• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • marcipan

Resultater for

Marcipan - Import eksport

 1. CARAMBELLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARAMBELLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for Marcipan, tilberedning til bagværk, farvestoffer, Farvestoffer til fødevarer, forme, kiksemøller, kagemøller, Køkkenudstyr, og dekorationer til kager brancherne. Den er baseret i Fondettes, Frankrig.

 2. HWB NUSSWELT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HWB NUSSWELT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Marcipan, Indpakning, mandler, hasselnødder, pistachenødder, macadamianødder, pinjekerner, Marcipan, og krokant brancherne. Den er baseret i Husum, Tyskland.

 3. SOLGI

  Spanien

  SOLGI fremstiller et bredt udvalg af fyld og overtræk til kager og tærter såsom glaserede æggeblommer, mælkesyltetøj, forskellige krokanter (karameliserede, tørrede frugter), gelé, frugtpasta af tørret frugt (blød nougat, mandelpraliner, nøddpraliner, marcipan). Vi gør kundernes arbejde nemmere ved at tilbyde produkter, der er klar til brug.

 4. NAPOLI MARZIPAN

  Italien

  Virksomheden NAPOLI MARZIPAN, er en Engrossalg, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Småkager, produkter til pynt af bagværk, Småkager, og marcipan brancherne. Den er baseret i Melito ( Napoli), Italien.

 5. SÜSS & LECKER BEATRIX NEEGE E.K.

  Tyskland

  Virksomheden SÜSS & LECKER BEATRIX NEEGE E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marcipan branchen. Den er baseret i Gelsenkirchen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KONDIMA ENGELHARDT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KONDIMA ENGELHARDT GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nougat branchen. Den opererer også inden for marcipan, og chokolade brancherne. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 2. SILLY BELGIUM SA/NV

  Belgien

  Virksomheden SILLY BELGIUM SA/NV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kagepulver branchen. Den opererer også inden for marcipan, og dekoration med sukker, chokolade brancherne. Den er baseret i Jette, Belgien.

 3. GEORG LEMKE GMBH U. CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GEORG LEMKE GMBH U. CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den opererer også inden for marcipan, marcipan, fyldt chokoladekonfekt, og mandeljomfruolie brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 4. MACLEAN ALMENDRAS HELLÍN SL

  Spanien

  Virksomheden MACLEAN ALMENDRAS HELLÍN SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marcipan branchen. Den opererer også inden for mandler, og mandelkorn brancherne. Den er baseret i Hellín, Spanien.

 5. PATISWISS AG

  Schweiz

  Virksomheden PATISWISS AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for krokant, marcipan, og marcipan brancherne. Den er baseret i Gunzgen, Schweiz.

 1. J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden J. G. NIEDEREGGER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marcipan branchen. Den opererer også inden for Nougat, og Nougat brancherne. Den er baseret i Lübeck, Tyskland.

 2. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marcipan branchen. Den opererer også inden for Nougat, Nougat, chokolade, og mandler brancherne. Den er baseret i Stockelsdorf, Tyskland.

 1. ZUCKERSUCHT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZUCKERSUCHT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ikke-chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Sukker, Kakao og chokolade, Sukker, Kakao og chokolade, chokolader, og marcipan brancherne. Den er baseret i Aschheim, Tyskland.

 2. RUTH GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden RUTH GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageforme og -plader branchen. Den opererer også inden for Emballeringsmaterialer - papir og karton, Marcipan, Emballeringsmaterialer - papir og karton, Farvestoffer til fødevarer, chokolade, og Marcipan brancherne. Den er baseret i Bochum-Wattenscheid, Tyskland.

 3. PÉCHÉS GOURMANDS

  Frankrig

  Virksomheden PÉCHÉS GOURMANDS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biscuitter branchen. Den opererer også inden for Småkager, konfekt, Marcipan, Småkager, konfekt, og Marcipan brancherne. Den er baseret i Six Fours Les Plages, Frankrig.

 4. ALMENDRINA

  Spanien

  Virksomheden ALMENDRINA, der opererer inden for Mandler branchen. Den opererer også inden for Tørrede frugter, Hasselnødder, Pistacienødder, Tørrede frugter, Hasselnødder, Pistacienødder, og marcipan brancherne. Den er baseret i REUS - TARRAGONA, Spanien.

 5. RENSONNET

  Belgien

  Virksomheden RENSONNET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ikke-chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for marcipanfrugter, marcipan, Konfekt, og dekorationer i marcipan brancherne. Den er baseret i Welkenraedt, Belgien.

 6. FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FRISCHMANN - MARZIPAN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Marcipan, Marcipan, dekorationer i marcipan, chokolade, og likører brancherne. Den er baseret i Bad Liebenzell, Tyskland.

 7. LES MAITRES CONFISEURS

  Belgien

  Virksomheden LES MAITRES CONFISEURS, er en Engrossalg, der opererer inden for Ikke-chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Småkager, Småkager, slik, marcipan, og små vafler brancherne. Den er baseret i Kampenhout, Belgien.

 8. CREADES

  Belgien

  Virksomheden CREADES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Bagværk, Bagværk, bagerprodukter, marcipan, og tilberedning til is brancherne. Den er baseret i Beernem, Belgien.

 1. TRIAS GALETES-BISCUITS

  Spanien

  Virksomheden TRIAS GALETES-BISCUITS, der opererer inden for Biscuitfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Marcipan, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Marcipan, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, småkager, og småkagefabrik brancherne. Den er baseret i SANTA COLOMA DE FARNERS - GIRONA, Spanien.

 2. ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marcipan branchen. Den opererer også inden for Chokoladeholdigt slik, Karamelbolsjer, dekorationer i marcipan, Chokoladeholdigt slik, hængelåse, og Karamelbolsjer brancherne. Den er baseret i Weilbach, Tyskland.

 3. UNIESPORT SRL

  Italien

  Virksomheden UNIESPORT SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for hasselnødder, mandler, marcipan, og grillede hasselnødder brancherne. Den er baseret i Soriano Nel Cimino, Italien.

 4. ALATURKA KURUYEMIS SEKERLEME GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden ALATURKA KURUYEMIS SEKERLEME GIDA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marcipan branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, pistachenødder, græskarkerner, soloverdækning, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 5. BETTY ´S SUGAR DREAMS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BETTY ´S SUGAR DREAMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Marcipan, Brød, kager og bagværk, Bagværk, Industribageri, Marcipan, Brød, kager og bagværk, Bagværk, og Industribageri brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 6. MOLL MARZIPAN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MOLL MARZIPAN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Marcipan branchen. Den opererer også inden for dekorationer i marcipan, og krokant brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 7. WOLF-DIETMAR EIBENSTEINER GES.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden WOLF-DIETMAR EIBENSTEINER GES.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marcipan branchen. Den opererer også inden for Brød, kager og bagværk, Bagværk, Sukker, Kakao og chokolade, Brød, kager og bagværk, Bagværk, Sukker, og Kakao og chokolade brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 8. CAFE-KONDITOREI - SECKAUER LEBKUCHEN - REGNER GMBH & CO KG

  Østrig

  Virksomheden CAFE-KONDITOREI - SECKAUER LEBKUCHEN - REGNER GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marcipan branchen. Den opererer også inden for Kager og bagværk, fabriksbagt, Kakao og chokolade, Chokoladeholdigt slik, Gaveartikler, souvenirs og reklameartikler, Kager og bagværk, fabriksbagt, Kakao og chokolade, Chokoladeholdigt slik, og Gaveartikler, souvenirs og reklameartikler brancherne. Den er baseret i Seckau, Østrig.

 9. BACKTRAUM

  Tyskland

  Virksomheden BACKTRAUM, er en Distributør, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Frosne og dybfrosne varer, Marcipan, Brød, kager og bagværk, Fisk, Frosne og dybfrosne varer, Marcipan, og Brød, kager og bagværk brancherne. Den er baseret i Eggenthal, Tyskland.

 10. LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden LÜBECKER MARZIPAN-FABRIK V. MINDEN & BRUHNS GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marcipan branchen. Den opererer også inden for Nougat, Nougat, mandler, og hasselnødder brancherne. Den er baseret i Stockelsdorf / Lübeck, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis