• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • marcipan

Resultater for

Marcipan - Spanien

Spanien
  1. SOLGI

    Spanien

    SOLGI fremstiller et bredt udvalg af fyld og overtræk til kager og tærter såsom glaserede æggeblommer, mælkesyltetøj, forskellige krokanter (karameliserede, tørrede frugter), gelé, frugtpasta af tørret frugt (blød nougat, mandelpraliner, nøddpraliner, marcipan). Vi gør kundernes arbejde nemmere ved at tilbyde produkter, der er klar til brug.

  2. MACLEAN ALMENDRAS HELLÍN SL

    Spanien

    Virksomheden MACLEAN ALMENDRAS HELLÍN SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marcipan branchen. Den opererer også inden for mandler, og mandelkorn brancherne. Den er baseret i Hellín, Spanien.

  3. TRIAS GALETES-BISCUITS

    Spanien

    Virksomheden TRIAS GALETES-BISCUITS, der opererer inden for Biscuitfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Marcipan, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Marcipan, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, småkager, og småkagefabrik brancherne. Den er baseret i SANTA COLOMA DE FARNERS - GIRONA, Spanien.

  4. ALMENDRINA

    Spanien

    Virksomheden ALMENDRINA, der opererer inden for Mandler branchen. Den opererer også inden for Tørrede frugter, Hasselnødder, Pistacienødder, Tørrede frugter, Hasselnødder, Pistacienødder, og marcipan brancherne. Den er baseret i REUS - TARRAGONA, Spanien.

  5. COLEFRUSE S.A.

    Spanien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. AGUT DE BENLLOCH TURRONES Y MAZAPANES

    Spanien

    Det familiedrevede værksted fremstiller turron og marcipan og producerer hele året rundt efter traditionelle metoder. Det er også muligt at smage de typiske produkter på stedet samt at overvære fremstillingen af disse fremragende produkter. Vores TURRON og MARCIPAN-PRODUKTER fremstilles kun efter traditionelle metoder. Vores specialitetet omfatter: Hård eller blød turron, turron med chokolade og guirlache (en slags brun nougat). Turron med tre smage, hård turron med mandler.