• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frugter

Resultater for

Frugter - Import eksport

 1. BAIROUK FRUITS

  Marokko

  Verified by europages badge

  BAIROUK FRUITS er en virksomhed baseret i Marokko og specialiseret i eksport af frugt og grønt over hele verden. Vores udvalg omfatter foreskellige sorter af melon, vandmelon og citron, men også tomater, courgetter, auberginer samt krydderurter såsom koriander, rosmarin og basilikum. Vores mission er at tilbyde friske kvalitetsprodukter alt efter årstiden. Vi bestræber os løbende på at garantere produkternes sikkerhed og hygiejne over for distributører og forbrugere ved at imødekomme alle gældende standarder. Vi lægger stor vægt på kundernes tilfredstillelse. Vores samarbejdspartnere stiller deres erfaring og knowhow til rådighed for kunderne for bedst muligt at kunne tilfredsstille deres behov og vinde deres tillid. Vi sørger desuden for forsendelse af produkterne til den endelige destination inden for de aftalte frister i en tilpasset emballage via en etisk og ansvarlig tilgang. Vi forfølger vores mål, nemlig at fremme årstidens frugt og grønt ved at eksportere dem til de internationale markeder. Kontakt os gerne for at få yderligere informationer!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. TRADINGS HUNGÁRIA KFT

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2015 er TRADE HUNGARIA KFT en handelsvirksomhed beliggende i Ungarn som handler med en blanding af efterspurgte produkter, såsom vegetabilske olier, automobiler, fødevarer og drikkevarer, FMCG. Vi er dedikeret til at servicere vores globale klienter, og vi sikrer, at kundetilfredshed altid er vores topprioritet. Vi byder dig velkommen til vores handelsmarked, hvor vi giver dig de bedste konkurrencedygtige priser så du kan være tilfreds. I vores sortiment kan du finde mange velkendte mærker og et stort udvalg af de mest populære produkter, såsom: - Fødevarer: bulk engros af slik, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, Solsikkeolie, mel, kød – Non-fødevarer: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin – Værktøj: Skrot, kemikalier -Sodavand: Coca Cola, Sprite, Fanta, Pepsi •Energidrikke: Redbull, Monster osv. •Øl: Heineken , Monster osv. •Træprodukter: Træpiller, træspåner, træbriketter, europaller osv. Vi arbejder på at tilbyde et fremragende valg af sunde produkter til vores klienter, som er indkøbt fra anerkendte brands som skræddersyer deres produkter, så de imødeser de specifikke krav fra globale kunder. Virksomheden har skabt omtale på de nationale og internationale markeder. Vi samarbejder også med registrerede og lovlige producenter, samt visse import- og eksportvirksomheder som har samme kvalitet som vi tilbyder. Takket være vores fremragende direktørers lederskab, er virksomheden vokset og vokset. Tøv ikke med at kontakte os.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Fra et globalt perspektiv indkøber vi produkter fra de primære produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Vores primære produktgrupper er palmekerneolie, palmeolie, rapsolie, sojaolie, solsikkeolie, blandinger, bomuldsfrøolie, solsikkeolie med høj oliesyre, fjerkræ, svinekød, oksekød, fisk, pommes fritter, grøntsager, sodavand og mejeriprodukter. Som en leverandørvirksomhed af fødevarer og olier, leverer Foratia Europe OU spiseolier, energidrikke, sodavand, whiskey, vin og frossen produkter til mere end 100 lande globalt. Vi er hovedsageligt aktive i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Caribien. Vi leverer tjenester og produkter til vores kunder inden for følgende fødevaresektorer: Producenter, råvaregrossister, fødevaredistributører og servicedetailhandlere. Vi er kendt for at være en pålidelig partner der tilbyder produkter og mærker i en høj kvalitet. Vi leverer en professionel service inden for ethvert område af din forretning, inklusive vores emballering, kvalitetskontrol, dokumentation, logistik og kundeservice. Alle vores tjenester tilbydes til konkurrencedygtige priser. Det er grunden til, at Foratia Europe OU er din globale forsyningsspecialist for fødevarer og olier. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. JRK COMMODITIES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  JRK Commodities er en familiedrevet virksomhed, der har været specialiseret i import af krydderier fra Madagascar i tre generationer. I dag varetager den især import, eksport og distribution af godkendt økologisk vanilje og faire trade-vanilje. Vores mål er at lette distributionen af årstidsbestemte krydderier på alle årets dage for at imødekomme kundernes specifikke behov. JRK Commodities forpligter sig til altid at levere den bedst mulige kvalitet til de bedste priser. Din tilfredshed er vores prioritet, og derfor bytter vi enhver varebestilling, indtil der er opnået tilfredshed. Vores produktudvalg omfatter: -Sort vanilje/ 15 til 20 cm, -Rød vanilje/ 13 til 18 cm, -Vaniljekapsler -Vaniljepulver.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. AS VI LEVERER

