• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • pølser

Resultater for

Pølser - Import eksport

 1. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Fra et globalt perspektiv indkøber vi produkter fra de primære produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Vores primære produktgrupper er palmekerneolie, palmeolie, rapsolie, sojaolie, solsikkeolie, blandinger, bomuldsfrøolie, solsikkeolie med høj oliesyre, fjerkræ, svinekød, oksekød, fisk, pommes fritter, grøntsager, sodavand og mejeriprodukter. Som en leverandørvirksomhed af fødevarer og olier, leverer Foratia Europe OU spiseolier, energidrikke, sodavand, whiskey, vin og frossen produkter til mere end 100 lande globalt. Vi er hovedsageligt aktive i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Caribien. Vi leverer tjenester og produkter til vores kunder inden for følgende fødevaresektorer: Producenter, råvaregrossister, fødevaredistributører og servicedetailhandlere. Vi er kendt for at være en pålidelig partner der tilbyder produkter og mærker i en høj kvalitet. Vi leverer en professionel service inden for ethvert område af din forretning, inklusive vores emballering, kvalitetskontrol, dokumentation, logistik og kundeservice. Alle vores tjenester tilbydes til konkurrencedygtige priser. Det er grunden til, at Foratia Europe OU er din globale forsyningsspecialist for fødevarer og olier. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 2. FONTANA ERMES SPA SALUMIFICIO

  Italien

  Ermes Fontana er en af de producenter, der fremstiller Parma-skinke, som kan bryste sig af at holde den ældste og mest prestigefyldte tradition i hævd. Det er en af de få virksomheder i sektoren, som har en komplet, intern produktionscyklus. Pakkeafdelingen er godkendt af Consorzio del Prosciutto di Parma til skiveskåret skinke under streng kontrol fra Istituto Parma Qualità. Der bearbejdes mere end 5 millioner kilo kød årligt, og der fremstilles ca. 350.000 skinker hvert år.

 3. DETRY

  Belgien

  Vi har siden 1963 tilbudt et udvalg af lækkert kødpålæg, der er anerkendt for en unik smag og for vores slagteres knowhow. Fra skinker og blodpølser til forskellige patéer og ferske kødprodukter, vores 9 produktkategorier bliver stadig mere og mere velsmagende ! Ønsker du at introducere mærket AUBEL i din forretning? Eller at købe vores kødpålæg en gros eller pakket under dit eget mærke? Kontakt os, så vi kan diskutere dit projekt.

 4. JAMONES PESÓN

  Spanien

 5. GOUMANISTO

  Belgien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CÉSAR NIETO

  Spanien

 2. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

  Spanien

 3. SALUMIFICIO FRATELLI RIVA SPA

  Italien

 4. VAN DER JEUGT BV

  Belgien

 5. SALUMIFICIO MERLOTTI SRL

  Italien

 1. POLY-CLIP SYSTEM GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Poly-clip System er verdens største udbyder af clipslukningsløsninger. Vi har i flere årtier udviklet industri- og håndværksafprøvede emballageløsninger med clips. Vores emballeringsmåde er egnet til mange forskellige anvendelsesområder, uanset om det gælder pølser, fjerkræ, food eller non-food. Vores produkt- og servicesystem omfatter et stort antal innovative løsninger fra clipsmaskiner til forbrugsmaterialer som clips og løkker. Vi rådgiver dig gerne individuelt om dit produkt og viser dig fordelene ved denne emballagetype. Den tyske familievirksomhed med hovedsæde i Hattersheim, tæt på Frankfurt am Main, har en historie, der går tilbage til år 1922. Til dags dato ejer vi mere end 800 patenter, hvilket understreger vores globale teknologisk førende position. Med en eksportandel på næsten 90 % er vores clipslukningsløsninger i brug overalt i verden.

 2. MANUFACTURAS TABERNER

  Spanien

  Vi har siden 1953 udviklet og skabt smagsstoffer til hvert produkt for at tilbyde dem til industrislagterierne og yde dem en smule mere service. Vores personale med ansvar for udvikling har produktionslinjer der opfylder de højeste kvalitetsstandarder til produktion af krydderiblandinger og ingredienser, et laboratorium der er på forkant inden for kvalitetskontrol af ​​vores produkter. Disse værdier kombineret med tekniske viden hos vores medarbejdere har gjort det muligt for os at skabe en bred vifte af produkter.

 1. HÖHENRAINER DELIKATESSEN GMBH

  Tyskland

  Firmaet Höhenrainer fremstiller kalkunpølser af 100 % kalkunkød. Vores produkter er fedtfattige, indeholder kvalitetsæggehvider og er derfor gode for hjertet og meget alsidige. Vi tilbyder mere end 35 kvalitetsprodukter fremstillet efter gamle familieopskrifter. Høj kvalitet og optimal smag er altid det vigtigste for os. Derfor anvender vi kun de bedste ingredienser efter traditionelle opskrifter og ægte tysk slagterhåndværk. Produktionen foregår i Bayern. Navnet Höhenrainer stammer fra byen Großhöhenrain, hvor firmaet har hovedsæde. Firmaets grundlægger, Georg Lechner, bragte i sin tid kalkunen til Bayern, og familiefirmaet har siden da været baseret på bayerske traditioner. Den bayerske tradition for pølsefremstilling holdes i dag i hævd af erfarne medarbejdere, som har været tilknyttet virksomheden i mange år. Vores team består af ca. 200 medarbejdere. Vi uddanner selv: Mange af vores tidligere lærlinge har i dag betroede stillinger i virksomheden.

 2. PORTALCONSA

  Spanien

  PORTALCONSA producerer typiske produkter fra Galicien såsom traditionel chorizo, chorizo med løg, svineskank, flæsk, cacheira (svinehoved) samt en lang række mere generelle produkter som pølser og criollo. Alle produkterne fremstilles udelukkende med de bedste råvarer og stor knowhow på højteknologiske anlæg, hvilket sikrer den mest fremragende kvalitet.

 3. SADEPOR

  Spanien

  EMBUTIDOS OBRADOIRO fremstiller bearbejdede produkter, som markedsføres under mærket Sadepor. Virksomhedens formål har lige fra starten været at tilbyde et udvalgt af kvalitetsprodukter. De produkter, som markedsføres under Sadepor, er fremstillet af de bedste råvarer fra moderselskabet og i henhold til de traditionelle bearbejdningsmetoder i Galicien.

 4. EMBUTIDOS ARÉVALO

  Spanien

  I vores familievirksomhed er det lykkedes at etablere en harmonisk balance mellem erfaring og moderne teknologi, således at der opnås et traditionelt produkt, der er en forædling af vores arbejde og vores ønske om hver dag at blive lidt bedre. Lækre og traditionelle produkter og hverdagsprodukter (skinker, lomo, chorizo) fremstillet med stor omhu og i henhold til en streng kvalitetskontrol, hvor produkterne bliver anbragt i moderne tørremaskiner for at opnå en fremragende kvalitet.

 5. DI GIUSEPPE PORCELLI

  Italien

  Virksomheden, der arbejder efter de mest traditionelle og håndværksmæssige produktionsteknikker, ønsker at udvide sin horisont ved at udvide sit produktsortiment og målmarkederne, ved hjælp af den kontinuerlige og konstante proces med forskning og udvikling sådan at virksomheden på lang sigt kan markedsføre sine produkter også i udlandet. Livasì er en familievirksomhed startet ud fra ønsket af tredje generation.

 6. SALUMI CORSINI SRL

  Italien

  Lonza, lonzini, skinke, pølser og spegepølse: Smagfyldte specialiteter med svinekød, der bliver nøje udvalgt og intelligent krydret af vores kompetente medarbejdere. Vi garanterer en modningsproces for alle vores spegepølser, der fremstilles i et ideelt klima, hvilket gør dem lækre og smagfyldte, . Vores arbejdstradition for svinekød er nedarvet gennem tre generationer. Vores stærke sider er fokus på markedet, kvaliteten af modningen, autenticitet og hurtig og præcis service.

 7. NIETO MARTÍN

  Spanien

  Iberiske produkter fra Guijuelo. Slagterudsalg af kødpålæg og iberiske skinker: Skinker, fladbrød, chorizo, fileter.

 8. CONSORZIO CALABRIA IN TAVOLA SRL

  Italien

 1. FUMEIROS DA GUARDA

  Portugal

 2. LTD ECOPRODUCT-2017

  Ukraine

 3. BERNARDINI GASTONE SRL

  Italien

 4. SALUMI BENVENUTI S.R.L.

  Italien

 5. SALUMIFICIO LAVIGNA

  Italien

 6. BUISSON

  Frankrig

 7. PATRIMONIAM

  Frankrig

 8. SALA DE DESPIECE Y EMBUTIDOS CASTRO SL

  Spanien

 9. LE BATISTOU SA

  Frankrig

 10. MHD03SUCUKLARI

  Tyrkiet