• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • peber og peberfrugt

Resultater for

Peber og peberfrugt - Import eksport

 1. BAIROUK FRUITS

  Marokko

  Verified by Europages badge

  BAIROUK FRUITS er en virksomhed baseret i Marokko og specialiseret i eksport af frugt og grønt over hele verden. Vores udvalg omfatter foreskellige sorter af melon, vandmelon og citron, men også tomater, courgetter, auberginer samt krydderurter såsom koriander, rosmarin og basilikum. Vores mission er at tilbyde friske kvalitetsprodukter alt efter årstiden. Vi bestræber os løbende på at garantere produkternes sikkerhed og hygiejne over for distributører og forbrugere ved at imødekomme alle gældende standarder. Vi lægger stor vægt på kundernes tilfredstillelse. Vores samarbejdspartnere stiller deres erfaring og knowhow til rådighed for kunderne for bedst muligt at kunne tilfredsstille deres behov og vinde deres tillid. Vi sørger desuden for forsendelse af produkterne til den endelige destination inden for de aftalte frister i en tilpasset emballage via en etisk og ansvarlig tilgang. Vi forfølger vores mål, nemlig at fremme årstidens frugt og grønt ved at eksportere dem til de internationale markeder. Kontakt os gerne for at få yderligere informationer!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. ARTA GROUP LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  ARTA GROUP LLC producerer og sælger krydderier og smagsstoffer. Vi tilbyder brugervenlige højkvalitets produkter til rimelig pris, produkter, som vi opnår gennem vores egen produktion og via indkøb af førsteklasses råvarer direkte fra fabrikanten uden om mellemhandlere. Vores krydderimærke omfatter mere end 200 produkttyper, og deres kvalitet er yderst værdsat af førende detailkæder (X5 Retail Group, Spar, Selgros, Auchan), fødevarefremstillingscentre og netværker (Sensoy), små regionale repræsentative forhandlere, førende online marketplaces (Ozon.ru, Wildberries.ru, Beru.ru). Hvad er det, der gør vores krydderier er så unikke? - Råmaterialerne er indkøbt hos pålidelige og testede leverandører. - Behandlingen – vores krydderier bliver grundigt renset for alt uvedkommende. - Knusning, blanding og pakning udføres på moderne udstyr. Standarder af høj kvalitet og personlig behandling af hver eneste kunde - det er det koncept, som vore specialister anvender i deres arbejde.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. RESFOOD

  Rusland

  Verified by Europages badge

  ResFOOD – den største producent og engrosvirksomhed af professionelle fødevareprodukter inden for ASIATISK CUISINE (JAPANSK, KOREANSK, KINESISK). HoReCa har været førende på markedet i Rusland siden 2010. Mere end 250 hovedprodukter: sushiris, tilberedt noritang, ingefær, saucer, sunde fødevarer osv. Garanteret tilgængelighed af produkter, vi har fødevarer med en høj og stabil kvalitet, til priser der vil overraske og imponere dig! Vi har vores eget fødevarelaboratorie, hvor vi skaber eksklusive opskrifter og konstant forbedrer kvaliteten og stabiliteten af vores produkter. Vi eksporterer til 11 lande i verden. Vi tilbereder maden sammen på vores kulinariske akademier, og viser dermed tydeligt forskellen på vores konkurrenter, og vi deler nye opskrifter med vores klienter. Vores team er professionelle inden for deres område. Vi har mere end 200 ansatte. Resfood har et omdømme som en ærlig og ansvarlig producent. Vi er klar til at levere den nødvendigt markedsføringsstøtte: træning af salgsteams, kampagnematerialer, prøver, mesterklasser.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. NZUSHI

  Belgien

  Verified by Europages badge
 5. APL VANILLA & SPICES

  Madagascar

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. O QUINTAL, HOTTEST PEPPERS IN THE WORLD.

  Portugal

 2. GAEC SEGIDA PIMENT D'ESPELETTE

  Frankrig

 3. IMEPA S.R.L.

  Italien

 4. LATIN TRADE PERU

  Tyskland

 5. JAHA FOODS

  Albanien

 1. MANUFACTURAS SALOMÓN SL

  Spanien

 2. SARL SEGIDA

  Frankrig

 3. HEGIAN

  Frankrig

 4. WEIFANG MANNA FOODS CO.,LTD

  Canada

 5. SHIPFROMBRAZIL.COM

  Brasilien

 6. QINGDAO QIANGDA FOODS CO., LTD

  Kina

 7. CEPASCO

  Frankrig

 8. KAYRA IMPORT EXPORT BIBER BAHARAT GIDA GUMRUKLEME

  Tyrkiet

 9. WEIFANG MANNA FOODS CO.,LTD

  Kina

 10. HANKAN GIDA

  Tyrkiet

 1. INDUSTRIAL COMERCIAL HOLGUIN E HIJOS S.A.

  Peru

 2. ELTEE OVERSEAS

  Indien

 3. RUSTEM SHAKIROV

  Rusland

 4. PIMENT CHAKROUN CHAMS

  Tunisien

 5. UKR-SPETSII LIMITED LIABILITY COMPANY

  Ukraine

 6. VOMIX

  Rusland

 7. HOT MAMAS HOT & TASTY CHILLI (PTY) LTD

  Sydafrika

 8. ZAHARA INTERNATIONAL

  Sri Lanka

 9. TACCOLA ARIENNO

  Italien

 10. NATURA SERVICE DI GIZZARELLI SANDRO

  Italien