• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • oliven

Resultater for

Oliven - Import eksport

 1. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

  Italien

  På over 300 hektar jord planter og forarbejder vi alle typer grøntsager. Vores flagskibsprodukt er artiskokker, som vi forarbejder millioner af stykker af hvert år, men også tomater, auberginer, courgetter, peberfrugter og løg. Konserves, enten uden olie eller i olie, kan leveres i forskellige typer emballage: poser, 1 kg eller 3 kg dåser eller større dåser i henhold til vores kunders behov. Virksomheden er afhængig af mere end 200 medarbejderes professionalisme og den mest avancerede teknologi inden for konservessektoren. Dette gør det muligt for os at forarbejde grøntsager direkte fra friske grøntsager i kun få trin og altid inden for få timer efter høst. Vi har opnået de vigtigste kvalitetscertificeringer i fødevareindustrien, herunder BRC food, ISO 9001: 2008 og ICEA-certificeret økologisk. I de seneste år har vi takket være et samarbejde med Slow Food produceret Fiaschetto-tomatpuré fra Torre Guaceto.

 2. COLAVITA SPA

  Italien

  Mærket Colavita er et af de få internationale mærker i oliesektoren, som er til stede i næsten 70 lande i verden: USA, Canada, Australien og Sydamerika som førende mærke i 100 % italiensk. “Selezione italiana” (Italiensk selektion) er skabt af den kærlighed og lidenskab, som familien Colavita dedikerer valoriseringen af det italienske produkt, der er resultatet af en omhyggelig selektion af de bedste olivener, som er høstet lige på det tidspunkt, hvor de begynder at modnes og udelukkende i Italien (certificeret 100 % italiensk af Cermet, cert. virksomheden N. 9902).

 3. OLIS BELLAGUARDA

  Spanien

  Olis Bellaguarda - At producere en olie af høj kvalitet er vores drivkraft.Vi har fremstillet Arbequina-olie siden 1921. Vi har dyrket Arbequina-oliven og udvundet deres olie i mere end 100 år. Det er den knowhow, der garanterer kvaliteten bag Bellaguardas enkeltsorts olivenolier, som er anerkendt for deres intense aroma.Olis Bellaguarda er en virksomhed bestående af 60 producenter, der har videreført traditionen omkring olivenolie gennem tre generationer.

 4. BHS OLIVES

  Frankrig

 5. GOUMANISTO

  Belgien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CASTROFRUTTA SAS

  Italien

 2. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrig

 3. FRUYPER SA

  Spanien

 4. GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA

  Spanien

 5. FELDGUT GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Frankrig

 2. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

 1. AZIENDA AGRICOLA DI FRANCESCO BOTTI

  Italien

 2. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Grækenland

  DEAS SA er en familieejet virksomhed etableret i 1996 med en omsætning på 30 millioner euro . Det startede med en lille familieejet olivenlund og voksede til en af de mest avancerede industrivirksomheder. Vi eksporterer alle typer oliven, hele, uden sten, fyldte, sorte og grønne skårede oliven af høj kvalitet og glutenfrie. Vi eksporterer 100% af vores produktion og kan tilbyde alle typer emballage, olivenforarbejdning og indpakningsløsninger. Virksomheden er certificeret med BRC og IFS. Vi søger købere. E-mail

 3. LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA

  Italien

  Landbrugsvirksomheden La Cupa, som ligger i hjertet af Salento, i Apulien, har en frugtbar jord og et tempereret klima, hvilket er afgørende for dyrkning og høst af fremragende landbrugsprodukter. Vores arbejde er baseret på ønsket om at fortsætte vores forældres livsprojekt, som var de bærende kræfter i virksomheden, og som har videregivet deres kærlighed til jorden og ønsket om at udbrede kendskabet til den autentiske smag i vores region.

 4. ACEITUNAS KARINA SL

  Spanien

  Vi fremstiller grønne oliven fyldt med ansjoser, tun, citron, chili, fyldte oliven, udstenede sorte oliven, skiveskårede, fede oliven (med eller uden kerne, fyldt med hvidløg, mandler og drueagurker) og et rigt udvalg af pickles (mini-spyd, drueagurker, miniløg, kapers mv.).

 5. ACEITUNAS JOPE

  Spanien

  Det bredeste sortiment og med flest oliven og syltede produkter med vineddike. I mere end 35 år har vi leveret kvalitetsprodukter til vores kunder. Mere end 50 forskellige sorter, der alle har et fælles punkt: deres ekstraordinære kvalitet.

 6. ACEITUNAS TORRENT SL

  Spanien

  Når man taler om Aceitunas Torrent må man gå tilbage til året 1898, da eventyret for familien TORRENT begyndte i olivenolie- branchen. I dag er det 4. generation der er i spidsen for virksomheden men formålet er det samme: Den bedste kvalitet af vores produkter og serviceydelser. Vi bruger råvarer af høj kvalitet, vi er omhyggelige med produktet, og det er resultatet af en lang proces, der involverer håndværksmæssig perfektion af, den traditionelle og den moderne.

 7. ACEITUNAS EL CORTIJO

  Spanien

  Gourmetprodukter, piquantes, oliven på række, fyldte oliven, oliven med sten, oliven uden sten, Olives casséeshakkede oliven, drueagurker. De bedste oliven fra Spanien.Alle vores produkter bliver grundigt udvalgt og kontrolleret for at sikre den bedste kvalitet af de bestilte varer før forsendelse.

 8. CORCOMI

  Spanien

  Virksomhed der er specialiseret i fabrikantion af maskiner til industriel behandling af oliven. Virksomhed der fremstiller industrimaskiner til olivenbranchen. Olivenrensere, olivenplukkere, maskiner til vask af oliven, vægte til oliven, grenekappere til oliven, transportbånd, transportpumper til olivenkvas og -presserester. Vi fremstiller maskiner til industriel forarbejdning af oliven. Vi fremstiller rengøringsmaskiner, maskiner til afpilning, pakkemaskiner, osv.

 1. COMOLIVE

  Frankrig

  COMOLIVE er specialiseret i oliven: Oliven i små poser– oliven til hoteller eller oliven til restauranter. Vi tilbyder desuden oliven til aperitif: tilberedte oliven, fyldte oliven, oliven fra markedet samt emballage: Kapers, løg, syltede agurker, varianter, majskolber og chilipeber. Vi leverer også olivenolie, tapenade og antipasta osv. Vi markedsfører kun oliven, som er bearbejdede efter en unik knowhow, under mærket CRESPO.

 2. INTERNATIONAL TRADERS

  Ægypten

  International Traders er et egyptisk selskab oprettet i 2004, der har specialiseret sig i import og eksport. Vi har mere end 20 års erfaring på dette område og et indgående kendskab til logistiske spørgsmål og handelsspørgsmål. Vi er meget fleksible og har en bred vifte af produkter med henblik på at opfylde vores kunders specifikke behov.

 3. ACEITES SUKAINA

  Spanien

  Det er en kunst at kunne anvende ekstra jomfruolienolie og krydderurter. Det er en videnskab at kunne vælge den rigtige krydderurt til hver ret. Vi præsenterer dig for en ny måde at lave mad på.

 4. ACEITUNAS EL MESTO

  Spanien

  Behandling og emballering af olivenoile til slutbruger. Konserves i eddike.

 5. PARGASOR - GROUP

  Portugal

 6. 2BROTHER4OLIVES

  Ægypten

 7. MEDILIFE

  Tunisien

 8. ARNAS AGRO

  Tyrkiet

 9. SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC

  Grækenland

 10. GND SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI A.Ş

  Tyrkiet