• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rengøringsprodukter

Resultater for

Rengøringsprodukter - Import eksport

 1. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka er en international virksomhed hvis kerneaktivitet er grossistsalg af mærkevarer inden for hurtigt leverende forbrugsvarer (FMCGs). Siden virksomheden blev grundlagt i 2008 har vi konstant haft en konstant vækst, og har opbygget en omfattende klient- og leverandørbase. Vores kunder er førende engrosvirksomheder og detailkæder i Europa, Asien og Nordamerika. Vi tilbyder flere tjenester, inklusive: Transport: Vi har udviklet gode forhold med førende transportvirksomheder, hvormed vi kan tilbyde levering til en god pris. Mærkeløsninger: Vi kan designe, fremstille og påklæbe mærkater med tekst på dit sprog for en lav ekstrapris. Mærkaterne kan variere i farve og størrelse afhængigt af produktet, samt længden af den påkrævede tekst. Lager: Vi har moderne og rummelige lagre med fleksible åbningstider. Med lagerfaciliteter i Litauen, Polen, Letland og Holland kan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka garantere en optimal kvalitet af vores lagertjenester. Toldservice: Vi kan hjælpe med at håndtere toldprocedurer i forskellige lande, forberede tolddokumenter. Forstørrelse af paller: Ved forespørgsel kan vi også tilbyde større paller. Vi er klar til at hjælpe med alle handelsrelaterede anliggender, og tilpasser vores tjenester i forhold til vores kunder. Spørg os!

 2. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Tyrkiet

  Ekinoks er en engrosforretning som indkøber og leverer mærkevareprodukter over hele verden. Vores dedikerede import-/eksportteam hjælper vores kunder, detailhandlende og producenter med at udvide deres mærke/forretning lokalt og på tværs af flere lande. Med mere end ti års erfaring inden for eksportområdet, hjælper vi vores kunder med at promovere og udvide deres produktudvalg, opnå salgsaspirations og vækst globalt. Vores tjenester omfatter følgende: •Rengøringsværktøjer til husholdning, •Sanitetspapir, •Skønhed og personlig pleje, •Fødevarer og drikkevarer, •Husholdningskemikalier og meget mere, som kan ses på vores hjemmeside! Vi arbejder på tværs af kontinenterne for at levere dine produkter på de bedste markeder ... Hos Ekinoks leverer vi en nem og tilgængelig kundeservice uanset tidspunkt. Vores mission er at tilbyde vores kunder de bedste og mest innovative løsninger. Det er grunden til, at vi altid gør vores bedste for at prioritere vores kunders behov. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrig

  Virksomheden CHANFI IMPORT/EXPORT er grossist og distributør med international import-eksport. Vi importerer og eksporterer varer til professionelle på alle kontinenter. Fødevarer - hårde hvidevarer - konserves - alkoholfri drikkevarer - pleje- og hygiejneprodukter - kosmetik. Vi tilbyder tusindvis af mærker såsom Coca-Cola, Fanta, Orangina og mange andre. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 4. NEVA GLOBAL GRUP

  Tyrkiet

  Neva Global er del af KYNC group.​ Neva er din ressource når det kommer til et stort udvalg af førsteklasses, forbrugerprodukter med private label, fremstillet i Tyrkiet og til konkurrencedygtige priser. Neva er en af de mest indflydelsesrige og succesfulde produktionskonglomerater i Tyrkiet. Vi specialiserer os i kontraktfremstilling og private label inden for alle former for vådservietter, husholdningsrengøringsmidler og produkter til personlig pleje. Vi er stolte over at levere vores mærke, Juniper Clean, til det globale marked. Vores fabrik er placeret i Esenyurt, Istanbul. Vores kontorer er placeret i Holland og New Jersey, USA. Der er mange produkter under vores mærke Juniper Clean. Vådservietter til overflader Rengøringsservietter til overflader Babyservietter og shampoo Kæledyrsservietter Kraftige vådservietter Overfladerengøringsmidler Ruderengøring Flise og fugemasserengøring Opvaskemiddel Rust og kalkrengøring Flydende og håndsæbe Shampoo Vaskemiddel Tykke klorinprodukter Organiske, økologiske og veganske produkter Organiske vådservietter Vådservietter i beholdere Vådservietter til makeup Vådservietter Vådservietter til ansigt og krop Vådservietter til enheder Rengøring til køkken og badeværelse Rengøring til gulv og gulvtæppe Hånddesificeringsservietter og desinficerende kloring og tabletter Vi vil med glæde hjælpe dig med alle aspekter af din Made in Turkey oplevelse ... fra branding til design til emballering til distribution. Vi inviterer dig til at opdage muligheden for at fremme din forretning!

 5. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

  Tyskland

  Siden 1968 og nu i anden generation har vi været aktive på området kemiske rengøringsmidler til erhvervsmæssige og industrielle anvendelser. Siden 2001 har vi været certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001 og DIN EN 14001 (kvalitets- og miljøstyring). Vi betegner os selv som problemløsere for alle slags rengøringsopgaver og -anvendelser og leverer til alle typer industrivirksomheder, håndværkbrancher samt bilindustrien og dens underleverandører. Vi har specialiseret os i miljøvenlige rengøringssystemer, især ultralydsrensning på vandbasis. Vores produktudvalg omfatter nu over 80 forskellige rengøringsmidler til ultralydsrengøring, dyp-, spray- og sprøjterengøring, manuel rengøring og glideslibning (trovalisering). Specialprodukter som f.eks. korrosionsbeskyttende midler, opløsningsmider, antiskummidler osv. supplerer vores leveringsprogram. Efter behov formidler vi til egnede producenter af førsteklasses rengøringsudstyr.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

  Holland

  Sun Chemical er en velkendt kemikalieproducent med virksomheder i Holland og Tyrkiet. Vores virksomhed har eksisteret i flere årtier, og har opnået et omdømme som en førende leverandør af renseprodukter og forskellige andre kemikalier til globale distributører. Vi fokuserer på langvarige partnerskaber og bevarer et tæt forhold med vores kunder, som oftest er tilbagevendende kunder. Vores dedikerede salgsteams er altid tilgængelig til at støtte og hjælpe, og dermed sikre successen af vores projekter. Vi inviterer alle eventuelle klienter til at tage deres virksomhed til det næste niveau for globalt salg. Vi leverer verden over inklusive lande som Kina, Storbritannien, USA, Kenya og Brasilien. Vores faciliteter og produkter er certificeret af anerkendte internationale inspektionsorganisationer såsom SGS, Bureau Veritas (BV) og Certification Inspection Section, for at garantere kvalitets- og sikkerhedsstandarderne. Vores fabrikker har følgende ISO-certifikationer ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 og ISO 9001, og vi er forpligtet til at overholde de internationale miljø- og sikkerhedsstandarder. For flere oplysninger om vores produkter og tjenester henviser vi til vores hjemmeside, eller du kan kontakte os direkte på vores kontaktside for et personaliseret svar til din henvendelse.

 2. VR TRADING INC

  Portugal

  VR Trading er en international leverandør og eksportør af enestående drikkevarer og fødevarer. Med en passion for unikke smage og en forpligtelse til kvalitet, tilbyder vi et alsidigt udvalg af produkter som vil imponere de mest kræsne personer. Vores produktsortiment omfatter et bredt udvalg af drikkevarer, inklusive sodavand, champagne, øl og cider, te og kaffe osv. Inden for fødevarer leverer vi et udvalg af lækre muligheder såsom slik, chokolade, tyggegummi, småkager, halal-produkter og mere. Hvad der adskiller os fra andre, er vores enestående dedikation til kvalitetssikring. Vi overholde strenge standarder i forbindelse med vores indkøbs-, produktions- og emballageprocesser, hvilket garanterer, at vores produkter imødeser og overstiger de internationale kvalitets- og sikkerhedsbestemmelser. Ved at anerkende de globale krav for enestående fødevarer og drikkevarer, har vi placeret os selv som en pålidelig partner i eksportbranchen. Vores omfattende netværk giver os mulighed for at nå ud på markeder over hele verden, og vores omfattende markedsforskning holder os opdateret om kommende trends. Vi arbejder på altid at være vidende om kundernes præferencer, så vi kan tilbyde de bedste produkter.

 3. CDI VALLÈS S.L.

  Spanien

  CDI Vallès har været til stede på markedet i 30 år med speciale i udvikling, fremstilling og pakning af husholdningsprodukter såsom opløsningsmidler, industrihygiejne og insekticider. Vi er registreret i ROESB og tilbyder et bredt udvalg af opløsningsmidler og desinficerende midler til landbrugsfødevareindustrien med HA-godkendelse, produkter til rengøring, biler og byggeri. Vi er godkendt ved MAPAMA til at fremstille og pakke hygiejne- og landbrugsprodukter. Certificering ISO 9001: 2015

  Alle produkter for "rengøringsprodukter"

 4. REINASAN BV

  Holland

  Virksomheden REINASAN BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengøringsfirmaer branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Rengøring af bygninger, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, rengøringsprodukter, gulvvaskemaskine, ikke-giftig beklædning, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, polering, og Rengøring af bygninger brancherne. Den er baseret i Roermond, Holland.

 5. MONDO SPECHIM

  Belgien

  Virksomheden MONDO SPECHIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske rengøringsprodukter branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Glas og spejle - rengøringsprodukter, Biologisk nedbrydelige rengøringsprodukter, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, behandling af vand, behandling af lugte, Vaske- og sæbeprodukter, til industri og handel, behandling af affald, og rengøringsmidler til badeværelset brancherne. Den er baseret i Gembloux, Belgien.

 1. CLEAN 26

  Frankrig

  Virksomheden CLEAN 26, er en Engrossalg, der opererer inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings- branchen. Den opererer også inden for Økologiske rengøringsprodukter, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, rengøringsmidler, vaskemidler, Sæber og rengøringsmidler, til industri og handel, vaskemiddel til vaskemaskine, opvaskemiddel, Sæber og rengøringsmidler, bolig, og Vinduer og spejle - rengøringsprodukter brancherne. Den er baseret i Montelimar, Frankrig.

 2. DR. PAPEL

  Portugal

  Virksomheden DR. PAPEL, er en Distributør, der opererer inden for Rengøringsmidler og sæber - til industri og handel branchen. Den opererer også inden for Hygiejne- og toiletprodukter, Servietter, papirs-, Lommetørklæder, papirs-, Toiletpapir, Import-eksport - papir og karton, affaldsposer, film i plastmaterialer, rengøringsmidler, og tørrestativ brancherne. Den er baseret i Fafe-Braga, Portugal.

 1. DE WITTE SA

  Belgien

  Virksomheden DE WITTE SA, er en Distributør, der opererer inden for Rengøring og vedligeholdelse - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Svampe, Industrielle sprøjter til metaloverfladebehandling, rengøring, tilbehør til rengøring, rengøringsartikler, rengøringsprodukter, mikrofiber rengøringsklude, Svampe, og maskiner til industriel rengøring brancherne. Den er baseret i Sint-Gillis-Waas, Belgien.

 2. KLINTENSIV

  Rumænien

  Virksomheden KLINTENSIV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel branchen. Den opererer også inden for Medicinalprodukter - import-eksport, Desinficering og sterilisering, Rengøringsmidler, husholdnings-, desinfektionsmidler, Rent rum visker, desinfektionsmidler til medicinsk brug, Bakteriedræbende vådservietter, fabrikant øko industrirensemiddel, og fabrikant af rengøringsprodukter brancherne. Den er baseret i Bragadiru, Rumænien.

 3. SERVIWET

  Danmark

  I 2014 startede jeg virksomheden Serviwet Hot Towels Rental Service med ønsket om, at udbrede konceptet omkring Hot Towels, til Danmark og resten af Norden. Fra en beskeden opstart i min kælder, er virksomheden idag vokset betydeligt og fungerer nu som grossist/leverandør for restauranter, caféer, hoteller, konferencecentre og klinikker. Hot Towels og produkter der relaterer sig dertil udgør stadig en betydelig del af Serviwets produktprogram, men sortimentet er med tiden udvidet betragteligt, i kraft af forespørgsler fra eksisterende kunder. Vi har idag et bredt udvalg af non-food varer, eksempelvis forskellige former for tekstiler som duge og stofservietter, forklæder, vaskeklude og kokke-viskestykker. Alt sammen i en kvalitet der er nøje udvalgt, til det professionelle marked. Derudover fører vi også forskellige former for forbrugsvarer så som enkeltvis indpakkede vådservietter, Compressed Towels/Magic Towels, take-away emballager og catering artikler. Vi udvider løbende vort sortiment i takt med kundernes behov. F.eks. kan vi tilbyde at levere forskelligt udstyr og forbrugsvarer til en række klinikker f.eks. hudplejeklinikker, spa- og wellness klinikker samt mange andre. Serviwet vil gerne hjælpe dig til at differentiere dig fra dine konkurrenter ved at tilbyde produktion af forbrugsvarer med dit eget logo og design. Det kunne være sandwichposer, vådservietter eller papir servietter med dit helt eget look.

 4. ACEROS METAL TREATMENT

  Holland

  Emergo Metal Treatment er specialist i rengøring og vedligeholdelse af rustfrit stål og ikke jernholdige metaller. Rustfrit stål er meget modstandsdygtigt over for slid og smuds men absolut ikke uden vedligeholdelse! Fjernelse af rust og regelmæssig vedligeholdelse forlænger levetiden og man undgår problemer med korrosion. Emergo Metal Treatment har alt, hvad der er nøvendigt til vedligeholdelse af rustfrit stål på lager: produkter til fjernelse af rust, vedligeholdelsesprodukter, pletfjerner og poleringsmidler.

 5. VIRUS GUARD DISINFECTANT GMBH

  Østrig

  Virus Guard IMEX Dezenfektan Dis. Ticaret Ltd. Sti. er en tyrkisk virksomhed der har specialiseret sig i fremstilling af desinficeringsmidler til bekæmpelse af virusser og bakterier, inklusiv coronavirus. Vores ISO 9001 certificerede produkter giver desinficering i op til 10 dage, for at forhindre kontaminering og infektioner. Vores sprays og servietter, som hovedsageligt anvendes af flyselskaber og hoteller, er tilpasset til flere slags overflader og områder, såsom toiletter, køkkener, bakker, persienner, hængende affaldsspande, dørhåndtag, lufthavnslounger. Vores R&D afdeling arbejder hver dag for at skabe innovative, og dermed de mest effektive produkter. Vi anvender de mest avancerede kemiske formuleringer. Produktionen af vores kemikalier er underlagt strenge kvalitetskontroller, for at overholde alle internationale standarder. Derudover er alle vores produkter dermatologisk testet, og indeholder ikke alkohol, for at sikre, at de ikke skader vores brugere og deres hud. Vi sørger for at alle produkter leveres med de bedste deadlines. Du kan stole på os, når det kommer til din sikkerhed.

 6. MAPO SCHMIERSTOFFTECHNIK GMBH

  Østrig

  Vi tilbyder et bredt produktudvalg af olier, smøremidler, vinterkemi og forskellige produkter til vedligeholdelse, rengøring og produktion inden for forskellige områder i industrien. Vi bygger på årtier lang erfaring inden for salg, forskning og produktudvikling. En afgørende faktor for vores succes er i den forbindelse den engagerede indsats af vores veluddannede medarbejdere. 3.000 pallepladser på et lagerareal på 5.000 m2 danner den logistiske ramme for vores alsidige produktudvalg, som vi overvejende leverer med egen vognpark. 3 millioner liter om året finder således vej til vores aftagere i 17 lande. Et toldfrit lager giver stamkunder ekstra fordele. For en hurtig og effektiv behandling af vores kundeordrer kører påfyldningsstationerne også i automatiseret drift. Forskellige påfyldningsstationer muliggør OEM-påfyldninger til forskellige beholdere fra 1-liters flasker til 208-liters fadet.

 7. SALES DEL CENTRO

  Spanien

  Leverandør af industrielt salt, salt til saltning af veje og alle andre typer salt.

 8. Y JOSAMI

  Spanien

 1. PROMANET HYGIENE PRODUCTS

  Belgien

 2. WECS.EU

  Østrig

 3. CLEENOL GROUP LTD

  Det Forenede Kongerige

 4. MX WHOLESALE

  Det Forenede Kongerige

 5. COMERCIAL ARDELY, S.A.

  Spanien

 6. CLINOL CHEMICALS LLC

  Forenede Stater

 7. MDH MAR DE HIGIENE

  Spanien

 8. ROBERT SCOTT & SONS LTD

  Det Forenede Kongerige

 9. SONAX GMBH

  Tyskland

 10. PROMATEC

  Luxembourg

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Rengøringsprodukter - Import eksport

Antal resultater

792 Virksomheder