installere, samt kræver færre tilpasninger i omgivelserne da der ikke er krav til dyb grube og forøget tophøjde. Elevatorliften kan anses som en hybrid mellem vores udendørs elevator HSCO og vores udendørs platformslift LSPO, med elevatorliften får du alle fordelene ved en elevatorløsning til en god pris. AluLet LSCO elevatorlift er fremstillet til at kunne placeres fritstående eller blive monteret på eksisterende etagebyggeri op til en altan, svalegang, med egne reposer eller med direkte adgang fra bygningen. Kabinen er en lukket elevatorstol og betjeningen foregår med impulstryk fra etagerne ligeledes også fra kabinen. Kabinedørene er automatiske elektriske, og der er som standard installeret et alarmanlæg.

Anmod om et pristilbud

HYDRO-CON A/S er en dansk familiedrevet virksomhed som blev stiftet i 1988. Virksomheden er den eneste danske producent af elevatorer og lifte, og de fremstilles til inden- og udendørsbrug. Vores produkter er af høj kvalitet som er blevet bevist gennem mange år på det danske marked samt med produkternes imponerende levetid. Som producent har vi mulighed for at tilpasse vores løsninger efter kundens, rådgivers, eller entreprenørs ønske så der opnås den største tilfredshed med slut produktet. Desuden kan produkterne tilpasses de arkitektoniske forhold, og egner sig til det hårde nordiske klima. Vi totalleverandører og kan tilbyde vores kunder hele pakken fra rådgivning og besigtigelse, til produktion, installation, lovpligtig service, samt eventuelle reparationer. Vi holder en tæt dialog med vores kunder gennem hele forløbet og garantere hurtig og kompetent support. Sådan mener vi man får den rigtige løsning installeret på den bedste måde. Hvis du gør forretning med os er du garanteret: - Høj kvalitet som lønner sig i længden - Kundetilpassede løsninger - Tæt dialog plus hurtig og kompetent support - En troværdig partner der har været i markedet i mange år - Udendørsløsninger der holder, det bevist igennem mange år!

Dokumenter

Domain icon Multi-Category

HYDRO-CON A/S

Stæremosen 70

3250 Gilleleje - Danmark

momsnr.
Kontakt

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

  • Antal ansatte
    11 – 50
  • Sælgere
    1 – 10

Organisation

  • Etableringsår
    1988
  • Virksomhedens art
    Hovedsæde
  • Hovedaktivitet
    Multi-Category

Erhvervsoplysninger

Kundeområder

  • Check Circle Outline icon Regional
  • Check Circle Outline icon National
  • Check Circle Outline icon Europæiske Union
  • Check Circle Outline icon International

Leveringsområder

Aktiviteter i HYDRO-CON A/S

  • Lifte og platformelevatorer, bil-
  • elevatorer
  • godselevatorer til godshåndtering
  • trappelift
  • trappelifte med platform
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • I overensstemmelse med databeskyttelse
  • 100% gratis