• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • muslinger- skaldyr

Resultater for

Muslinger- skaldyr - Import eksport

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Channel Sea Food, der ligger i Boulogne-sur-Mer, har i mere end 30 år været en af Europas største leverandører af produkter fra havet og etniske fryseprodukter: skaldyr, bløddyr, fisk, blæksprutter, frølår, frugt, grønsager og forarbejdede produkter… Ved ankomsten til Frankrig bliver produkterne opbevaret på et særligt lager, hvilket gør det muligt at spore dem fra produktionsstedet til kunden og samtidigt tilbyde en fleksibel forsendelse.

 2. AMÉLIE, LES HUÎTRES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Det mest elegante østersnavn er AMÉLIE, resultatet af fire års hårdt arbejde på havet. Dette havdyr, halv fisk og halvt skaldyr, lader sig ikke åbne af enhver, der ikke har forstand på det . Vores medarbejdere, der alle er drevet af lidenskab, kvalitetsbevidsthed og engagement, bestræber sig hver eneste dag på at gøre deres ypperste. AMÉLIE udgør et dyrebart tempel for franske østers, bygget på de dygtigste eksperts knowhow, der opdrætter og udvælger exceptionelle østers. Havet ud for Atlanterhavskysten, i samarbejde med de omkringliggende egne, bidrager til at give AMÉLIE-østersen en subtil modning og en udsøgt finesse, der efterspørges af de bedste kokke og de mest sarte ganer. Grundlaget for kvaliteten af AMÉLIE er en rig og frodig jord. Historien bag Marennnes-Oléron er en historie om naturparker, der er kendt for deres usædvanlige rigdomme, hvilket hvert år garanterer en ensartet og generøs østers. Vores østersopdrættere kender deres dyrebare hemmeligheder og reserverer de bedste pladser til AMÉLIE i vores østerspark i Marennnes-Oléron. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 3. OCEANORD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden OCEANORD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, Muslinger, skaldyr, handel med produkter fra havet, frosne produkter fra havet, og handel med friske havprodukter brancherne. Den er baseret i Boulogne-Sur-Mer, Frankrig.

 4. WILCO GMBH

  Tyskland

  Wilco skaber produkter til en sundt liv, krævende pleje, indre velbefindende og harmoni. Vi vil styrke menneskers sundhed med naturlige produkter og hjælpe dig med at finde din personlige balance, at føle dig godt tilpas og at gå kraftfuldt igennem livet. I den forbindelse gør vi brug af naturens skatkammer og satser på enkle og virkningsfulde recepturer uden megen ballast, som kun består af naturlige indholdsstoffer. Alle vores produkter er 100% naturlige, overvejende kontrolleret økologiske og uden nogen former for tilsætningsstoffer.

 5. MARISCOS CASTELLAR

  Spanien

  Castellar er varemærket og det sted, hvor et af de største lokaler til skaldyrstilberedning i den spanske fødevaresektor, ligger. Den omfattende markedsaccept og efterspørgsel efter produktet uden for provinsen Jaén førte til, at Mariscos Castellar valgte et ferskvare- og håndværksmæssigt produkt til industriel produktion og kan tilbyde et nedfrosset produkt, der ikke har mistet essensen og egenskaberne fra ferskvarer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. COSTAS Y MIÑAN MARISCADORA

  Spanien

  Vores virksomhed er specialiseret i produktion af konserves med fisk og skaldyr fra Rías Gallegas, og vi har mere end 50 års erfaring i denne sektor. Med vores lange erfaring gennem tre generationer, der har arbejdet med vores konservesfabrik, kan vi tilbyde en lang række produkter samt eksklusive saucer.

 2. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Spanien

  Distribution af klargjort ottearmet blæksprutte og frisk fisk til fiskehandlere, supermarkeder og restauranter.

 3. PESCAVANTE

  Spanien

  Virksomheden PESCAVANTE, er en Detailsalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, fisk og skaldyr, alt godt fra havet, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, og alt godt fra havet på dåse brancherne. Den er baseret i La Coruña, Spanien.

 4. AGENZIA ITALIANA SCAMPI SRL

  Italien

  Virksomheden AGENZIA ITALIANA SCAMPI SRL, er en Distributør, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den er baseret i Roma, Italien.

 5. ESCARGOTS

  Polen

  Virksomheden ESCARGOTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Snegle, Snegle, Forkogte snegle, Dybfrosne snegle, og Levende snegle brancherne. Den er baseret i Jedlinsk, Polen.

 1. VENETO PESCA SRL

  Italien

  Virksomheden VENETO PESCA SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, produkter fra havet, og Muslinger, skaldyr brancherne. Den er baseret i Portogruaro, Italien.

 2. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spanien

  Virksomheden VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Flodkrebs, dybfrosne skaldyr, og Flodkrebs brancherne. Den er baseret i Aginaga-Usurbil-Gipuzkoa, Spanien.

 1. SCASS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SCASS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ost branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, Fisk, Muslinger, skaldyr, og Fisk brancherne. Den er baseret i Salerno, Italien.

 2. VIVIERS DE SAINT COLOMBAN ET KEROMAN

  Frankrig

  Virksomheden VIVIERS DE SAINT COLOMBAN ET KEROMAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for tæppemuslinger, hjertemuslinger, hummere, og Taskekrabber - krabber brancherne. Den er baseret i Carnac, Frankrig.

 3. FOOD FILOSOFY S L

  Spanien

  Virksomheden FOOD FILOSOFY S L, er en Multi-Category, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Friske alger, arrangement af begivenheder, pakkede laks, og Stør kaviar brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 4. LA FAMILLE BOUTRAIS

  Frankrig

  Virksomheden LA FAMILLE BOUTRAIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for østers brancherne. Den er baseret i Saint-Coulomb, Frankrig.

 5. B2B INTERTRADE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden B2B INTERTRADE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Kød og fjerkræ, Mejeriprodukter, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Bielefeld, Tyskland.

 6. VERWIJS KREEFTENPARKEN

  Holland

  Virksomheden VERWIJS KREEFTENPARKEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for krabber, og østers brancherne. Den er baseret i Yerseke, Holland.

 7. 3 C WORMS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden 3 C WORMS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, og Fisk brancherne. Den er baseret i Worms, Tyskland.

 8. BIJENHOF

  Belgien

  Virksomheden BIJENHOF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, Muslinger, skaldyr, og produktion og transformation af honning brancherne. Den er baseret i Bissegem, Belgien.

 1. SEAHARVEST SCOTLAND LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SEAHARVEST SCOTLAND LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den er baseret i Eyemouth, Det Forenede Kongerige.

 2. AST-COSTAITTICA

  Spanien

  Virksomheden AST-COSTAITTICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 3. CASA BOTAS

  Spanien

  Virksomheden CASA BOTAS, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, alt godt fra havet, frisk fisk, og frossen fisk brancherne. Den er baseret i Vigo - Pontevedra, Spanien.

 4. KRONE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KRONE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, fine krydderiprodukter, fiskeretter, og alt godt fra havet brancherne. Den er baseret i Steinbach, Tyskland.

 5. BIOFRESCOS - COMÉRCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA

  Portugal

  Virksomheden BIOFRESCOS - COMÉRCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, blæksprutter, og Muslinger, skaldyr brancherne. Den er baseret i Linda-A-Velha, Portugal.

 6. BEGANTON

  Frankrig

  Virksomheden BEGANTON, er en Distributør, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, Muslinger, skaldyr, saltvandsfisk fiskeri, alt godt fra havet fiskeri, og Taskekrabber - krabber brancherne. Den er baseret i Roscoff, Frankrig.

 7. BAY OF BISCAY AQUATICS SL- BOBAMAR

  Spanien

  Virksomheden BAY OF BISCAY AQUATICS SL- BOBAMAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udstyr til catering branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, Muslinger, skaldyr, maskiner til gartnerier, opdræt af bløddyr i havvand, og anlæg og udstyr til grillning til fødevareindustri og konservesindustri brancherne. Den er baseret i Zamudio, Spanien.

 8. CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Virksomheden CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, frosne og dybfrosne, Skaldyr, dybfrosne, tilberedninger til dybfrosset mad, Fisk, Fisk, frosne og dybfrosne, og Skaldyr, dybfrosne brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 9. BUZZZ

  Belgien

  Virksomheden BUZZZ, er en Detailsalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, frosne produkter fra havet, Muslinger, skaldyr, dybfrossen fisk, og frisk fisk brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 10. ZUMDIECK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZUMDIECK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Muslinger, skaldyr, Muslinger, skaldyr, og asparges brancherne. Den er baseret i Paderborn, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis