• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • pasta

Resultater for

Pasta - Import eksport

 1. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  Med næsten 30 års erfaring er MaDar en fødevaregrossist fra Polen. Vi leverer vores produkter til forskellige brancher såsom indkøbsbutikker, restauranter, virksomheder med forskellige profiler, institutioner og privatpersoner. Vores mål er at levere produkter af den højeste kvalitet til den bedste pris, for at opnå en kundetilfredshed på 100 %. Du vil derfor finde et udvalg af fremragende fødevareprodukter hos os. Vi har et omfattende sortiment, såsom: •Pasta, •Behandlet kød og kød på dåse, •Korn, •Forskellige meltyper, •Mejeriprodukter, •Sukker, •Krydderier og du kan se mere om vores produktsortiment på vores hjemmeside! Vi sikrer: •Hurtig udførelse af ordrer, •Tiltrækkende priser, •Et bredt udvalg, •Global levering. Vores produkter er importeret fra pålidelige leverandører og lokale landmænd, for at opnå den bedste kvalitet med fremragende smag. Med os vil du opleve en unik smag på dit bord. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Spanien

  Verified by europages badge

  En familiedrevet virksomhed med over 50 års erfaring i fremstilling af bageriprodukter og kiks under firmanavnet Pastas y Bizcochos Gloria. INACO har igennem de sidste år specialiseret sig i naturlige fødevarer og fremstillet økologiske kiks og småkager under mærket BELSI gennem udvælgelsen af de bedste, naturlige råvarer fra rene økologiske landbrug, fuldkornsmel, morgenmadsprodukter, tørrede frugter og korn, jomfruolivenolie og hvedesirup som sødemiddel. De økologiske produkter fra BELSI har et højt fiberindhold, er sunde og afbalancerede og garanteret af CPAEN (Rådet for økologiske landbrugsvarer i Navarra) med godkendelseskoden Nº NA-E0013. Leverandør af: Helseprodukter | madvarer | kager | økologiske madvarer | cookies | tekiks | slankeprodukter | madeleines | gastronomiske varer | sunde kager | fødevarer.

 3. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Fra et globalt perspektiv indkøber vi produkter fra de primære produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Vores primære produktgrupper er palmekerneolie, palmeolie, rapsolie, sojaolie, solsikkeolie, blandinger, bomuldsfrøolie, solsikkeolie med høj oliesyre, fjerkræ, svinekød, oksekød, fisk, pommes fritter, grøntsager, sodavand og mejeriprodukter. Som en leverandørvirksomhed af fødevarer og olier, leverer Foratia Europe OU spiseolier, energidrikke, sodavand, whiskey, vin og frossen produkter til mere end 100 lande globalt. Vi er hovedsageligt aktive i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Caribien. Vi leverer tjenester og produkter til vores kunder inden for følgende fødevaresektorer: Producenter, råvaregrossister, fødevaredistributører og servicedetailhandlere. Vi er kendt for at være en pålidelig partner der tilbyder produkter og mærker i en høj kvalitet. Vi leverer en professionel service inden for ethvert område af din forretning, inklusive vores emballering, kvalitetskontrol, dokumentation, logistik og kundeservice. Alle vores tjenester tilbydes til konkurrencedygtige priser. Det er grunden til, at Foratia Europe OU er din globale forsyningsspecialist for fødevarer og olier. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 4. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER er en førende produktions- og eksportvirksomhed med speciale i vegetabilske olier, solsikke, majs, palme, samt fremstilling af konserves med frugt og grønt, nødder, mælkepulver, saucer og pastavarer. Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af friske og dybfrosne produkter af høj kvalitet fra et bæredygtigt og miljøvenligt landbrug. Vores førsteklasses olier såsom olivenolie, solsikkeolie og majsolie, bliver grundigt udvalgt for deres kvalitet og exceptionelle smag. Vi samarbejder med lokale landmænd og internationale leverandører. Vores team, der ledsager branchefolk inden for eksport og distribution, har en solid erfaring på området og kan imødekomme hver enkelt kundes særlige krav (importører, eksportører, grossister, indkøbscentraler, levnedsmiddelindustrien, etc.) Hos Eden Farmer forpligter vi os til at forsyne vores kunder med de bedste produkter, sunde og lækre fødevarer over hele Frankrig og i udlandet ved at støtte vores lokale og internationale leverandører.

 5. CHEMIE-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Süddeutsche Bardahl blev grundlagt i 1956 med banebrydende højtydende smøremidler, olie og brændstoftilsætningsstoffer primært til brug i bilindustrien. Det er her, hjørnestenen i vores nuværende virksomhed, Chemie-Technik GmbH, ligger. Vores produkter er blevet markedsført under ELKALUB-mærket, pga. vores produkters anvendelse i forbindelse med krævende og præstationsfremmende smøring inden for industri og handel i 1970'erne. Virksomheden Chemie-Technik GmbH – i mellemtiden i tredje generation – ejes stadig af den stiftende familie. Udvikling, produktion og salgsledelse er samlet i et 30 mand stort team på Vöhringen/Württemberg-anlægget. Driftssalg og on-site kundepleje ydes via et globalt netværk af delvist uafhængige distributører.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MUDRAC SRLS

  Italien

  Verified by europages badge

  Velkommen til Ipos, dit referencepunkt for ægte Made in Italy. Med dybe rødder i italienske håndværkstraditioner, er Ipos forpligtet til at bevare og fremme den autenticitet og kvalitet, som vores land har at tilbyde. Vi er et udstillingsvindue for tusindvis af små virksomheder, som med uændret kærlighed arbejder for at holde traditionel praksis i live og modstå global standardisering. Vi tilbyder et fint udvalg af gastronomiske delikatesser og kunsthåndværk, udvalgt til at garantere en unik oplevelse, der afspejler den italienske livsstil, synonymt med velvære og smag. Fra det nordlige til det sydlige Italien er hvert produkt i vores katalog udvalgt for dets historie, dets kvalitet og dets forbindelse med territoriet. Med over 4800 referencer udvides vores katalog konstant, så du kan opdage ny ekspertise og innovative kreationer hver dag. Vi er forpligtet til ikke kun at tilbyde dig produkter af enestående kvalitet, men også til at skabe en bro mellem lokale producenter og et globalt publikum, hvilket forbedrer arbejdet hos de håndværkere og producenter, der repræsenterer det bankende hjerte i Made in Italy. Slut dig til vores familie af internationale kunder og fordyb dig i luksussen ved italiensk håndværk og specialiteter. Ethvert køb fra Ipos er ikke blot en forbrugshandling, men et skridt mod bæredygtigheden af praksisser, der definerer italiensk kultur. Oplev den sande smag af Italien sammen med os,

 2. PASTA BERRUTO SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Pasta Berruto, beliggende Via Sommariva, 139 i Carmagnola (Torino), har produceret pasta med stor lidenskab siden 1881. Familien Berruto har over 100 års erfaring på markedet for korn og fremstilling af pasta. På det italienske marked sælger virksomheden til detailhandelen. det er både eget mærke og kundernes mærke som sælges i de større nationale kæder.

 3. EURO PIZZA PRODUCTS

  Holland

  Verified by europages badge

  Vi har siden 1993 leveret kvalitets pizzadeje til et meget forskelligartet marked i både Nederlandene og udlandet. Som producent og leverandør med egen restaurationskæde – New York Pizza (over 150 restauranter) – ved vi præcist, hvad der skal til for at lave den perfekte pizza. Vi har således det nødvendige kendskab og ekspertise til alle aktører, både små og store, inden for pizzasektoren på verdensplan.

 4. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

  Italien

  Verified by europages badge

  FOOD BROKERAGE ITALIA tilbyder Made in Italy over hele verden. God italiensk pasta, dybfrossen pizza, tomater (kød, flåede tomater, færdiglavede saucer osv.), tørret frugt, frugtjuice og specialpasta (glutenfri pasta, speltpasta, økologisk pasta, bælgfrugtspasta). I 30 år har vi taget hånd om vores kunder og garanteret produktkvalitet, kommerciel effektivitet og assistance. ISO, IFS, BRC certificerede virksomheder mv. at sikre internationale handelskrav.

 5. GIGLIO PASTA

  Italien

  Verified by europages badge

  I løbet af 2004 blev det ambitiøse projekt med at indføre et system til forvaltning af fødevaresikkerhed (FSMS) i henhold til BRC-standarderne (British Retail Consortium) og IFS-standarderne (International Food Standard) afsluttet. I 2009 blev den økologiske produktionsmetode certificeret i overensstemmelse med EF-forordningerne 834/07 og 889/08, og i 2012 opnåede virksomheden Kosher-certificering.

 1. LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ)

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den opererer også inden for Pasta, landbrugsdrift, tørret pasta med æg, pasta med semulje af hård hvede, produktion af pasta, forretter med frisk pasta, forretter med pasta, produktion af tørret pasta til fødevarer, og håndværkspasta brancherne. Den er baseret i Varreddes, Frankrig.

 2. LES NOMINETTES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LES NOMINETTES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Pasta, pastafabrik, økologisk pasta, produktion af tørret pasta til fødevarer, tørret hvedepasta, produktion af pasta, Pasta, håndværkspasta, og tagliatelle brancherne. Den er baseret i Condé-Sur-Marne, Frankrig.

 1. LE MOULIN EPIS C TOUT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LE MOULIN EPIS C TOUT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for håndværkspasta, tørret pasta, hvedepasta, og mel af blødt korn brancherne. Den er baseret i St Sulpice De Faleyrens, Frankrig.

 2. LANDGOLD FRESH GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LANDGOLD FRESH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den er baseret i Ried Im Traunkreis, Østrig.

 3. PASTIFICIO MINARDO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PASTIFICIO MINARDO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for økologisk pasta, økologiske madvarer, og pâte tirée /// au bronze brancherne. Den er baseret i Modica, Italien.

 4. M-S SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden M-S SERVICES, er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Fisk, Ris, Honning, Tørrede frugter, Kaffe, te, Fisk, frosne og dybfrosne, Læskedrikke, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 5. I SAPORI DEL VALLO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden I SAPORI DEL VALLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for pastafabrik, frisk pasta, levering til restauranter, og frisk "hjemmelavet" pasta brancherne. Den er baseret i Sassano, Italien.

 6. LA PASTA DI CASA ISOARDI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA PASTA DI CASA ISOARDI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for dybfrosset pasta, dybfrosset fyldt pasta, dybfrosne fødevarer, og ravioli brancherne. Den er baseret i Caraglio, Italien.

 7. WOLF BUTTERBACK KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WOLF BUTTERBACK KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Wienerbrød og boller, Pasta, Brød, Doughnut, croissanter, Småkager, bagerprodukter, Wienerbrød og boller, og engros salg af bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Fürth, Tyskland.

 8. A&M FOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden A&M FOOD GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Pasta branchen. Den er baseret i Neuss, Tyskland.

 1. TPK VARNA, LLC

  Rusland

  "TPK" Varna" LLC er en fødevarevirksomhed der specialiserer sig i at levere fødevareprodukter med de følgende handelsmærker: "Tsar" (pasta, mel, gryn, multikornflager, øjeblikkelige flager, havregryn, havreflager, frossen dej, spiselig olie); " Soyuzpischeprom "(pasta), "sund menu”(MYSLIFLAGER, PASTAPRODUKTER, KIKS, SPISELIG OLIE, FULDKORNSFLAGER, PLANTEBASEREDE DRIKKE). Virksomhedens sortiment inkluderer mere end hundrede navne på produkter som er elsket og kendt af kunderne, ikke kun i Rusland og SNG-landene, men også i USA, Kina, Canada, Israel og Sydkorea. Producenten af produkterne er inkluderet i det russiske register over producenter og leverandører af naturlige og miljøvenlige produkter, og har modtaget de højeste priser fra International Ecological Fund. Brugen af moderne udstyr i produktionen sikrer en produktkvalitet der overholder de højeste globale standarder.

 2. GARNEC LLC

  Rusland

  «Garnec» er førende når det kommer til fremstilling af glutenfri mel og bageblandinger. Vi er de første i Rusland som har modtaget retten til at mærke vores produkter med “Crossed Grain Trademark”. Dette handelsmærke er et sikkerhedsmærke for glutenfri produkter, og gives af Association of European Coeliac Societies, som anerkendes i de fleste udviklingslande. Vi anvender også grønne teknologier: vores produkter fremstilles med miljøvenligt udstyr, med anvendelse af koldmaling-teknologi. Koldmaling er maling ved temperaturer på mindre end 40 °C, hvormed melet bevarer de fleste af dets vitaminer og mineraler. Derudover bruger vi ingen tilsætningsstoffer, smagsforstærkere eller konserveringsmidler i vores produktion. Vi fremstiller et stort udvalg af sunde fødevareprodukter - hvormed alle vil kunne finde noget de kan lide. Garnec: Andre fødevarer for hele familien.

 3. PASTAS VILLASECO SA

  Spanien

  Vi fremstiller dessert- og konditorprodukter. Vi tilbyder produkter fremstillet af fagfolk med de bedste ingredienser. Hvis I har lyst til noget sødt, gå ikke glip af produkterne fra Pastas Villaseco, S.A. Vi fremstiller industrielle dessert- og konditorprodukter.

 4. KOCH SNC

  Italien

  Koch er en førende virksomhed inden for fremstilling af frosne fødevarer og frosne økologiske produkter, herunder kartoffel gnocchi, butterdej og lasagneplader. Den samarbejder med førende mærker som sam-pakker. Virksomhedens produkter er beregnet til cateringfirmaer og restauranter, grossister, detailhandlere og detailkæder i Italien og andre lande.

 5. SABATINO SNC DI PAOLETTI SABATINO E VITALETTI BRUNO & C.

  Italien

  Landbruget Sabatino er en ung virksomhed oprettet i 2013 med det formål at producere og markedsføre pasta af høj kvalitet. Til produktionen dyrkes der en gammel hvede, der ikke er krydset ... kornet "Saragolla". Kornet males i en stenmølle før den bruges til fremstilling af pasta i forme af bronze, med langsom tørring og ved lav temperatur.

 6. ECLIPSE.CO.LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ECLIPSE.CO.LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for spaghetti, mel eller semuljegryn af hård hvede, og Raffineret solsikkeolie brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 7. NAPOLI E SAPORI

  Italien

  Virksomheden NAPOLI E SAPORI, er en Detailsalg, der opererer inden for Ost branchen. Den opererer også inden for Pasta, mozzarella fior di latte, Pasta, ekstra jomfruolie, og tomater brancherne. Den er baseret i Castellammare Di Stabia, Italien.

 8. ULU TRADING GROUP OF COMPANIES

  Tyrkiet

  Virksomheden ULU TRADING GROUP OF COMPANIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Pasta, Bælgfrugter, hønekød, Ekstra jomfruolie, Pasta, og Bælgfrugter brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. ECLIPSE

  Tyrkiet

  Virksomheden ECLIPSE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for makaroni, spaghetti, Raffineret solsikkeolie, og mel eller semuljegryn af hård hvede brancherne. Den er baseret i Trabzon, Tyrkiet.

 10. LE CHAMP DES MILLE PÂTES

  Frankrig

  Virksomheden LE CHAMP DES MILLE PÂTES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for pastafabrik, økologisk pasta, tørret pasta, og Fødevarer - specialiteter brancherne. Den er baseret i Cusey, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis