• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • plader og rør

Resultater for

Plader og rør - Import eksport

 1. TGS GAS SPRINGS LTD. CO.

  Tyrkiet

  TGS startede deres brancheeventyr i begyndelsen af 1970'erne, hvor de fremstillede maskinprodukter til gasfjedre og forskellige industrielle områder. Vores tidlig produktion af gasfjedre begyndte i 1992. Dag efter dag har vi forbedret vores fremstillingsteknologier og maskinudstyr og vi følger de globale standarder. Alle vores produkter er designet, fremstillet og leveret i henhold til de mest strenge kvalitetsstandarder. Vores erfarne og særligt trænet personale overvåger overholdelsen af vores kvalitetskriterier i enhver fase af produktionsprocessen. Vi er certificeret i henhold til DIN ISO 9001: 2008. Vores kvalitetsprogram starter ved at implementere strenge kvalitetskontroller i forbindelse med vores købstransaktioner. I 2008 begyndte vi at eksportere vores produkter til de europæiske lande, og etablerede vores eksportvirksomhed Tunatek Ltd. Co. som organiserer alle vores eksporthandlinger. Med næsten et kvart århundredes erfaring inden for produktionen af gasfjedre, har det givet os selvtillid til at sælge vores produkter på de krævende internationale markeder. I dag fremstiller vi syv forskellige serier af materialer i stål og rustfrit stål, som alle har forskellige funktioner. Kunder fra omkring 50 lande og utallige industrier stoler på de forskellige gasfjedre som fremstilles af TGS. TGS-produkterne bliver kontinuerligt testet for at sikre pålidelighed, en lang holdbarhed og overordnet produktsikkerhed for din højeste tilfredsstillelse. Vores R&D-teams arbejder konstant med forskning for at udvikle vores produkter og teknologi. Spørg os!

 2. TRANCERIE EMILIANE

  Italien

  Trancerie Emiliana har i mere end 60 år arbejdet med: udskæring, trykformning, udskæringslinjer, konstruktion af matricer. Vi bestræber os på at undersøge nye projekter til optimering af vores produkter. Efter en grundig analyse af kundens behov arbejder udviklingsafdelingen på at levere løsninger til hver anmodning. Virksomheden udmærker sig ved sin fleksibilitet, kvaliteten af sine produkter, dens innovation og evne til at udfordre sig selv

 3. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Ningbo Tower Machinery Co, Ltd er en koncern, der har haft produktionsanlæg i over 13 år, og som tilbyder one-stop løsninger inden for mekaniske kvalitetsprodukter til lavere omkostninger i Kina. Vi kan lave alle former for metaldele, såsom plademetal fabrikation, CNC bearbejdning af dele, rørbøjning, svejsning og især montering. Produktmarkedet dækker bilindustrien, medicinalindustrien, landbrugsmaskiner, sportsindustrien og så videre.

 4. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrig

 5. DOGRAR METAL

  Tyrkiet

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DF LOCHBLECHE GMBH & CO KG

  Tyskland

 2. SOPROMET

  Frankrig

 3. PROTEC METALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

 4. ERNST VOGELSANG GMBH

  Tyskland

 5. COLDEX

  Schweiz

 1. GUSTAV MASSOPUST GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. PELCZ METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Tyskland

 1. HERKULES WETZLAR GMBH

  Tyskland

 2. GDH METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Tyskland

 3. THOMAN BIEGEMASCHINEN GMBH

  Tyskland

 4. JEHLE AG

  Schweiz

 5. ADRIAN MICHEL GROUP AG

  Schweiz

 6. CMM MECCANICA

  Italien

 7. FEINBLECH FESTL GBR

  Tyskland

 8. NEUMETALL AG

  Schweiz

 1. KAISER PROTOTYPENBAU GMBH

  Tyskland

 2. GMAK KALTFORMTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. SINCON TECHNOLOGY GMBH

  Schweiz

 4. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrig

 5. DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES

  Tyskland

 6. NIOR D.O.O.

  Slovenien

 7. HUSTER & SANTENBERG GMBH

  Tyskland

 8. INVEST-TECH SP. Z O.O.

  Polen

 9. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litauen

  Aktieselskabet Baltic Tube Service blev grundlagt i 2006 med det formål at sælge nye og brugte rør og søjler i stålplader. Siden virksomhedens start har Baltic rørservice haft forskellige projekter i mange europæiske lande, der betjener udgangsporte, byggeri af rørledninger, og operationer med så få udgravninger som muligt. Baltic rørservice garanterer hurtig levering af varerne fra eget lager til et hvilket som helst land i Europa. . Vores personale vil hjælpe dig med at vælge den optimale løsning

 10. NIRONIT EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  NIRONIT EDELSTAHL GmbH & Co. KG har i omkring 40 år været kendt for indkøb, opbevaring og handel med premium rustfrit stål. Vi tilbyder plader, rør og stænger af rustfrit stål i alle standardkvaliteter og specielle kvaliteter, samt nikkellegeringer og titan. Med vores avancerede skæreprocesser, kan skæringer foretages med kort varsel i henhold til kundernes behov vha. vandstråle, plasma og sav. NIRONIT leverer rustfrit stål på verdensplan, og er efterspurgt i næsten alle brancher: kemisk og petrokemisk handel, kraftværkskonstruktion, maskine- og apparaturskonstruktion, offshore- og onshore-teknologi, skibsbygning, pumpekonstruktion, jernbane- og erhvervskøretøjskonstruktion, skæringsteknologi, miljøteknologi, sukker- og landbrugsindustri, stålbyggeri og - konstruktioner.

Filtre

Resultater for

Plader og rør - Import eksport

Antal resultater

6.988 virksomheder