• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • boring

Resultater for

Boring - Import eksport

 1. FOCUS GMBH GERÄTE ZUR ELEKTRONENSPEKTROSKOPIE UND OBERFLÄCHENANALYTIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1990 har et højt kvalificeret team af ingeniører og fysikere hos FOCUS arbejdet med eksterne partnere for at sikre, at FOCUS-produkterne altid lever op til de nyeste krav inden for præcisionssvejsning.. FOCUS mikroelektronstrålesystemerne MEWB-60 bruges over hele verden til svejseopgaver med de højeste krav inden for sensorteknologi, luftfart, F&U og universitetsforskning. Sammen med den nyligt introducerede mikrolaserstrålesvejseenhed FOCUS LaVa, er dette en del af vores "Power Beam" produktsortiment. Alle produkter er udviklet, fremstillet og testet internt. Dette gælder for de fysiske vakuumkomponenter, de elektronoptiske komponenter (FOCUS, Huenstetten) og den tilhørende elektronik og software (FOCUS elektronik, Leipzig). På vores fabrik i Leipzig ligger fokus på softwareudvikling og intelligente kontrolkoncepter

 2. AUTOGENA STAHL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Autogene og plasmatilskæringer i legerede og ikke legeret stål er vores fag. Vi fremstiller dem sådan, som du har brug for dem til dit projekt. Uanset, om det drejer sig om det drejer sig om flammeskårede dele til trykkemaskineindustrien, plader efter mål til brog- og beholderbygning eller om tilskæringer til gravemaskiners arme - hos autogena fremstiller vi de grundlæggende dele, som bliver til højteknologi hos dig. Fra start har vi satset på den mest moderne maskinteknik og procesoptimerede produktionsprocesser. Således er vi i stand til at arbejde meget økonomisk. En fordel, som vi gerne giver videre til vores kunder. Således blev bordene til autogen flammeskæring og plasmaskæring gjort større endnu engang, forarbejdningsaggregater blev implementeret og der blev kontinuerligt købt nye skæremaskiner. En glødeovn, robotskæreanlægget til fibre og en valse supplerer vores mulighed for at forædle "almindelig flammeskæring". Vi har ca.15.000 ton grovplader i materialeklasser som fx S235JR+N / S355J2+N / P355NL2/NH / P265GH / ASME SA 516 kvalitetsklasse 60/70 og stål til skibsbyggeri kvalitetsklasse A til F36 på lager. Plader op til en materialetykkelse på 300 mm, en bredde på 4.500 mm og en længde på 16.000 mm lagres og forarbejdes permanent. Med vores virksomheds perfekt placering i den nordlige del af Hannover med adgang til kanalen, et eget fabriksspor og nærheden til motorvejen kan autogena også levere overdimensionerede dele.

 3. TORCAMES

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden TORCAMES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Boring, Stål, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Messing, Rivning og drejning af gummi og plast, Drejning - stål og metaller, CNC 4-akset fræsearbejde, CNC aluminiumsforarbejdning, og CNC-fræsearbejde brancherne. Den er baseret i Espinhel Águeda, Portugal.

 4. MESKA HARTGESTEIN-PRÜFPLATTEN GMBH

  Tyskland

  Meska Präzisionswerk Hartgestein-Prüfplatten GmbH: Præcisionsgranit, specialmaskiner op til 7 m længder, måle- og kontrolplaner, vinkler, måleborde, istandsættelse, certifikater, fremstilling fra råblok til præcisionsgranit fra samme leverandør! Vores ydelser begynder med valg af granittyperne på stedet. Hver råblok kontrolleres for revner eller årer. Vi garanterer, at kun de bedste materialer forarbejdes. Vi fører hårde Gabbro- og Diabas-sten indtil størrelserne 6500*2800 mm. Takket være vores lagerbeholdning med ca. 3000 t kan vi garantere korte leveringstider. Vi sparer således tid og transportveje. Gennem anvendelse af CNC-teknik skæres blokkene med maksimalt materialeudbytte. Størrelse 7500*2800 mm grov- og finslibning med højeste præcision. Pladegennembrud, gevindindsatser i enhver størrelse, noter med nothals i den ønskede præcision og positionering. Topmoderne CAD-CAM-teknik i den ønskede fabrikationsdybde.

 5. WELVREUGD

  Holland

  Virksomheden WELVREUGD, er en Underleverandør, der opererer inden for Boring branchen. Den er baseret i Maasland, Holland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD

  Kina

  Virksomheden PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring branchen. Den er baseret i 371, Kina.

 2. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Tyrkiet

  Virksomheden ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring branchen. Den opererer også inden for Minedrift, overflade - maskiner og udstyr, Minedriftstjenester, Minedrift, overflade - maskiner og udstyr, og Minedriftstjenester brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 3. COMMAND-SMFI

  Frankrig

  Virksomheden COMMAND-SMFI, er en Underleverandør, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for CNC stålforarbejdning, boringer, og c.n.c. fræsning brancherne. Den er baseret i Cosne Sur Loire, Frankrig.

 4. DE² GEOTECHNICS

  Belgien

  Virksomheden DE² GEOTECHNICS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vand- og jordanalyser branchen. Den opererer også inden for permeabilitetsbestemmelse, og boringer brancherne. Den er baseret i Gosselies, Belgien.

 5. FORALUX

  Luxembourg

  Virksomheden FORALUX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Beton, armeret - boring og savning, Boring, Beton, armeret - boring og savning, kontroleret nedrivning, Beton- og støbegulvsfræsere, og Boring brancherne. Den er baseret i Kehlen, Luxembourg.

 1. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Rumænien

  Virksomheden FORAJE PUTURI FORAMAT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring af brønde branchen. Den opererer også inden for Udgravning og boring - fabrikker, Boring, Brøndkonstruktion, Forvaltning af brønde, Udgravning og boring - fabrikker, Boring, Brøndkonstruktion, og Forvaltning af brønde brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 2. SC N&A TRADE SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC N&A TRADE SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udgravning og boring - fabrikker branchen. Den opererer også inden for Boring af brønde, Boring, Brøndkonstruktion, Tilsyn med brøndboring, Boring af brønde, Boring, Brøndkonstruktion, og Tilsyn med brøndboring brancherne. Den er baseret i Sibiu, Rumænien.

 1. GEBO

  Belgien

  Virksomheden GEBO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udgravning og boring - fabrikker branchen. Den opererer også inden for Brøndkonstruktion, Boring, Brøndkonstruktion, boring af gunde, perforeringsapparater til udgravning af brønde, og Boring brancherne. Den er baseret i Dessel, Belgien.

 2. HONE ALL PRECISION LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HONE ALL PRECISION LTD., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Boring, Maskinteknik - specialarbejde, Sømløse rør og slanger - jernholdigt metal, Boring, speciel bearbejdning efter tegning, Maskinteknik - specialarbejde, og Sømløse rør og slanger - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Leighton Buzzard, Det Forenede Kongerige.

 3. K-BORINGEN

  Belgien

  Virksomheden K-BORINGEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring branchen. Den opererer også inden for Tunnelkonstruktion, Tunnelkonstruktion, slanger, rør til borearbejde, og konstruktion af tunneler brancherne. Den er baseret i Hasselt, Belgien.

 4. PGB-EUROPE

  Belgien

  Virksomheden PGB-EUROPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Befæstelsesindretninger, Boring, forankringssystemer, Befæstelsesindretninger, og Boring brancherne. Den er baseret i Melle, Belgien.

 5. PRAGMA PLEXI

  Belgien

  Virksomheden PRAGMA PLEXI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for PVC, Polyvinylchlorid branchen. Den opererer også inden for Kantbukkemaskiner, artikler i pvc, skæring af plast, Kantbukkemaskiner, og boring brancherne. Den er baseret i Drogenbos, Belgien.

 6. AMERY

  Belgien

  Virksomheden AMERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs - fabrikker branchen. Den opererer også inden for Elektricitet - værker, Boring, Elektricitet - værker, Boring, jordarbejde, og jordarbejde brancherne. Den er baseret i Diksmuide, Belgien.

 7. GEOINVESTIGATE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GEOINVESTIGATE LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konsulenter - bygge- og anlægsteknik branchen. Den opererer også inden for geotekniske undersøgelser til byggesektoren, og boringer brancherne. Den er baseret i Stoksley, Det Forenede Kongerige.

 8. N2C

  Frankrig

  Virksomheden N2C, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - mekanik branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Hvæsning - værktøjsmaskiner, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Hvæsning - værktøjsmaskiner, og Boring brancherne. Den er baseret i Sens-De-Bretagne, Frankrig.

 1. METTY WEYRICH & FILS

  Luxembourg

  Virksomheden METTY WEYRICH & FILS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skalkonstruktion - bygning branchen. Den opererer også inden for Tagdækning - fabriks-, Boring, Tagdækning - fabriks-, blikkenslagervarer, isolering, og Boring brancherne. Den er baseret i Vianden, Luxembourg.

 2. AQUITAINE FONDATIONS RENOVATION

  Frankrig

  Virksomheden AQUITAINE FONDATIONS RENOVATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for fundamentering af bygninger, dybe, og boringer brancherne. Den er baseret i Saint-Medard-En-Jalles, Frankrig.

 3. KASTHEW DRILLING UGANDA

  Uganda

  Virksomheden KASTHEW DRILLING UGANDA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring branchen. Den opererer også inden for vandsystemer brancherne. Den er baseret i Kampala, Uganda.

 4. GUHRING ALSACE SARL

  Frankrig

  Virksomheden GUHRING ALSACE SARL, er en Engrossalg, der opererer inden for Udlejning af industriudstyr branchen. Den opererer også inden for gevindskæring, fræsning, boringer, og udboring brancherne. Den er baseret i Bischoffsheim, Frankrig.

 5. ETS MAURICE DESCOMBES ET FILS

  Frankrig

  Virksomheden ETS MAURICE DESCOMBES ET FILS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for boringer, skrueskæring af alle metaller, og drejning fræsning af metal brancherne. Den er baseret i Bons-en-chablais, Frankrig.

 6. AANNEMINGEN A.B.W.

  Belgien

  Virksomheden AANNEMINGEN A.B.W., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bygningsarbejde branchen. Den opererer også inden for Beton, armeret - boring og savning, Boring, Beton, armeret - boring og savning, Boring, vejarbejde, og Rensning brancherne. Den er baseret i Waregem, Belgien.

 7. DANBAR DRILLING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DANBAR DRILLING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring branchen. Den er baseret i Pemberton, Wigan, Det Forenede Kongerige.

 8. BRABAMIJ

  Belgien

  Virksomheden BRABAMIJ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Entreprenører til offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for elektriske stik, naturgas, boring, og installering af kloakker og kloaknetværk brancherne. Den er baseret i Essen, Belgien.

 9. IBM DRILLING BENTONITE POLYMER CHEMICALS UGANDA KAMPALA

  Uganda

  Virksomheden IBM DRILLING BENTONITE POLYMER CHEMICALS UGANDA KAMPALA, er en Distributør, der opererer inden for Boring branchen. Den er baseret i Kampala, Uganda.

 10. HAROTERASE OÜ

  Estland

  Virksomheden HAROTERASE OÜ, der opererer inden for Trapper og gelændre branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål, komponenter til vvs-tilbehør, gitre, Rustfrit stål, og boring brancherne. Den er baseret i TALLINN, Estland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Boring - Import eksport

Antal resultater

4.959 Virksomheder