  Norge

  Verified by europages badge

  As Vi Leverer er en højteknologisk handels- og produktionsvirksomhed. I de sidste 20 år har vi fremstillet organisk og inorganisk gødningsudstyr. Vores udstyr sælges til 75 lande, og er det bedste salgsargument inden for den globale landbrugs- og gødningsbranche. Med udviklingen af vores EMCC, kan du altid få komplette løsninger af rådgivning, design, udstyr, installation, træning, nødhjælp, markhjælp, reservedele og rutinevedligeholdelse. Vi har et bredt produktudvalg såsom drikkevarer (kulsyreholdige drikkevarer, energidrikke, øl osv.), tørret frugt og krydderier, olie (solsikkeolie, nøddeolie osv.), sundheds- og medicinsk udstyr (masker, handsker osv.), mejeriprodukter, træpiller og mange flere, som du kan opdage på vores hjemmeside! Vores virksomhed er ikke kun baseret på det indenlandske marked, men har også fokus på de internationale markeder. Vores virksomhed har forbedret teknologi, styring og andre aspekter baseret på samarbejdet med den svenske virksomhed Las Daktronics. Ved at have et højt niveau af tankegang og strategi, og gøre produktstyring inklusive kvalitetsstyring, teknologi, testning og produktion i forhold til internationale standarder, skaber vi førsteklasses teknologi og services, og kræver en streng overholdelse af alle områder, for at levere det bedste resultat til vores kunder. Vi eksporterer vores produkter til Kazakhstan, Indien, Indonesien, Tyrkiet, Canada, Afrika samt andre lande og regioner. Spørg os!

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL blev oprettet i 2020 og ligger i Asnières Sur Seine, Frankrig. Virksomheden er specialiseret i import-eksport af fødevareprodukter, blandt andet hvidløg, majroer, appelsiner, olivenolie etc... Levnedsmiddelindustrien producerer forbrugsvarer af produkter fra landbrug og dyreavl. Produkter som yoghurt, ost, fryseretter, paté, chokolade og slik kommer fra disse virksomheder. Kontakt os for yderligere oplysninger.

 2. SAB TRANSPORTE GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Import og eksport af økologiske bær, også ikke-økologiske bær og frugtsafter udgør en stor del af vores erhvervsvirksomhed. Det er vigtigt for os at fremme økologiske produkter, fordi de forbedrer miljøet og også sundheden. De produkter, vi sælger, dyrkes alle økologisk i naturen. Vores produkters kvalitet og friskhed er meget vigtige for os.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. FRUIT EXIM LLC

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  Fruit Exim er en dynamisk, udviklende eksportvirksomhed fra Uzbekistan. Virksomheden driver deres forretning inden for B2B-segmentet, med det formål at levere naturlig frisk, tørret og behandlet frugt- og grøntsagsprodukter i høj kvalitet fra Uzbekistan til andre lande. Vores virksomhed, som dækker hele arbejdskæden – fra mark til kundens lager, fungerer som et led mellem landmænd i Uzbekistan og importører fra hele verden, ved at levere et stort udvalg, de påkrævede volumener, førsteklasses produkter, stabilitet og de bedste betingelser for importører. Vi fremstiller og leverer produkter i henhold til internationale kvalitetsstandarder, samtidig med vi strengt overholder produktsikkerheden. For at overholde de skiftende krav fra vores kunder, har vi dedikeret os selv til at forbedre kvaliteten af vores produkter, og fortsætte med at fokusere på teknologisk innovation. I dag kan vi med stolthed sige, at vores virksomhed i mange år med succes har opfyldt deres opgave med at levere de bedste kvalitetsprodukter til kunder over hele verden, til konkurrencedygtige priser og med en enestående service.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. AFRICAN FOOD ETHICS COMPANY FRANCE SENEGAL

  Senegal

  Verified by europages badge

  AFE COMPANY er en virksomhed med speciale i eksport af eksotisk frugt, citrusfrugt og grønsager fra det afrikanske kontinent. Vores mål er at fremme frugt og grønt fra Afrika for at forbedre de afrikanske producenters leve- og arbejdsvilkår. Vi arbejder udelukkende med godkendte producenter, hvormed vi kan tilbyde produkter af den højeste kvalitet med en fremragende sporbarhed. Vores prioritet er sporbarhed for landbrugsfødevarer. Hos AFE COMPANY følger vi produkterne fra leverandørerne til forbrugerne ved at indsamle dokumenter såsom certificeringer og rapporter over mikrobiologiske analyser... hvilket garanterer, at kunden modtager sunde, pålidelige og lovmæssige produkter. For yderligere oplysninger om vores produkter og services, kontakt os via e-mail eller telefon, så vil vores medarbejdere med glæde svare på dine spørgsmål hurtigst muligt.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. BUTTIENS FRUITS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Buttiens Fruits er en belgisk virksomhed med speciale i handel med æbler og pærer på det europæiske marked. Vores ekspertise giver os mulighed for helt at mestre de vigtigste etaper i produktion og salg af frugt, fra dyrkning til høst inklusiv sortering, oplagring, pakning og transport. Det at vi mestrer hele forsyningskæden giver os mulighed for at håndtere kundens krav virkelig hurtigt. Vi respekterer også moderne integrerede dyrkningsmetoder. Tøv ikke med at kontakte os.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. FDB GREEN

  Frankrig

  Verified by europages badge
 2. CASTROFRUTTA SAS

  Italien

  Verified by europages badge
 3. MERAVIGLIOSA

  Italien

  Verified by europages badge
 4. EVERVIT JUICE

  Polen

  Verified by europages badge
 5. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge
 6. FH WOŹNIAK WOJCIECH

  Polen

  Verified by europages badge
 7. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

  Holland

  Verified by europages badge
 8. VERGERS TISSOT

  Frankrig

  Verified by europages badge
 9. VÉGÉPACK

  Belgien

  Verified by europages badge
 10. DELLA BONA SORAVIA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
 1. FO.MA OLIVE BELLA DI CERIGNOLA-SOCIETA' COOPERATIVA

  Italien

  Verified by europages badge
 2. AGENCE GADAN HEUGAS

  Frankrig

  Verified by europages badge
 3. THADER CIEZA

  Spanien

  Verified by europages badge
 4. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

  Frankrig

  Verified by europages badge
 5. BEFER FRUIT SRL

  Italien

  Verified by europages badge
 6. EQUATEUR FRUITS

  Frankrig

  Verified by europages badge
 7. ROY SCHULZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
 8. FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS

  Spanien

  Verified by europages badge
 9. OP LAND

  Frankrig

  Verified by europages badge
 10. PELLAGIC FOOD INGREDIENTS PRIVATE LIMITED

  Indien

  Om os. Leverandør af dybfrossen majs, dybfrosne ærter, dybfrosne grøntsagsblandinger, dybfrosne frugtterninger, aseptisk frugtkød og koncentrater, frugtfyld. Virksomhedsprofil Forretningstype: Eksportør / producent / leverandør Produkter Producent: Ingredienser som f.eks. dybfrosne frugter og grøntsager, aseptisk frugtkød og koncentrater, ingredienser til bagning som f.eks. frugtfyld, konfekture, f...Produkteksportør: Ingredienser som f.eks. dybfrosne frugter og grøntsager, aseptisk frugtkød og koncentrater. Produktforhandler: Fødevareingredienser. Produktleverandør: Dybfrossen majs, dybfrosne ærter, dybfrosne grøntsagsblandinger, dybfrosne frugtterninger, aseptisk frugtkød og koncentrater, frugtfyld, vallepulver.

Filtre

Resultater for

Frugter - Import eksport

Antal resultater

27.898 virksomheder

Land