• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • landbrugsmaskiner og tilbehør

Resultater for

Landbrugsmaskiner og tilbehør - Import eksport

 1. PARSMEGA MAKINA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til PARSMEGA, din enestående destination for banebrydende teknologiske løsninger inden for store landbrugsproduktioner. Vores dedikerede R&D-afdeling skaber innovation inden for kornsiloer, korntørrere, møller, møllesystemer, maskiner til produktion af pasta samt industrielle kølesystemer. Som en vigtig del af PARSMEGA-familien prioriterer vi en enestående kundesupport og levering af førsteklasses produkter. PARSMEGA specialiserer sig i skræddersyede projekter, og tilbyder omfattende løsninger på tværs af forskellige brancher, for at imødese vores kunders unikke behov. Vi leverer til klienter i mere end 32 lande, i særdeleshed i Centralasien, Europa og Afrika, og vores forpligtelse er fortsat at udvide vores globale rækkevidde, samtidig med vi hæver vores servicestandarder. Vi præsenterer vores datterselskab SOLLS SHOES, som drives under PARSMEGA gruppen. Velkendt for at fremstille et alsidigt udvalg af fodtøj til damer og herrer, har SOLLS SHOES en højteknologisk produktionsfacilitet i Gaziantep, med et erfarent team som garanterer en daglig produktion af tusindvis af førsteklasses produkter. Vores dedikation til innovation og excellence stadfæster vores position som den foretrukne leverandør til butikskæder, og en pålidelig eksportør til flere lande. Her skal bemærkes vores samarbejde med velkendte navne som DS Damat, Boyner og andre, som er et bevis på den enestående kvalitet og håndværk som definerer SOLLS SHOES. Kontakt os for yderligere oplysninger!

 2. ILKDEN METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Etableret i 2005, arbejder İlkden Metal San. and Foreign Trade. Ltd. i branchen for metalreservedele til produktion og eftermarkedet. Vi arbejder med vores professionelle team inden for maskinforarbejdede og svejsede dele. Hos Ilkden Metal fremstiller vi CNC-styrede bænke, cirkulære svejsemaskiner inden for svejsesektionen, og særligt designede vaskemaskiner til branchen af materialeforberedelse, som bruges i forbindelse med maskinforarbejdning. Vi har et omfattende produktsortiment, såsom: •Metalarbejde, •Komponenter til hydraulikcylindere, •Ingeniørtjenester, •Reservedele til landbrugsmaskiner og meget mere, som kan udforskes på vores hjemmeside! Vores maskinpark består af: •CNC-drejebænke •Formstøbt fræsesnitter •Cylindrisk fræser •Robotstyrede svejsemaskiner •Vertikal maskinforarbejdningscenter •4-akse maskinforarbejdningscenter •Manuelle drejebænke •Enhed til hydraulisk tryktest •Fuldt udstyret svejseværksted •Fuldt udstyret maleværksted •Fuldt udstyret monteringsområde •Kvalitetskontrolrum Vores vision er at følge den seneste teknologi, og blive en af de banebrydende ingeniørvirksomheder i branchen. Hos Ilkden Metal arbejder vi på at opnå en kundetilfredshed på 100 %, og vi arbejder sammen med vores kunder. Vi leverer vores førsteklasses produkter verden over. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. HARVEST TRADING CHAIN COMPANY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til verdenen af Harvest Trading Chain og reservedele til mejetærskere. HTC er den primære distributør af DONGHUA-landbrugskæder, hvilket garanterer OEM-kvaliteten. Den primære aktivitet hos DONGHUA-kædegruppen ligger inden for landbrugsmaskiner. HTC tilbyder et omfattende udvalg på mere end 5.000 produkttyper af kæder og reservedelsløsninger inden for landbrugs- og industriudstyr, hvilket omfatter support af alle mejetærskermærker. HTC fremstiller også aksler og akselhoveder, motoraksler med knivskarpe transmissioner, aksler, gear, remskiver og skiver, lejehuse, bøsninger, hydrostatiske aksler og hoveder, elevatortransmissioner, transmissioner og snegle til Claas-, New Holland-, John Deere-, Laverda-, Deutz-Fahr-, Sampo Rosenlew-mejetærskere, samt for Gallignani-, Claas Merkant-, Welger-, Cicoria- og John Deere-ballepressere. De er stolte over at levere kvalitet og effektive reservedele, både nationalt og internationalt. Vores produkter overholder OEM-kvalitetsstandarderne. Vores produktgrupper: • Høstekæder: Indføringskæder, elevatorkæder, indsamlingskæder, transmissionskæder og transportbåndskæder. Alle kæder er designet til at håndtere forskellige produkter såsom kaffe, majs, korn, druer, ris, sukkerror, solsikke osv. • Kæder til ballepressere: Kæder til rundballepresser, forstærkede kæder, kæder med forlænget holdbarhed og særlige kæder. • Særlige landbrugsmaskiner: Særlige kæder til transport af korni siloer, kartoffelhøstemaskiner, håndteringsudstyr. Kontakt os!

 4. MAKENAS GRAIN MILLING TECHNOLOGY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Etableret i 2000 er Makenas Grain Milling Technology en producent fra Tyrkiet som fremstiller kværnemaskiner til mel, semolina, majs og stålsiloer. Vi er en dynamisk virksomhed der kontinuerligt udvider vores område med et område på 28.000 kvadratmeter (10.000 kvadratmeter lukket og 18.000 kvadratmeter åben) produktionsfacilitet. Vi har et omfattende produktsortiment, såsom: •Kornadskillere, •Horisontale skuremaskiner •Tørstenmaskiner, •Dæmpemaskiner •Rullekværnemaskiner •Sigtemaskiner •Transportbånd med skuffer •Kædetransportbånd, •Pneumatisk cyklon •Siloer til produktopbevaring •Hammerkværne, •Tromlesigte og meget mere, som alt kan findes på vores hjemmeside! Vores primære mission er at fremstille og sælge maskiner og reservedele og forbrugsmaterialer med den bedste kvalitet og passende priser for vores kunder. Vi forbedrer vores produkter ved at følge de seneste trends inden for ny teknologi, og arbejder på at blive den førende virksomhed på de nationale og internationale markeder. Derudover tilbyder vi også installation på din facilitet. Spørg os !

 5. LENKOMTECH

  Rusland

  Lenkomtech har siden 2009 arbejdet med kommunale hjælpemaskiner, og fremstiller, sælger og leverer specielle køretøjer og udstyr, såsom landbrugsmaskiner, hjælpeudstyr og reservedele. I vores katalog kan du finde mere end 1000 specielle køretøjer og enheder: landbrugsanhængere, brændstoftankere, gødnings- og gylletanke, maskiner og sprøjtere til flydende økologisk gødningsmiddel, vaskemaskiner, anlæg og udstyr til specielt affald, anlæg og udstyr til produktion af gylle og gødningsmiddel, maskiner til gødningsproduktion, maskiner til forberedning af jorden, udstyr og reservedele. Vi er en direkte producent og kan levere dine enheder på GAZ, UAZ, KAMAZ, MAZ chassis og traktorbaserede landevejs- og hjælpekøretøjer. Vi fremstiller reservedele og maskiner til japansk og italiensk udstyr. Vi har en special malingslinje til vores produkter, og tekniske inspektionspunkter. Dette er med til at sikre at vi kan gennemføre store ordrer, baseret på individuelle designprojekter.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ORCAGRO AGRICULTURAL MACHINERY

  Tyrkiet

  Firmaet ORCAGRO blev oprettet i 1982 i Tyrkiet og arbejder med fremstilling og levering af landbrugsprodukttrailere og landbrugsudstyr og har taget plads blandt de mest foretrukne mærker i landbrugsmaskinbranchen. Vi følger op på udviklingen af nye teknologier, tilføjer nye maskiner og arbejder efter ISO 9001-kvalitetsstyringsnormer. Vi har leveret redskaber til konkurrencedygtige priser i mange lande i verden, . Vores vigtigste eksportmarkeder er Polen, Belgien, Portugal, Jordan, Israel, UAE, Oman, Malaysia, Singapore, Spanien og Rusland og vores eksportomsætning stiger hele tiden. Vores team af kvalificeret personale deler den samme forpligtelse om at sikre vores kunder den bedste landbrugstrailer, gårdtrailer og udstyr, der kan findes til den bedste pris, suppleret med effektive tjenester og rettidig levering. Vi tilbyder KVALITET, KONTINUITET og TILLID med den HØJESTE KVALITET, STØRSTE MÆNGDE OG DET STØRSTE UDVALG. Skal vi arbejde sammen?

 2. SDMA SAS

  Frankrig

  SDMA er en virksomhed inden for distribution af landbrugsmateriel: Salg af nyt og brugt landbrugsmateriel af alle mærker. Vi er forhandlere af nyt materiel til landbrug og grønne arealer fra VALTRA. Vi tilbyder desuden et udvalg af landbrugsmateriel og udstyr til høhøstning. SDMA er også leverandør af materiel til høhøstning og jordarbejder (høvendere, opsamlere, mejemaskiner, slåmaskiner, rundballepresser). Andet landbrugmateriel: Traktorer til landbrug og skovbrug. Enkornssåmaskiner, såmaskiner. Knusemaskiner og kratryddere. Kratryddere og buskryddere. Materiel til opdræt: Kvægtrailere, silotømmere, udtagere og halmstrøere. Halmstrøere. Maskiner til jordbearbejdning. Plove, tallerkenskrælleplove, fjedertandsharver. Spredemaskiner og gødningsspredere. Maskiner til jorbearbejdning med kraftudtag. Kraftoverføringsdrevne harver. Forstøvere. Bærbare forstøvere. Materiel til grønne områder og mekaniseret landbrug: Planteknusere, forhandler af rundballepresser. Materiel til opdræt.

 3. ALEX LAFFONT SA

  Frankrig

  ALEX LAFFONT SA, der ligger i Fleurance i Gers, har i mere end 50 år opkøbt brugte traktorer og kraner til brug i landbruget for at skille dem ad og sælge som genanvendelige originale reservedele. Vi køber traktorer i alle mærker og uanset stand både af private og profesionnelle. Vi tilbyder brugte originale reservedele af alle typer til landbrugstraktorer og teleskoplæssere som motorer, koblinger, foraksler, gearkasser, mekaniske dele, tilkoblinger, tilbehør osv. Vi sender delene i Frankrig og i udlandet. Vores hovedkontor ligger i Fleurance, vi har 4 regionale agenter, RAB i Villefranche d'Allier i Allier, RAC Barbezieux Charente, i RAR i Baraqueville Aveyron og RAG Fleurance i Gers. ALEX LAFFONT SA har mere end 100 000 reservedele på lager.

 4. SAHGEV

  Frankrig

  SAHGEV (Société d'Application Hydraulique de Gevigney) har været specialiseret i design og fremstilling af hydrauliske cylindre til industrien, godshåndtering, landbrugsmaskiner, udstyr til offentlige arbejder osv. i mere end 30 år. SAHGEV tilbyder et komplet sortiment af hydrauliske cylindre til forskellige anvendelser: hydrauliske cylindre til landbrugsudstyr og -maskiner, hydrauliske cylindre til transport, hydrauliske cylindre til landbrugsmaskiner, hydrauliske cylindre til byggesektoren mv. SAHGEV fremstiller mere end 320.000 hydrauliske cylindre om året (standard eller brugerdefinerede hydrauliske cylindre). Vores integrerede tegnestue og vores ISO 9001-certificering (2008) giver os mulighed for at designe cylindre med upåklagelig kvalitet til stadig mere konkurrencedygtige priser og dermed opfylde de mest komplekse behov og anvendelsesformål hos stadig mere krævende kunder.

 5. JIANGYIN BOWELL MACHINERY TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

  Vi, Jiang Yin Bowell Machinery Technology Company, er en af de førende producenter af landbrugsredskaber i Kina. Vi ligger i Jiang Yin City (i nærheden Changzhou), som er to timers kørsel fra Shanghai. Vi har mange års erfaring med produktion og salg af traktorredskaber, og kvaliteten er meget høj. Vores produktudvalg: Plæneklipper, gravemaskine, jordfræser, pælebor, flismaskine, kløvemaskine, knive med oprivere etc.

 1. ARNETOLI MOTOR SRL

  Italien

  Arnetoli Motor, førende italiensk virksomhed inden for produktion af småudstyr til trimmere, buskryddere, elektriske cuttere, kabler til buskryddere, reservedele til buskryddere, fremstilling af hoveder til buskryddere, trimmerhoved, hurtige specialhoveder, universelle hoveder med ISO 9001-certificering siden 1998, og vi bestræber os altid på at sikre den højeste kvalitet, men producerer alt in-house og udskiller os med "Made in Italy".

 2. BANDIRMA LAZER MAKINA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Bandırma Lazer Makina Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti blev etableret i Bandırma i 2006 med det formål at tilbyde laserskæringsservicer. I 2009 blev de første dele til halmpressere produceret under brandet for Balkan dele. Første halmprese blev produceret i 2009. Virksomheden har bred kundeportefølje i ind- og udland. Vores virksomheds politik bygger på kundetilfredshed. Bandırma Lazer producerer også pressere og foderblandingsmaskiner.

