• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • plader- korrugerede - jernholdige metaller

Resultater for

Plader- korrugerede - jernholdige metaller - Import eksport

 1. SIEGMETALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIEGMETALL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader, korrugerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Haiger, Tyskland.

 2. HNB NORDBLECHE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HNB NORDBLECHE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader, korrugerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Holdorf, Tyskland.

 3. ACHENBACH GMBH METALLTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACHENBACH GMBH METALLTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, korrugerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for beskyttelseskapper brancherne. Den er baseret i Wilnsdorf, Tyskland.

 4. PERFIQUINA

  Portugal

  Virksomheden PERFIQUINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, korrugerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Profilerede plader - jernholdige metaller, Tagdækningsmaterialer, bølgeformede plader, metalplader, galvaniserede, Profilerede plader - jernholdige metaller, og Tagdækningsmaterialer brancherne. Den er baseret i Ponte De Vagos, Portugal.

 5. MAAS PROFILE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MAAS PROFILE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader, korrugerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Ilshofen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ANGASTINIOTES BROS STEEL LTD

  Kypern

  Virksomheden ANGASTINIOTES BROS STEEL LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, korrugerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for afstivninger brancherne. Den er baseret i Nicosia, Kypern.

 2. TABORSKY VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.& CO KG

  Østrig

  Virksomheden TABORSKY VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.& CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader, korrugerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Gramatneusiedl, Østrig.

 3. O-METALL DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden O-METALL DEUTSCHLAND GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader, korrugerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Dahme, Tyskland.

 4. MALTE JESS BETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MALTE JESS BETRIEBE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader, korrugerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Owschlag, Tyskland.

 5. ETS VANDEVOORDE XAVIER

  Belgien

  Virksomheden ETS VANDEVOORDE XAVIER, er en Detailsalg, der opererer inden for Plader, korrugerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Trådnet, svejset, Rør og slanger, stål-, Tilbehør til skydedøre, Betonringe, Trådnet, svejset, og Rør og slanger, stål- brancherne. Den er baseret i Boussu Lez Walcourt, Belgien.

 1. FEILMEIER AG

  Tyskland

  Virksomheden FEILMEIER AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Energi - vedvarende branchen. Den opererer også inden for Plader, korrugerede - jernholdige metaller, Beklædning, metal, Udvendig beklædning - ikke-jernholdige metaller, Vvs-installationer, Plader, korrugerede - jernholdige metaller, Beklædning, metal, Udvendig beklædning - ikke-jernholdige metaller, og Vvs-installationer brancherne. Den er baseret i Osterhofen, Tyskland.

 2. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Tjekkiet

  Virksomheden PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Plettering - ikke-jernholdigt metal, Korrugerede plader - ikke-jernholdigt metal, Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, Plettering - ikke-jernholdigt metal, Korrugerede plader - ikke-jernholdigt metal, Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, og Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Lipnik Nad Becvou, Tjekkiet.

 1. GIVANSHI NAANI COMPANY'S LTD

  Sri Lanka

  Virksomheden GIVANSHI NAANI COMPANY'S LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plader, korrugerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for elektromekaniske komponenter brancherne. Den er baseret i Colombo02, Sri Lanka.

 2. X-ENERGY.RO S.R.L.

  Rumænien

  Virksomheden X-ENERGY.RO S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Korrugerede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Recas, Rumænien.

 3. YIXING KEXING ALLOY MATERIALS CO., LTD

  Kina

  Virksomheden YIXING KEXING ALLOY MATERIALS CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Korrugerede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Yixing, Kina.

 4. AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD

  Israel

  Virksomheden AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Plader, korrugerede - jernholdige metaller, bølgede belægninger, og Plader, korrugerede - jernholdige metaller brancherne. Den er baseret i Ashdod, Israel.

 5. PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O

  Polen

  Virksomheden PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O, er en Engrossalg, der opererer inden for Korrugerede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal, Import-eksport - stål og metaller, Profiler og stænger - jernholdigt metal, og Import-eksport - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Siedlce, Polen.

 6. STEEL INDUSTRIAL COMPANY - (TYUMEN)

  Rusland

 7. BOZZELLI DOMENICO NICOLA DONA

  Italien

 8. BUTTERWORTH STEEL PROCESSING LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 1. PORFIRI S.N.C. DI PORFIRI LUCIANO & C.

  Italien

 2. FB TECNO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FB TECNO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - jernholdigt metal, Stål, SMÅ METALDELE, Handel stål, Rør og slanger - jernholdigt metal, Stål, og SMÅ METALDELE brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 3. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, er en Distributør, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Stænger - ikke-jernholdigt metal, Plader og rør, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Stænger - ikke-jernholdigt metal, barrer i nikkellegeringer, nikkellegering, Plader og rør, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, og metallurgi brancherne. Den er baseret i Amblainville, Frankrig.

 4. L.T. S.P.A.

  Italien

 5. ZTL STEEL S.R.L.

  Italien

 6. ZAKLAD TECHNICZNO-HANDLOWY ANNBAR S.C.

  Polen

  Virksomheden ZAKLAD TECHNICZNO-HANDLOWY ANNBAR S.C., der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Plader og bånd - jernholdigt metal, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, Profiler og stænger - jernholdigt metal, og Plader og bånd - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Gdansk, Polen.

 7. A.T.I. S.R.L. DI BASAGNI VITTORIO & C.

  Italien

  Virksomheden A.T.I. S.R.L. DI BASAGNI VITTORIO & C., er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Plader og bånd - jernholdigt metal, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, og Plader og bånd - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Civitella In Val Di Chiana, Italien.

 8. AGENCJA HANDLOWO-USLUGOWA EMPTOR

  Polen

  Virksomheden AGENCJA HANDLOWO-USLUGOWA EMPTOR, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Plader og bånd - jernholdigt metal, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, Profiler og stænger - jernholdigt metal, og Plader og bånd - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Piaseczno K. Warszawy, Polen.

 9. SLASKIE ZAKLADY ARMATURY PRZEMYSLOWEJ ARMAK SP. Z O.O. - SIEDZIBA, ZAKLAD NR 1

  Polen

  Virksomheden SLASKIE ZAKLADY ARMATURY PRZEMYSLOWEJ ARMAK SP. Z O.O. - SIEDZIBA, ZAKLAD NR 1, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Plader og bånd - jernholdigt metal, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, Profiler og stænger - jernholdigt metal, og Plader og bånd - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Katowice, Polen.

 10. FIRMA PADIR

  Polen

  Virksomheden FIRMA PADIR, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Plader og bånd - jernholdigt metal, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, Profiler og stænger - jernholdigt metal, og Plader og bånd - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis