• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kvarts og kvartssand

Resultater for

Kvarts og kvartssand - Import eksport

 1. STROBEL QUARZSAND GMBH

  Tyskland

  Mere end 135 års erfaring med Strobel kvartssand. En lang tradition. Takket være vores investeringsvillighed og vores vilje til innovation, kan vi også klare fremtidige udfordringer. Med viljen til løbende at investere i virksomhedens fremtid, har alle generationer lagt grundlaget for en vellykket videreudvikling i virksomhedens lange historie. Det konstant voksende antal anvendelser af kvartssand, vores langsigtede sikrede råmaterialeaflejringer og den høje produktkvalitet, giver os mulighed for at se optimistisk på de kommende tider. Med nye ideer, implementeret af engagerede og højt kvalificerede medarbejdere, vil vi fortsat være i stand til at imødekomme vores kunders ønsker i fremtiden. På denne måde ønsker vi at sikre virksomhedens succes på lang sigt, bevare job og samtidig skabe nye.

 2. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  CHEMEGRA er din kompetente partner for mekanisk behandling af diverse slagger til sandblæsning (slaggeblæsemidler) og af andre granulater til forskellige anvendelser. Særlige silikosefri engangsblæsemidler kan CHEMEGRA producere i din ønskede kornstørrelse og foretrukne emballage. Disse er f.eks. egnede til brorenovering inden for korrosionsbeskyttelse, overfladebehandling af karosserier, betonrenovering, restaurering af facader osv. Stålemiddel, fremstilling af forskellige kortstørrelser, glansgrus og universalstrålemiddel samt byggematerialer til underlagsforbedring og opfyldninger. Vi pakker dine egne bulkgods eller støvede materialer individuelt inden for få dage som en del af kontraktudfyldning/kontraktoverførsel, big bags (fleksible store sække) på dit sted (mobilsystem).

 3. LLC ASL OYNA

  Usbekistan

  «ASL OYNA» LLC er den førende produktionsvirksomhed af glas i Centralasien og blev grundlagt i 2009. Fabrikken er beliggende i Uzbekistan, Sergeli distriktet i Tashkent. Kvartssand og dolomit til fremstilling af ASL OYNA-produkterne, kommer fra vores eget stenbrud. Fabrikkens produktionskapacitet er baseret på udstyr fra Europa: • Skorsten nr. 1 - Heye Int. Gmbh (Tyskland) • 8 sektioner IS-maskiner - Heye Int. Gmbh • Skorsten nr. 2 - Stara Glass S.p.A. (Italien) • 6 sektioner IS-maskiner - Bottero S.p.A. (Italien). Den samlede daglige kapacitet af skorstene er 270 ton glas, hvilket resulterer i 560.000 flasker dagligt og 200 millioner flasker årligt. Den avancerede NNPB-teknologi har været implementeret siden 2014, og hjælper med at reducere vægten af de fremstillede flasker med gennemsnitligt 15-20 %. Indtil videre er der fremstilles mere end 450 forskellige former af glasbeholdere og kombinationer. I 2018 startede glasfabrikken en ny fase af deres vækst, og har siden da implementeret internationale kvalitets- og fødevaresikkerhedsstandarder: ISO 9001: 2015, (FSSC) 22000, ISO 45001: 2018 og ISO 14001: 2015. I 2022 lancerede vi vores dekorative glasprodukter, hvilket hat gjort det muligt at levere mere sikre og miljøvenlige typer af dekorationer og deres kombinationer: - Varmestansning af folie - Vakuumstabilisering af flasker - Belægning af glasbeholder - Dekorative flasker med silketrykprint. Vælg høj kvalitet og innovativ teknologi fra ASL OYNA!

 4. DOLDTERRA INH. MARTIN DOLD

  Tyskland

 5. QUARZSAND GMBH NUDERSDORF

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HELIOS ITALQUARTZ

  Italien

 2. TRICURA GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. ZIEGLER & CO. GMBH MINERALSTOFFE

  Tyskland

 4. MUXIANG

  Japan

 5. SUPPLIER

  Ægypten

 1. MARBOLUX

  Luxembourg

 2. SIFUCEL SILICAS SA

  Portugal

 1. KIESWERK HOHENFURCH STREIF GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. PROF. FEIERABEND GMBH

  Tyskland

 3. ENGINEERING COMPANY FOR MINING KNOUZ

  Ægypten

 4. SHARPENING STONES INDUSTRY

  Grækenland

 5. URALGRIT

  Rusland

 6. KALTUN MINING CO.

  Tyrkiet

 7. MAUERTECHNIK LÖBERITZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. JENS ROSNERSKI BAUSTOFFE UND ZOOLOGISCHER BEDARF

  Tyskland

 1. GYPSUM AND GROUPS TURKEY VDT

  Tyrkiet

 2. HERAEUS QUARTZ UK LTD

  Det Forenede Kongerige

 3. PERSIANI ET FILS

  Frankrig

 4. SIMIT SARL

  Tunisien

 5. SANBLAST JANUSZ BANDER

  Polen

 6. STE INDUSTRIE DES SABLE S.A.R.L

  Marokko

 7. ARENAS SILICEAS.COM

  Spanien

 8. LIANYUNGANG SUKE QUARTZ PRODUCTS SALES CO.,LTD.

  Kina

 9. CENTURY TRADE

  Spanien

 10. TIELEN GROUP

  Belgien