SERVIWET

Danmark

Warehouse icon Engrossalg

SERVIWET
Web icon

Visning af produktkataloget

Danmark

Kaffekop 12 oz single wall bambus - Svanemærket Kaffekop der er produceret af bambus papir, der er et miljøvenligt og bæredygtigt alternativ til almindeligt papir. Koppen er indvendigt belagt med PLA og derfor fuldt komposterbar. Den lyse farve er bambus papirets naturlige farve. Trykket på koppen er lavet med vandfarve. Koppen passer sammen med vores fiberlåg og PLA-låg med drikkehul, som er ideel når man er på farten. Sælges i sleeves á 25 stk, samt kasser á 500 stk. Koppen er desuden svanemærket, som er din garanti for at den lever op til markedets strengeste krav til gavn for både dig og miljøet.

Anmod om et pristilbud

Danmark

Kokkeviskestykker - Oeko-tex certificerede og i bedste professionelle kvalitet. Vores egen import fra Pakistans bedste væveri. Kan ikke sammenlignes med viskestykker fra supermarkedet. Den klassiske hvide model med blå tern. 100 % bomuld, twill, 10/1 x 10/1, - 230 gsm, 115 g/stk. 4 stropper.

Anmod om et pristilbud

Danmark

Palmebladstallerken 7 rum. Rund ø30 cm engangstallerken med 7 rum. Produceret af nedfaldne palmeblade. Tallerkenen er solid og kan bortskaffes sammen med andet bioaffald, da den er produceret af naturlige råvarer. Hver tallerken er unik, da farve og struktur afhænger af det enkelte palmeblad.  Brug tallerkenen til tapas serveringer, eller til sharefood servering.

Anmod om et pristilbud

Danmark

Hot Towels til flyselskaber. Giver de flyrejsende en chance for at forfriske sig selv under rejsen, tørre ansigtet efter en lur, tørre ansigtet og nakken, og ikke mindst vaske hænder før et måltid uden at rejse sig fra sædet. 100% bomuldsklud med citrus-duft. Kan anvendes både kold og varm. Leveres i praktisk plastbakke med 8 Hot Towels/Cold Towels, samt en lille tang til servering. Bemærk: Sælges i kartoner af 144 bakker.

Anmod om et pristilbud

I 2014 startede jeg virksomheden Serviwet Hot Towels Rental Service med ønsket om, at udbrede konceptet omkring Hot Towels, til Danmark og resten af Norden. Fra en beskeden opstart i min kælder, er virksomheden idag vokset betydeligt og fungerer nu som grossist/leverandør for restauranter, caféer, hoteller, konferencecentre og klinikker. Hot Towels og produkter der relaterer sig dertil udgør stadig en betydelig del af Serviwets produktprogram, men sortimentet er med tiden udvidet betragteligt, i kraft af forespørgsler fra eksisterende kunder. Vi har idag et bredt udvalg af non-food varer, eksempelvis forskellige former for tekstiler som duge og stofservietter, forklæder, vaskeklude og kokke-viskestykker. Alt sammen i en kvalitet der er nøje udvalgt, til det professionelle marked. Derudover fører vi også forskellige former for forbrugsvarer så som enkeltvis indpakkede vådservietter, Compressed Towels/Magic Towels, take-away emballager og catering artikler. Vi udvider løbende vort sortiment i takt med kundernes behov. F.eks. kan vi tilbyde at levere forskelligt udstyr og forbrugsvarer til en række klinikker f.eks. hudplejeklinikker, spa- og wellness klinikker samt mange andre. Serviwet vil gerne hjælpe dig til at differentiere dig fra dine konkurrenter ved at tilbyde produktion af forbrugsvarer med dit eget logo og design. Det kunne være sandwichposer, vådservietter eller papir servietter med dit helt eget look.

Dokumenter

Domain icon Engrossalg

SERVIWET

Søndergade 27

6600 Vejen - Danmark

momsnr.
Kontakt

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

  • Antal ansatte
    1 – 10

Organisation

  • Hovedaktivitet
    Engrossalg

Aktiviteter i SERVIWET

  • Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr
  • Take away emballage
  • Køkken tekstiler
  • Rengøringsprodukter
  • bionedbrydelige tallerkener
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • I overensstemmelse med databeskyttelse
  • 100% gratis