• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • luftfiltreringsudstyr

Resultater for

Luftfiltreringsudstyr - Import eksport

 1. TECHNICIS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Technicis er en fransk fabrikant af filtre, specialist i luftfiltrering og overspray i sprøjtekabiner samt industrifiltrering. Vores rolle er at hjælpe kunden med at nedsætte sine arbejdsomkostninger og beskytte miljøet bedst muligt i henhold til ISO 14000. Vi har fremstiller foldefiltre med plisserede patroner til malerkabiner siden 1992 og tilbyder desuden et komplet udvalg af filtre, der kan tilpasses alle mærker af kabiner og anlæg / udsugning: - foldefiltre med plisseret patron til malerkabiner - glasfiberfiltre (paintstop), filtermåtter til malerkabiner - bikubefiltre med flere lag til malerkabine - loftsfiltre (plenum) til malerkabiner - præfiltre G3, G4 i ruller, rammer eller lommer - cylindriske filterpatroner til afstøvning - filterposer i polyesterfilt til afstøvning - aktive kulfiltre til filtrering af VOC (flygtige organiske forbindelser) og lugte - Maling: kompakt og prisvenlig malerkabine i kit - kits og installationsrammer til filtre - ventilatorer med motor til udsugning - beskyttende plastfilm klæbende eller antistatisk til kabinens sider - sonder til detektion af tilsodning (pressostat) - aftageligt lak. Kontakt vores teknikere for yderligere oplysninger!

 2. ULMAIR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med vores luftfiltre får du indåndingsluft til mange forskellige områder, som er renset optimalt for virus. Uanset om det er små eller store rum, hal eller gang, salgslokale eller venteværelse – vi tilbyder dig en modulopbygget løsning, som er individuelt tilpasset til dine behov. Ren og sikker luft til dig og dine kunder/gæster. Velbefindende og øget sikkerhed i rummet. Sænkning af smittefare på grund af Corona- og influenzavirus. Ren luft til allergikere og astmatikere gennem minimering af bl.a. pollenbelastningen. Sænkning af den tilsvarende sygdomsrate (fremkaldt af kim, bakterier og virus). Forøgelse af arbejdsydelsen i ren luft. Fremskyndelse af friskluftfordeling i rummet ved udluftning. Markedets bedste rum-pris-indeks med kun 41 €/m² (X80) eller 25 €/m² (X200)

 3. MIKROPOR

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1987 og med deres hovedkvarter beliggende i Tyrkiet, er Mikropor en førende producent af atmosfæriske luftfiltreringsløsninger og trykluftsystemer. Med aktiv handel med mere end 100 lande, har Mikropor kontorer og lagerhuse i USA (Houston, Michigan og New Jersey), England (Burnley), Belgien (Liege) og Tyskland (Aachen). De har et indendørs produktionsområde på 300.000 kvadratmeter, og professionelle hold over hele verden. Mikropor's omfattende produktudvalg: •Atmosfærisk luftfiltrering: Ventilationsfiltre, højtemperaturfiltre, EPA-, HEPA- og ULPA-filtre, LAF-systemer, luftindsugningsfiltre til gasturbiner, ATEX-filtre og oliedampopsamlere. •Trykluftsystemer: Komprimeret luftfiltre samt filtrerings- og separationsløsninger. •Gasgenereringssystemer: Nitrogen genereringssystemer, luftudsugningssystemer og ilt-generatorer. •Vandbehandlingskølere •WEDM-filtre: Specifikt designet til et udvalg af metaller inklusive stål, aluminium, rustfrit stål, kobber og mere. Mikropor's verdensklasses produkter som bruges af kunder i mere end 100 lande, afspejler deres forpligtelse til innovation og kvalitet. Med deres globale rækkevidde og 85 % af deres produkter som eksporteres til mange dele af verdenen, har virksomheden opnået deres plads blandt de førende i branchen. Med højteknologiske faciliteter og mere end tusind kvalificerede medarbejdere, sikrer det den højeste kvalitetsproduktion. Kontakt os for yderligere information.

 4. INSTAL-FILTER SA

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden INSTAL-FILTER SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Luftfiltreringsudstyr, Luftrensning - udstyr og systemer, Luftdekontaminering - maskiner og udstyr, Luftforureningsbekæmpelse - tjenester, filterposer, røgkanaler til pejse, industrielle støvsugere, Luftfiltreringsudstyr, og Luftrensning - udstyr og systemer brancherne. Den er baseret i Kościan, Polen.

 5. HSDI FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HSDI FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Luftfiltreringsudstyr, Luftdesinfektion - udstyr og systemer, Luftfiltreringsudstyr, kontrol af luftkvalitet, naturprodukt, salg af naturprodukter, luftfilter, Analyse og kontrol af luft, og luftanalyser brancherne. Den er baseret i Saint-Ismier, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MEDICCLEANAIR

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MEDICCLEANAIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Luftrensning - udstyr og systemer, Luftrensning - udstyr og systemer, Isolationsstuer, Rum med undertryk, Rum med overtryk, luftfilter, Isolation tuberkulosepatienter, isolation MERS patienter, og isolation hjertepatienter brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 2. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udstyr til industriel udsugning branchen. Den opererer også inden for Luftrensning - udstyr og systemer, Luftfiltreringsudstyr, Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, Udsugningsanlæg, gas og røg - udstyr, Ventilatorer og blæsere - industrielle, Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø, Støvsugere - industrielle, Luftrensning - udstyr og systemer, og Luftfiltreringsudstyr brancherne. Den er baseret i Diemoz, Frankrig.

 3. CORAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CORAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Udsugningsanlæg, gas og røg - udstyr, Luftrensning - udstyr og systemer, Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, Ventilatorer og blæsere - industrielle, Udsugningsanlæg, gas og røg - udstyr, Luftrensning - udstyr og systemer, Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, Ventilatorer og blæsere - industrielle, og støvsugere industrielle brancherne. Den er baseret i Bondoufle, Frankrig.

 4. TECHNIFILTRE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECHNIFILTRE, er en Distributør, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den opererer også inden for luftfiltreringsanlæg, filtre og filtreringssystemer, rensemaskiner, og støvsugere til industriel brug brancherne. Den er baseret i Montrabé, Frankrig.

 5. MATEA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MATEA GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den er baseret i Taucha, Tyskland.

 1. EUROVLIES DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROVLIES DEUTSCHLAND GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den er baseret i Neuwied, Tyskland.

 2. RICHTERS ABSAUG- UND FILTERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RICHTERS ABSAUG- UND FILTERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den er baseret i Waldbröl, Tyskland.

 1. VSM VIRUS SAFETY MASK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VSM VIRUS SAFETY MASK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den er baseret i Baden-Baden, Tyskland.

 2. LYDALL GUTSCHE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LYDALL GUTSCHE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den er baseret i Fulda, Tyskland.

 3. ATON SERVICE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden ATON SERVICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Udsugningsanlæg, gas og røg - udstyr, Luftrensning - udstyr og systemer, Ventilatorer og blæsere - industrielle, Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Filtreringsudstyr og materiel, Udstyr til industriel udsugning, Miljøsanering - maskiner og udstyr, og Udsugningsanlæg, gas og røg - udstyr brancherne. Den er baseret i Kolchyno, Ukraine.

 4. FILTEC LUFTFILTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FILTEC LUFTFILTER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den er baseret i Rodgau, Tyskland.

 5. ELB MEDIA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELB MEDIA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Distributør, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den er baseret i Grünwald, Tyskland.

 6. PROACTIVEAIR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROACTIVEAIR GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den er baseret i Herrenberg, Tyskland.

 7. CURSA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CURSA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Distributør, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 8. EUROCARB PRODUCTS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROCARB PRODUCTS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, Behandling af industrispildevand, aktivt kul, behandling af vand, biogas, patroner, Vandrensning, Aktivkulfiltre, og Behandling af industrispildevand brancherne. Den er baseret i Bristol, Det Forenede Kongerige.

 1. CANSER LUFTKANALBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CANSER LUFTKANALBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den er baseret i Fürstenfeldbruck, Tyskland.

 2. LTB AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden LTB AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den er baseret i Liestal, Schweiz.

 3. CLEAN PROCESS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLEAN PROCESS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den opererer også inden for aktivt kul, Aktivkulfiltre, luftfiltre, luftfiltreringsanlæg, filtre til den kemiske industri, og filtre med lommer brancherne. Den er baseret i Ötzingen, Tyskland.

 4. DESMOINES FILTER FABRIC SOLUTIONS AND MORE GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DESMOINES FILTER FABRIC SOLUTIONS AND MORE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 5. CHOQUENET SAS

  Frankrig

  Siden 1925 har virksomhed CHOQUENET været specialiseret i design og produktion af filterpresser og industrifiltre til sættebassin. Vi designer filterpresser og pladefiltre, filtre til sættebassiner eller tændrørsfiltre baseret på kundernes behov, for at optimere filtrering eller dehydrering af produkter, der skal behandles i henhold til deres volumen og tæthed. Vi fremstiller en lang række filtreringsenheder, så de passer til jeres anlæg med en kapacitet fra 50-1.7000 l, og tryk på 2 til 50 bar. Vores aktivitetsområder er sukkerindustrien, landbrugsfødevarer, den kemiske sektor, metallurgi, lægemidler, behandling af kommunalt og industrielt spildevand, minedrift og papirindustrien. Vores kunder er SOLVAY, ARCHEMA, SANOFI, TEREOS, PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, VEOLIA, Lyonnaise des eaux og andre.

 6. LLC ES SERVICE

  Rusland

  Potok"-luftrensere er pålidelige og et særdeles effektivt UVC-stråleluftkvalitetssystem til at bekæmpe vira. Det er luftfiltreringsudstyr som er sikkert for mennesker og uskadeligt for miljøet. ES Service LLC, den russiske producent af luftrensning - udstyr og systemer, hvor "Potok"-luftrensere kommer fra, er en del af den nye trend, og fremmer udviklingen af UV-teknologier for at øge livskvaliteten og beskytte miljøet ved at anvende luftbehandling - udstyr og systemer. "Potok" er det første russiske produkter i IUVA (the International Ultraviolet Association) og er kendt som en producent af effektive måder, hvorpå man kan udføre en bakteriedræbende desinficering af bygninger, miljø og planter. CE-mærket på Potok-luftrenserne er bevis på, at produktet overholder de europæiske sikkerhedsstandarder for mennesker, ejendom og miljø.

 7. ROKON FILTERBAU GMBH

  Tyskland

  Firmaet Rokon Filterbau GmbH har siden sin grundlæggelse i 1990 været hjemhørende i Bielefeld Brackwede. Efter en startaktivitet som producent af rør- og kanalsystemer har vi udvidet vores aktivitetsområde meget alsidigt. Med vores 30 faste medarbejdere kan vi i dag tilbyde individuelle løsninger inden for ventilations- og anlægskonstruktion, i procesteknikken og på serviceområdet. Samtlige projekter fra planlægning til godkendelse afvikles internt hos os. Vedligeholdelses- og serviceaftaler afslutter projektafviklingen. Leveringsprogram: Ventilations- og anlægskonstruktion, procesteknik – rumlufttekniske anlæg – afstøvningsanlæg – udsugningsanlæg for overfladeteknik – aerosoludsugninger – centrale støvudsugningsanlæg – tryk- og sugetransportanlæg til bulkgods – bigbag påfyldnings og tømmestationer – kantstribeudsugning – mobile udsugningsstationer til rengøringsarbejdere – lyddæmpede kabiner og støjdæmpende maskinoverdækninger

 8. MOLDOW A/S

  Danmark

  Moldow er en af de førende producenter og eksportører på verdensplan af: - Filteranlæg til træ-, papir, pap-, karton- og fiberindustrierne. - Maleanlæg til industriel maling af emner i plast, metal og træ. Moldows anlæg, systemer og produkter er så energieffektive og sikre som muligt. Hovedkontoret er beliggende i Danmark, hvorfra anlæggene eksporteres til hele verden. Moldow er også repræsenteret i Rusland og USA samt via distributører over hele verden.

 9. TAMA AERNOVA SRL

  Italien

  TAMA S.p.A. er specialiseret i produktion af filtre, komponenter og systemer til luftrensningsanlæg. Vore produkter kan anvendes inden for mange forskellige sektorer: lak, termisk udskæring, mekanisk, mineralsk, træ, fødevarer, kemi, lægemidler. Helt konkret producerer virksomheden filterposer og patroner, udsugningsanlæg til termisk skæring, absorberende filtre med aktivt kul, fugtfiltre, olietågefiltre og sprøjtekabiner.

 10. PROFILT

  Frankrig

  PROFILT er jeres specialist i procart papfiltre til sprøjtekabiner og luftudsugning af støv. Producent af foldede papfiltre, plenum, forfiltre til sprøjtekabiner, vedligeholdelsesprodukter, rensemidler, flokkuleringsmidler og koaguleringsmidler til luftrensning. Spildevandsbehandling. Til bilindustri, luftfartsindustri, kemisk industri, metalindustri og andre industrier. Filtre til sprøjtekabiner. Mærker: PROCART Filtre Pap Gravinetri Producent / Eksportør .PROKRAFT Producent / Eksportør.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis