• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • olie - boring og udvinding

Resultater for

Olie - boring og udvinding - Import eksport

 1. FODER BIO-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi er europæiske producenter af olier, foder, kager og mel fra sojabønner og hørfrø. Foder Bio-Tech udfører desuden produktionsprocesser og renseservices for op til 99, 99% af alle oliefrø. Vores fodertilsætningsstoffer er garanteret og godkendt af GMP og EU-BIO certifikater. Dette betyder, at for vores øko-produkter bruger vi kun godkendte frø, der hovedsageligt dyrkes på økologiske gårde i Polen og andre steder i Europa. Almindelige og økologiske kager, olier, foder og ikke-genmodificeret mel er en fremragende protein- og energikilde i dyrefoder. Vi har siden 1998 samarbejdet med foderproducenter og handelsvirksomheder over hele verden. Vores produktion er fuldstændig naturlig og uden brug af kemikalier. Under ekstruderingsprocessen varmes frøene for derefter at blive fyldt på presser. Vi har stået for kvalitet og sikkerhed af vores produkter i årevis. Takket være en fælles indsats fra alle medarbejdere vokser familievirksomheden støt. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 2. RUCATHO B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  RuCaTho B.V. er en international producent af 100 % raffineret madlavningsolie til hele verden. Vi er en stolt spiller inden for produktionen til/forsyningen af fødevareindustrien. Vores hovedprodukter er: - Raffineret solsikkeolie - Raffineret majsolie - Hvede, byg - Gul majs - Solsikkefrø - Linser. Virksomheden ligger i Nederlandene. Vi har gennem årene opbygget en omfattende viden inden for fremstilling af raffineret solsikkeolie, raffineret majsolie samt handel inden for korn globalt. RuCaTho B.V. er karakteriseret ved deres fleksibilitet, pragmatisme og hurtige reaktion på markedsforhold, der ændrer sig. Vi tilbyder de bedst mulige løsninger for vores klienters logistikbehov og kvalitetskrav. Vi er fast overbeviste om, at vi kan opbygge og bevare et stærkt forhold med hver klient, ved kontinuerligt at sikre strenge forholdsregler inden for kvalitetskontrol, tilbyde konkurrencedygtige priser og en professionel service. Takket være vores års erfaring, har vores hold af mæglere opnået en fantastisk forståelse af forholdene på det internationale madvareråvaremarkedet. Kombineret med vores dedikation og professionalisme, gør det os til det første valg som din globale producent og eksportør. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 3. GUILIN STAR DIAMOND SUPERHARD MATERIAL CO., LTD

  Kina

  Virksomheden GUILIN STAR DIAMOND SUPERHARD MATERIAL CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Boring - værktøjsmaskiner, boring til udvinding af naturgas, og Diamantboremaskiner brancherne. Den er baseret i Guangxi, Kina.

 4. MASSA PETROLEUM

  Tyrkiet

  Virksomheden MASSA PETROLEUM, er en Engrossalg, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den opererer også inden for kemiske produkter, Kemisk filtrering, vand, undersøgelse, og Diamantboremaskiner brancherne. Den er baseret i Eyüsultan, Tyrkiet.

 5. MERLIN ERD LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MERLIN ERD LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den er baseret i Perth, Det Forenede Kongerige.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS

  Frankrig

  Virksomheden INNOVATION 4 CHEMICAL SOLUTIONS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den opererer også inden for kontrol-, test- og analyselaboratorier og -kontorer, og kemikalier til udvinding af olie og naturgas brancherne. Den er baseret i Le Plessis Robinson, Frankrig.

 2. STRUK ALTA INGENIERIA

  Mexico

  Virksomheden STRUK ALTA INGENIERIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den er baseret i Juarez, Mexico.

 3. SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD.

  Forenede Stater

  Virksomheden SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den er baseret i Houston, Forenede Stater.

 4. MARKET RESEARCH REPORT

  Tyskland

  Virksomheden MARKET RESEARCH REPORT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 5. GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE

  Frankrig

  Virksomheden GROUPE ORTEC LOGISTIQUE PÉTROLIÈRE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til olieraffinaderier, olieraffinaderi, og olielogistik brancherne. Den er baseret i Aix En Provence Cedex 3, Frankrig.

 1. GROUPE CVA

  Frankrig

  Virksomheden GROUPE CVA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den opererer også inden for Internationalt rekrutteringskontor for faglærte arbejdere brancherne. Den er baseret i Bayonne, Frankrig.

 2. ENERGAA

  Tyrkiet

  Virksomheden ENERGAA, er en Distributør, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den opererer også inden for rådgivning inden for biogasenergi, konstruktion af hydroelektriske centraler, Rådgivning inden for regenerative energier, og installationer og værktøj til olierørledninger brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. GINDUSTREZ TRADING INC

  Canada

  Virksomheden GINDUSTREZ TRADING INC, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Olie - boring og udvinding, og Olie - boring og udvinding brancherne. Den er baseret i Calgary, Canada.

 2. LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL

  Frankrig

  Virksomheden LUBEXCEL - GROUPE DUBREUIL, er en Engrossalg, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den opererer også inden for Smøremidler, industrielle, smøremidler, Smøremidler, industrielle, smøremidler, og motorolier brancherne. Den er baseret i Belleville-Sur-Vie, Frankrig.

 3. BIOSHELL

  Tyrkiet

  Virksomheden BIOSHELL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den opererer også inden for oliemålelodder, og udstyr til olie-, kul- og naturgasindustrien brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. GONGYI ANBO CERAMIC CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden GONGYI ANBO CERAMIC CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den er baseret i Gongyi, Kina.

 5. SOCIÉTÉ PÉTROLIÈRE SEREPT

  Tunisien

  Virksomheden SOCIÉTÉ PÉTROLIÈRE SEREPT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den er baseret i Tunis, Tunisien.

 6. ARIA SANAT SAZEH BARSAVA CO.

  Iran

  Virksomheden ARIA SANAT SAZEH BARSAVA CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den er baseret i Mashhad, Iran.

 7. TTS ENERGY

  Norge

  Virksomheden TTS ENERGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den opererer også inden for konstruktion af platforme til offshore olieudvinding brancherne. Den er baseret i Kristiansand, Norge.

 8. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ukraine

  Virksomheden FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Olie - boring og udvinding, Olietanke, og Olie - boring og udvinding brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 1. PAQELL

  Holland

  Virksomheden PAQELL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den er baseret i Balk, Holland.

 2. SINOBOOM PETROLEUM EQUIPMENT CO., LTD

  Kina

  Virksomheden SINOBOOM PETROLEUM EQUIPMENT CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den er baseret i Jinan, Kina.

 3. HENAN XINXIANG NO.7 CHEMICAL CO., LTD

  Kina

  Virksomheden HENAN XINXIANG NO.7 CHEMICAL CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den er baseret i Xinxiang, Kina.

 4. INDUSTRIAL VOX ANALYZER CA

  Venezuela

  Virksomheden INDUSTRIAL VOX ANALYZER CA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den er baseret i San Antonio De Los Altos, Venezuela.

 5. ZHONGYUAN SPECIAL STEELCO.,LTD

  Kina

  Virksomheden ZHONGYUAN SPECIAL STEELCO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den er baseret i Chengliu town,Jiyuan city, Kina.

 6. GOLDENMAN PETROLEUM EQUIPMENT CO., LIMITED

  Kina

  Virksomheden GOLDENMAN PETROLEUM EQUIPMENT CO., LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den opererer også inden for boring af brønde brancherne. Den er baseret i Dongying, Kina.

 7. BEIJING METALWORK TECHNOLOGY TRADE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden BEIJING METALWORK TECHNOLOGY TRADE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den er baseret i Beijing, Kina.

 8. IRAQI DRILLING COMPANY

  Irak

  Virksomheden IRAQI DRILLING COMPANY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den er baseret i Baghdad, Irak.

 9. BAOSHIDA HOLDING GROUP CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden BAOSHIDA HOLDING GROUP CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den er baseret i Jinan, Kina.

 10. BEIJING TRIPOD INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden BEIJING TRIPOD INTERNATIONAL TRADE CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olie - boring og udvinding branchen. Den er baseret i Beijing, Kina.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis