• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hoteller- barer- caféer og restauranter - maskiner og udstyr

Resultater for

Hoteller- barer- caféer og restauranter - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. FANUVA TEKSTIL HALI VE MOBILYA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Fanuva er en førende virksomhedseksportør, producent og løsningspartner i Tyrkiet. Vi har globale kunder i mere end 50 lande. Vi har kategorier af enorme produktlinjer såsom madraskomponenter inklusive madrasmærkning, mærkater, skum, fjederenheder, tapekanter, filt, lomme- og bonnell-fjedre. Madrasafdækning. Nonwoven, spunbond, meltblown, Sengetøj. Pude, dyne, tæppe, topmadras. Møbler såsom klassiske, chesterfield, tyrkiske møbler, luksussofa, sofagruppe, modulære møbler, madrasbunde såsom fjederbund, opbevaring, sengegavl. Møbelkomponenter såsom tekstiler, ben osv.. Møbelprojekter til hoteller, restauranter, villaer. Havemøbler, stående gyngestol, hjemmet/udendørs, hængekøje og stålramme, stålstativ med rustsikker belægning, passende til haven, ideelt til alle steder såsom stuen, balkonen, terrassen, haven osv. Hængekøjer med bærepose. Vores mission er at øge væksten og udviklingen af vores forretning, ved at levere proaktive og fokuserede løsninger. Vi importerer og eksporterer på dine vegne, håndterer toldprocedurer, logistik, kvalitetssikring og kontrol. Vi tester behovene hos vores forventede målkunder ved at interviewe mulige målkunder, og identificere deres forsyningskædebehov. Specifikke nøglebehov er kvalitet, pris, muligheder, tilpasning, tilgængelighed og leveringstid. Du kan stille spørgsmål eller sende en anmodning via Whatsapp +905374089350 eller e-mail info@fanuva.com.

  Alle produkter for "hoteller- barer- caféer og restauranter - maskiner og udstyr"

 2. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italien

  Verified by europages badge

  Opskæremaskinen af model S220/AF, der er lavet af anodiseret aluminium, er ensbetydende med hurtig vedligeholdelse og absolut hygiejne. Den kan finjusteres til skæretykkelser på mellem 0 og 15 mm og ned en tiendedel af en millimeter. Slibemaskinen er nem at montere, hvilket gør arbejdet nemmere for brugeren og garanterer en perfekt og effektiv skæring af produktet gennem tiden.

 3. EUROTEC RIGA INTERNATIONAL

  Italien

  Verified by europages badge

  Eurotec Riga International ligger i Lana i Bolzano-provinsen i via Bottai, 9/1. Virksomheden har i mere end fyrre år beskæftiget sig med forskning og levering af innovative teknologier til den professionelle restaurationsbranche. I dag er virksomheden førende inden for sektoren og distribuerer mikrobølgeovne, induktionsplader og pizzaovne i hele Italien og i udlandet.

 4. PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 5. BETEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BETEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, er en Engrossalg, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri - maskiner og udstyr, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Forretningsindretning, Rent rum - systemer og processer, Bageri - maskiner og udstyr, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Forretningsindretning, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. RIEBER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RIEBER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Reutlingen, Tyskland.

 3. ELEKTRO STRODTHOFF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELEKTRO STRODTHOFF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

 4. A.Z HORECA EQUIPEMENTS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden A.Z HORECA EQUIPEMENTS, er en Distributør, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Catering - maskiner og udstyr, Catering - maskiner og udstyr, anlæg til professionelle køkkener, reparation kølediske, og vedligeholdelse af kølediske brancherne. Den er baseret i Lodelinsart (charleroi), Belgien.

 5. BLECHKISTEN & MEE(H)R GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BLECHKISTEN & MEE(H)R GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Robotanvendelser brancherne. Den er baseret i Grömitz, Tyskland.

 1. SERVIWET

  Danmark

  I 2014 startede jeg virksomheden Serviwet Hot Towels Rental Service med ønsket om, at udbrede konceptet omkring Hot Towels, til Danmark og resten af Norden. Fra en beskeden opstart i min kælder, er virksomheden idag vokset betydeligt og fungerer nu som grossist/leverandør for restauranter, caféer, hoteller, konferencecentre og klinikker. Hot Towels og produkter der relaterer sig dertil udgør stadig en betydelig del af Serviwets produktprogram, men sortimentet er med tiden udvidet betragteligt, i kraft af forespørgsler fra eksisterende kunder. Vi har idag et bredt udvalg af non-food varer, eksempelvis forskellige former for tekstiler som duge og stofservietter, forklæder, vaskeklude og kokke-viskestykker. Alt sammen i en kvalitet der er nøje udvalgt, til det professionelle marked. Derudover fører vi også forskellige former for forbrugsvarer så som enkeltvis indpakkede vådservietter, Compressed Towels/Magic Towels, take-away emballager og catering artikler. Vi udvider løbende vort sortiment i takt med kundernes behov. F.eks. kan vi tilbyde at levere forskelligt udstyr og forbrugsvarer til en række klinikker f.eks. hudplejeklinikker, spa- og wellness klinikker samt mange andre. Serviwet vil gerne hjælpe dig til at differentiere dig fra dine konkurrenter ved at tilbyde produktion af forbrugsvarer med dit eget logo og design. Det kunne være sandwichposer, vådservietter eller papir servietter med dit helt eget look.

 2. DE KOBRA

  Belgien

  De Kobra er vores one-stop-shopping-adresse til systemer og tjenester i ventilationssektoren til køkkener. Med erfaring gennem et halvt århundrede har De Kobra et produktprogram, der passer til alle fagfolk i hotel/restaurationssektoren og institutionskøkkener: kompromisløs komfort, energibesparelser, miljøhensyn, fødevaresikkerhed og pålidelig service. De Kobra er konstant på udkig efter nye køkkenventilationsteknikker. Resultat: bedre service, lavere energiforbrug, højere komfort og sikkerhed.

 1. DIAMOND EUROPE

  Belgien

  Siden 1985 har Diamond® bidraget til udvikling af sektoren for udstyr til professionelle køkkener og køling. Mærkets berømmelse og succes understøttes af en avanceret organisation, der placerer selskabet Diamond® Europe blandt de 5 førende inden for distribution i Europa med en omsætning på over 30 millioner euro. I løbet af et par år har distributionen af ​​Diamond®-produkter også spredt sig ud over Europas grænser og ekspanderer internationalt. Vi er til stede i mere end 30 lande med et bredt netværk på 1200 forhandlere og installatører, der kombinerer professionalisme, erfaring og kompetence for at tilbyde løsninger efter mål. Diamond® bestræber sig på: At gøre dit arbejde nemmere ved at øge produktiviteten til den laveste pris. Vores værdier: Respekt for kunden, respekt for vores partnere og respekt for miljøet.

 2. TUTTOGHIACCIO

  Italien

  Tuttoghiaccio - produktion og salg. Vi beskæftiger os med produktion af isterninger beregnet til restauranter m.m. og enkeltpersoner. Al is er garanteret af strenge kontroller og certificeringer. Takket være vores erfaring fortsætter vi konstant med at udvikle nye teknologier for altid at tilbyde ekspertise.

 3. ARTINOX SPA

  Italien

  Artinox S.p.a. : Produktion og salg af justerbare reoler i rustfrit stål, vaske og kummer i rustfrit stål samt fliser i rustfrit stål. Erfaring, dygtighed og professionalisme er nøgleordene hos Artinox. Dens store kapacitet til innovation og kreation kombineret med avanceret teknologi og et højt uddannet personale giver virksomheden mulighed for at realisere og fuldt ud opfylde kravene hos alle sine partnere og tilbyde skræddersyede løsninger hver gang.

 4. ELIX PREMIUM WARE

  Sydkorea

  Elix Premium Ware, der ligger i Korea, har specialiseret sig i fremstilling af super stærkt spisestel, koreanske skåle, koreansk service, spisestel porcelæn, kommercielt porcelæn, porcelænsstel, hvidt spisestel. Elix Premium Ware er dedikeret til produktion og distribution af fremragende porcelæn. Virksomheden skaber high-end kommercielt porcelæn. En moderne fortolkning af Koreas traditionelle keramik, og tilpassede porcelæn.

 5. CEYLAN GMBH DÖNER KEBAB EQUIPMENT

  Tyskland

  Ceylan fremstiller førsteklasses döner-skæreudstyr og har mange års erfaring inden for udstyr til döner-tilberedning. Döner-knive, grilludstyr, kebab-knive. Vores produktpalette omfatter fremstilling af döner-skæreudstyr og grilludstyr samt global handel med gastronomisk udstyr i mere end 80 lande. Vores egne mærker tæller CEYLAN®, Devran®, Heran® og Seymen®, og vores forretningsfilosofi er kendetegnet ved kvalitet, god økonomi og service.

 6. HORECASHOP - JACOBY

  Belgien

  HORECASHOP.net er en kulinarisk, E-butik hvor du finder alle køkkenredskaber og alt udstyr til køkkenfagets professionelle og til private gastronomer, lige fra kunst til bordet til komplet udstyr af køkkenet. Vores selskab er specialiseret i levering af materiel til hoteller, restauranter, leverandørere af færdigretter, slagtere, delikatesser osv. Opdag og navigér på vores website!

 7. HOT AND COLD EQUIPMENT LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Hot & Cold Equipment Ltd har mere end 32 års erfaring i handel med udstyr til storkøkkener. Vi tilbyder et bredt sortiment af udstyr, herunder køle- og fryseskabe, ovne og kogeplader, reoler, tilberedningskit, bordservice og mange andre produkter og meget andet udstyr til professionelle cateringvirksomheder i Storbritannien og Europa. Kølerum kan leveres efter specifikationer, ligesom køle- og fryseenheder.

 8. CASH SYSTEMES INDUSTRIE

  Frankrig

  Fransk fabrikant og udvikler af en fuld produktserie af kasseterminaler til restaurationsbranchen, kantiner, hoteller, restauranter og detailhandel. Mærker Star Touch, French Touch, Esterel Advance. software til drift og indkassering i nærhandlen. Ny service : Omdan udstillingsvinduer til en interaktiv skærm. Videoovervågning af forretninger, butikker og CSI kasseapparater. Virksomheden har eksisteret på det internationale marked siden 1992.

 1. GREENDAL APS

  Danmark

  Greendal ApS (Grøndal)Vi er et leverandørfirma der specialiseret sig med servicering af Caféer og spisesteder, herunder med papir, lys, emballage, rengørings artikler mv. Grøndal tilbyder: Vi har ikke udgifter til et stort lager, butiklokaler eller kataloger.Det kommer vores kunder til gode ved at vi altid giver en god pris.Vores kunder er både Caféer og spisesteder, Kebab barer, delikatesser, Bagerier, kantiner, og virksomheder.

 2. GASTRO-DIRECT

  Danmark

  Udstyr til restauranter, cafeer, hoteller, barer og bagerier. Vi sælger kvalitetsprodukter til professionelle kokke og madindustrien, herunder også til private. Alle vores produkter importeres fra Tyskland, som er produceret under faglig dygtighed og præcision. Kig ind på vores hjemmeside og find lige det du står og mangler, findes det ikke på vores side kan vi bestille hjem til dig. Vores service på området er i top.

 3. LEANKO MMCALL GREECE

  Grækenland

  Virksomheden LEANKO MMCALL GREECE, er en Engrossalg, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Personsøgeanlæg, Trådløse teknologier, Wireless, Trådløse teknologier (tilførelsessteder, trådløse rutere), tjenerservice, og Personsøgeanlæg brancherne. Den er baseret i Peristeri, Grækenland.

 4. AK MULLER FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden AK MULLER FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, og Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bussy Saint Martin, Frankrig.

 5. EVEREST S.R.L.

  Italien

  Virksomheden EVEREST S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, udstyr til catering, Køkken, leveringer til slagterier, og Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Rimini, Italien.

 6. KARACASAN

  Tyrkiet

  Virksomheden KARACASAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Restaurationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, og Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. JRODRIGUES

  Portugal

  Virksomheden JRODRIGUES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til hotelbranchen, riste til grillindustri, kul, og grill brancherne. Den er baseret i Zona Industrial-Albergaria-A-Velha, Portugal.

 8. ORVED SPA

  Italien

  Virksomheden ORVED SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for vakuumpaknkemaskiner, og vakuummaskiner til produkter brancherne. Den er baseret i Musile Di Piave, Italien.

 9. LOGICASH

  Belgien

  Virksomheden LOGICASH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kasseapparater til bagerier og konditorier, og kasseapparater til detailhandel brancherne. Den er baseret i Braine-L'alleud, Belgien.

 10. COCINAHORECA.COM

  Spanien

  Virksomheden COCINAHORECA.COM, er en Distributør, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Restaurationsudstyr, maskiner til hotelbranchen, maskiner og udstyr til hoteller, catering og offentlige lokale, Restaurationsudstyr, og industrikøkkener brancherne. Den er baseret i Cáceres, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Hoteller- barer- caféer og restauranter - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

5.152 Virksomheder