• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • polering - stål og metaller

Resultater for

Polering - stål og metaller - Import eksport

 1. SC PROFINOX SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed Profinox, blev grundlagt i 2005 med det formål at blive den primære leverandør inden for komplekse forarbejdningsprodukter i rustfrit stål, samt services inden for fødevare og farmaceutiske industrier i Rumænien. Profinox’s vision er, at bearbejdsningsindustrien inden for rustfrit stål i Rumænien kan og skal forvandles, for at sikre den højeste kvalitet og sikkerhedsstandarder. Takket være et dedikeret team af ingeniører og specialister på området, brug af nyskabende udstyr og teknologi, sikrer vi, at alle vores kunders og partneres projekter udføres med maksimal effektivitet. Profinox udfører med succes et bredt udvalg af komplekse tjenester: svejsning af rustfrit stål, laserskæring, CNC-bøjning, rulning, skæring af pladestål og profiler, sandblæsning af rustfrit stål, mekanisk bearbejdning af rustfrit stål, CAD-design, pulverlakering osv. Vi leverer også en professionel produktionsservice og specifikke produkter med rustfrit stål (tanke, maskinafskærmninger, transportbånd, metalstrukturer eller HoReCa-produkter). Profinox er din pålidelige partner – uanset hvad din branche eller aktivitet er. Fordi vi GØR hvad vi ved, og vi VED hvad vi gør. Vores mål er at forsyne Profinox-kunderne inden for fødevarebranchen og den farmaceutiske industri med enestående kvalitetsprodukter, og komplekse bearbejdningstjenester inden for rustfrit stål, der overholder de standarder som er kendetegnet med vores virksomhedsnavn, Profinox. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Metalliseringsfabrikken Peter Schreiber KG blev grundlagt i 1923. Indtil 1940'erne beskæftigede virksomheden sig hovedsageligt med dekorativ overfladebehandling. Efter 1950 blev funktionelle overflader stadig vigtigere. Fra denne tid af, har Peter Schreiber KG specialiseret sig i hårdforkromning samt mekanisk bearbejdning af hårdforkromede og metalliserede overflader. I dag er virksomheden en af de mest effektive i sin branche, hvis knowhow finder anvendelse inden for de forskellige industrigrene. Den patenterede Tfe-Lok® belægning resulterede i 1988 til grundlæggelsen af Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH. Udviklingen af adskillige procesvarianter førte til løsninger inden for en lang række anvendelsesområder over hele verden.

 3. IMM MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  IMM står for båndslibemaskiner, poleringsmaskiner, brosave og knowhow Made in Germany. IMM har været førende inden for professionel overfladebehandling i mere end 60 år. Vores produktsortiment strækker sig fra manuelle maskiner til slibning og polering, til automatiske systemer. Vi tilbyder komplette løsninger til brugere inden for luftfart, bilindustri, energi og medicinsk teknologi. På vores lokation i Riederich udvikles og bygges vores systemer, og innovative nye udviklinger fremmes til fordel for vores kunder over hele verden. Vores maskiner er designet til kontinuerlig drift. Det tunge og robuste design sikrer lav vibrationsbearbejdning. Salget i Tyskland håndteres for det meste direkte. Vores kunder over hele verden bliver set efter af over 25 autoriserede forhandlere. IMM Maschinenbau - løsningen for din succes!

 4. ECOROLL AG WERKZEUGTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ECOROLL AG Werkzeugtechnik er en førende leverandør af værktøjer til mekanisk overfladebehandling. Med ca. 80 ansatte udvikler, producerer og sælger ECOROLL AG værktøjer til polering, dybvalsning, afskalningspolering og mekanisk overfladehamring. ECOROLL-værktøjer anvendes overalt, hvor der er særlige krav til overfladeruhed eller komponentstyrke. Vores glide- hhv. hårde rulleprocesser, foregår direkte efter forbearbejdning på standardværktøjsmaskiner og opnår overflader med meget lav ruhed (< Ra 0, 01 / < Rz 1, 0 µm), sammenlignes med resultater fra slibning, honing eller polering. Dette gøres ved at omforme ruhedsprofilen af ​​komponentkantzonen uden materialefjernelse, samtidig med at den dynamiske styrke og kantzonens hårdhed øges. ECOROLL kan levere et omfattende standardværktøjsprogram fra lager. En anden styrke er udvikling og produktion af specialløsninger efter kundens behov. Med vores kvalificerede team inden for salg, konstruktion og applikationsteknologi skaber vi skræddersyede værktøjer og processer til specielle kundeapplikationer. Vores applikationsteam giver også mulighed for at teste vores teknologier gennem prøvebehandling hos ECOROLL eller hos kunden, for at bestemme mulige forbedringer i overfladekvaliteten.

 5. ABRAWHEEL S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Abrawheel S.r.l. er førende inden for produktion af slibeskiver, slibepastaer og maskiner til rensning af metaller. Vores årelange erfaring i branchen gør, at vi kan garantere vores kunder de bedste produkter på markedet, både i Italien og i udlandet. Vi er engagerede i at levere tilpassede løsninger for hver enkelt kunde. Stol på os, for at anskaffe produkter af høj kvalitet og en effektiv service, der tilfredsstiller alle de behov, som jeres virksomhed måtte have.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GS GLANZ INH. OGUZHAN ATALAY

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GS GLANZ INH. OGUZHAN ATALAY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Altena, Tyskland.

 2. BESTENLEHRER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BESTENLEHRER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Herzogenaurach, Tyskland.

 3. GRAFIC CROMIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRAFIC CROMIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Galvanisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Polering - stål og metaller, forkromning af metal, galvaniske behandlinger, Polering - stål og metaller, og galvanisering brancherne. Den er baseret i Monte San Savino, Italien.

 4. HASE POLIERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HASE POLIERTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Röttenbach, Tyskland.

 5. PLASMOTION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLASMOTION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Freiberg, Tyskland.

 1. 1. VP METALLVERARBEITUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden 1. VP METALLVERARBEITUNG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Efringen-Kirchen, Tyskland.

 2. POLIE-LÄPP GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden POLIE-LÄPP GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Nonnweiler, Tyskland.

 1. WÖSTHEINRICH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WÖSTHEINRICH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Herzebrock-Clarholz, Tyskland.

 2. MSM SCHLEIFEREI

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MSM SCHLEIFEREI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Wels, Østrig.

 3. PRO.METAL S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRO.METAL S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Polering - stål og metaller, sandblæsning af metal, pudsning af metal, Polering - stål og metaller, og Højpræcisionspolering brancherne. Den er baseret i Caravate, Italien.

 4. WERKZEUGKLINIK GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WERKZEUGKLINIK GBR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Kirchheim-Ötlingen, Tyskland.

 5. WOLFGANG RANK METALLSCHLEIF- UND -POLIERTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WOLFGANG RANK METALLSCHLEIF- UND -POLIERTECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Obergünzburg, Tyskland.

 6. MPS STRAHLTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MPS STRAHLTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Balingen, Tyskland.

 7. MPS - STOBE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MPS - STOBE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Enger, Tyskland.

 8. METALLSCHLEIFEREI MDEK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALLSCHLEIFEREI MDEK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Werdohl, Tyskland.

 1. OKAMOTO MACHINE TOOL EUROPE GMBH

  Tyskland

  Okamoto Machine Tool Works Ltd. Japan har siden 1926 været verdens førende producent af slibemaskiner i høj kvalitet og af udstyr hertil. Okamoto Machine Tool Europa GmbH med domicil i Langen ved Frankfurt am Main har siden 1992 været hovedkontoret for det europæiske marked. Vores produkter omfatter: Fladslibemaskiner, profilslibemaskiner, universal-rundslibemaskiner, CNC-styrede rundslibemaskiner til udvendig og indvendig brug, rundbords-fladslibemaskiner, lappemaskiner og meget mere

 2. EUROFLEX PAD

  Italien

  Euroflex har over 20 års erfaring på det nationale og internationale marked. Virksomheden tilbyder produkter som f.eks. skiver til slibning og polering, harpikspropper til poleringsarbejde samt tilbehør til overfladefinish. Vores marked henvender sig til professionelle brugere f.eks. inden for sektoren for karosserier, udstyr til førstegangsmonterende, træ- og bådindustrien. Vi leverer skiver, produkter til polering og rengøring af overflader.

 3. CHROMECA

  Frankrig

  Specialisten i forkromning i Rhône-Alpes, Lyon, Ain i Frankrig: hårdforkromning af metaller, kontrol af overflader, behandling-belægning af overflader, sandblæsning, polering, konstruktion af cylindre, opladning metallisering, præcisionssandblæsning, bearbejdning alle industrier: Mekanik, luftfart, skibsfart, biler, atomkraft, fødevarer, kemi, tekstil, glas, garvning, plast papir osv… Forkroming af papirvarer, forkromning af hydraulik, forkromning til fødevarebranchen og hård forkromning…

 4. WALTHER TROWAL GMBH&CO.KG

  Tyskland

  Walther Trowal GmbH & Co. KG er en virksomhed, der beskæftiger sig med overfladeteknologi, hovedsageligt med fremstilling af vibrerende efterbehandlingsmaskiner og tilhørende forarbejdningsudstyr.

 5. DESIGNFACTORY GMBH INNOVATIVE METALLOBERFLÄCHEN AUF EDELSTAHL, ALUMINIUM UND ANDEREN METALLEN

  Tyskland

  Innovativ overfladebearbejdning af rustfri stålplader og rør. Producent af spejlpolerede, sandblæste, PVD-coatede overflader af rustfrit stål. Desuden specialslibning og antifingerprintbelægning.

 6. POLISSAGE DU LOIR

  Frankrig

  Virksomheden POLISSAGE DU LOIR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Højpræcisionspolering, polering karme, polering af metal, og polering af sølvtøj brancherne. Den er baseret i Clefs Val D'anjou, Frankrig.

 7. ALUTEC SCHLEIFTECHNIK INH. SESGÜN JAHJA

  Tyskland

  Virksomheden ALUTEC SCHLEIFTECHNIK INH. SESGÜN JAHJA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 8. G.M.A. PULITURA METALLI

  Italien

  Virksomheden G.M.A. PULITURA METALLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Polering - stål og metaller, maskiner til metalarbejde, slibemaskiner til metal, og Polering - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Vito D'asio, Italien.

 9. LICHTBLAU OBERFLÄCHENTECHNIK E.U.

  Østrig

  Virksomheden LICHTBLAU OBERFLÄCHENTECHNIK E.U., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Brunn Am Gebirge, Østrig.

 10. RIFATEC GMBH GENTLE SURFACE TREATMENT

  Tyskland

  Virksomheden RIFATEC GMBH GENTLE SURFACE TREATMENT, er en Engrossalg, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Viersen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Polering - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

31.178 Virksomheder