• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • presning - stål og metaller

Resultater for

Presning - stål og metaller - Import eksport

 1. BOSPORAS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til Bosporas Machinery, en førende virksomhed inden for forarbejdning af metal. Oprettet i 2006 i Tyrkiet, med over 20 års uovertruffen ekspertise. Vores forpligtelse til innovation og kvalitet har resulteret i tekniske løsninger, der er skræddersyet til dine behov. Vi tilbyder fuld teknisk assistance til alle maskiner for en optimal ydeevne. Uanset om du anvender pladeemner af stål eller plademetal, leverer vi tilpassede løsninger. Vores brede produktudvalg omfatter: •Længdeopskæringsbånd •Spaltningsbånd •Valselinjer •Afrullermaskiner •Oprullermaskiner •Glattemaskiner •Nivelleringsmaskiner •Fremførere •Servo Feeder Udglattere •Skæremaskiner •Presser Vores maskiner håndterer stål, aluminum og messing, og imødekommer diverse industrielle behov. Godkendt med EU CE-dokumenter, vi garanterer en fremragende kvalitet og sikkerhed. Med en nordamerikansk resultatliste, overgår vi globale kvalitetsstandarder. Vi leverer effektiv og pålidelig finmekanik. Spørg os !

 2. METALPRESS S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALPRESS S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for koldstøbning af metaller, presning af metal, støbning stål, fremstilling af forme, udskæring og stansning af plader, prægning af pladejern, og fabrikation af forme brancherne. Den er baseret i San Giovanni Lupatoto, Italien.

 3. STM SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden STM SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Varmstøbning, elektroerosion, og Varmstøbning brancherne. Den er baseret i Maniago, Italien.

 4. LUDWIG MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LUDWIG MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Wutöschingen, Tyskland.

 5. AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den er baseret i St. Pölten, Østrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Neustadt, Tyskland.

 2. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Hætter, metal-, Bearbejdning af stål og metaller, Håndværktøj, ikke-automatisk, Presning - stål og metaller, Trækning - stål og metal, Præcisionsstansedele, Stansedele, Hætter, metal-, og Bearbejdning af stål og metaller brancherne. Den er baseret i Olpe, Tyskland.

 3. ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Plettenberg, Tyskland.

 4. PROFIPACK S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROFIPACK S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Plader til sænksmedning, Værktøjsmaskiner - stansning, Pakkepresningsmaskiner, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Printerpapir, 3D printere, frimærkeformet udskæring, stempler i metal, og hultænger til skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Brno, Tjekkiet.

 5. VARESINA STAMPI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VARESINA STAMPI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for støbning stål, varmstøbning, formning af metal, støbning jern, støbning legeringer, støbning, koldstøbning af metaller, støbning af valsede ringe, og støbning messing brancherne. Den er baseret i Sumirago, Italien.

 1. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden O.L.M.E.C. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Oppresning - stål og metaller, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Presning - stål og metaller, Forme og modeller, Spåntagning - stål og metaller, udskæring og stansning af plader, forme til stansning, Oppresning - stål og metaller, og forme til skiveskæring brancherne. Den er baseret i Grassobbio, Italien.

 2. FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for støbning stål, varmsmedning, tilbehør i smedet stål, og formning af metal brancherne. Den er baseret i Erba, Italien.

 1. MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Wies, Østrig.

 2. PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 3. DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader til sænksmedning branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Svejsning - stål og metal, Laser - skære- og svejsemaskiner, Industripladearbejde, Presning - stål og metaller, udskæring i metal, plader, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, og Præcisionsstansedele brancherne. Den er baseret i Dongguan, Kina.

 4. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Elektrolytisk forzinkning, Motorløb, udstyr og tilbehør, Galvanisering - stål og metaller, SMÅ METALDELE, Elektrolytisk forzinkning, Motorløb, udstyr og tilbehør, Galvanisering - stål og metaller, SMÅ METALDELE, og automobilindustrien brancherne. Den er baseret i Stari Trg Pri Ložu, Slovenien.

 5. MERONI FRATELLI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MERONI FRATELLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for svejsning, FRESA, udskæring i metal, koldstøbning af metaller, spåntagningsarbejde i metal, formning af metal, udskæring og stansning af plader, presning af metal, og stansning af metal brancherne. Den er baseret i Dolzago, Italien.

 6. EXTRA FORGE D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXTRA FORGE D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Import-eksport - stål og metaller, Kobber og kobberlegeringer, Konstruktion af erhvervsbygninger, Messing, Varmebehandling af stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Færdigvarer i metal, og Aluminium og aluminiumslegeringer brancherne. Den er baseret i Maribor, Slovenien.

 7. P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, Presning - stål og metaller, kugleventil, sikkerhedshaner og -ventiler til brandfarlige væsker, SMÅ METALDELE, hydrauliske ventiler, Presning - stål og metaller, udstyr, mekanisk, pneumatisk og hydraulisk, og armatur brancherne. Den er baseret i Sarezzo, Italien.

 8. FP DI BRIGNOLI SRL

  Italien

  Virksomheden er specialiseret i varmstøbning af stål til behandling og overfladehærdning. Støbeformene er fremstillet ved elektroerosion, værksted for CNC drejning. Delene bliver varmet i en induktionsovn og derefter støbt i en skruepresse. De støbte produkter er i ISO 9002 certificeret stål. Vi fremstiller mekaniske varmstøbte komponenter efter kundens tegning til sektoren for industrikøretøjer, landbrugsmaskiner og gravemaskiner.

 1. TALLERES ALTOMAR

  Spanien

  Hos Talleres Altomar, C.B. fremstiller vi metaldele til: elevatorer, bilbranchen, metalkomponenter til ruller, ildslukkere. metalemner til lampe og pærer. Vores værksted er specialiseret i alle former for prægning af metal med CNC skæring, formgivning, meget dybe trækkemasiner etc.. . Vores store erfaring i branchen og vores teams knowhow er vores visitkort.

 2. MP SRL

  Italien

  Tilliden fra hundredvis af kunder over alt i verden, MERE END 200 EMNER FREMSTILLET efter mål, produktion af hundredvis af andre artikler, ET FORBRUG AF METALLER på næsten 1 MILLION KG PER ÅR gør MP til en reference for alle virksomheder, der ønsker at innovere inden for deres egen sektor og få en god teknisk assistance.

 3. INVERNIZZI PRESSE

  Italien

  Virksomheden Invernizzi har i mere end 50 år været specialiseret i udvikling, produktion og salg af mekaniske presser til koldstøbning. I sin produktion anvender virksomheden højteknologisk udstyr og maskiner, hvilket giver moderne, driftsikre, alsidige og funktionelle maskiner med en stor levedygtighed.

 4. TRYON, S.R.O.

  Tjekkiet

  Produktion af presseværktøj til fladformning er en fra vores vigtigste produktionsaktiviteter. Produktionen er baseret på kundernes dokumentation eller vores egen designdokumentation. Vi udfører også reparation af værktøj (medium reparation, generel reparation og service). Præcis bearbejdning, metalbearbejdning og montage af underenheder efter kundens anmodning er vores næste produktionaktivitet. En del af vores produktionsprogram er fastspændings- og kontroludstyr til serieproduktion.

 5. VITTONE

  Italien

  Vittone er en moderne virksomhed, som producerer komponenter i varmstøbt stål til forskellige sektorer som bilbranchen, landbrugsmaskiner, gravearbejde, kompressorer, industrikøretøjer og militæret. Vores støbelinjer fremstiller forskellige ubearbejdede og færdige komponenter, som vejer mellem 1 og 20 kg; de er halvautomatiske, med induktionsvarme og med presser fra 1.000 til 3.500 t. Produktionen afsluttes med hærdning, inden produkterne pakkes og sendes.

 6. MAWI GMBH

  Tyskland

  Med vores knowhow inden for maskinkonstruktion, æltning og koldflydepresning kan og vil vi tilbyde dig en perfekt service med følgende punkter: Søgning efter den optimale brugte maskine til dine opgaver, modernisering, automatisering samt topmoderne elektriske styringer, rådgivning i procestekniske spørgsmål, servicekontrakter, reservedele, køb og salg, automatiseringsteknik, reservedele til presser, brugte presser, reparation af presser, stansemaskiner.

 7. WACHTENDORF & SCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Wachtendorf & Schmidt er en mellemstor familievirksomhed, der har været aktiv inden for metalbearbejdning siden 1938. Vi er specialiserede i fremstilling af stanse- og koldstukkede dele. Vores certificeringer iht. DIN EN ISO 9001, QS 9000 og TS 16949 er en grund til, at kendte virksomheder fra bilindustrien over hele verden er blandt vores kunder. Vores ydelsesspektrum omfatter individuelle løsninger til brancher som f.eks. møbel-, byggemateriale-, reklame- eller elektroindustrien.

 8. G.P. TECNICA SRL

  Italien

  Selskabet G.P. Tecnica arbejder med koldstøbning af plader og er specialiseret i fremstilling af forme til prægning af komponenter til vognfabrikation og udstødningssystemer til bilbranchen. Virksomheden har 45 medarbejdere og et samlet areal på 10 000 m2, hvoraf 4 000 m2 er indendørs fordelt på kontorer, værksteder og lagre. Selskabet G.P. Tecnica fremstiller forme og prægede emner i pladejern til chassis/kasser og udstødningssystemer til automobilbranchen.

 9. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  Kina

  Professionel udbyder af trykgods, sandgods, smedejernsdele, stansedele, forarbejdede produkter og færdigfremstillede produkter af forskellige typer materialer, herunder især metal.

 10. SIMPAC EUROPE GMBH

  Tyskland

  Simpac har i mere end 40 år leveret maskiner og anlæg til den metalbearbejdende industri. Det brede produktsortiment omfatter mekaniske og hydrauliske presser, servopresser og tandemlinjer.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Presning - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

31.766 Virksomheder