 1. BRUNS-GERÄTEHALTER, EINZELFIRMA

  Tyskland

  Siden 1986 har firmaet Bruns med sæde i Harsewinkel produceret "Bruns-Gerätehalter" (udstyrsholder) . Et ordenssystem til husholdninger, garager, haver og virksomheder.

 2. BAYTUNA EXPORT & IMPORT

  Tyrkiet

  Virksomheden BAYTUNA EXPORT & IMPORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, landbrugs tallerkenharve, Landbrug - installation og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, og tilbehør til landbrug brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 3. GRAIN ENERGY LLC

  Ukraine

  Virksomheden GRAIN ENERGY LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for produktionsseparatorer brancherne. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 4. HAKKAR MAKINA EKIPMANLARI SAN. TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden HAKKAR MAKINA EKIPMANLARI SAN. TIC. LTD. STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Bakelit, og Bakelit brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. HENAN RICHI MACHINERY

  Forenede Stater

  Virksomheden HENAN RICHI MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for fabrikation af maskiner brancherne. Den er baseret i Auburn Hills, Forenede Stater.

 6. HQ CHIPPER PARTS

  Latvia

  Virksomheden HQ CHIPPER PARTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for tilbehør og reservedele, og kværne brancherne. Den er baseret i Riga, Latvia.

 7. SNT OTOMOTIVE

  Tyrkiet

  Virksomheden SNT OTOMOTIVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Høstmaskiner og udstyr, maskiner og udstyr til landbrug, maskiner til vakuumpakning, Høstmaskiner og udstyr, og anlæg og udstyr til fjernelse af gødning brancherne. Den er baseret i Konya, Konya, Turkey, Tyrkiet.

 8. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, landbrugsmateriel, Landbrugsmateriel, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr brancherne. Den er baseret i Eskisehir, Tyrkiet.

 1. CLOOS & KRAUS

  Luxembourg

  Virksomheden CLOOS & KRAUS, er en Distributør, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør, Landbrugsmaskiner og tilbehør, brugte landbrugsmaskiner, reservedele til havebrugs- og landbrugsmaskiner, og landbrugsmateriel brancherne. Den er baseret i Roost, Luxembourg.

 2. ESBOR AGRICULTURAL MACHINERY SPARE PARTS

  Tyrkiet

  Virksomheden ESBOR AGRICULTURAL MACHINERY SPARE PARTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for ανταλλακτικα γεωργικων μηχανηματων , og reservedele til havebrugs- og landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 3. ANIL TARIM

  Tyrkiet

  Virksomheden ANIL TARIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Fabrikant af landbrugsmaskiner, installationer til landbrug, landbrugsvogne, og tilbehør til landbrug brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. AGROMEHANIKA D.D.

  Slovenien

  Virksomheden AGROMEHANIKA D.D., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Traktorer til vinmarker, Sprøjtningsudstyr til landbrug, Traktorer og trailere, landbrugs-, Traktorer til vinmarker, Sprøjtningsudstyr til landbrug, og Traktorer og trailere, landbrugs- brancherne. Den er baseret i Kranj, Slovenien.

 5. AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilsåning og beskyttelse af sæd branchen. Den opererer også inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør, og Landbrugsmaskiner og tilbehør brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 6. BAGCISAN

  Tyrkiet

  Virksomheden BAGCISAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for høstmaskiner, og reservedele til høhøstning brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 7. THEOHARIDIS S.A.

  Grækenland

  Virksomheden THEOHARIDIS S.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Malkning - maskiner og udstyr, kardanaksler, klippemaskiner til landbrug, Malkning - maskiner og udstyr, og plove og udstyr til jordarbejde brancherne. Den er baseret i Kalochori, Grækenland.

 8. KOMSILAGE MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden KOMSILAGE MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 9. HII

  Tyrkiet

  Virksomheden HII, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 10. VIOLA GOMMA

  Italien

  Virksomheden VIOLA GOMMA, er en Engrossalg, der opererer inden for Gummiprodukter branchen. Den opererer også inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør, tekniske artikler i gummi, pakninger i gummi, Landbrugsmaskiner og tilbehør, og tætningsringe i gummi brancherne. Den er baseret i Voghera, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Landbrugsmaskiner og tilbehør - Import eksport

Antal resultater

1.062 Virksomheder