• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • peber og peberfrugt

Resultater for

Peber og peberfrugt - Import eksport

 1. KHLA SAS L'ÉPICERIE DU MÉKONG

  Frankrig

  KHLA er en fransk-cambodjansk familievirksomhed med speciale i økologiske luksus-krydderier fra Asien. Vi tilbyder et udvalg af peber og havsalt fra Kampot, peber fra Sichuan, salt fra Himalaya, aromatisk ris fra Cambodja samt en række andre unikke produkter fra Mekong-deltaet. Vi har udviklet et nært samarbejde med alle vores producenter, hvilket giver vores økologiske krydderier, te og ris en unik karakter: Muskatnød, kryddernelliker, stjerneanis, ingefær, kanel fra Ceylon, sort karry etc. Vores enestående produkter er et resultat af bøndernes tålmodige og grundige arbejde, en gavmild natur og klima og et fransk knowhow. EN MILJØANSVARLIG VIRKSOMHED - Vores økologiske krydderier fra Asien og vores te, der forhandles under mærket Thé d’Asie, kommer fra et økologisk langbrug, hvilket sikrer en miljøvenlig produktion uden brug af gødning og pesticider. - Vores førende produkt, peber fra Kampot, omtaltes ofte som «det bedste peber i verden». En sjælden udmærkelse for et krydderi, dette peber er BGB-mærket, hvilket garanterer en sporbarhed, en kvalitet og økologiske produktion. - Vi forpligter os til at anvende strenge etiske fair trade-kriterier. Vores te smages til med vores krydderier efter vores egne opskrifter eller fås uden tilsat smag. Sort, grøn og hvid te eller oolong. Se vores katalog over eksotiske krydderier, te og ris fra Mekong eller kontakt os!

 2. RESFOOD

  Rusland

  ResFOOD – den største producent og engrosvirksomhed af professionelle fødevareprodukter inden for ASIATISK CUISINE (JAPANSK, KOREANSK, KINESISK). HoReCa har været førende på markedet i Rusland siden 2010. Mere end 250 hovedprodukter: sushiris, tilberedt noritang, ingefær, saucer, sunde fødevarer osv. Garanteret tilgængelighed af produkter, vi har fødevarer med en høj og stabil kvalitet, til priser der vil overraske og imponere dig! Vi har vores eget fødevarelaboratorie, hvor vi skaber eksklusive opskrifter og konstant forbedrer kvaliteten og stabiliteten af vores produkter. Vi eksporterer til 11 lande i verden. Vi tilbereder maden sammen på vores kulinariske akademier, og viser dermed tydeligt forskellen på vores konkurrenter, og vi deler nye opskrifter med vores klienter. Vores team er professionelle inden for deres område. Vi har mere end 200 ansatte. Resfood har et omdømme som en ærlig og ansvarlig producent. Vi er klar til at levere den nødvendigt markedsføringsstøtte: træning af salgsteams, kampagnematerialer, prøver, mesterklasser.

 3. ARTA GROUP LLC

  Rusland

  ARTA GROUP LLC producerer og sælger krydderier og smagsstoffer. Vi tilbyder brugervenlige højkvalitets produkter til rimelig pris, produkter, som vi opnår gennem vores egen produktion og via indkøb af førsteklasses råvarer direkte fra fabrikanten uden om mellemhandlere. Vores krydderimærke omfatter mere end 200 produkttyper, og deres kvalitet er yderst værdsat af førende detailkæder (X5 Retail Group, Spar, Selgros, Auchan), fødevarefremstillingscentre og netværker (Sensoy), små regionale repræsentative forhandlere, førende online marketplaces (Ozon.ru, Wildberries.ru, Beru.ru). Hvad er det, der gør vores krydderier er så unikke? - Råmaterialerne er indkøbt hos pålidelige og testede leverandører. - Behandlingen – vores krydderier bliver grundigt renset for alt uvedkommende. - Knusning, blanding og pakning udføres på moderne udstyr. Standarder af høj kvalitet og personlig behandling af hver eneste kunde - det er det koncept, som vore specialister anvender i deres arbejde.

 4. APL VANILLA & SPICES

  Madagascar

 5. GAEC SEGIDA PIMENT D'ESPELETTE

  Frankrig

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. O QUINTAL, HOTTEST PEPPERS IN THE WORLD.

  Portugal

 2. MANUFACTURAS SALOMÓN SL

  Spanien

 3. JAHA FOODS

  Albanien

 4. IMEPA S.R.L.

  Italien

 5. NZUSHI

  Belgien

 1. WEIFANG MANNA FOODS CO.,LTD

  Canada

 2. SHIPFROMBRAZIL.COM

  Brasilien

 1. HEGIAN

  Frankrig

 2. SARL SEGIDA

  Frankrig

 3. QINGDAO QIANGDA FOODS CO., LTD

  Kina

 4. HANKAN GIDA

  Tyrkiet

 5. KAYRA IMPORT EXPORT BIBER BAHARAT GIDA GUMRUKLEME

  Tyrkiet

 6. INDUSTRIAL COMERCIAL HOLGUIN E HIJOS S.A.

  Peru

 7. RUSTEM SHAKIROV

  Rusland

 8. PIMENT CHAKROUN CHAMS

  Tunisien

 1. VOMIX

  Rusland

 2. HOT MAMAS HOT & TASTY CHILLI (PTY) LTD

  Sydafrika

 3. ZAHARA INTERNATIONAL

  Sri Lanka

 4. SAYGI

  Tyrkiet

 5. OLIVHYERES

  Frankrig

 6. PIMENTS POURPRES PRODUCTIONS

  Frankrig

 7. UKR-SPETSII LIMITED LIABILITY COMPANY

  Ukraine

 8. TACCOLA ARIENNO

  Italien

 9. NATURA SERVICE DI GIZZARELLI SANDRO

  Italien

 10. CEPASCO

  Frankrig