• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • olier

Resultater for

Olier - Import eksport

 1. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by europages badge

  Virksomheden Boulevard BENIN har siden 2018 været specialiseret på følgende områder: Landbrug; Produktion og salg af landbrugsvarer; handelsagent, partnerskab og NTiC-services. Den ligger i Benin og har som hovedaktivitet eksport og import af råvarer og forarbejdede produkter. Der eksisterer over 300 landbrugsorganisationer over hele Benin. Vi sørger for igangsætning, udvikling, planlægning og gennemførelse af landbrugsprojekter med henblik på masseproduktion af produkter som cashewnødder; soja; sheafrø; sesam; jordnødder; bomuld; hirse; majs; peber; hvidløg; løg... over hele Benin. Vi er anerkendt for vores effektivitet, dynamisme og hurtige præstationer. Vores største trumfer er forholdet mellem kvalitet og pris og vores eftersalgsservice. Vi overholder nøje alle paragraffer i OHADA's fællesakt. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. TIPP OIL MANUFACTURER LTD. CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  SPECIALIST I SMØREMIDLER – kvalitet made in Germany. Smøremidler, der mindsker friktion og sørger for, at kraft omsættes til mest mulig bevægelse. De bidrager til en lang levetid af køretøjsmotorer, udstyr og maskiner. Med en bred vifte af produkter kan vi tilbyde dig omfattende løsninger til smøremiddeltekniske krav og betingelsesløs pålidelighed. Vores mission er at bidrage til en bæredygtig fremtid med innovative løsninger inden for smøremidler og at holde verden i gang. Også efter brugen af smøremidler lægger vi stor vægt på service: Brug vores pantsystem "Rebottle" til tomme Tipp Oil-beholdere plastflasker 1 liter-20 liter. Vi tænker økologisk, vi rengør økologisk, … med effektive mikroorganismer – think Green! Vores nye og bæredygtige sortiment af økologiske rengøringsprodukter helt baseret på effektive mikroorganismer til professionelt brug. Vores mål er et holistisk rengøringskoncept og en bæredygtig omgang med miljøet. Gennem brugen af vores løsninger reduceres forbruget af gængse rengøringsmidler til et absolut minimum, således ydes der et aktivt bidrag til beskyttelse af vand og miljø! Brugen af effektive mikroorganismer uden nogen form for tilsætning af kunstige eller kemiske stoffer. Filosofien bag de økologiske Tipp Oil-præparater er udelukkende baseret på brugen af rengøringsprocesser, som de forekommer i naturen.

 3. KRAEUTERLAND LTD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CBD-salgspartnere og -grossister profiterer af førsteklasses mærkeprodukter og attraktive handelsmargener. Uanset, om du vil optage vores CBD-produkter fra Hanftasia, Don Canna eller Hanfosan i dit sortiment eller om du udforme produkterne individuelt – vi er din CBD-olieproducent og -grossist i Tyskland. Vores naturprodukter udvindes af de bedste hampeplanter. Overbevis dine kunder med førsteklasses produkter ved at bive CBD-salgspartner af Kräuterland. Vi garanterer topkvalitet og fremragende service! Som CBD-engroshandel und -salgspartner har du fordele som fx favorable indkøbspriser, som du kan give videre til dine kunder. Vi garanterer en høj kvalitet af vores CBD-naturprodukter, som er fri for pesticider, fungicider og herbicider, selvfølgelig er laboratorietestede og fremstilles i Tyskland. Vi udvikler hele tiden nye produkter og sikrer, at vores udbud svarer til markedsbehovet. Overbevis dine kunder med vores førsteklasses produkter! Kräuterland Ltd. er en virksomhed med hovedkontor i Voroklini (Cypern) og er en CBD-olieproducent, CBD-grossist og topudbyder af CBD-produkter. Vi producerer vores premium mærker Hanfosan og Hanftasia på vores eget produktionssted i Hessen og udbyder førsteklasses produkter til små priser. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os i vores backoffice i Berlin og Voroklini.

 4. L.+ G. BECK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  UNIOELER L.+G. Beck GmbH fremstiller olier og smøreapparater. I 1961 blev firmaet grundlagt som familievirksomhed og blev hurtigt til en af de "helt store" inden for "udvikling – produktion – salg" af smøretekniske produkter. I dag omfatter produktsortimentet apparater til minimalmængdesmøring (inden for mange anvendelsesområder væk fra den traditionelle omløbssmøring med emulsioner), manuelt og elektrisk styrede drypsmøreapparater, specialværktøj, tandhjulspumper, stempelpumper, centralsmøreanlæg, oliebeholdere, trykbeholdere V2A – V4A, niveauregulatorer, fedtsprøjter med forskellige drivsystemer, smørenipler, oliestandsvisere og olieskueglas. Det gør UNIOELER i stand til at udarbejde og tilbyde de rigtige løsninger til en lang række forskellige anvendelsesområder. Løsninger, der retter sig mod brugerens behov, samtidig med at de også skåner miljøet og tager højde for gældende lovgivning.

 5. FIORENTINI FIRENZE

  Italien

  Verified by europages badge

  Fiorentini Firenze er et af de største salgsselskaber for ekstra jomfru olivenolie af forskellige oprindelser og produktionssteder med et af de største lagre af ekstra jomfru olivenolie i Italien, med en kapacitet på ca. 8 millioner liter. Vi har analyselaboratorier udstyret med avancerede instrumenter og avanceret værktøj. Fiorentini Firenze har store, internationale kvalitetscertificeringer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SARL NOOH AS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hos N.O.O.H. AS, er vi stolte af at kunne tilbyde en helt igennem enestående madoplevelse. Vores lidenskab for solsikkeolier af den højeste kvalitet motiverer os til at søge de allerlækreste råvarer over hele verden. Oplev essensen af den kulinariske perfektion gennem vores solsikkeolier, der udvælges med omhu. Vi er engageret i respekt for miljøet og vægter kvalitet højt.N.O.O.HAS har en urokkelig forpligtelse i forhold til kvalitet og bæredygtighed. Vi mener, at naturen giver os kostbare skatte. Kompromisløs kvalitet: Hver dråbe af vores solsikkeolie er resultatet af både lidenskab og kvalitet. Vi udvælger med stor omhu de fineste solsikkefrø for at kunne producere en 100% ren olie uden tilsætningsstoffer og forandringer. Vi tror på bæredygtighed og miljøansvar. Vores produktionsproces er gearet til at påvirke miljøet mindst muligt. Vi investerer i en bedre fremtid fra vores ansvarlige landbrugspraksisser til vores miljøvenlige emballage. Vores samarbejde med lokale og internationale producenter bygger på etiske principper. Vi forpligter os til at tilbyde retfærdige og rimelige arbejdsforhold. Alle varepartier af olie undergår en streng kvalitetskontrol for altid at garantere et kompromiløst produkt.

 2. AGROAZ FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hos AGROAZ FRANCE er vi stolte af at kunne tilbyde dadler fra algeriet af den højeste kvalitet. Vores forpligtelse til kvalitet er urokkelig, og vi ved, hvor altafgørende det er at give vores kunder produkter af en upåklagelig kvalitet. Vores dadler dyrkes i Algeriets frugtbare jord og er resultatet af ældgamle traditioner nedarvet fra generation til generation. Denne knowhow, kombineret med et ideelt klima og masser af sol, giver sig udslag i dadler af en exceptionel kvalitet. Hver dadel udvælges grundigt i hånden for at sikre en autentisk smag, en lækker tekstur og en enestående friskhed. Hvad end du er en erfaren amatør af dadler, eller om du smager denne dejlige frugt for første gang, kan du være sikker på, at dadler fra AGROAZ FRANCE vil falde i din smag. Mere end en simpel frugt, dadler fra AGROAZ FRANCE er en sand inspiration til at rejse. Lad dig føre med af vores dadlers fortryllende smag og lækre tekstur, og udforsk en verden af velvære og nydelse. Du kan stole på, at AGROAZ FRANCE leverer markedets bedste dadler fra Algeriet.

 3. PETROSWEDEN

  Sverige

  Verified by europages badge

  GRAENLAND er din perfekte destination for frisk frugt og grøntsager af høj kvalitet. Hos Graenland er vi stolte over at give vores kunder et enestående udvalg af naturens bedste produkter. Som en førende leverandør i branchen, er vi fokuseret på at lavere kvalitet og dermed garantere kundernes tilfredshed. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og pålidelige avlere, som deler vores passion for at avle næringsrig og lækker frugt og grøntsager. Vores omfattende sortiment omfatter et vibrerende udvalg af sæsonfrugt, såsom saftige bær, sprøde æbler, saftige appelsiner og tropiske lækkerier som ananas og mango. Derudover tilbyder vi et omfattende udvalg af grøntsager, fra grønne grøntsager til vibrerende peberfrugter, sprøde gulerødder og alt som ligger imellem. Hos GRAENLAND sætter vi pris på vores kunders helbred og velvære. Det er grunden til, at vi prioriterer økologiske muligheder hvor der ikke er brugt ukrudtsmidler, hvilket gør det nemmere for dig at vælge næringsrige valg for dig selv og dine kære. Vi mener, at alle bør have adgang til frisk og god mad, og vi arbejder hårdt på at sikre dette. Hvad enten du fokuserer på sundhed, er en passioneret kok, eller en restaurantejer som leder efter de bedste ingredienser, så har vi alt hvad du har brug for. Vores erfarne team er altid klar til at hjælpe dig, med at finde den bedste frugt og grøntsager i forhold til dine specifikke behov.

 4. HK TRADING GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Med mere end ti års erfaring i levering af kvalitetsprodukter til et kæmpestort marked i Europa og Storbritannien har vi siden 2006, hvor vi startede, og i 2010, da mærket blev konsolideret, kun haft et mål for øje: At være den største udbyder af sunde nødder, drikkevarer, bælgfrugter, krydderier og meget mere, som er i overensstemmelse med internationale standarder. For os er det ikke kun salg. Opbygningen og opretholdelsen af gode forhold til vores kunder er en vigtig del af vores eksistens. Vi går ind for at forbedre strukturen for frugttransport fra kilden til køberen. Det gør vi med forbedrede løsninger til marketing, forsyning og risikostyring. I forbindelse med kvaliteten går vi ikke på kompromis, men gennem brugen af enestående, dynamiske strategier gør vi alle tilfredse. Vores universelle marketingfunktion omfatter forsendelse, levering og betalingsmåderne, mens vi samtidig plejer en god relation til tjenesteyderne i leveringkæden for frugt. Vi tilbyder komplekse tjenesteydelser i forbindelse med eksport af olie, ris, nødder og sukker fra Thailand, og også en række af tjenesteydelser inden for logistik: - Fragt fra skibe til transport af kimolie, mel, korn; - Autotransport af olie, ris, nødder, sukker til Europa, Asien; - Containertransporter af olie, ris, nødder, sukker; - Transport af kimolier med Flexitanke

 5. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Holland

  Verified by europages badge

  VOF Plantendienst er en international producent af 100 % raffineret madlavningsolie til hele verden. De primære produkter er raffineret solsikke, raffineret majsolie, hvede, byg, gule majs, solsikkekerner, linser. Vi har gennem årene opbygget en omfattende viden inden for fremstilling af raffineret solsikkeolie, raffineret majsolie samt handel inden for korn globalt. Vi tilbyder de bedst mulige løsninger for vores klienters logistikbehov og kvalitetskrav. Vi mener, at vi kan opbygge og bevare et stærkt forhold med hver klient, ved kontinuerligt at sikre strenge forholdsregler inden for kvalitetskontrol, ved at tilbyde konkurrencedygtige priser og en professionel service. Takket være vores års erfaring, har vores hold af mæglere opnået en fantastisk forståelse af forholdene på det internationale madvareråvaremarkedet. Kombineret med vores dedikation og professionalisme, gør det os til det første valg som din globale producent og eksportør. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

