• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • plader og rør

Resultater for

Plader og rør - Import eksport

 1. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co, Ltd er en koncern, der har haft produktionsanlæg i over 13 år, og som tilbyder one-stop løsninger inden for mekaniske kvalitetsprodukter til lavere omkostninger i Kina. Vi kan lave alle former for metaldele, såsom plademetal fabrikation, CNC bearbejdning af dele, rørbøjning, svejsning og især montering. Produktmarkedet dækker bilindustrien, medicinalindustrien, landbrugsmaskiner, sportsindustrien og så videre.

 2. DOGRAR METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOGRAR METAL, er en Underleverandør, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, Plader og rør, Profiler - jernholdigt metal, Bukning - stål og metaller, Bukkeværktøjsmaskiner, Rør og slanger, rustfrit stål, Kedelarbejde, laserskæring, og Laser - skære- og svejsemaskiner brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 3. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE, er en Distributør, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Plader og rør, Industrielle ventiler, betjeningsudstyr, fittings i rustfrit stål, Ventiler, magnet-, rørtilbehør, flanger i rustfrit stål, spændebøjler, og butterflyventiler brancherne. Den er baseret i Saint Priest, Frankrig.

 4. DF LOCHBLECHE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DF LOCHBLECHE GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Plader og rør, Profilerede plader, perforerede stålplader efter mål, metalplader, perforerede, plader af aluminiumoxid, og Plader og rør brancherne. Den er baseret i Dillingen, Tyskland.

 5. COLDEX

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden COLDEX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den er baseret i Unterägeri, Schweiz.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ERNST VOGELSANG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERNST VOGELSANG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den er baseret i Herscheid, Tyskland.

 2. GUSTAV MASSOPUST GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GUSTAV MASSOPUST GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den er baseret i Alfdorf, Tyskland.

 3. THOMAN BIEGEMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden THOMAN BIEGEMASCHINEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den er baseret i Breisach, Tyskland.

 4. HUWER MASCH-TEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUWER MASCH-TEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den er baseret i Oberreidenbach, Tyskland.

 5. GDH METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GDH METALLVERARBEITUNGS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den er baseret i Bad Marienberg, Tyskland.

 1. HERKULES WETZLAR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERKULES WETZLAR GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den er baseret i Solms, Tyskland.

 2. JEHLE AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden JEHLE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den er baseret i Etzgen, Schweiz.

 1. ADRIAN MICHEL GROUP AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden ADRIAN MICHEL GROUP AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den er baseret i Schmiedrued, Schweiz.

 2. PELCZ METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PELCZ METALLVERARBEITUNGS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den er baseret i Stetten, Tyskland.

 3. CMM MECCANICA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CMM MECCANICA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Plader og rør, bearbejdning af metal, svejsning af metaller, Plader og rør, og spåntagningsarbejde i metal brancherne. Den er baseret i Santa Lucia Di Piave, Italien.

 4. NEUMETALL AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden NEUMETALL AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den er baseret i Erschwil, Schweiz.

 5. FEINBLECH FESTL GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FEINBLECH FESTL GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den er baseret i Scheyern, Tyskland.

 6. KAISER PROTOTYPENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KAISER PROTOTYPENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den er baseret i Erndtebrück, Tyskland.

 7. GMAK KALTFORMTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GMAK KALTFORMTEILE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 8. SINCON TECHNOLOGY GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden SINCON TECHNOLOGY GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den er baseret i Einsiedeln, Schweiz.

 1. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, er en Distributør, der opererer inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Stænger - ikke-jernholdigt metal, Plader og rør, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Stænger - ikke-jernholdigt metal, barrer i nikkellegeringer, nikkellegering, Plader og rør, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, og metallurgi brancherne. Den er baseret i Amblainville, Frankrig.

 2. HUSTER & SANTENBERG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUSTER & SANTENBERG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den er baseret i Chemnitz, Tyskland.

 3. PROMEX BG

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROMEX BG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Industripladearbejde, Spåntagning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, Laser - skære- og svejsemaskiner, Bukkeværktøjsmaskiner, Plader og rør, Plader til sænksmedning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, og Fræsning - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 4. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litauen

  Aktieselskabet Baltic Tube Service blev grundlagt i 2006 med det formål at sælge nye og brugte rør og søjler i stålplader. Siden virksomhedens start har Baltic rørservice haft forskellige projekter i mange europæiske lande, der betjener udgangsporte, byggeri af rørledninger, og operationer med så få udgravninger som muligt. Baltic rørservice garanterer hurtig levering af varerne fra eget lager til et hvilket som helst land i Europa. . Vores personale vil hjælpe dig med at vælge den optimale løsning

 5. NIRONIT EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  NIRONIT EDELSTAHL GmbH & Co. KG har i omkring 40 år været kendt for indkøb, opbevaring og handel med premium rustfrit stål. Vi tilbyder plader, rør og stænger af rustfrit stål i alle standardkvaliteter og specielle kvaliteter, samt nikkellegeringer og titan. Med vores avancerede skæreprocesser, kan skæringer foretages med kort varsel i henhold til kundernes behov vha. vandstråle, plasma og sav. NIRONIT leverer rustfrit stål på verdensplan, og er efterspurgt i næsten alle brancher: kemisk og petrokemisk handel, kraftværkskonstruktion, maskine- og apparaturskonstruktion, offshore- og onshore-teknologi, skibsbygning, pumpekonstruktion, jernbane- og erhvervskøretøjskonstruktion, skæringsteknologi, miljøteknologi, sukker- og landbrugsindustri, stålbyggeri og - konstruktioner.

 6. TGS GAS SPRINGS LTD. CO.

  Tyrkiet

  TGS startede deres brancheeventyr i begyndelsen af 1970'erne, hvor de fremstillede maskinprodukter til gasfjedre og forskellige industrielle områder. Vores tidlig produktion af gasfjedre begyndte i 1992. Dag efter dag har vi forbedret vores fremstillingsteknologier og maskinudstyr og vi følger de globale standarder. Alle vores produkter er designet, fremstillet og leveret i henhold til de mest strenge kvalitetsstandarder. Vores erfarne og særligt trænet personale overvåger overholdelsen af vores kvalitetskriterier i enhver fase af produktionsprocessen. Vi er certificeret i henhold til DIN ISO 9001: 2008. Vores kvalitetsprogram starter ved at implementere strenge kvalitetskontroller i forbindelse med vores købstransaktioner. I 2008 begyndte vi at eksportere vores produkter til de europæiske lande, og etablerede vores eksportvirksomhed Tunatek Ltd. Co. som organiserer alle vores eksporthandlinger. Med næsten et kvart århundredes erfaring inden for produktionen af gasfjedre, har det givet os selvtillid til at sælge vores produkter på de krævende internationale markeder. I dag fremstiller vi syv forskellige serier af materialer i stål og rustfrit stål, som alle har forskellige funktioner. Kunder fra omkring 50 lande og utallige industrier stoler på de forskellige gasfjedre som fremstilles af TGS. TGS-produkterne bliver kontinuerligt testet for at sikre pålidelighed, en lang holdbarhed og overordnet produktsikkerhed for din højeste tilfredsstillelse. Vores R&D-teams arbejder konstant med forskning for at udvikle vores produkter og teknologi. Spørg os!

 7. STAL S.A.

  Polen

  INTERSTAL S.A. er et center med tjenester inden for stålforarbejdning, som har været i drift i mere end 25 år. Vi fremstiller stålplader, stålbånd, standard og skræddersyede arbejdsstykker i galvaniseret stål med klassificering DX-51D, S350 og Magnelis. INTERSTAL S.A. er også en førende producent af koldpressede stålformer og rør til konstruktionsarbejde og industriel bearbejdning. Vi fremstiller produkter i standardform, samt specialprofiler i skræddersyede størrelser og former, i henhold til vores kunders projektkrav. INTERSTAL S.A leverer afsluttende bearbejdning af rør og former, inklusive 2D og 3D laserskæring på et 2, 0x6 m arbejdsbord, sokkelbelling, tilspidsning, bøjning, svejsning, indgravering, hulning og boring. INTERSTAL S.A. er producenten bag INTERFIX, et proprietært røraffjedringssystem, samt INTEROSOLAR, et solcellestyret modulstøttesystem. Vores produkter er fremstillet i overensstemmelse med ISO 9001, med en kontinuerlig overvågning og testning af produktkvaliteten i eget laboratorium.

 8. ART METAL

  Frankrig

  Dynamic Metals leverer metaller af høj kvalitet, herunder titaniumplader og rustfrit stål, herunder 17/4PH, AMS 5643 og AMS 5629. Vores team har lang erfaring som specialistmetalleverandør, viden, ekspertise og kontakter til at rådgive og levere til kunder med et bredt program af metaller i luftsfartskvalitet. De leveres uden krav om minimumbestilling og i de fleste tilfælde samme eller næste dag.

 9. RICOS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden RICOS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den opererer også inden for Bukning af rør brancherne. Den er baseret i Vi, Italien.

 10. VOESTALPINE ROTEC GMBH

  Østrig

  Virksomheden VOESTALPINE ROTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den opererer også inden for præcisionsrør i stål, og koldvalsede rør brancherne. Den er baseret i Krieglach, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Plader og rør - Import eksport

Antal resultater

6.800 Virksomheder