• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • papir - tryk - maskiner og udstyr

Resultater for

Papir - tryk - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. PADTOOLS – TAMPONDRUCKZUBEHÖR UND SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PADTOOLS – TAMPONDRUCKZUBEHÖR UND SERVICE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Leonberg, Tyskland.

 2. YMCUP

  Tyrkiet

  Grundlagt i 2016 er YMCUP en producent af maskiner til papirkopper og print fra Istanbul i Tyrkiet. Fra begyndelsen af vores rejse har vi været fokuseret på at levere de bedste kvalitetsprodukter og service til vores kunder, med en effektiv og hurtig levering. Vores virksomhed ser innovation som nøglen til en bæredygtig succes, vi ser hver ny dag med et nyt perspektiv, og har stor fokus på innovationsaktiviteter takket være denne viden. Vi arbejder på at udvide vores sortiment ved at følge alle de teknologiske udviklinger. Vi fortsætter med hurtige investeringer, samtidig med vi skaber produkter i overensstemmelse med hensyn til mennesker og miljø. Vi har et omfattende produktsortiment, såsom: •Maskiner til papirkopper, •Maskiner til papirkopper med dobbeltvæg, •Maskiner til papirskåle, •Maskiner til salatskåle i papir, •Emballagemaskiner, •Print og stansemaskiner, •Trykmaskiner, •Maskintilbehør og reservedele. Vores maskiner til papirkopper kan fremstille forskellige størrelser og volumen for forskellige papirkopstørrelser, såsom 12 oz, 8 oz, 9 oz og mange flere! Gå til vores hjemmeside for at læse mere om vores produktsortiment. Vores mission er at følge kvalitetsstandarderne i forbindelse med valg af råmaterialer, og vi dækker alle processer fra produktion til levering til vores kunder. Som YMCUP følger vores produktion de internationale kvalitetsstandarder såsom ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – OHSAS 18001-2007 kvalitetsstyringssystem certifikationerne. Kontakt os for flere oplysninger!

 3. TRYKTEAM

  Danmark

  Trykteam blev stiftet i 1987 Vi råder i dag over 4.000 kvm produktionslokaler og beskæftiger mere end 35 medarbejdere, som hver især varetager forskellige opgaver i det grafiske univers. Hos trykteam bestræber vi os på altid at have så konkurrencedygtige priser som muligt. Over halvdelen af trykteams medarbejdere har været ansat i over 15 år. Det betyder selvfølgelig loyalitet og ekspertise på de enkelte fagområder. Som et af de første trykkerier i Danmark, er trykteam certificeret til at tilbyde klimaneutrale tryksager og allerede i 1998 blev vi godkendt som svanemærket trykkeri. Vi har udstyret i orden: • 2 offset ark trykmaskiner: Komori 6-farve med vandlak & Heidelberg 8-farve • 2 stk. Ricoh produktionsprintere med hæftesektion • Falsemaskiner, samlehæftere og skæremaskiner • Laminerings- og spiraleringsmaskiner • Storformatprinter og Summa skærebord • Opdateret software og hardware i vores kreative afdelinger • Præge- og stansemaskiner

 4. A-PAC

  Holland

  Virksomheden A-PAC, er en Distributør, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Aalsmeer, Holland.

 5. MARTI MATBAA

  Tyrkiet

  Virksomheden MARTI MATBAA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SOHO PUNCHES

  Tyrkiet

  Virksomheden SOHO PUNCHES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. WEBER CONVERTING

  Danmark

  Virksomheden WEBER CONVERTING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Tommerup, Danmark.

 3. BURCU ETIKET TEKSTIL VE MATBAACILIK

  Tyrkiet

  Virksomheden BURCU ETIKET TEKSTIL VE MATBAACILIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Etiketter, tøj- branchen. Den opererer også inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr, etiket, kopiering af etiketter, Papir - tryk - maskiner og udstyr, og etiketter til tøj brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. EFFETEC S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden EFFETEC S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Olomouc, Tjekkiet.

 5. NOVI PAPER - NEW AGE ON PAPER

  Tyrkiet

  Virksomheden NOVI PAPER - NEW AGE ON PAPER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bestrøget papir, Papir, emballering - fremstilling, Æsker, karton, Bestrøget papir, Papir, emballering - fremstilling, og Æsker, karton brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. ULTRACLIK SPRL

  Belgien

  Virksomheden ULTRACLIK SPRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Indbinding og finish, opslag og plakater, visitkort, og Indbinding og finish brancherne. Den er baseret i Schaerbeek, Belgien.

 2. NEOPRINT

  Italien

  Virksomheden NEOPRINT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Trykning, Trykning, serviceydelser i forbindelse med trykning, Tryk på etuier, og tryksager til spil - trykning brancherne. Den er baseret i San Romano, Italien.

 1. PEHLIVAN OFSET

  Tyrkiet

  Virksomheden PEHLIVAN OFSET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Hatay, Tyrkiet.

 2. PBH FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden PBH FRANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 3. ARNOLD HERZIG GMBH - RADUS CODIERSYSTEME

  Tyskland

  Virksomheden ARNOLD HERZIG GMBH - RADUS CODIERSYSTEME, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for hologrammer, indkodere til smart card, maskiner til trykning og individualisering af checks og dokumenter, og kodningsapparat brancherne. Den er baseret i Sprockhoevel, Tyskland.

 4. DURUMATSAN MATBAA MAKINALARI

  Tyrkiet

  Virksomheden DURUMATSAN MATBAA MAKINALARI, er en Distributør, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. SONFOIL YALDIZ

  Tyrkiet

  Virksomheden SONFOIL YALDIZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for varmovertryk på papir og karton, artikler af papirvarer til emballage og indpakning, og forgyldning med bladguld brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. STM GRAPHIQUE

  Frankrig

  Virksomheden STM GRAPHIQUE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for køb og salg af brugte maskiner, vedligeholdelse af trykkerimaskiner, og Trykning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Grenade, Frankrig.

 7. BRODART PACKAGING

  Frankrig

  Virksomheden BRODART PACKAGING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fotogravuretryk, og Fotogravuretryk brancherne. Den er baseret i Troyes, Frankrig.

 8. PLOTTERPAPER

  Ukraine

  Virksomheden PLOTTERPAPER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for papirruller til kontormaskiner, og papir til fotografier brancherne. Den er baseret i Lviv, Ukraine.

 1. KALA

  Frankrig

  Virksomheden KALA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tekstiltryk, og Tekstiltryk brancherne. Den er baseret i Nouvoitou, Frankrig.

 2. GRAFICA2011

  Italien

  Virksomheden GRAFICA2011, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner og udstyr til digitaltryk, tøj med tryk, pressebureauer - fotografi, og nyhedsagentur brancherne. Den er baseret i Palermo, Italien.

 3. PRINT-IT COLCHESTER

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PRINT-IT COLCHESTER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trykning branchen. Den opererer også inden for Kort, Papir - tryk - maskiner og udstyr, foldere - brochurer - kataloger, Kort, og Papir - tryk - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Colchester, Det Forenede Kongerige.

 4. HIKMET CAN ÖZAKIN ETIKET SAN. VE TIC.A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden HIKMET CAN ÖZAKIN ETIKET SAN. VE TIC.A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for etiketter, bankboks, Kosmetik, og beholdere til opbevaring brancherne. Den er baseret i İzmir, Tyrkiet.

 5. SVES-DRUCKTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden SVES-DRUCKTECHNIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 6. MARE MATBAA HIZMETLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden MARE MATBAA HIZMETLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. DIZGI BASIM

  Tyrkiet

  Virksomheden DIZGI BASIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for priskataloger, og udarbejdelse af instruktionsmanualer brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 8. AIC-SOLUTIONS GRAND FORMAT

  Frankrig

  Virksomheden AIC-SOLUTIONS GRAND FORMAT, er en Distributør, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for traktorer, papir opmærker - store formater, og reparation plotter brancherne. Den er baseret i Ennezat, Frankrig.

 9. SELFSAN MATBAACILIK VE OLUKLU MUKAVVA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden SELFSAN MATBAACILIK VE OLUKLU MUKAVVA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æsker, karton branchen. Den opererer også inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr, emballage i papir og karton, Papfabrikanter, papirkasse, og Papir - tryk - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 10. EPRINT DIGITAL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden EPRINT DIGITAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Papir - tryk - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Laserprinter brancherne. Den er baseret i Stockport, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Papir - tryk - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

3.367 Virksomheder