• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frugter

Resultater for

Frugter - Import eksport

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

  Vores virksomhed er en betydelig producent og distributør af frugtjuicekoncentrater i Centraleuropa. Vi har arbejdet med vores passion i mere end 25 år. Takket være mange års erfaring, viden og opmærksomhed på produktionsprocesser, udvikler vi os dynamisk og skaber produkter af den højeste kvalitet. Vi specialiserer os i mærke frugtjuicekoncentrater, i særdeleshed: •hindbær •tranebær •jordbær •hyldebær •solbær og ribs. Vores kunder bruger med succes vores koncentrater i produktionen af: •sirup •juice •vingummi •is •konfekture. Vores koncentrater er klare, pakket i aseptiske poser i tønder eller beholdere på 250 kg. Vi er anerkendt på markedet på grund af vores konkurrencedygtige priser, og vores garanti for den fulde kontraktperiode (også længere end én sæson), evnen til at tilpasse produkterne til kundens behov og specifikationer, samt den omfattende tilgængelighed af råmaterialer og vores produktionshastighed. Vi har produktionsanlæg i Bulgarien og Ukraine, samt lagre i Polen, hvormed vi hurtigt kan levere produkter til enhver lokation i Europa og verdenen. Vi har kunder i både EU og andre mere fjerne stedet globalt. Du kan blandt andet finde os i Nordamerika, Sydamerika, Indien og Kina. Kvaliteten af vores koncentrater bekræftes af adskillelige certifikationer og medlemsskab af forskellige organisationer: ISO, AIJN, FDA, National Union of Juice Producers og Association of Polish Exporters.

 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Fra et globalt perspektiv indkøber vi produkter fra de primære produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Vores primære produktgrupper er palmekerneolie, palmeolie, rapsolie, sojaolie, solsikkeolie, blandinger, bomuldsfrøolie, solsikkeolie med høj oliesyre, fjerkræ, svinekød, oksekød, fisk, pommes fritter, grøntsager, sodavand og mejeriprodukter. Som en leverandørvirksomhed af fødevarer og olier, leverer Foratia Europe OU spiseolier, energidrikke, sodavand, whiskey, vin og frossen produkter til mere end 100 lande globalt. Vi er hovedsageligt aktive i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Caribien. Vi leverer tjenester og produkter til vores kunder inden for følgende fødevaresektorer: Producenter, råvaregrossister, fødevaredistributører og servicedetailhandlere. Vi er kendt for at være en pålidelig partner der tilbyder produkter og mærker i en høj kvalitet. Vi leverer en professionel service inden for ethvert område af din forretning, inklusive vores emballering, kvalitetskontrol, dokumentation, logistik og kundeservice. Alle vores tjenester tilbydes til konkurrencedygtige priser. Det er grunden til, at Foratia Europe OU er din globale forsyningsspecialist for fødevarer og olier. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrig

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL blev oprettet i 2020 og ligger i Asnières Sur Seine, Frankrig. Virksomheden er specialiseret i import-eksport af fødevareprodukter, blandt andet hvidløg, majroer, appelsiner, olivenolie etc... Levnedsmiddelindustrien producerer forbrugsvarer af produkter fra landbrug og dyreavl. Produkter som yoghurt, ost, fryseretter, paté, chokolade og slik kommer fra disse virksomheder. Kontakt os for yderligere oplysninger.

 4. KURUNE GIDA

  Tyrkiet

  Kurune Gıda er en professionel producent af tørret frugt og grøntsager, som er beliggende i Tyrkiet. Vi prioriterer dit helbred ved at tilbyde et udvalg af produkter som er uden farvestoffer og tilsætningsstoffer. Vores mission er at inspirere folk til at tage et sundere valg i dag, for en bedre dag i morgen. Drag fordel af det alsidige klima i Tyrkiet og frugtbar jord. Vi køber vores produkter fra sunde og førsteklasses gårde på tværs af landet. Vores højteknologiske tørreproces udføres i et rent, hygiejnisk indendørs miljø. Med en behandlingsteknologi til tørring af fødevarer udelukker vi risikoen for kontamineringer såsom støv, bakterier og svamp. Vores produkter tørres naturligt hvormed deres naturlige fordele bevares, uden at de udsættes for solen eller har udendørs kontakt. Hvorfor vælge os? Tørrede fødevareprodukter leverer en enestående holdbarhed, og kan opbevares i lange tider, hvilket gør dem til et alsidigt alternativ til opskrifter, snacks, sunde fødevarer med højt fiberindhold til atleter, samt til campingture og rejser. Hos Kurune Food fremhæver vi brugen af friske, førsteklasses ingredienser, en streng overholdelse af hygiejnereglerne og korrekte produktionsmetoder. Kurune Food tilbyder et omfattende udvalg af tørret frugt og grøntsager, som alle er fri for farvestoffer og tilsætningsstoffer. Vores produktudvalg omfatter forskellige smagsoplevelser såsom æbler, jordbær, bananer, appelsiner, soltørrede tomater og mange flere sunde frugter og grøntsager. Kontakt os for yderligere information.

 5. BERG TRADING COMPANY

  Holland

  Berg Trading Co. er en dynamisk og innovativ virksomhed som er dedikeret til at levere omfattende handelsløsninger på et globalt marked. Med en kraftig fokus på effektivitet, pålidelighed og kundetilfredshed, har vi etableret os selv som en pålidelig partner for forretninger som ønsker at navigere gennem de mange sværhedsniveauer inden for international handel. Hos Berg Trading Co. specialiserer vi os i at hjælpe med overførsel af forskellige råvarer, såsom landbrugsprodukter, energiressourcer, metal og andre råmaterialer. Vores alsidige udvalg af produkter omfatter et bredt udvalg af frugt, grøntsager, korn, bælgfrugter, frossen/levende/frisk fisk- og skaldyrsprodukter som er indkøbt fra hele verden. Vi tilbyder et omfattende udvalg af friske og førsteklasses produkter såsom æbler, bananer, appelsiner, bær, tomater, agurker, salat, gulerødder, kartofler løg og meget mere. Som en social ansvarlig virksomhed, er vi særdeles forpligtet til bæredygtige praksisser og miljømæssige bestemmelser. Vi leder aktivt efter leverandører som overholder de strengeste miljøstandarder, fremmer bæredygtig indkøb og ansvarlige produktionsmetoder. Hvad enten du er en producent, leverandør eller køber, så tilbyder Berg Trading Co. skræddersyede løsninger som imødeser dine unikke handelsbehov. Vi arbejder på at overstige forventningerne, ved at levere en personaliseret service, hurtig udførelse og enestående support på ethvert trin af handelsprocessen. Sammen kan vi navigere det komplekse globale marked, og opnå bæredygtig vækst og succes.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HUBCYCLE

  Frankrig

  Hubcycle er en startup, der har udviklet en plantebaseret upcycling-struktur gennem genanvendelse af affald (for eksempel frugtskræller og hørfrøkager), som derefter leveres til genbrug i andre industrier. Vores mål er at skabe et globalt og bæredygtigt netværk, hvor produktion af biprodukter kan tilfredsstille efterspørgslen på miljøansvarlige og rene plantekomponenter. Hubcycle henvender sig til industrier, som ikke anvender de samme dele af planten, ved at omdanne fødevare- og planteaffald til innovative råstoffer til fødevarer og personhygiejne. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. NATURELL AB

  Sverige

  Hos Naturell AB har vi gjort biologiske fødevarer til standard. Vi tror fuldt ud på en verden, hvor 100 % biologiske fødevarer er standarden. Som en specialist inden for biologiske fødevarer, tilbyder vi førsteklasses produkter. Det er måden hvorpå vi langsomt, men sikkert, er blevet en førende virksomhed inden for biologiske fødevarer. Men vi gør meget mere end blot sælge biologiske sunde fødevarer i bulk. Vi tilbyder kun fuldt ud biologiske produkter. Vi sælger sammenlagt mere end 1.000 forskellige biologiske produkter, som en grossist af biologiske fødevarer. Disse produkter er fremstillet af vores egne biologiske landmænd og producenter. Vores biologiske netværk når hele verden. Vi arbejder på at få vores produkter så tæt på hjemmet som muligt, ved at holde transport på det absolutte minimale. Vores produkter: Mandelnødder, paranødder, cashewnødder, kokos, hasselnødder, hasselnøddepasta, ristede hasselnødder, peanuts, blancherede peanuts, pekannødder, pinjekerner, pistacienødder, valnødder. Mel, mandelmel, pilerod, bygmel, boghvedemel, cassavemel, kikærtemel, kokosmel, majsmel, hasselnøddemel, havremel, kartoffelstivelse, quinoamel, rismel, rugmel, speltmel, tapiocastivelse, teff mel, hvedemel. Sukker og sødemidler, agavesirup, bygmalt ekstraktpulver, bygmaltsirup, sukkerroesirup, sukkerrør, kokossukker, majsglukosepulver, majsmaltsirup, majssirup, honning EKO melange, ahornsirup, palmesukker, pulversukkerrør, rissirup, rismaltsirup, hvedesirup, tapiocasirup, tapiocamalt dextrin. Ris, basmatiris, arborio ris ...

 3. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

  Polen

  CHAMPINI blev grundlagt i 2004 og har siden da været beliggende i deres virksomhedsbygning i Blizanów, Polen, som omfatter kold opbevaring, læsseramper, et produktionsområde for skrællede grøntsager og et kontorområde. Frisk frugt, grøntsager og champignon er vores passion. Det bedste klima og jordforhold i det centrale Polen gør det muligt for os at levere førsteklasses produkter til vores grossister i Tyskland og i hele Europa. Vores højeste prioritet er friskhed og kvalitet; derfor foretrækker vi korte transportafstande. De fleste af vores leverandører er lokale, certificerede gårde, avlere eller producentgrupper som allerede har samarbejdet med os i flere år. Eftersom friskhed er den vigtigste faktor i vores branche, arbejder vi under princippet "Lige til tiden". Vi har normalt ikke produkter på lager. Alt købes frisk, direkte fra markerne for at garantere at produkterne er så friske som muligt. Af denne årsag er det muligt for os at få din ordre, indkøbe, samle, læsse og transportere dine varer til dig på mindre end 48 timer. Service er vores anden vigtige prioritet, hvilket betyder, at vi er særdeles professionelle med alt hvad vi foretager os. Det er grunden til at vi ejer vores egen flåde af kølelastbiler og anhængere, hvilket garanterer en uafbrudt kølekæde. Hvis din ordre er for stor til at kunne håndteres af vores egen flåde, samarbejder vi med anerkendte kurerer som vi har samarbejdet med i mange år.

 4. Durdaslar

  Tyrkiet

  Durdaslar har siden 1989 været en anerkendt grossist af grøntsager og frugt i Kumluca/Antalya og omkringliggende område. Grundlagt af Durmuş Durdaş og hans tre sønner, er familievirksomheden nu i dens tredje generation, som med stolthed bærer familiearven frem. Durdaslar har haft en betydelig vækst, og er nu en førende virksomhed i regionen samt en af de bedste i landet. Vores årlige forsyningskapacitet overstiger 120.000 ton af grøntsager og frugt, og vi arbejder på en kontinuerlig forbedring gennem institutionalisering. I 2003 blev vores pakkeanlæg en fuldt udarbejdet virksomheden, som understøtter Kumluca med en opbevaringsfacilitet på 3.000 ton. Vi har åbnet en afdeling i Elmali-distriktet i 2011, og udvidet med yderligere faciliteter i Antalya. Vi har også en afdeling i Bulgarien som leverer kold opbevaring for vores kunder. Vores forpligtelse er at levere friske grøntsager og frugt til vores kunder under produktionen, præcis som de ønsker det i forhold til mængde og tid. Vores produktudvalg omfatter forskellige variationer af tomater (såsom almindelig, pink, blomme, oval, seyit, cocktail, rund osv.), variationer af peberfrugter (california pepper, charleston, hot charleston, pointed green, bell, capia red, red chili, green chili, hungarian pepper, hungarian charlie, bianca osv.), variationer af agurker (almindelig, silor, spiky), courgette aubergine (crystal og almindelig aubergine), vandmelon, melon, granatæbler, appelsiner, mandariner, citroner, abrikoser, ferskner, jordbær. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger, og opdag vores produkter!

 5. EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT

  Polen

  Virksomheden EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Frugtplanter til udplantning, eksotiske frugter, frisk frugt, frisk frugt og grønt, eksport af frugt og grønt, eksport af frugter, frugtdistributør, frugtimportører, og Frugtplanter til udplantning brancherne. Den er baseret i Katowice, Polen.

 1. GRAENLAND

  Spanien

  GRAENLAND er din perfekte destination for frisk frugt og grøntsager af høj kvalitet. Hos Graenland er vi stolte over at give vores kunder et enestående udvalg af naturens bedste produkter. Som en førende leverandør i branchen, er vi fokuseret på at lavere kvalitet og dermed garantere kundernes tilfredshed. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og pålidelige avlere, som deler vores passion for at avle næringsrig og lækker frugt og grøntsager. Vores omfattende sortiment omfatter et vibrerende udvalg af sæsonfrugt, såsom saftige bær, sprøde æbler, saftige appelsiner og tropiske lækkerier som ananas og mango. Derudover tilbyder vi et omfattende udvalg af grøntsager, fra grønne grøntsager til vibrerende peberfrugter, sprøde gulerødder og alt som ligger imellem. Hos GRAENLAND sætter vi pris på vores kunders helbred og velvære. Det er grunden til, at vi prioriterer økologiske muligheder hvor der ikke er brugt ukrudtsmidler, hvilket gør det nemmere for dig at vælge næringsrige valg for dig selv og dine kære. Vi mener, at alle bør have adgang til frisk og god mad, og vi arbejder hårdt på at sikre dette. Hvad enten du fokuserer på sundhed, er en passioneret kok, eller en restaurantejer som leder efter de bedste ingredienser, så har vi alt hvad du har brug for. Vores erfarne team er altid klar til at hjælpe dig, med at finde den bedste frugt og grøntsager i forhold til dine specifikke behov.

 2. PRIMA 2000

  Polen

  Prima 2000 er en af ​​de største eksportører af frugt og grøntsager i provinsen Mazowieckie, og vi eksporterer jævnligt vores produkter til England, Finland, Sverige, Tyskland, Danmark, Tjekkiet, Rusland og andre lande. Vi begynder erobringen af ​​de nordafrikanske markeder. Vi arbejder med detailkæder og store virksomheder - ledere på markedet for frugt og grøntsager i forskellige lande. Vi eksporterer æbler, pærer, blommer, kirsebær, hvidkål, kinakål og andet.

 1. GREEN BEAN

  Polen

  Virksomheden GREEN BEAN, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Frugter, Frugt og grønt - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Økologiske, fødevarer, grønsager, Frugter, Frugt og grønt - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og grossist af frugt og grønt brancherne. Den er baseret i Paniowice, Polen.

 2. BUTTIENS FRUITS

  Belgien

  Buttiens Fruits er en belgisk virksomhed med speciale i handel med æbler og pærer på det europæiske marked. Vores ekspertise giver os mulighed for helt at mestre de vigtigste etaper i produktion og salg af frugt, fra dyrkning til høst inklusiv sortering, oplagring, pakning og transport. Det at vi mestrer hele forsyningskæden giver os mulighed for at håndtere kundens krav virkelig hurtigt. Vi respekterer også moderne integrerede dyrkningsmetoder. Tøv ikke med at kontakte os.

 3. ECO BERRY FARM

  Ukraine

  Virksomheden ECO BERRY FARM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for Frysetørret frugt, Frugter, Frugter, frosne og dybfrosne, Landbrug - import-eksport, morbær, Frosne bær, pakkede blåbær, jordbær, og pakkede jordbær brancherne. Den er baseret i Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukraine.

 4. FDB GREEN

  Frankrig

  Virksomheden FDB GREEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Frugter, Tropiske frugter, Frugtjuice, Frugter, Tropiske frugter, Frugtjuice, og eksotiske frugter brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. FRESCON FRUIT DIRECT BV

  Holland

  Virksomheden FRESCON FRUIT DIRECT BV, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Frugter, frisk frugt og grønt, handel med frugt og grønt, grøntsager friske, grossist af frugt og grønt, Druer import eksport, avocado, grønsager, og asparges brancherne. Den er baseret i Rotterdam, Holland.

 6. BIOFRUISEC

  Frankrig

  Virksomheden BIOFRUISEC, er en Distributør, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, Tørrede frugter, Tørrede frugter, Fairtrade, papaja, eksotiske frugter, import af frugter, hindbær, og økologisk frugt brancherne. Den er baseret i Ressons-Sur-Matz, Frankrig.

 7. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Portugal

  Virksomheden HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Rødbeder, Frugter, Frugt og grønt - import-eksport, Fødevarer - import-eksport, kålplanter, frisk frugt, melon, grønsager, og roer brancherne. Den er baseret i Torres Novas, Portugal.

 8. PROVENCE PRIM

  Frankrig

  Virksomheden PROVENCE PRIM, er en Engrossalg, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Frugter, Frugt og grønt - import-eksport, grønsager, grøntsager engros, økologisk frugt, økologiske grøntsager, økologisk frugt og grøntsager, frisk frugt og grønt, og Frugter brancherne. Den er baseret i Chateaurenard, Frankrig.

 1. ENYWERE

  Frankrig

  Virksomheden ENYWERE, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Frugter, Tørrede frugter, Olivenolie, Marmor, Import-eksport - fødevarer og landbrug, fødevarer - import/eksport, eksport af frugter, eksport af frugt og grønt, og Frugter brancherne. Den er baseret i Isle-Adam, Frankrig.

 2. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

  Holland

  Virksomheden TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V, er en Engrossalg, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Frugter, Frugt og grønt - import-eksport, Udstyr til catering, fødevareleverancer til restauranter, frugt og grøntsager, økologisk frugt og grøntsager, Frugter, Frugt og grønt - import-eksport, og distributør af friske grøntsager brancherne. Den er baseret i Barendrecht, Holland.

 3. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Spanien

  Virksomheden AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidløg branchen. Den opererer også inden for Frugter, løg, rød hvidløg, rødløg, Frugter, grossist i hvidløg, grossist i løg, og hvidløg og løg brancherne. Den er baseret i Jamilena (jaén), Spanien.

 4. VÉGÉPACK

  Belgien

  Virksomheden VÉGÉPACK, er en Distributør, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Svampe, Frugter, Svampe, grønsager, grøntsager i skiver, salater, Færdigretter, Grønsager til wok, og Frugter brancherne. Den er baseret i Arlon, Belgien.

 5. DELLA BONA SORAVIA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DELLA BONA SORAVIA GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter branchen. Den er baseret i Saarbrücken, Tyskland.

 6. THADER CIEZA

  Spanien

  Virksomheden THADER CIEZA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Frugter, Abrikoser, ferskener, Frugter, pærer, blommer, klementiner, og vindruer brancherne. Den er baseret i Cieza-Murcia, Spanien.

 7. AGENCE GADAN HEUGAS

  Frankrig

  Virksomheden AGENCE GADAN HEUGAS, er en Distributør, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Tørrede blomster, økologiske grøntsager, Frugtmos, Tørrede blomster, og grøntsager engros brancherne. Den er baseret i Villegouge, Frankrig.

 8. BEFER FRUIT SRL

  Italien

  Virksomheden BEFER FRUIT SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Frugter, import af frugter, import af grøntsager, Frugter, frugtimportører, grossist af frugt og grønt, salg af frugt engros, frugt og grøntsager, og grøntsager engros brancherne. Den er baseret i Bologna, Italien.

 9. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

  Frankrig

  Virksomheden INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, Frugter, ØKOLOGISK LANDBRUG, Fødevarer - import-eksport, Krydderier, fødevareindustri, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Frugter, og eksport af frugter brancherne. Den er baseret i Rosny-Sous-Bois, Frankrig.

 10. EQUATEUR FRUITS

  Frankrig

  Virksomheden EQUATEUR FRUITS, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Frugter, Tropiske frugter, Frugtjuice, Frugter, Tropiske frugter, eksotiske frugter, og Frugtjuice brancherne. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Frugter - Import eksport

Antal resultater

26.545 Virksomheder

Land