• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • profiler - jernholdigt metal

Resultater for

Profiler - jernholdigt metal - Import eksport

 1. PROFORM GMBH

  Tyskland

  ProForm Kunststoffverarbeitung GmbH - grundlagt i 1988 - arbejder med udvikling, fremstilling og salg af dekorative og tekniske profiler til møbel- og vinduesindustrien samt specialprofiler efter kundeønske. Virksomhedens sæde er den nordlige del af Ostwestfalen, centrum for den plastforarbejdende industri i NRW. Vores virksomhed beskæftiger i øjeblikket 20 medarbejdere på skifteholdsarbejde. Vi betragter os som en fleksibel, pålidelig partner for møbel- og vinduesbranchen og som kompetent forretningspartner for at imødekomme vores kunders ønsker. Profiler – direkte fra producenten. Vores produkter: Pynteprofiler; Ekstra vinduesprofiler; Plastprofiler; Ekstruderede plastprofiler; Plastprofiler til møbelindustrien; Ekstrusionsrør og meget mere

 2. RK ROSE+KRIEGER GMBH

  Tyskland

  RK Rose+Krieger GmbH blev grundlagt i 1972 og er i dag som datterselskab til den globalt agerende Phoenix Mecano AG en totalleverandør med et produktudvalg af lineærteknik, profil-monteringsteknik, forbindelses- og modulteknik, som er helt enestående for markedet. Virksomheden tilbyder både katalogprodukter og skræddersyede løsninger, systemløsninger og specialudviklede produkter. RK Rose+Krieger har mere end 500 medarbejdere globalt, heraf godt 210 på hovedafdelingen i Minden. Få mere at vide under www.rk-rose-krieger.com. Vores produktområder: Lineær teknik: Vi bevæger op til 3 t 12 m for dig, og det sker både præcist, dynamisk og pålideligt. Rørforbindelsesteknik: Firkant- eller rundrør forbindes pålideligt klemmende, største variantudvalg (Ø 8-80 mm) på markedet. Profilteknik: Det velkendte BLOCAN® profilsystem, aluprofiler i tværsnit 20-360 mm. Modulteknik

 3. MAURI ALDA E FIGLI

  Italien

  Produktsortimentet fra virksomheden A.Mauri omfatter specialprofiler, der fremstilles via koldbehandlet og sandblæst båndstål, koldvalsede bånd, elektrolytisk forzinkede bånd og efter Sendzimir-metoden, bånd i rustfrit stål samt bånd i messing og aluminium. Produkterne fremstilles efter kundens tegning og udvikles i samarbejde med vores tekniske kontor for at imødekomme alle behov i bilindustrien, byggeri, skibsbranchen, elektroteknik, varme og møblering. Vores produktionslinjer kan håndtere plader på en maksimal bredde af 800 mm, en tykkelse på mellem 0, 3 mm og 4 mm og en maksimal længde på 12 500 mm. Disse mål gør os i stand til uden besvær at tilfredsstille alle kundens specifikke krav. Profilerne fremstilles som standardstænger eller udskåret efter mål. Vores produktionsanlæg kan også håndtere profiler efter præcise tegninger. Vi besidder desuden en mangeårig erfaring inden for design og fremstilling af særlige profilmaskiner.

 4. PRESSTA EISELE GMBH

  Tyskland

  Pressta Eisele GmbH fra Bullay fremstiller rundsave, saveautomater og specialløsninger til afkortning, boring, fræsning og stansning af profiler af aluminium eller ikke-jernholdige metaller. Vi tilbyder 5 forskellige modelserier af saveautomater, tyndt skærende maskiner med savklingebredder fra 1 mm til højtydende automater med 18, 5 kW savmotor. Savelinjer udvikles efter kundeønske og kan også integreres i fuldautomatiske bearbejdningsanlæg. Halvautomatiske rundsave med savklinger indtil 800 mm diameter og savmotorer indtil 13 kW hører også til vores leveringsomfang. Yderligere oplysninger finder du på www.pressta-eisele.de

 5. DOGRAR METAL

  Tyrkiet

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Tyskland

 2. SINIAT GMBH

  Tyskland

 3. FILTO PROFILES

  Spanien

 4. SEDLMAIER GMBH

  Tyskland

 5. AUBRY NTV

  Frankrig

  AUBRY NTV har siden 1899 fremstillet enhver form for specielle profiler med forskellige former, varierede eller komplekse, i alle typer jernholdige og ikke-jernholdige metaller: stål, aluminium, specielle legeringer, kobber, alle typer rustfrit stål, messing, titan osv. Vi er specialister i at producere efter mål, og vi fremstiller efter kundernes tegning. Vi behandler alle anmodninger om pris for specialprofil, valset, trukket, koldvalset, varmtekstruderet i stål, aluminium, rustfrit stål, kobber, messing, titan og andre legeringer.

 1. SADEF FRANCE

  Frankrig

  SADEF designer og fremstiller koldformede profiler i stål. Profileringen kan kombineres med forskellige andre bearbejdninger: valsning, udskæring, boring, nitning, svejsning... SADEP er altid i stand til at levere skrædersyede løsninger på dine behov, hvad enten det er til et særligt formål eller til anvendelse af standardprofiler (Z, C, Σ eller U) til byggesektoren (flade, glatte, plader) eller til vedvarende energi (strukturer til solceller)

 2. MECALDE 2

  Spanien

  Virksomheden er førende inden for produktion og salg af tilbehør i aluminium til møbler til køkkenet, hjemmet og bedeværelset. Mecalde 2 tilbyder et bredt udvalg af færdigbehandlede og ekstruderede aluminiumsartikler af høj kvalitet. Overflader med eller uden glans, lakerede med polyurethan og melaminbehandlede belægninger.

 1. SCHOCK METALLWERK GMBH

  Tyskland

  Schock Metall står for præcision i kugleføringer og specialprofiler. Grundlaget er den særdeles præcise Schock rulleformteknik, som vi i mere end 40 år har anvendt til fremstilling af teleskopskinner og udtrækssystemer. Sammen med vores kunder udvikler vi skræddersyede løsninger. Du nyder godt af vores pålidelige projektafvikling og kvalitet "Made in Germany".

 2. LOUIS HESS GMBH & CO KG

  Tyskland

 3. MABELUX TECHNIC

  Spanien

 4. YEGENOGULLARI SAC VE CELIK MAMULLERI SAN.TIC.A.Ş.

  Tyrkiet

 5. JEZZAN MANUFACTURER

  Tjekkiet

 6. METAALHANDEL PILLAERT

  Belgien

 7. KARL MAYER'S NACHFOLGER JOSEF HAUTMANN GES.M.B.H CO KG

  Østrig

 8. INTERNATIONAL ALUMINIUM SYSTEM

  Algerien

 1. PERFISA - FABRICA DE PERFIS METALICOS, S.A.

  Portugal

 2. ARDEVUR COMMODITIES

  Malta

 3. CR TUBI S.R.L.

  Italien

 4. PP TD PROMMET

  Ukraine

 5. PURAL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. ISOPROFIL

  Tyskland

 7. UNIFLEX CNC

  Tyskland

 8. INSTALLUX SA

  Frankrig

 9. APORE

  Frankrig

 10. ALUMIL DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Profiler - jernholdigt metal - Import eksport

Antal resultater

4.807 virksomheder