 1. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

  Italien

  Verified by europages badge

  På over 300 hektar jord planter og forarbejder vi alle typer grøntsager. Vores flagskibsprodukt er artiskokker, som vi forarbejder millioner af stykker af hvert år, men også tomater, auberginer, courgetter, peberfrugter og løg. Konserves, enten uden olie eller i olie, kan leveres i forskellige typer emballage: poser, 1 kg eller 3 kg dåser eller større dåser i henhold til vores kunders behov. Virksomheden er afhængig af mere end 200 medarbejderes professionalisme og den mest avancerede teknologi inden for konservessektoren. Dette gør det muligt for os at forarbejde grøntsager direkte fra friske grøntsager i kun få trin og altid inden for få timer efter høst. Vi har opnået de vigtigste kvalitetscertificeringer i fødevareindustrien, herunder BRC food, ISO 9001: 2008 og ICEA-certificeret økologisk. I de seneste år har vi takket være et samarbejde med Slow Food produceret Fiaschetto-tomatpuré fra Torre Guaceto.

 2. GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS - PETROLEUM PRODUCTS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Global Commodities Trading Solutions - SN, beliggende i Cergy, er din pålidelige partner på området for handel med og salg af olieprodukter. Specialiseret i en bred vifte af produkter, fra Diesel Fuel EN590 10PPM til flybrændstof Jet Fuel A1, vores virksomhed tilbyder skræddersyede løsninger for at møde dine specifikke behov inden for brændstof og olieprodukter. Takket være vores solide partnerskaber med pålidelige leverandører garanterer vi en konstant kvalitet og tilgængelige produkter samtidigt med, at vores salgsteam altid står klar til at give detaljerede oplysninger, kundetilpassede pristilbud, hurtige reaktioner på enhver henvendelse, hvilket sikrer en fremragende kundeservice. Hvad end du er en virksomhed, der ønsker forsyning af brændstof, eller en operatør, der søger pålidelige partnerskaber inden for handel med olieprodukter, så er vi der for at ledsage dig!

 1. HUILERIE AVERNOISE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUILERIE AVERNOISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Rapsolie, solsikkeolier, Olie til fødevaresektoren, og olier brancherne. Den er baseret i Avernes, Frankrig.

 2. LES SAVEURS DE MAYA

  Martinique

  Verified by europages badge

  Virksomheden LES SAVEURS DE MAYA, er en Multi-Category, der opererer inden for Krydderier og ekstrakter branchen. Den opererer også inden for Krydderier, Spiritus, cognac, peber, økologiske olier, armagnac, olier, kanel, og sennepper brancherne. Den er baseret i Rivière-Pilote, Martinique.

 3. CERUSSA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden CERUSSA SP. Z O.O., er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for 'gourmet fødevarer, Økologiske, fødevarer, Olier, industrielle, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Raffineret solsikkeolie, solsikkeolier, Olie til fødevaresektoren, olier, og distributør af olivenolie brancherne. Den er baseret i Bukowno, Polen.

 4. VALMAX FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VALMAX FRANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Import-eksport - fødevarer og landbrug, pulvermælk, olier, Rapsolie, Vegetabilske olier, Import-eksport - fødevarer og landbrug, fine krydderiprodukter, og Olie til fødevaresektoren brancherne. Den er baseret i Mougins, Frankrig.

 5. HUILES SAINT MAURICE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUILES SAINT MAURICE, er en Distributør, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Olie til fødevaresektoren, Olivenolie, Rapsolie, Raffineret solsikkeolie, solsikkeolier, olier, Økologisk olivenolie, og økologiske olier brancherne. Den er baseret i Brie-Comte-Robert, Frankrig.

 6. CONTINENTAL FOODS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CONTINENTAL FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Fødevarer - import-eksport, Ubearbejdede vegetabilske olier, Olier, industrielle, delikatesser, Raffineret solsikkeolie, solsikkeolier, Vegetabilske olier, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Villepinte, Frankrig.

 7. M-S SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden M-S SERVICES, er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Fisk, Ris, Honning, Tørrede frugter, Kaffe, te, Fisk, frosne og dybfrosne, Læskedrikke, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 8. L'OLIVERAIE DU CAP

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden L'OLIVERAIE DU CAP, er en Distributør, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for olier, økologiske olier, solsikkeolier, og Olie til fødevaresektoren brancherne. Den er baseret i La Seyne Sur Mer, Frankrig.

 1. AZIENDA AGRICOLA DI FRANCESCO BOTTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA DI FRANCESCO BOTTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for egen produktion, ekstra jomfruolie, olie og fedtprodukter, olier, oliven, oliemøller, olivenolier, anden presning, vegetabilske olier, og majsolier brancherne. Den er baseret i San Mauro Cilento, Italien.

 2. ARGOUDELAION

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARGOUDELAION, er en Engrossalg, der opererer inden for Oliven branchen. Den opererer også inden for Honning, Olivenolie, Oliedistribution, Import-eksport - olie, økologiske olier, ekstra jomfruolie, olier, timian, og Honning brancherne. Den er baseret i Heraklion, Grækenland.

 3. CIDS FRANCE

  Frankrig

  CIDS FRANCE tilbyder et bredt udvalg af CBD-produkter til en kundekreds af professionnelle (grossister, forhandlere...), der ønsker at sælge de seneste tendenser på markedet. Vores produkter har et højt indhold af cannabinoider: CBD blomster, pollen og cannabisolier CBD, olier CBD, hamp og fuld spektrum MCT, E-væsker, fuld spektrum CBD…Alle vores produkter ledsages af nyere analyser angående indhold af cannabinoider fra planter og vegetabilske produkter. Vi har et stort udvalg af CBD produkter, der er 100% naturlige, til professionelle. Vi leverer i Frankrig, men også i resten af verden. Vores CBD olier fremstilles på basis af vegetabilsk olie, oftest olivenolie eller hampolie, for at give kunden, ud over effekterne af CBD, de mest gavnlige virkninger på organismen. Alle vores CBD blomster er uden sulfater, pesticider eller svampedræbende midler. De er fuldstændig naturlige og økologiske. Vores CBD olier, såvel som vores E-væsker og CBD blomster, er uden THC og indeholder kun CBD af høj kvalitet fra hampfrø. Vi forpligter os til at lytte samt at yde en professionel service og en høj reaktivitet.

 4. UNIL LUBRICANTS

  Belgien

  Unil Lubricants NV har mere end 100 års erfaring og er en sikker producent af smøringsprodukter, motorolie, transmissionsolie, hydraulikolie, fedt, skærevæsker og sprays. Med et udvalg på over 500 produkter af høj kvalitet, har Unil Lubricants svar på alle krav og spørgsmål fra kunder inden for industri, bilindustrien, landbrug og transport. Unil Lubricants garanterer ensartet kvalitet og har eget laboratorium.

 5. COOPERATIVA AGRARIA SAN ISIDRO SCA

  Spanien

  Det kooperative landbrugsselskab San Isidro har som formål at fremstille det bedst mulige olivenolie. Vores oliven af varieteten Picual giver en olie med bitterfrugtsmag, som giver en typisk middelhavssmag.

 6. IGOL LUBRIFIANTS

  Frankrig

  IGOL France er i dag Frankrigs største selvstændige producent af smøremidler. En professionel serie med specifikke smøremidler til bilsektoren, transport, offentlige arbejder, landbrug, mekaniseret landbrug, motorcykler og skibsfart. IGOL tilbyder også et komplet udvalg af smøremidler og særligt tilpassede produkter til alle industribehov. Igol er til stede i 30 lande i verden og eksporterer mere end 3.000.000 liter om året.

 7. SAGRADO CORAZÓN DE JESÚS

  Spanien

  S.C.A. Sagrado Corazón de Jesús tilbyder ekstrajomfru olivenolie af højeste kvalitet til dig og din familie, så du får en varieret kost og en sund livsstil.

 8. TAIMANI SAS

  Frankrig

  Virksomheden TAIMANI SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Velvære og fitness branchen. Den opererer også inden for kosttilskud til dyr, Naturligt foder til dyr, og olier brancherne. Den er baseret i Montelimar, Frankrig.

 9. CBDIS GREENEO

  Frankrig

  Virksomheden CBDIS GREENEO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, økologiske olier, olier, Vegetabilske olier, og slik brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 10. ROLAND LABARTHE

  Frankrig

  Virksomheden ROLAND LABARTHE, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for International handel - konsulenter branchen. Den opererer også inden for Luftfart, og Olie brancherne. Den er baseret i Pau, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Olier - Import eksport

Antal resultater

41.960 Virksomheder