• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • oliven

Resultater for

Oliven - Import eksport

 1. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

  Italien

  Verified by europages badge

  På over 300 hektar jord planter og forarbejder vi alle typer grøntsager. Vores flagskibsprodukt er artiskokker, som vi forarbejder millioner af stykker af hvert år, men også tomater, auberginer, courgetter, peberfrugter og løg. Konserves, enten uden olie eller i olie, kan leveres i forskellige typer emballage: poser, 1 kg eller 3 kg dåser eller større dåser i henhold til vores kunders behov. Virksomheden er afhængig af mere end 200 medarbejderes professionalisme og den mest avancerede teknologi inden for konservessektoren. Dette gør det muligt for os at forarbejde grøntsager direkte fra friske grøntsager i kun få trin og altid inden for få timer efter høst. Vi har opnået de vigtigste kvalitetscertificeringer i fødevareindustrien, herunder BRC food, ISO 9001: 2008 og ICEA-certificeret økologisk. I de seneste år har vi takket være et samarbejde med Slow Food produceret Fiaschetto-tomatpuré fra Torre Guaceto.

 2. OLIO CALVI

  Italien

  Verified by europages badge

  Firmaet Giuseppe Calvi & C. er et gammelt olivengård stiftet i 1921 af Giuseppe Calvi og i dag ledet af Gianni og Luca Calvi sammen med en lille gruppe samarbejdspartnere. Vores forretningsstrategi er at tilbyde gode og naturlige produkter. Hjertet af vores sortiment er Taggiasca-olivenolier: Riviera Ligure D.O.P., Mosto Oro og Cultivar Oliva Taggiasca. Vi tilbyder også et bredt udvalg af saucer og pickles (Pesto, Taggiasca Oliven, Artiskokker i olie, Tun i olie).

 3. COLAVITA SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Mærket Colavita er et af de få internationale mærker i oliesektoren, som er til stede i næsten 70 lande i verden: USA, Canada, Australien og Sydamerika som førende mærke i 100 % italiensk. “Selezione italiana” (Italiensk selektion) er skabt af den kærlighed og lidenskab, som familien Colavita dedikerer valoriseringen af det italienske produkt, der er resultatet af en omhyggelig selektion af de bedste olivener, som er høstet lige på det tidspunkt, hvor de begynder at modnes og udelukkende i Italien (certificeret 100 % italiensk af Cermet, cert. virksomheden N. 9902).

 4. KALI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Italien

  Verified by europages badge

  KALI Srl, landbrugsvirksomhed, specialiseret i produktion og distribution af økologisk ekstra jomfruolivenolie af bevist og certificeret kvalitet. KALI Srl forfølger et innovativt design, der består af nye teknologier og respekt for miljøet, båret videre med engagement og vedholdenhed af Sandi - Gentilini-familien. Virksomheden har samme opmærksomhed og omsorg for sin ekstra jomfru olivenolie, fra oliven til det færdige produkt og leveret direkte til sine kunder.

 5. AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Oliven, Fødevarer - import-eksport, madhonning, Frugtmos, tomatkoncentrat, Økologiske marmelader, olivenolie, Oliven, og økologiske oliven brancherne. Den er baseret i Aydin, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BHS OLIVES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BHS OLIVES, er en Underleverandør, der opererer inden for Oliven branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Tilberedte oliven, Olivenolie, Tilberedte oliven, oliven uden sten, Grønne oliven, marinerede grønne oliven, krydrede oliven, og oliven med sten brancherne. Den er baseret i Vaulx-En-Velin, Frankrig.

 2. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CENTRAL ÉQUIPEMENTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Oliven, Olier og fedtstoffer til fødevarer, distributør af olivenolie, vegetabilske olier, Olie til fødevaresektoren, ekstra jomfruolie, Vegetabilske olier, og vegetabilske madolier brancherne. Den er baseret i Evry-Courcouronnes, Frankrig.

 3. FRUYPER SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRUYPER SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliven branchen. Den opererer også inden for produkter med eddike, pindemad, Farserede oliven, Grønne oliven, Spiseoliven, og sorte oliven brancherne. Den er baseret i San José De La Vega-Murcia, Spanien.

 4. TIMGAD STORE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TIMGAD STORE, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Oliven, Kartofler, Alkoholfri drikkevarer, Alkoholfri læskedrikke, Olivenolie, dadler, pakkede dadler, og meloner brancherne. Den er baseret i Martigues, Frankrig.

 5. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, er en Multi-Category, der opererer inden for Oliven branchen. Den opererer også inden for Tørrede frugter, Olivenolie, eksotiske frugter, ekstra jomfruolie, tørrede ristede frugter, tørrede tomater, pekannødder, knækkede hasselnødder, og cajounødder brancherne. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 1. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Grøntkonserves, Ost, Oliven, Krydderier, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, på dåse, grøntsager friske, og Grøntkonserves brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. AZIENDA AGRICOLA DI FRANCESCO BOTTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA DI FRANCESCO BOTTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for egen produktion, ekstra jomfruolie, olie og fedtprodukter, olier, oliven, oliemøller, olivenolier, anden presning, vegetabilske olier, og majsolier brancherne. Den er baseret i San Mauro Cilento, Italien.

 1. ARGOUDELAION

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARGOUDELAION, er en Engrossalg, der opererer inden for Oliven branchen. Den opererer også inden for Honning, Olivenolie, Oliedistribution, Import-eksport - olie, økologiske olier, ekstra jomfruolie, olier, timian, og Honning brancherne. Den er baseret i Heraklion, Grækenland.

 2. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Grækenland

  DEAS SA er en familieejet virksomhed etableret i 1996 med en omsætning på 30 millioner euro . Det startede med en lille familieejet olivenlund og voksede til en af de mest avancerede industrivirksomheder. Vi eksporterer alle typer oliven, hele, uden sten, fyldte, sorte og grønne skårede oliven af høj kvalitet og glutenfrie. Vi eksporterer 100% af vores produktion og kan tilbyde alle typer emballage, olivenforarbejdning og indpakningsløsninger. Virksomheden er certificeret med BRC og IFS. Vi søger købere. E-mail

 3. LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA

  Italien

  Landbrugsvirksomheden La Cupa, som ligger i hjertet af Salento, i Apulien, har en frugtbar jord og et tempereret klima, hvilket er afgørende for dyrkning og høst af fremragende landbrugsprodukter. Vores arbejde er baseret på ønsket om at fortsætte vores forældres livsprojekt, som var de bærende kræfter i virksomheden, og som har videregivet deres kærlighed til jorden og ønsket om at udbrede kendskabet til den autentiske smag i vores region.

 4. ACEITUNAS JOPE

  Spanien

  Det bredeste sortiment og med flest oliven og syltede produkter med vineddike. I mere end 35 år har vi leveret kvalitetsprodukter til vores kunder. Mere end 50 forskellige sorter, der alle har et fælles punkt: deres ekstraordinære kvalitet.

 5. ACEITUNAS KARINA SL

  Spanien

  Vi fremstiller grønne oliven fyldt med ansjoser, tun, citron, chili, fyldte oliven, udstenede sorte oliven, skiveskårede, fede oliven (med eller uden kerne, fyldt med hvidløg, mandler og drueagurker) og et rigt udvalg af pickles (mini-spyd, drueagurker, miniløg, kapers mv.).

 6. ACEITUNAS TORRENT SL

  Spanien

  Når man taler om Aceitunas Torrent må man gå tilbage til året 1898, da eventyret for familien TORRENT begyndte i olivenolie- branchen. I dag er det 4. generation der er i spidsen for virksomheden men formålet er det samme: Den bedste kvalitet af vores produkter og serviceydelser. Vi bruger råvarer af høj kvalitet, vi er omhyggelige med produktet, og det er resultatet af en lang proces, der involverer håndværksmæssig perfektion af, den traditionelle og den moderne.

 7. ACEITUNAS EL CORTIJO

  Spanien

  Gourmetprodukter, piquantes, oliven på række, fyldte oliven, oliven med sten, oliven uden sten, Olives casséeshakkede oliven, drueagurker. De bedste oliven fra Spanien.Alle vores produkter bliver grundigt udvalgt og kontrolleret for at sikre den bedste kvalitet af de bestilte varer før forsendelse.

 8. COMOLIVE

  Frankrig

  COMOLIVE er specialiseret i oliven: Oliven i små poser– oliven til hoteller eller oliven til restauranter. Vi tilbyder desuden oliven til aperitif: tilberedte oliven, fyldte oliven, oliven fra markedet samt emballage: Kapers, løg, syltede agurker, varianter, majskolber og chilipeber. Vi leverer også olivenolie, tapenade og antipasta osv. Vi markedsfører kun oliven, som er bearbejdede efter en unik knowhow, under mærket CRESPO.

 1. CORCOMI

  Spanien

  Virksomhed der er specialiseret i fabrikantion af maskiner til industriel behandling af oliven. Virksomhed der fremstiller industrimaskiner til olivenbranchen. Olivenrensere, olivenplukkere, maskiner til vask af oliven, vægte til oliven, grenekappere til oliven, transportbånd, transportpumper til olivenkvas og -presserester. Vi fremstiller maskiner til industriel forarbejdning af oliven. Vi fremstiller rengøringsmaskiner, maskiner til afpilning, pakkemaskiner, osv.

 2. ACEITES SUKAINA

  Spanien

  Det er en kunst at kunne anvende ekstra jomfruolienolie og krydderurter. Det er en videnskab at kunne vælge den rigtige krydderurt til hver ret. Vi præsenterer dig for en ny måde at lave mad på.

 3. SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ

  Spanien

  Krydring og indpakning af bordoliven.

 4. ACEITUNAS EL MESTO

  Spanien

  Behandling og emballering af olivenoile til slutbruger. Konserves i eddike.

 5. ARNAS AGRO

  Tyrkiet

  Virksomheden ARNAS AGRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliven branchen. Den opererer også inden for ekstra jomfruolie, kaffe, sæber, og melasse brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. PARGASOR - GROUP

  Portugal

  Virksomheden PARGASOR - GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Oliven, Oliven, vegetabilske madolier, blikdåser til syltede grønsager, og mel til madlavning brancherne. Den er baseret i Vila Franca Xira, Portugal.

 7. MEDILIFE

  Tunisien

  Virksomheden MEDILIFE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for Oliven, Økologisk olivenolie, ekstra jomfruolie, Spiseoliven, og Oliven brancherne. Den er baseret i Hammam Sousse, Tunisien.

 8. GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA

  Spanien

  Virksomheden GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for Oliven, jomfruolivenolie, ekstra jomfruolie, Oliven, og pakket olivenolie brancherne. Den er baseret i Campillos-Málaga, Spanien.

 9. DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS

  Tyskland

  Virksomheden DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliven branchen. Den opererer også inden for 'gourmet fødevarer, 'gourmet fødevarer, fine krydderiprodukter, tørrede tomater, og græsk yoghurt brancherne. Den er baseret i Münich, Tyskland.

 10. SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC

  Grækenland

  Virksomheden SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliven branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, tørrede figner, trægranulater, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og ren olivenolie brancherne. Den er baseret i Istiaia, Grækenland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis