• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • diamantværktøj

Resultater for

Diamantværktøj - Import eksport

 1. AVOLA MASCHINENFABRIK A. VOLKENBORN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  AVOLA i mere end 180 år – Et mærke, der er kendt i hele verden. Kvalitet, tradition og innovation er værdierne for maskinbyggeren AVOLA i Hattingen (ved floden Ruhr). Hvilken virksomhedsfilosofi gemmer der sig bag AVOLAs værdier? Kontinuerlig videreudvikling og fremadskuende handling på basis af systematisk tænkning beskriver det, der driver os alle - til vores kunders vel. Vores kunder er spredt ud over Tyskland, det tysktalende udland og det øvrige Europa, Asien, Sydamerika og Afrika til Oceanien og hele verden. Utallige patenter og varemærker igennem tre forskellige århundreder er imponerende indikatorer for AVOLAs ubremsede innovationskraft. Virksomhedens udgangspunkt var maskiner til tekstilindustrien. Derefter fulgte maskiner til landbruget og godt 100 år efter virksomhedsgrundlæggelsen kom den første rundsav med træramme på markedet. Det aktuelle produktsortiment omfatter mere end 30 save og forsyner tre forskellige brancher: bygge og anlæg med rundsave til bygningsindustrien, ildfast industri med stenafkortersave og tømrere med kapsave med underbord. Millioner af save, tilbehør og reservedele er blevet solgt til dags dato og har gjort mærket AVOLA til det, det er i dag: En stærk, kompetent og pålidelig partner for håndværk og industri.

 2. SCHOTT DIAMANTWERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHOTT Diamantwerkzeuge GmbH fremstiller værktøj i den højeste kvalitet: Bore-, slibe- og fræseværktøjer hovedsageligt i henhold til kundens krav til glas-, keramik-, sten-, metal- og plastforarbejdning, samt den optiske industri. De værktøjer, der fremstilles til vores kunder, er skræddersyet til: • de materialer, der skal behandles • de anvendte maskiner • historien bag produktionsmålet: Virksomheden blev grundlagt i 1975 af Mr. Klaus Schott i Stadtoldendorf. Siden da er der sket en permanent udvidelse af produktionen i 2004 TÜV ISO 9001 - certificering fra 2010 til i dag: Forskellige forskningsprojekter drives i tæt samarbejde med tekniske skoler og universiteter. Målet er: en forbedring af bearbejdningsprocessen. En nyudvikling af værktøjer til behandling af nye materialer, især til ultralydsapplikationer 2012 - 2017, installation af de første værktøjsbutiksystemer 2018 til i dag, udvidelse af salgsaktiviteter og udvidelse af applikationsteknologi

 3. WELL DIAMANTDRAHTSÄGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  For mere end 33 år siden udviklede Well Diamantdrahtsägen en skæreteknologi, som på verdensplan har hjulpet over 1.200 kunder med at opnå deres mål. Well Diamantdrahtsägen sikrer glatte overflader og skarpe kanter ved stort set alle typer af materialer. Det anvendte "skæreværktøj" er rustfrit ståltråd med diamantkorn, som så at sige er indlejret i tråden. Denne patenterede indlejringsproces sikrer ekstremt høj skæreevne og en tråd med meget lang levetid. Tråden er viklet om en tromle, som er monteret på en præcisions-stepmotor. Afhængigt af savens størrelse er tråden mellem 10 og 40 meter lang. Tråden har en diameter på mellem 0, 10 og 0, 70 mm. Alle vores save benytter sig af tyngdekraften og/eller vægte til at opnå og bevare ensartede fremføringshastigheder. Derudover er alle forsynet med en forløbende variabel hastighedsregulering af tråden.

 4. SOLUDIAM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOLUDIAM, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for Diamantværktøj, diamantskiver, trykluftshammer, Diamantværktøj, og diamantskiver til marmor brancherne. Den er baseret i Caux, Frankrig.

 5. ROBERT BERGER SÖHNE E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROBERT BERGER SÖHNE E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Naturlige slibemidler, Diamantværktøj, Naturlige slibemidler, Forbindelseshjul, Betonfræser, Akselhjul, DEMANT, Forbindelsesvalse, og Forbindelsesapparat brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DIANAT S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIANAT S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diamantværktøj branchen. Den opererer også inden for diamantklinger, Fræseværktøjer, og værktøj til bearbejdning af polykrystal brancherne. Den er baseret i Premariacco, Italien.

 2. LALK GMBH &CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LALK GMBH &CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Diamantværktøj branchen. Den opererer også inden for Trefødder, Vaterpas, Trefødder, og Vaterpas brancherne. Den er baseret i Bimöhlen, Tyskland.

 3. NICOLAI DIAMANT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NICOLAI DIAMANT SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diamantværktøj branchen. Den opererer også inden for tilbehør til dimanttråde, skæreværktøj, diamantværktøj til bearbejdning af marmor, granit og sten, diamantslibesten, diamantskiver, diamantklinger, og diamantskiver til marmor brancherne. Den er baseret i Massa, Italien.

 4. WERKZEUGBAU GMBH GLAUCHAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WERKZEUGBAU GMBH GLAUCHAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diamantværktøj branchen. Den er baseret i Glauchau, Tyskland.

 5. WMC SINTERSTAR AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden WMC SINTERSTAR AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Diamantværktøj branchen. Den opererer også inden for Slibeskiver, værktøj i hårdmetal, Precisionsværktøj, specialværktøj, Slibeskiver, diamantskiver, og blade til skæring brancherne. Den er baseret i Lotzwil, Schweiz.

 1. LUKAS-ERZETT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  LUKAS-ERZETT GmbH & Co er en af ​​de teknologisk førende producenter af systemløsninger til slibning, fræsning, skæring og polering. KG, der er baseret i det større Köln-område i Oberbergischer Kreis, har specialiseret sig i fremstilling, handel og rådgivning inden for slibe-, fræsnings-, polerings- og skæreværktøjer, drivmaskiner og et stort udvalg af tilbehør. Alle produkter der produceres og handles af LUKAS, er kendetegnet med den højeste kvalitet såsom kraftigt arbejde, lang holdbarhed, fremragende ergonomi og de bedste resultater inden for slibning, skæring, fræsning, polering eller præcisionsbearbejdning. LUKAS stræber efter at kombinere kvalitet og sikkerhed med fremtidsorienterede svar. Fokus er altid på nye udviklinger og teknologier fra en lang række brancher. Med denne holdning, satte LUKAS standarden på markedet meget tidligt.

 2. GRÄWO DIAMANTWERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  I mere end 30 år har vi fremstillet højpræcisionsfræse- og drejeværktøjer udstyret med ultrahårde skærematerialer som f.eks. PKD og PCBN. Vores produktsortiment omfatter blandt andet PCD-/CBN-fræsere, vendeskær, PCD-bor og trinbor, diamantbelagt bezelsten og graveringspenne med CBN-spidser. Disse værktøjer er ideel til bearbejdning af grøn keramik, kulstof, GRP, aluminium, gråt støbejern, hærdet stål, plast og hårdmetal. Vi tilbyder også en hurtig og billig værktøjsreparationsservice til internt og tredjepartsværktøj. Næsten alle vores værktøjer er loddet i vakuum (vakuumlodning). Vi kan derfor også tilbyde dig en loddeservice. Takket være vores omfattende erfaring inden for trådnets-EDM kan vi bruge vores PCD-/CBN-skæreservice til at udskære de ønskede diamantsegmenter i forhold til dine PCD- eller PCBN-emner, hurtigt og på en materialebesparende måde.

 1. DIABÜ-DIAMANTWERKZEUGE HEINZ BÜTTNER GMBH

  Tyskland

  Velkommen hos DIABÜ® diamantværktøj Heinz Büttner GmbH. Højkvalificeret leverandør til stenindustri og - håndværk i over 45 år ved hjælp af de mest moderne fabrikationsprocedurer af diamantværktøj til brug på alle anvendelsesområder. Ved at integrere innovative teknologier at vi kan opfylde de voksende krav fra vore kunder til vore værktøjer. Den garanterede indbyggede kvalitet på alle stadier af fabrikationen garanterer, at vore diamantværktøjer altid opfylder høje kvalitetskrav. Samtidig ville vi ikke kunne bevare det forspring, vi har inden for den tekniske produktion uden vore højt kvalificerede medarbejdere. Vi har straks indført det basale princip, hvorefter vores førsteprioritet på alle etaper er kvalitetskravene, og at vore kunder er i centrum for vore bestræbelser og indsats under hele vores samarbejde.

 2. KLINGSPOR SCHLEIFSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Klingspor er en internationalt organiseret, effektiv og innovativ familievirksomhed inden for markedet af værktøj til overfladebehandling og formning gennem slibning. De vigtigste forretningsområder er slibemidler placeret på puder, skære- og slibeskiver, slibemopskiver, slibemophjul samt diamantværktøj. Et produktsortiment med over 50.000 produkter, og et team på mere end 460 kompetente og højtkvalificerede salgsrepræsentanter, teknikere og ingeniører er tilgængelige for vores kunder, så vi altid kan finde det rigtige produkt til dem. Med over 2.800 ansatte på tværs af 36 lokationer, garanterer Klingspor den ønskede service og kundenærhed i hele verden, og de er blevet synonym med kvalitet og ekspertise, når det kommer til slibeværktøj.

 3. MAIER GMBH

  Tyskland

  Det omfattende produktsortiment fra egen produktion forhandles under mærket Head-Master. Ud over fræseværktøjer, forsænknings- og affasningsværktøjer, drejeværktøjer, stikværktøjer og VHM-værktøjer omfatter produktprogrammet også specialløsninger. Vores konstruktion og projektbearbejdning garanterer i den forbindelse innovative og behovsrigtige løsningsveje parret med maksimal fleksibilitet. Værktøjerne fremstilles udelukkende på vores produktionsafdeling, der er udstyret på højeste teknologiske niveau. Som producent af førsteklasses præcisionsværktøjer har vi altid lagt særlig vægt på spåntagningsteknologien. Den teknologiske dimensionering og kvaliteten af præcisionsværktøjerne bestemmer i høj grad produktionens rentabilitet og kvalitet. Et tegn på virksomhedens innovationsevne er også diverse patenter vedrørende skæreteknologier, til hvilke der allerede findes licenstagere.

 4. DIEWE GMBH

  Tyskland

  Vi tilbyder skræddersyede diamantværktøjer af højeste kvalitet til byggebranchen. For uanset om det er beton, asfalt, mursten, hård sten, klinker eller andre materialer - så er vores skære- og fræseskiver, skærehjul til skåle, muffe og bor er den rigtige løsning til ethvert behov. Kontinuerlig forskning, en bred vifte af produkter, omfattende kvalitetsstyring, udtalt kundeorientering og en bred vifte af tjenester - det er grundlaget for, at DIEWE-værktøjer muliggør et hurtigt, økonomisk og præcist arbejde. Efter vores banebrydende diamantskæreskiver "MASTER" og "TWISTER" har vi yderligere intensiveret vores forskning. Med vores ultramoderne testrobot (KUKA KR125 / 2) udvikler vi skræddersyede løsninger sammen med vores kunder. Vi har opnået endnu en milepæl med hensyn til skærehastigheden, med vores diamantskæreskive "DFX TECHNOLOGY".

 5. EL LAGER

  Danmark

  Hos el-lager.dk kan du handle, ligegyldigt om det er til erhverv eller privat forbrug. Når du handler på el-lager.dk finder du altid lave priser og et stort vareudvalg samt de kendte mærkevarer. Søger du artikler inden for vvs, kloak eller værktøj, kan du få det hos EL-lager, der ikke blot er et lager med elektronik. På el-lager.dk finder du over 9.000 forskellige varer - og garanteret også det, du står og mangler. I el-artikler fører EL-lager et stort udvalg af blandt andet stikdåser og ledninger, gulvvarme til solceller og varmepumper samt stærkstrømsmaterialer. Der findes desuden varer til badeværelset som for eksempel håndvaske, toiletter og armaturer. Desuden kan du altid bestille reservedele til dine hvidevarer hos el-lager.dk. Til alle varer tilbydes faglært rådgivning, så du kan få mest muligt ud af dine varer. Du kan altid se www.el-lager.dk’s udvalg og varer og lægge en bestilling på siden. Har du spørgsmål, kan du kontakte EL-lager på telefon eller over mail. EL-lager har serviceteknikkere tilknyttet, som du kan bestille over hjemmeside ved behov.

 6. DTS GMBH - DIAMOND TOOLING SYSTEMS

  Tyskland

  Med hovedsæde i Kaiserslautern i Tyskland har vi specialiseret os i udvikling, fremstilling og salg af præcisionsværktøjer i ultrahårde skærestoffer som CVD-D (CVD-tykfilmsdiamant), PKD (polykrystallin diamant) og PCBN (kubisk bornitrid) og har etableret os med succes både nationale og internationalt.For at kunne forarbejde de meget hårde skærestoffer på en økonomisk måde har vi tidligt indset, at vi har måttet gå fra den gamle produktionsteknologi med "slibning" til nye teknologier som laserbearbejdning. Gennem denne produktionsproces opnår vi de skarpeste skærekanter med en samtidig meget høj formnøjagtighed. Vores high-tech-værktøjer har en central funktion inden for spåntagning. På dette område har vi med mere end 25 års optimeringserfaring kunnet assistere vores kunder med høj teknisk kompetence, og vi ser dette samarbejde som grundlaget for vores succes.

 7. CP DIAMANT IVS

  Danmark

  Vi forhandler/importere Diamantværktøj, diamantborkroner, diamantbormaskiner, diamantklinger til skarpe priser samt udfører vi: Diamantboring i hele Danmark. Vi udfører boreropgaver i beton, granit, letbeton, mursten, fliser og asfalt. Vi arbejder både på større og mindre byggepladser samt for private kunder. Vi giver både tilbud/fast pris eller arbejder efter time- og/eller skære-/borepris. Vi arbejder i hele landet, (Men her må der påregnes ekstra tid/timer til kørsel). Vi er et stabilt team af 2 mand med mange års erfaring inden for bore- og skærefaget. Vi prioriterer aftaler højt. Og sætter en ære i at komme til tiden og udføre arbejdet indenfor det aftalte. Vi aftaler oprydning med kunden. Vi er yderst fleksible med arbejdstiden. Både dag, nat og weekend efter aftale med kunden. Vi bidrager gerne med løsningsforslag til en given opgave. Vi søger altid efter nye og bedre produkter, så hvis i som producent mener jeres produkt er med i ligaen, er meget velkommen til at kontakte os. ASAP...

 8. ABR TOOLS GMBH

  Østrig

  Vi er en diamantværktøjsproducerende virksomhed med aktiviteter i hele verden. På højeste tekniske standard fremstilles vægsave og borekroner ved hjælp af lasersvejseteknik. Produkter: Diamantborekroner, betonfræseværktøj, diamantværktøj, diamantværktøj til plastbearbejdning, diamantværktøj til stenbearbejdning, diamantfile, diamantsavklinger, drejeværktøj med polykrystallinsk diamant- (PKD-) og CBN-skær, diamantskæreskiver, diamantfræseværktøj

 1. MAGON HOCHLEISTUNGS-TOOLS GMBH

  Tyskland

  MAGON tilbyder dig et stort produktudvalg af højtydende værktøjer og et omfattende tilbehørsprogram til mange forskellige og meget krævende industrielle områder. Vores produkter omfatter: • Diamantværktøjer • Polykrystalline diamantværktøjer (PKD-værktøjer) • Fræseværktøjer • Fræseværktøjer af massivt hårdmetal • Specialfræsere • Skivefræsere • Diamantfræseværktøjer • Fræsere til plastbearbejdning • HSC (High Speed Cutting) fræseværktøjer

 2. ZINNER GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Tyskland

  I mere end 40 år har vores højt kvalificerede medarbejdere realiseret vores kunders ønsker hurtigt, problemfrit og til en fornuftig pris. Vores produkter er: Afstikkerværktøj, boreværktøj, CBN-værktøj, diamantværktøj, drejeværktøj, drejeværktøj med polykrystallinsk diamant- (PKD-) og CBN-skær, indstiksværktøj, hårdmetalværktøj, fræseværktøj, hårdmetal-vendeskærsplatter, spåntagningsværktøj, specialværktøj, hårdmetal-spåntagningsværktøj, fuldhærdede metalbor med mere.

 3. SKYSTONE DIAMOND WIRE SAW

  Kina

  Virksomheden SKYSTONE DIAMOND WIRE SAW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diamantværktøj branchen. Den opererer også inden for diamanttråd brancherne. Den er baseret i Fuzhou, Kina.

 4. DIACOM

  Belgien

  Virksomheden DIACOM, er en Engrossalg, der opererer inden for Diamantværktøj branchen. Den opererer også inden for diamantslibesten, Diamantboremaskiner, og diamantskiver til marmor brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 5. LA DECORMARMI SRL

  Italien

  Virksomheden LA DECORMARMI SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Diamantværktøj branchen. Den opererer også inden for afhamring, og slibemidler til marmor brancherne. Den er baseret i Foggia, Italien.

 6. FACET PRECISION TOOL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FACET PRECISION TOOL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diamantværktøj branchen. Den opererer også inden for udboringsmaskiner, Fræseværktøjer, Precisionsværktøj, og værktøj i hårdmetal brancherne. Den er baseret i Ganderkesee, Tyskland.

 7. PREMIER - UTENSILERIE DIAMANTATE SPECIALI

  Italien

  Virksomheden PREMIER - UTENSILERIE DIAMANTATE SPECIALI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diamantværktøj branchen. Den opererer også inden for diamanttråd, diamantbor, og diamantslibesten brancherne. Den er baseret i Villaverla, Italien.

 8. BÜDIAM DIAMANTWERKZEUGE

  Tyskland

  Virksomheden BÜDIAM DIAMANTWERKZEUGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diamantværktøj branchen. Den opererer også inden for Bor og forsænkere, kvast, ekspander, Precisionsværktøj, og Bor og forsænkere brancherne. Den er baseret i Eschenburg, Tyskland.

 9. VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VIBRATIONSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Diamantværktøj, Byggemaskiner, Diamantværktøj, og Byggemaskiner brancherne. Den er baseret i Gernlinden-Maisach, Tyskland.

 10. NP DIAMANT

  Italien

  Virksomheden NP DIAMANT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibeskiver branchen. Den opererer også inden for Marmor og natursten, Diamantværktøj, Marmor og natursten, leverancer til marmorvarefabrikanter, Diamantværktøj, og CNC værktøj brancherne. Den er baseret i Seravezza, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis