• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • online marketing

Resultater for

Online marketing - Import eksport

 1. BUZZYSTORES

  Sverige

  Verified by europages badge

  Swipe er en multinational virksomhed som hjælper leverandører med at sælge produkter og tjenester til kunder i deres lokale samfund, og samtidig nå millioner af kunder globalt. De leverer en ideel platform for globale kunder, som dermed kan browse tilbud både lokalt og internationalt. Enoch A.K Dugbazah grundlagde Swipe med kontorer i Ghana, Sverige og Sydafrika. Virksomheden arbejder på at have en fysisk og lovlig tilstedeværelse i alle afrikanske lande inden 2024, og en hurtig udvidelse til andre dele af verden. Swipe bringer de nødvendige markedsførings- og analyseværktøjer til virksomhederne, så de kan opgradere deres drift. Det er en virksomhed som revolutionerer e-commerce branchen med banebrydende innovationer og forbedrede måder at levere produkter og tjenester på tværs af grænserne. Vi er samfundsfokuseret og globalt organiseret til at imødese alle behov fra globale virksomheder og deres kunder. Swipe er en platform for både købere og sælgere. Vi leverer faciliteter for at gøre køb og salg mere tilgængeligt og billigere. Swipe går efter en bred kategori af virksomheder og personer, fra gen Z til millennials, miljøaktivister, indholdsskribenter, digitale skribenter, spirituelle områder og mange andre. Swipe gør det muligt for virksomheder at nå millioner af kunder på en global skala. Vi skaber en morsom måde at foretage flere handlinger på samme tid, alt sammen på den samme platform. Du kan for eksempel bestille produkter, betale en vens restaurantregning og planlægge et aftensmåltid i andre lande, men alt sammen fra én lokation og platform. Kontakt os endelig!

 2. VISABLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Visable – en sammensætning af ordene "visible" og "enable", som med et enkelt ord forklarer, hvad vi står for: Vi gør vores kunder synlige og gør det umulige muligt. Vi understøtter den industrielle middelstand for at gøre dennes produkter og tjenesteydelser internationalt tilgængelige for indkøbere: Som en virksomhed, der i særlig grad fokuserer på erhvervskunder, kan vi tilbyde en særlig kombination af egne B2B-markedspladser og online-marketing-tjenester med en bred portefølje, som kan øge rækkevidden på internettet. Med mere end 350 medarbejdere i hele Europa engagerer vi os i kundernes synlighed og succes – hvilket gør os til den pålidelige ledsager og rådgiver inden for det digitale Europa. Hos os går årtiers ekspertise inden for mellemstore virksomheder og opstart-mentalitet hånd i hånd. v!

 3. WEBGARDEN KFT.

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Webgarden Kft. blev grundlagt tilbage i 2006. Siden da har virksomheden gennemgået en utrolig og international udvidelse. Samtidig med de har bevaret deres hovedkontor i Budapest i Ungarn, har de også oprettet internationale afdelinger i Montenegro og seneste i Marokko. Vores virksomhed udfører og fuldfører både store og små projekter, både lokalt og i udlandet. Denne rækkevidde har givet os kapacitet til på succesfuld vis at imødese vores kunders behov. Indtil dags dato har vi udført projekter i 28 forskellige lander, for både offentlige og private kunder. Denne erfaring og internationale tilstedeværelse er en vigtig faktor bag et indbringende, multikulturelt samarbejde globalt. Vores samarbejde med vores kunder er vigtigt for os – deres succes er tætforbundet med vores. Vi mener, at vores kunder er grundstenene i virksomhedens forretningsmål. Det er derfor vigtigt at lære dem at kende (og deres kontaktperson), lytte til dem personligt, lære fra dem samtidig med vi forstår deres aktiviteter og professionelle mål, så vi kan reagere og tilfredsstille deres behov, ved kontinuerligt at imødese deres forventninger. Deres tilfredsstillelse er vores succes, og danner grundlaget for vores forretningsmodel.

 4. DE KATHEN & EBENAL GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DE KATHEN & EBENAL GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Online marketing branchen. Den er baseret i Viöl, Tyskland.

 5. CYBERNECS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CYBERNECS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Internet- og Intranetsites - oprettelse og udvikling branchen. Den opererer også inden for Udvikling af mobilapplikationer, Webudvikling, E-businesstjenester, Software til e-business, Online marketing, udvikling af websteder, design af webstederr, web sites, og webdesign brancherne. Den er baseret i Bagneux, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. W7 GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden W7 GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Online marketing branchen. Den er baseret i Gelnhausen, Tyskland.

 2. UPTIME-IT

  Danmark

  Vi leverer innovative software- og kommunikationsløsninger i tæt samarbejde med vores kunder. Vi har erfarne grafikere, SEO- og kommunikationskonsulenter, specialister i SoMe og digital onlinemarketing, kampagneledere, frontend- og softwareudviklere – alle med masser af gode idéer og indspark til dit nuværende og fremtidige projekt. Vores mål er at holde fingeren på pulsen og udvikle innovative produkter og løsninger med skarpt fokus på kvalitet, brugervenlighed og fleksibilitet. Løsninger, som tilgodeser både små og store virksomheders behov – også i fremtiden. Velkommen til.

 3. GRAFIKR A/S

  Danmark

  Grafikr A/S er et e-commerce-bureau i Danmark med speciale i webudvikling af webshops og er specialiseret i webshopsystemet Shopify. Gennem årene er Grafikr gået fra være et tradionelt webbureau med speciale i holdbare webløsninger til at være mere nicheorienteret og nu førerende specialister i e-commerce med afsæt i Shopify, hvor Grafikr er som et af de få bureauer certificerede eksperter. Grafikr arbejder med digital design, webudvikling, konverteringsoptimering og e-commerce strategi. Det er typisk ambitiøse webshops og brands inden for mode- og livsstil, som vi hjælper med at opnå online succes, hvor vi ønsker at være med 360 grader i den online strategi med et særligt fokus på selve webshoppen og e-commerce strategien. E-commerce bureuet Grafikr er placeret i Randers C og beskæftiger +24 medarbjedere, men hjælper webshops i hele Skandinavien med at opnå højere konverteringsrater. Ved at have alle medarbejdere, som ofte er webudviklere og digitale designere, samlet under samme tag, så har vi en unik viden og kultur, som kun er mulig at skabe, når man samler en masse talenter og udveklser erfaring. Denne viden kommer vores kunder til gode, når vores Shopify specialister rådgiver omkring de bedste løsninger. Hvis du ønsker hjælp til at tage din webshop til nye højder, så skal du være velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. På vores egen hjemmeside kan du se hvilke brands, som vi før har hjulpet.

 4. PA MEDIER

  Danmark

  Helt overordnet kan man tale om tre forskellige typer af lån, som der er på vores sider: Forbrugslån hurtigt og nemt til køb af større værdier (f.eks. bil, båd eller hus). SMS lån på internettet, hvor man i særdeleshed skal være opmærksom på begrebet ÅOP. Kviklån der oprettes med henblik på øget privat forbrug. Laan.nu hjælper forbrugeren med at finde et lån der passer til forbrugeren. Der kan sammenlignes lån ud fra renter og ÅOP for at finde det lån der tilbyder det billigste lån til forbrugeren.

 5. LEADONANCE

  Rusland

  Leadonance er et automatiseret marketingsbureau der leverer B2B-tjenester inden for onlinemarkedsføring på Marketo eller Pardot platformene. Konsulenter inden for direkte markedsføring hjælper virksomhederne med at automatisere markedsføringsstrategier, administrere kunderejsen for deres kunder baseret på erfaringen fra globale markedsledere. Leadonance skaber transparente og skalerbare programmer for at øge konversionshastigheden, og skabe en stabil kommunikationskanal med kunderne. Bureauets tjenester inkluderer: reklamekampagner; markedsføringsanalyse og lead-administrering; skabelse af internetpunkter, landingssider og formularer; integrere håndskrevet CRM og apps med Marketo; udvikling af applikationssoftware til salgs- og markedsføringssektoren for at udvide funktionaliteten af Marketo. Bureauet tilbyder deres B2B-klienter et stort udvalg af tjenester, fra rådgivning angående brugen af Marketo til en opsætning af systemet, og fra hjemmesideintegration til programstyring.

 1. BOGEN OM INTERNE LINKS

  Danmark

  Interne links har alt at sige, i forhold til rangering i søgemaskinerne. Det har i mange år været et stærkt overset optimeringsområde. Uden interne links på dit website, bliver dine websider ikke crawlet af Googlebot og ender derfor ikke i de organiske søgeresultatsider. Jo flere interne links en side har, jo stærkere er den som udgangspunkt og nu nemmere har den ved at rangere i søgeresultaterne på konkurrenceprægede søgetermer. Men før du kan mestre interne links, er det vigtigt du forstår teorien bag. Derfor starter bogen også ud med den bagvedliggende teori omkring interne links og deres effekt på de organiske søgeresulater. Du kan også læse om brugen af forskellige værktøjer til optimering af interne links, og hvilke former for plugins du kan bruge til lige netop din platform. Optimering af interne links kan gøres nemt uden brug af dyre værktøjer. I bogen kan du læse om hvordan du optimere interne links, uden brug af de dyre værktøjer. Bogen om interne links giver et bud på hvordan du kan analyserer samt optimerer link juice på hele hjemmesiden ved at kanalisere den til de bedst værdifulde landingssider.

 2. BRANDPARTNER V/NICOLAI SØRENSEN

  Danmark

  Jeg tilbyder professionelle hjemmesider designet i Wordpress. Mine hjemmeside priser afhænger af størrelsen på hjemmesiden, men ligger som regel mellem 8.000 kr. til 25.000 kr. På min hjemmeside kan du læse mere omkring fremgangsmåden, og hvordan jeg prissætter individuelle projekter. Ud over design af hjemmesider som webdesigner, arbejder jeg selvstændigt som online marketing konsulent. Jeg har arbejdet med online markedsføring siden 2011, og har bl.a. haft eget online marketing bureau i 2016-2017. Jeg er knivskarp til søgemaskineoptimering og betalt annoncering på Google og Facebook.

 1. ONLINETEKSTER.DK

  Danmark

  Onlinetekster.dk er et dansk tekstbureau med erfaring inden for en bred vifte af brancher. Vi har arbejdet med søgemaskineoptimering og tekstforfatning i mange år, hvilket betyder, at vi har de kompetencer, der er nødvendige for at skabe succes for din virksomhed på nettet. Vi skriver tekster, der ikke alene bliver fundet i søgemaskinerne, men som også opfordrer til handling hos modtageren - du får altså hele pakken, når du indgår et samarbejde med os. Vi vil gerne kunne se vores kunder i øjnene, både før, under og efter vores samarbejde er gået i gang. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for, at du bliver tilfreds med dine tekster. Du skal derfor heller ikke betale, førend du har godkendt det arbejde, vi har lavet for dig. Er du i tvivl om noget? Så er du altid mere end velkommen til at give os et kald på telefon eller mail. Vi svarer altid inden for 24 timer, hvis du skriver til os - telefonen bliver selvfølgelig taget med det samme. Hvis du vil vide, hvilken effekt vores arbejde kan have for din forretning, er du desuden også mere end velkommen til at kontakte os - så vil vi forsøge at svare på dine spørgsmål på bedst mulig vis. Uanset, om du er på udkig efter en dygtig freelance tekstforfatter, en copywriter eller en til at udarbejde dine produkttekster. Vi elsker vores arbejde, og du kan være sikker på, at vi leverer de resultater, du forventer - og mere til. Vi har tårnhøje ambitioner på dine vegne. Tak fordi du læste med!

 2. GENIADS

  Danmark

  Geniads er et AdWords bureau og online markedsføringsvirksomhed specialiseret i betalt markedsføring på søgemaskiner som Google, Bing osv. Vores team af specialister arbejder ihærdigt på at levere de bedste resultater for vores kunder og involvere dem i et transparent og ærligt samarbejde. Vi har altid dine ønsker og behov i fokus og sætter os grundigt ind i din virksomhed ved et samarbejde. Vi leverer konkurrencedygtige løsninger baseret på vores kreative mindset og vores store erfaring i online marketing.

 3. BYRO

  Danmark

  Vi skaber dit brand og laver din markedsføring. Mangler du en ny hjemmeside, brand identitet eller anden grafisk opgave, så lad os hjælpe dig.Forskellighed skaber helhedVisuel identitet er ikke bare et lille logo på toppen af et stykke papir. Det er gennemarbejdet grafisk materiale, hvor der er overensstemmelse mellem former, farver og afstande. Visuel identitet er en kommunikationsform og en måde at præsentere sin virksomhed på.Alt hvad du skal bruge er et bureau.Hos BYRO vil vi gerne gøre det simpelt. Navnet er ikke en stavefejl - det er bare sådan, man udtaler bureau [byˈʁo]. Og ligesom vores navn er vi meget lige til. Vi er mange ting. Men vi er først og fremmest det, der skal til for at tage din virksomhed til næste skridt.Et godt brand-design er afgørende for din genkendelighed og kundernes evne til at identificere dig ud af mange. Du bliver ikke stor uden, at kunderne tænker ‘Nårh jo, det er dem’. Vi hjælper dig med at skabe en brand identitet, der stemmer overens med dine produkter og værdier, og som står skarpt og tydeligt til både online kampagner og trykte medier. In-house brand og ux designer sidder klar til at tage din virksomhed til næste niveau. BYRO - et bureau du kan forstå! Hos BYRO gør vi en dyd ud af, ikke at puste os op til noget, vi ikke er. Det gør vi bl.a. ved at tale, så du kan forstå det og løse opgaverne på en forståelig måde. Vi bruger ingen smarte fagudtryk eller tre- eller firebogstavsforkortelser, uden først at forklare, hvad de betyder.

 4. SEOPROFESSIONEL

  Danmark

  Seoprofessionel stiller sin viden til rådighed for aktører på det danske erhvervsmarked. Vi hjælper med alle former for online markedsføring i samarbejde med Optimeo A/S. Erfaringen på området er tung, og vi kan derfor påtage os selv de vanskeligste opgaver inden for bl.a. søgemaskineoptimering, tekstforfatning og linkbuilding. Linkbuilding er en særlig spidskompetence jeg gerne vil uddybe lidt her: - Linkbuilding kan både være nem, men det kan også være en ganske kompleks størrelse at beskæftige sig med, særligt hvis du har ambitioner om noget stort. Den korrekte tilgang til linkbuilding kan betyde flere kunder til din forretning og øget salg per kunde. Vi er særligt kendt for vores outreach-kampagne, hvor vi proaktivt tager fat i samarbejdspartnere, leverandører og kunder med henblik på at sikre gode links til den virksomhed vi arbejder for. Succesraten på vores outreach ligger et pænt stykke over 50 procent per henvendelse. Det vil sige, at hver gang vi skriver til tyve mulige emner, kan du forvente ti nye links til din side. Vi skriver udelukkende til til virksomheder med godt omdømme, da vi på den måde sikrer at vores kunder kun får links fra både meget troværdige og meget relevante kilder.

 5. BYGGEMATERIALER.DK

  Danmark

  Med Byggematerialer.dk kan du som producent eller leverandør af produkter, materialer og services til professionelt byggeri præsentere dine produkter. Byggematerialer.dk er Danmarks største portal til professionelt byggeri - og her har du mulighed for at få en firmaprofil. Med en profil på Byggematerialer.dk kan du fremvise dine produkter, referenceprojekter og du kan være med i Byggematerialer.dks nyhedsbrev med dine nyheder. Nyhedsbrevet udkommer til over 30.000 aktører i branchen. Hermed kan du med en profil på Byggematerialer.dk: - Fremhæve din virksomhed og dine produkter - Præsentere dine produkter med den nødvendige dokumentation - Blive fundet når produkter og materialer foreskrives og indkøbes af andre - Inspirere andre til brug af dine produkter med referenceprojekter, der viser dine produkter i brug - Bringe dine produktnyheder i det anerkendte nyhedsbrev til de mange aktører i branchen - Og meget mere! Byggematerialer.dk har hvert år over 300.000 besøg og mere end 750.000 sidevisninger.

 6. SEO SERVICE

  Danmark

  Seo Service kan hjælpe din virksomhed, hjemmeside og webshop med mere synlighed overfor dine kunder, i online søgninger og generelt på nettet. Med vores SEO services vil din virksomhed blive set på nettet! SEO står for ”Search Engine Optimization”, og på dansk Søgemaskineoptimering eller bare søgeoptimering. Med Seo Service som din samarbejdspartner, så vil du drage nytte af vores store erfaring og gennem-testede metoder til at opbygge din virksomheds online tilstedeværelse og dermed tiltrække flere kunder til din hjemmeside. Vi er eksperter i søgemaskineoptimering. Alle kan have brug for et nyt boost, om det så er for at genskabe tabt salg, generere nyt og mere salg, optimere salg og online tilstedeværelse og brand. Vi hjælper både nystartede-, mindre- til mellemstore virksomheder, samt etablerede virksomheder. Vi giver altid et klart bud på hvad der skal til for at opnå dine mål, om det så er placeringer på bestemte søgeord eller større brand kendskab. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os. Vi tilbyder både faste priser på SEO pakker og Linkbuilding pakker, lokal SEO og international SEO. Vi tilbyder desuden speciel projektbaserede ydelser i forhold til dine ønsker, behov og mål. Om din side handler engros b2b, privat detail salg, hjemmeside eller webshop - Så kan vi hjælpe dig med din online synlighed. Seo Service - Din Online Marketing Partner Dronninglund Danmark Cvr.nr.: 37425389 www.seo-sem.dk

 7. SEOMIK

  Danmark

  SEOmik.dk er en blog om SEO om onlinemarkedsføring! Jeg arbejder med søgemaskineoptimering ved Bondtofte & Co., til dagligt arbejder. Vi er et online markedsføring bureau som er beliggende i Odense. Jeg sidder med linkbuilding, teknisk SEO og kundepleje. På min personlige blog, vil jeg løbende komme med nyheder om nye tendenser inden for branchen, samt mine tanker og ideer om generelle fænomener inden for online markedsføring. Jeg skriver også indlæg om generel søgemaskineoptimering, hvor jeg vil komme med dagligdags eksempler på hvordan man løser forskellige problemstillinger. Allerede nu vil du kunne finde indlæg som om handler skiftet fra http til https, hvilke værdi forskellige støttemærker har for SEO, søgeordsanalyse og meget mere. Jeg prøver at skrive på et sprog hvor alle kan være med. De tekniske elementer vil være beskrevet nøje og du vil altid kunne kommentere et indlæg og forvente svar indenfor 24 timer! Følg med her på siden, og hold dig opdateret! Du kan også følge mig på de sociale medier, som linkedin, facebook, twitter og instagram. Se alle links på SEOmik.dk

 8. GRAND GECTOR OÜ

  Estland

  Vi leverer vores tjenester inden for rådgivning, support og overvågning af SME-virksomheder, som eksporterer og leder efter nye markeder. Vores virksomhed GRAND GECTOR blev grundlagt i 2003. I mere end femten år har GRAND GECTOR hjulpet virksomheder med at udvide til de globale markeder, og indtil videre, har vi opnået betydelig erfaring og kompetence, og vi er vokset sammen med mange virksomheder, ved at hjælpe dem med at opnå udenlandske kunders interesse. Vi hjælper forretninger med at finde partnere inden for detail- og virksomhedssektorerne (B2B og B2C); vi hjælper også med at etablere fordelagtige forhold med professionelle samfund, så vores klienter kan opnå og udvikle kontakter inden for omfanget af deres forretningsinteresser. Vores nøglefokus ligger på at levere rådgivningstjenester til virksomheder som ønsker at træde ind på de europæiske og udenlandske markeder. Vores kernekompetence er at gøre din virksomhed global! Grand Gector tilbyder fleksible priser, og leverer en personaliseret forpligtelser til enhver klient.

 1. AW MEDIA

  Danmark

  Hos AW Media er vi specialister indenfor online markedsføring. Til daglig laver vi SEO og PPC markedsføring for et bredt udsnit af kunder. Vi har mange års erfaring med at lave teknisk SEO, Linkbuilding og skrive gode indholdssider. Hvad angår PPC markedsføring administrerer vi AdWords kampagner, Bing Ads samt annoncering på Facebook og Instagram. Har du en marketing afdeling in-house yder vi også rådgivning og sparring samt workshops vedrørende on-page SEO, linkbuilding og Google Analytics. På vores hjemmeside finder tips til, hvordan du selv kan forbedre din online markedsføring. Vi opdaterer løbende vores blog og holder dig informeret omkring hvad der bevæger sig inden for online markedsføring. Så hvis du ønsker at komme i toppen af Google, eller skal bruge hjælp til at opsætte en succesfuld AdWords-kampagne, så er du velkommen til at kontakte os. Vi byder på gode råd og en uforpligtende snak omkring hvordan din online markedsføring kan hjælpe dig til at få flere henvendelser og i sidste ende flere kunder.

 2. NEALE CONSULTING

  Danmark

  Neale consulting kan hjælpe din virksomhed med at opnå gode resultater i den organiske søgning. Vores mål er primært, at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at komme i gang med deres online tilstedeværelse. Måden hvorpå dette gøres er, at vi gennem søgeordsplanlægning, analyser, gennemgang af eksisterende side, markedsanalyser og mere sammenfatter en plan, hvor netop din virksomhed vil kunne skinne igennem. Vi sætter os nogle KPI'er i fællesskab, som skal være med til at skabe større gennemsigtighed i forløbet. Neale consulting varetager alle de opgaver der findes omkring SEO, sådan at du ikke selv behøves at gøre noget. Vi sørger for der er løbende dialog, sådan at du som kunde også får mulighed for at lære dette, såfremt det ønskes. Som kunde vil du ikke være i tvivl om, hvor Neale consulting er, og hvilke resultater der skabes for dig. Neale consulting sørger for, at alle nødvendige ting opsættes, for at din virksomhed er helt klar. Her tænkes der på Google analytics og webmaster tool, sitemaps, facebook sider samt pixels såfremt dette behøves. Ønsker din virksomhed en ny hjemmeside, så kan dette også tilkøbes her. Kontakt Neale Consulting for et UFORPLIGTENDE TILBUD.

 3. ALPHAWEB

  Danmark

  Alphaweb er et dansk webbureau der hjælper virksomheder med at blive mere synlige på internettet. Vi tilbyder forskellige løsninger inden for SEO optimering, Google Ads, Sociale Medier og webdesign. Udover forskellige typer for online marketing tilbyder vi også gratis rådgivning til nystartede virksomheder i Aalborg og omegn. Her har du mulighed for at få et 1-2 timers møde med en af vores specialister som kan rådgive dig i de mange muligheder inden for online marketing. Her er en kort liste over nogle af de typiske opgaver vi løser for vores kunder: Udarbejdelse af en søgeordsanalyse. Optimering af hastighed og sikkerhed på firma hjemmesider. Udvikling af ny hjemmeside eller webshop. Udarbejdelse af online marketing strategi. SEO optimering af hjemmesider. Opsætning af Google Ads kampagner. Installation og konfiguration af Google Analytics.

 4. CLICK IN APS

  Danmark

  Click in ApS er det datadrevet digital marketing bureau, der hjælper både danske og udenlandske virksomheder med at opnå maksimal synlighed på de digitale platforme. Vi hjælper virksomheder med at fastgøre kunderejsen på deres primære målgruppe og herefter målrette deres digitale markedsføring mod bestemte segmenter i bestemte stadier. Vi hjælper virksomheder i alle størrelser og brancher med at få flere salg, leads eller omsætning i deres netbutik. Click in ApS er drevet af data, som vi benytter aktivt til at reducerer vores kunders CPA eller maksimere deres ROAS på deres annoncering på de forskellige platforme. Vi hjælper vores kunder med SEM, SMM, CRO samt data- og analysearbejde. Vi sætter altid vores kunders forretning i højeste fokus, og vores primære mål er vores kunder opnå succes gennem vores arbejde med digital markedsføring. Vi kan hjælpe med at klargøre for vores kunder, hvor de tjener deres penge eller får leads ved at marketing attribution, så vi fremadrettet kan allokerer budgettet korrekt mellem de forskellige platforme.

 5. FINDUDDANNELSE DANMARK

  Danmark

  Vores vision er at hjælpe alle med at finde den rette uddannelse. Finduddannelse.dk samler derfor hele markedet for kompetenceudvikling. Ved at gøre folks muligheder overskuelige håber vi på at kunne inspirere. Typiske brugere er • HR-chefer eller personer der arbejder med HR eller indkøb og bestiller kursur til en eller flere ansatte. • Ansatte, der får kurset godkendt af HR-eller linemanager og tilmelder sig. • Ansatte der forespørger materiale til at tage med som ønske til næste MUS-samtale. • Sagsbehandlere på jobcentre, der hjælper folk tilbage til erhvervslivet med kurser i forbindelse med en specifik jobplan Vores vigtigste medier i Danmark er Finduddannelse.dk, hvor vi har samlet over 3.500 kurser fra flere end 175 af de vigtigste udbydere samt Studentum.dk, der er målrettet unge, som leder efter uddannelse. Søgetjenesten når ud til en ung og attraktiv målgruppe, der i højere og højere grad engagerer sig med uddannelsesbrands online. Foruden Finduddannelse.dk driver vi søgetjenesten Kurserforledige.com rettet mod ledige med ret til jobrettet uddannelse eller ret til efteruddannelse som del af deres jobplan.

 6. DROMAG

  Danmark

  På Dromag er vi passionerede omkring droner og i hvilken grad de kommer til at påvirke vores fremtid. I den anledning har vi valgt at starte et site, hvor vi beretter om alt der ændrer sig på den front og hvordan omverdenen tager i mod det. Vi fokuserer især på droneproducenten DJI, da de er den største droneproducent i verden, har et godt ry og typisk er først med det sidste nye teknologi. Måden hvorpå vi holder vores site kørende, er ved hjælp af affiliateaftaler - det vil sige at vi sender leads videre til forhandlere. Gennem disse aftaler har vi mulighed for, at bruge så meget så muligt af vores tid, på det som interesserer os - nemlig droner. Sitet består af generel information omkring droner, guides til at vælge den rigtige drone med kamera, nyheder indenfor droneindustrien, infographics som kan gøre viser dig, hvordan du tager bedre billeder og meget mere. Forhandler du droner og skulle være interesseret i et samarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os - så kan vi tage en snak om mulighederne.

 7. BYYD

  Rusland

  BYYD er en tech-baseret russisk virksomhed, er udelukkende fokuserer på marketing og annoncering på mobiltelefoner. Vi yder fuld funktionel support for hver reklamekampagne på alle trin: instruktionsmøde, produktion og reklamedesign, design og produktion af reklamekampagner i apps til mobiltelefoner, en rapport om marketingkampagnen. Reklamebannerstørrelser: Fuldskærmsbannere, oprindelig format , rich-media bannere, video. Vores partnere er de største netværk og uafhængige reklamebureauer. Vores værktøjer omfatter alle nøgle-SSPs som giver os et sortiment på mere end 100.000 apps til mobiltelefoner med værktøjer overalt i verden, som sikrer en enestående rækkevidde. Vi tilbyder vores kunder Brand Lift service – en undersøgelse, som hjælper med at vurdere 'organic brand awareness' blandt mobiltelefonpublikummet under hensyntagen til den store procentdel af brugere, der kun bruger mobiltelefonen samt indsamling af data om øgningen af brand awareness efter annonceringsaktivitet.

 8. ZEN MEDIA APS

  Danmark

  Zen Media hjælper din virksomhed med at finde nye leads og kvalificere dem til salg. Når dine sælgere får kvalificerede leads, undgås det massive spild af tid, det ofte er at kontakte ”kolde leads”. Sådan finder vi leads til digJo, vi sørger for at salg og marketing smelter sammen med vores leadmotor. Leadmotoren er helt grundlæggende automatisk leadgenerering, der også arbejder når dine sælgere holder fri. Leadmotoren- Holder øje med trafikken til dine forskellige kanaler såsom: Facebook, LinkedIn, Tilmelding til nyhedsbreve eller fx nyhedsbreve på din hjemmeside.- Alt efter hvordan brugeren interagerer med din virksomheds kanaler, får de enkelte leads points på baggrund af deres adfærd.- Alt efter hvordan dine leads adfærd er, modtager de: Annoncer fra Facebook eller Googles display netværk eller automatiserede e-mails.- I sidste ende, modtager dine sælgere en mail med ”varme leads”, og kan nu bekvemt tage kontakt.Google AdsMed Ads fra Google bliver dine services og produkter vist til relevante brugere på nettet. Vi sætter det hele op for dig, og optimerer løbende, så du får mest for pengene.FacebookB2B salg er i høj grad også via Facebook. Hos Zen Media bruger vi blandt andet Facebook annoncer til at kvalificere dine leads til salg. Professionel hjemmesideDen rigtige hjemmeside kan gøre en stor forskel for din virksomhed. Når vi laver din hjemmeside, er du sikker på et godt resultat. Hjemmesiden vil tage udgangspunkt i dine ønsker, og i særdeleshed dine brugeres præference

 9. TEKSTZONEN

  Thailand

  Tekstzonen er et professionelt digitalt bureau med base i Ching Mai, hvilket sikrer attraktive priser på SEO, tekstforfatning samt Google Ads optimering. Som kunde hos os møder du en samarbejdspartner, der taler lige ud af posen og forstår væsentligheden i online synlighed - og til fulde formår at skabe den! Eksempler på hvad vi kan hjælpe med: >>> Teknisk søgemaskineoptimering - få styr på den tekniske platform og høst det største udnytte fra din SEO-indsats. >>> Onpage optimering - Få styr på tekst og metadata, så dit website sender de rette signaler til Google. >>> Generelt tekstarbejde - Få sat de rette ord på din virksomhedsprofil, dine services eller dine produkter. Vi leverer dansk kvalitet til aftale tid og pris. Kontakt os og hør mere.

 10. A-PARTNER APS

  Danmark

  A-partner er et konsulentfirma der tilbyder søgemaskineoptimering, Adwords og FB annoncering, rådgivning i webshop og markedsføring generelt. Vores store force er vores praktiske erfaring både fra mange års drift af webshop men også drift af detailhandel i fysiske rammer. Vi indgående kendskab til både Adwords optimering og administration samt søgemaskineoptimering og vi arbejder målrettet for at skabe merværdi til vores kunder. Vores kunder er alt fra helt små lokale butikker der skal have lavet lidt lokal SEO eller annoncering online, konsulentfirmaer, håndværkere, webshops, produktions- og handels virksomheder og mange flere. Vi foretrækker en tæt kontakt til vores kunder og gen god dialog omkring hvilke produkter og ydelser der skal markedføres. Vi har en god forretningsforståelse og har derfor nemt ved at sætte os ind i en virksomheds dna og derved få det rigtige budskab ud til den rigtige kundegruppe. A-partner har kontor i Hedensted mellem Horsens og Vejle, men har kunder i hele landet. Firmaet ejes og drive af Mads Daugaard Sørense og Bo Daugaard Sørensen der i de sidste 10 år har drevet forskellige virksomheder sammen indenfor Webshop, handel og online markedsføring.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Online marketing - Import eksport

Antal resultater

1.844 Virksomheder