• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • profiler - jernholdigt metal

Resultater for

Profiler - jernholdigt metal - Import eksport

 1. PRESSTA EISELE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Pressta Eisele GmbH fra Bullay fremstiller rundsave, saveautomater og specialløsninger til afkortning, boring, fræsning og stansning af profiler af aluminium eller ikke-jernholdige metaller. Vi tilbyder 5 forskellige modelserier af saveautomater, tyndt skærende maskiner med savklingebredder fra 1 mm til højtydende automater med 18, 5 kW savmotor. Savelinjer udvikles efter kundeønske og kan også integreres i fuldautomatiske bearbejdningsanlæg. Halvautomatiske rundsave med savklinger indtil 800 mm diameter og savmotorer indtil 13 kW hører også til vores leveringsomfang. Yderligere oplysninger finder du på www.pressta-eisele.de

 2. RK ROSE+KRIEGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  RK Rose+Krieger GmbH blev grundlagt i 1972 og er i dag som datterselskab til den globalt agerende Phoenix Mecano AG en totalleverandør med et produktudvalg af lineærteknik, profil-monteringsteknik, forbindelses- og modulteknik, som er helt enestående for markedet. Virksomheden tilbyder både katalogprodukter og skræddersyede løsninger, systemløsninger og specialudviklede produkter. RK Rose+Krieger har mere end 500 medarbejdere globalt, heraf godt 210 på hovedafdelingen i Minden. Få mere at vide under www.rk-rose-krieger.com. Vores produktområder: Lineær teknik: Vi bevæger op til 3 t 12 m for dig, og det sker både præcist, dynamisk og pålideligt. Rørforbindelsesteknik: Firkant- eller rundrør forbindes pålideligt klemmende, største variantudvalg (Ø 8-80 mm) på markedet. Profilteknik: Det velkendte BLOCAN® profilsystem, aluprofiler i tværsnit 20-360 mm. Modulteknik

 3. ETIC TUBES ET PROFILES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Siden 1995 ETIC TUBE & PROFILES er en virksomhed med speciale i rørtrækning. Virksomheden fik succes fra start og udvidede nogle år senere sine aktiviteter til at omfatte præcisionsskæring. Vi tilbyder desuden færdiggørelser og besidder et værksted, der gør os i stand til at udføre mere komplekse arbejder: afgratning, prægning, bøjning, lodning, udboring samt varmebehandling. Fra hule emner udfører vores erfarne medarbejdere trækning af rør eller profiler ifølge standarden EN12449 eller efter specifikke krav. Vi udvælger med stor omhu råmaterialer for at garantere et produkt af den højeste kvalitet. Vi arbejder hovedsageligt med ikke-jernholdige metaller såsom kobber og kobberlegeringer (messing og aluminium). Vi sørger for altid at levere et produkt, der svarer til dine forventninger, fremstillet efter standarden ISO 9001: 2015. ETIC har gennem årene udviklet sine aktiviteter internationalt; Vi er blevet foretrukne leverandører for mange virksomheder i Europa, Nordafrika, men også i Asien. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 4. MAURI ALDA E FIGLI

  Italien

  Verified by europages badge

  Produktsortimentet fra virksomheden A.Mauri omfatter specialprofiler, der fremstilles via koldbehandlet og sandblæst båndstål, koldvalsede bånd, elektrolytisk forzinkede bånd og efter Sendzimir-metoden, bånd i rustfrit stål samt bånd i messing og aluminium. Produkterne fremstilles efter kundens tegning og udvikles i samarbejde med vores tekniske kontor for at imødekomme alle behov i bilindustrien, byggeri, skibsbranchen, elektroteknik, varme og møblering. Vores produktionslinjer kan håndtere plader på en maksimal bredde af 800 mm, en tykkelse på mellem 0, 3 mm og 4 mm og en maksimal længde på 12 500 mm. Disse mål gør os i stand til uden besvær at tilfredsstille alle kundens specifikke krav. Profilerne fremstilles som standardstænger eller udskåret efter mål. Vores produktionsanlæg kan også håndtere profiler efter præcise tegninger. Vi besidder desuden en mangeårig erfaring inden for design og fremstilling af særlige profilmaskiner.

 5. DOGRAR METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOGRAR METAL, er en Underleverandør, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, Plader og rør, Profiler - jernholdigt metal, Bukning - stål og metaller, Bukkeværktøjsmaskiner, Rør og slanger, rustfrit stål, Kedelarbejde, laserskæring, og Laser - skære- og svejsemaskiner brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALUMINIUMWERK UNNA AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, aluminium-, Aluminium og aluminiumslegeringer, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, aluminiumsprofiler, aluminiumsrør, emnestænger i aluminium, specialrør, Rør og slanger, aluminium-, og Aluminium - tegningsprofiler brancherne. Den er baseret i Unna, Tyskland.

 2. FILTO PROFILES

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FILTO PROFILES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Messing, profiler i messing, metalhængsler, Messing, profiler til byggebranchen, industrielle profiler, special profiler efter tegning, og fladstål brancherne. Den er baseret i Vallirana-Barcelona, Spanien.

 3. AUBRY NTV

  Frankrig

  AUBRY NTV har siden 1899 fremstillet enhver form for specielle profiler med forskellige former, varierede eller komplekse, i alle typer jernholdige og ikke-jernholdige metaller: stål, aluminium, specielle legeringer, kobber, alle typer rustfrit stål, messing, titan osv. Vi er specialister i at producere efter mål, og vi fremstiller efter kundernes tegning. Vi behandler alle anmodninger om pris for specialprofil, valset, trukket, koldvalset, varmtekstruderet i stål, aluminium, rustfrit stål, kobber, messing, titan og andre legeringer.

 4. SADEF FRANCE

  Frankrig

  SADEF designer og fremstiller koldformede profiler i stål. Profileringen kan kombineres med forskellige andre bearbejdninger: valsning, udskæring, boring, nitning, svejsning... SADEP er altid i stand til at levere skrædersyede løsninger på dine behov, hvad enten det er til et særligt formål eller til anvendelse af standardprofiler (Z, C, Σ eller U) til byggesektoren (flade, glatte, plader) eller til vedvarende energi (strukturer til solceller)

 5. MECALDE 2

  Spanien

  Virksomheden er førende inden for produktion og salg af tilbehør i aluminium til møbler til køkkenet, hjemmet og bedeværelset. Mecalde 2 tilbyder et bredt udvalg af færdigbehandlede og ekstruderede aluminiumsartikler af høj kvalitet. Overflader med eller uden glans, lakerede med polyurethan og melaminbehandlede belægninger.

 1. BONS & EVERS GROUP

  Holland

  Virksomheden BONS & EVERS GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Formgivning - stål og metaller, varmstøbning af messing, presning aluminium, automobilindustrien, og Formgivning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Borne, Holland.

 2. LOUIS HESS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden LOUIS HESS GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Hamm, Tyskland.

 1. SINIAT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SINIAT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Oberursel, Tyskland.

 2. DONETSK PLANT OF ALUMINIUM PROFILES

  Ukraine

  Virksomheden DONETSK PLANT OF ALUMINIUM PROFILES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for aluminiumsprofiler, og profiler i aluminium brancherne. Den er baseret i Donetsk, Ukraine.

 3. SEDLMAIER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SEDLMAIER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Pfarrkirchen, Tyskland.

 4. MABELUX TECHNIC

  Spanien

  Virksomheden MABELUX TECHNIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for bukning af aluminiumsprofiler brancherne. Den er baseret i Sant Pol De Mar, Spanien.

 5. YEGENOGULLARI SAC VE CELIK MAMULLERI SAN.TIC.A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden YEGENOGULLARI SAC VE CELIK MAMULLERI SAN.TIC.A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. JEZZAN MANUFACTURER

  Tjekkiet

  Virksomheden JEZZAN MANUFACTURER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Susice, Tjekkiet.

 7. PROFILAFROID

  Frankrig

  Virksomheden PROFILAFROID, er en Underleverandør, der opererer inden for Profiler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Ingeniørarbejde brancherne. Den er baseret i Bailleul-Sur-Therain, Frankrig.

 8. DELPH SA

  Frankrig

  Virksomheden DELPH SA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal, Stål og metaller - bearbejdning, Profiler - ikke-jernholdigt metal, Stål og metaller - bearbejdning, forarbejdning af profiler i jern, og fræsning brancherne. Den er baseret i Brienon-Sur-Armancon, Frankrig.

 1. SADEF BELGIQUE

  Belgien

  Virksomheden SADEF BELGIQUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for profiler i stål brancherne. Den er baseret i Gits, Belgien.

 2. INSTALLUX SA

  Frankrig

  Virksomheden INSTALLUX SA, er en Engrossalg, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal, Profiler - ikke-jernholdigt metal, veranda, portaler, og sikkerhedsrækværk brancherne. Den er baseret i Saint-Bonnet-De-Mûre, Frankrig.

 3. M&M POSMETAL, S.L.

  Spanien

  Virksomheden M&M POSMETAL, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for pæle til belysning brancherne. Den er baseret i Alhaurín El Grande, Spanien.

 4. APORE

  Frankrig

  Virksomheden APORE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal, og Profiler - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Saint-André-De-Corcy, Frankrig.

 5. DNEPROSPETSSTAL,PJSC

  Ukraine

  Virksomheden DNEPROSPETSSTAL,PJSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for metalprofiler brancherne. Den er baseret i Zaporozhye, Ukraine.

 6. NEGOCE+

  Frankrig

  Virksomheden NEGOCE+, er en Distributør, der opererer inden for Profiler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for bjælker, fittings og isenkram i stål, aluminiumsplader, og riste brancherne. Den er baseret i Tancarville, Frankrig.

 7. MINITEC

  Frankrig

  Virksomheden MINITEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal, og Profiler - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Sarreguemines, Frankrig.

 8. METPORTAL

  Ukraine

  Virksomheden METPORTAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for metalprofiler, trukken metaltråd i l-form, og jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 9. STIB

  Frankrig

  Virksomheden STIB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal, Profiler - ikke-jernholdigt metal, metalfæstninger, elektriske stik, og Varmeafledere brancherne. Den er baseret i Neuville-Sur-Ain, Frankrig.

 10. ARDEVUR COMMODITIES

  Malta

  Virksomheden ARDEVUR COMMODITIES, er en Engrossalg, der opererer inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for aluminium, kobber, Magnesium, og metalsilicium brancherne. Den er baseret i Mosta, Malta.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Profiler - jernholdigt metal - Import eksport

Antal resultater

4.758 Virksomheder