GRAFIKR A/S

Danmark

Office Building Outline icon Tjenesteudbyder

GRAFIKR A/S
Web icon

Visning af produktkataloget

Danmark

Grafikr er et Shopify-bureau og nok de førerende specialister i Danmark inden for udvikling af webshops i webshopsystemet Shopify. Før Grafikr A/S blev stiftet i 2016 drev de 2 partnere, Erik Holflod Jeppesen og Kiranan Luxmy, selv 2 webshops og har derved selv haft hænderne på kogepladen. Så når vi snakker med andre Shopify webshops, så kan vi både komme med egne erfaringer, men også med den data indsigt vi har på tværs af alle de +100 webshops som vi i dag hjælper med konverteringsoptimering og udvikling. Shopify er verdens mest populære webshopsystem efterfulgt af Magento og WordPress (WooCommerce) og har de seneste år vundet mange e-købsmænds hjerter i Danmark, da Shopify er brugervenligt og du vil som webshopejer ikke have (teknisk) hovedpine eller opleve nedetider - Shopify er nemlig en hosted løsning og er oppe 24/7. Hos Grafikr er vi certificerede Shopify eksperter og har hjulpet en række store danske brands med at få succes i Shopify.

Anmod om et pristilbud

Danmark

Hos Grafikr A/S er en af vores største ydelser konverteringsoptimering, hvor vi hjælper vores kunder med at få flere af sine besøgende omdannet til betalende kunder. For at lykkedes med konverteringsoptimering, også kaldet CRO, er det vigtigt at vi kender hele kunderejsen fra A til Z. Derefter analyserer vi data på webshoppen med værktøjer som Shopify, Hotjar og Google Analytics for at få et datagrundlag og indblik i adfærden. Derefter tester vi vores hypotester af, hvilket kan være et redesign af en produktside med formålet om at få flere til at klikke på "læg i kurv"-knappen. Til dette laver vi en A/B Splittest, så vi igen får data, inden vi implementerer det nye design baseret på mavefornemmelse. På den måde kan vi øge konverteringsraten for den enkelte webshop løbende, da vi tester og har et valid datagrundlag for vores implementeringer. Hvis vi skal hjælpe dig og din webshop konverteringsoptimering, så kontakt os på www.grafikr.dk

Anmod om et pristilbud

Grafikr A/S er et e-commerce-bureau i Danmark med speciale i webudvikling af webshops og er specialiseret i webshopsystemet Shopify. Gennem årene er Grafikr gået fra være et tradionelt webbureau med speciale i holdbare webløsninger til at være mere nicheorienteret og nu førerende specialister i e-commerce med afsæt i Shopify, hvor Grafikr er som et af de få bureauer certificerede eksperter. Grafikr arbejder med digital design, webudvikling, konverteringsoptimering og e-commerce strategi. Det er typisk ambitiøse webshops og brands inden for mode- og livsstil, som vi hjælper med at opnå online succes, hvor vi ønsker at være med 360 grader i den online strategi med et særligt fokus på selve webshoppen og e-commerce strategien. E-commerce bureuet Grafikr er placeret i Randers C og beskæftiger +24 medarbjedere, men hjælper webshops i hele Skandinavien med at opnå højere konverteringsrater. Ved at have alle medarbejdere, som ofte er webudviklere og digitale designere, samlet under samme tag, så har vi en unik viden og kultur, som kun er mulig at skabe, når man samler en masse talenter og udveklser erfaring. Denne viden kommer vores kunder til gode, når vores Shopify specialister rådgiver omkring de bedste løsninger. Hvis du ønsker hjælp til at tage din webshop til nye højder, så skal du være velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. På vores egen hjemmeside kan du se hvilke brands, som vi før har hjulpet.

Virksomhedens sidste nyheder

Financial Controller søges til Grafikr A/S

Financial Controller søges til Grafikr A/S

Rekruttering: stillingsopslag ・ 16. maj 2021 læs mere Open In New icon

Grafikr A/S er ét af Danmarks førende e-commerce bureauer, med speciale i webshopsystemet Shopify. Til dagligt beskæftiger vi over 20 medarbejdere i Randers C, som alle arbejder passioneret med webudvikling og digital design. Vi er i stor vækst, hvor vores økonomi bliver mere og mere komplekst. Det har en kæmpe værdi, at tallene i regnskabet, løn og alt økonomi-relateret står knivskarpt og kan rapporteres løbende til ledelsen. Når du er financial controller i Grafikr A/S, bliver du en del af et team fyldt med energi. Du kommer til at arbejde på tværs af teams, herunder tæt dialog med vores projektledere, sælgere og ledelse.

Dokumenter

Domain icon Tjenesteudbyder

GRAFIKR A/S

Vestergade 10

8900 Randers - Danmark

momsnr.
Kontakt

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

  • Antal ansatte
    11 – 50

Organisation

  • Etableringsår
    2016
  • Virksomhedens art
    Hovedsæde
  • Hovedaktivitet
    Tjenesteudbyder

Erhvervsoplysninger

Betalingsmåder

  • Bankoverførsel

Banker

  • NORDEA

Aktiviteter i GRAFIKR A/S

  • Online marketing
  • reklamebureau
  • oprettelse af webshop
  • webbureau
  • Shopify
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • I overensstemmelse med databeskyttelse
  • 100% gratis