• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kvarts og kvartssand

Resultater for

Kvarts og kvartssand - Import eksport

 1. STROBEL QUARZSAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mere end 135 års erfaring med Strobel kvartssand. En lang tradition. Takket være vores investeringsvillighed og vores vilje til innovation, kan vi også klare fremtidige udfordringer. Med viljen til løbende at investere i virksomhedens fremtid, har alle generationer lagt grundlaget for en vellykket videreudvikling i virksomhedens lange historie. Det konstant voksende antal anvendelser af kvartssand, vores langsigtede sikrede råmaterialeaflejringer og den høje produktkvalitet, giver os mulighed for at se optimistisk på de kommende tider. Med nye ideer, implementeret af engagerede og højt kvalificerede medarbejdere, vil vi fortsat være i stand til at imødekomme vores kunders ønsker i fremtiden. På denne måde ønsker vi at sikre virksomhedens succes på lang sigt, bevare job og samtidig skabe nye.

 2. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA er din kompetente partner for mekanisk behandling af diverse slagger til sandblæsning (slaggeblæsemidler) og af andre granulater til forskellige anvendelser. Særlige silikosefri engangsblæsemidler kan CHEMEGRA producere i din ønskede kornstørrelse og foretrukne emballage. Disse er f.eks. egnede til brorenovering inden for korrosionsbeskyttelse, overfladebehandling af karosserier, betonrenovering, restaurering af facader osv. Stålemiddel, fremstilling af forskellige kortstørrelser, glansgrus og universalstrålemiddel samt byggematerialer til underlagsforbedring og opfyldninger. Vi pakker dine egne bulkgods eller støvede materialer individuelt inden for få dage som en del af kontraktudfyldning/kontraktoverførsel, big bags (fleksible store sække) på dit sted (mobilsystem).

 3. LLC ASL OYNA

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  «ASL OYNA» LLC er den førende produktionsvirksomhed af glas i Centralasien og blev grundlagt i 2009. Fabrikken er beliggende i Uzbekistan, Sergeli distriktet i Tashkent. Kvartssand og dolomit til fremstilling af ASL OYNA-produkterne, kommer fra vores eget stenbrud. Fabrikkens produktionskapacitet er baseret på udstyr fra Europa: • Skorsten nr. 1 - Heye Int. Gmbh (Tyskland) • 8 sektioner IS-maskiner - Heye Int. Gmbh • Skorsten nr. 2 - Stara Glass S.p.A. (Italien) • 6 sektioner IS-maskiner - Bottero S.p.A. (Italien). Den samlede daglige kapacitet af skorstene er 270 ton glas, hvilket resulterer i 560.000 flasker dagligt og 200 millioner flasker årligt. Den avancerede NNPB-teknologi har været implementeret siden 2014, og hjælper med at reducere vægten af de fremstillede flasker med gennemsnitligt 15-20 %. Indtil videre er der fremstilles mere end 450 forskellige former af glasbeholdere og kombinationer. I 2018 startede glasfabrikken en ny fase af deres vækst, og har siden da implementeret internationale kvalitets- og fødevaresikkerhedsstandarder: ISO 9001: 2015, (FSSC) 22000, ISO 45001: 2018 og ISO 14001: 2015. I 2022 lancerede vi vores dekorative glasprodukter, hvilket hat gjort det muligt at levere mere sikre og miljøvenlige typer af dekorationer og deres kombinationer: - Varmestansning af folie - Vakuumstabilisering af flasker - Belægning af glasbeholder - Dekorative flasker med silketrykprint. Vælg høj kvalitet og innovativ teknologi fra ASL OYNA!

 4. SHARPENING STONES INDUSTRY

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Det officielle navn for produktet er sliberedskab, men det er også kendt som vandsten eller slibesten. Det er et naturligt produkt uden metalliske mineraler som består af 96-99 % silicumdioxid, som findes i mikrokrystaller i Elounda-bjergene. Det er det eneste sted det findes, under flere lag af sedimentmaterialer bestående af oldgamle marineliv. Under parallel lag af vandsten som normalt har en helt hvid eller lysegrå farve, udgraver vi og behandler slibestenene.

 5. DOLDTERRA INH. MARTIN DOLD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOLDTERRA INH. MARTIN DOLD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Niedereschach, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. QUARZSAND GMBH NUDERSDORF

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden QUARZSAND GMBH NUDERSDORF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Lutherstadt Wittenberg, Tyskland.

 2. HELIOS ITALQUARTZ

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HELIOS ITALQUARTZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for kvartslamper, tekniske lamper, kvarts, og kvarts røg og kvartsmel brancherne. Den er baseret i Cambiago, Italien.

 3. LINOX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LINOX GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Import-eksport - virkemidler, Malm, jernholdig, Organiske oxider og peroxider, Mineraler, Kvarts og kvartssand, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, og Kemi, organisk - råmaterialer og derivater brancherne. Den er baseret i Dinslaken, Tyskland.

 4. TRICURA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRICURA GMBH & CO. KG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Hude, Tyskland.

 5. ZIEGLER & CO. GMBH MINERALSTOFFE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZIEGLER & CO. GMBH MINERALSTOFFE, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Wunsiedel, Tyskland.

 1. MUXIANG

  Japan

 2. MARBOLUX

  Luxembourg

  Virksomheden MARBOLUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for Granit, Marmor og natursten, køkkenborde, Granit, Marmor og natursten, og keramik brancherne. Den er baseret i Pétange, Luxembourg.

 1. KIESWERK HOHENFURCH STREIF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KIESWERK HOHENFURCH STREIF GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Hohenfurch, Tyskland.

 2. FORSAN ELNIL

  Saudiarabien

  Virksomheden FORSAN ELNIL, er en Distributør, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Dmmam, Saudiarabien.

 3. URALGRIT

  Rusland

  Virksomheden URALGRIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Skibsbygning, Kvarts og kvartssand, Naturlige slibemidler, Sandblæsningsudstyr, Skibsbygning, Kvarts og kvartssand, Naturlige slibemidler, og Sandblæsningsudstyr brancherne. Den er baseret i Yekaterinburg, Rusland.

 4. ENGINEERING COMPANY FOR MINING KNOUZ

  Ægypten

  Virksomheden ENGINEERING COMPANY FOR MINING KNOUZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for Feldspat, silikasand, og kvarts brancherne. Den er baseret i Cairo, Ægypten.

 5. EUROTREX

  Luxembourg

  Virksomheden EUROTREX, er en Distributør, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for mineraler, natursten, logistik, og basalt brancherne. Den er baseret i Weiswampach, Luxembourg.

 6. PROF. FEIERABEND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PROF. FEIERABEND GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 7. NEWSTAR STONE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden NEWSTAR STONE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Quanzhou, Kina.

 8. SIFUCEL SILICAS SA

  Portugal

  Virksomheden SIFUCEL SILICAS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for Kvartssand, sand, grus og småsten til vejbelægning, sand til fremstilling af glas, og pulverpåfyldningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Rio Maior, Portugal.

 1. KALTUN MINING CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden KALTUN MINING CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for Konstruktioner i glas, mineraler af silicium, Malmudvinding, Konstruktioner i glas, og malingsfabrik brancherne. Den er baseret i Aydin/turkey Türkiye, Tyrkiet.

 2. BREMTHALER QUARZITWERK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BREMTHALER QUARZITWERK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, og Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Usingen, Tyskland.

 3. SEMIQUARZ WAFER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SEMIQUARZ WAFER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Allershausen, Tyskland.

 4. STE INDUSTRIE DES SABLE S.A.R.L

  Marokko

  Virksomheden STE INDUSTRIE DES SABLE S.A.R.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Marrakech, Marokko.

 5. POLLAK SANDWERKE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden POLLAK SANDWERKE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, og Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Heideck, Tyskland.

 6. MAUERTECHNIK LÖBERITZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden MAUERTECHNIK LÖBERITZ GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for Sand og grus, Marmor og natursten, Trapper, marmor-, Beskyttelsesrum, bygning, Sand og grus, Marmor og natursten, Trapper, marmor-, og Beskyttelsesrum, bygning brancherne. Den er baseret i Löberitz, Tyskland.

 7. LKAB MINERALS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LKAB MINERALS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, og Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 8. GYPSUM AND GROUPS TURKEY VDT

  Tyrkiet

  Virksomheden GYPSUM AND GROUPS TURKEY VDT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Merkezefendi, Tyrkiet.

 9. SCHICKER MINERAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHICKER MINERAL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Kvarts og kvartssand, Industrisalt, Sand og grus, Marmor og natursten, Kvarts og kvartssand, Industrisalt, Sand og grus, og Marmor og natursten brancherne. Den er baseret i Bad Berneck, Tyskland.

 10. HERAEUS QUARTZ UK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HERAEUS QUARTZ UK LTD, er en Distributør, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for kisel, og Silikater brancherne. Den er baseret i Wallsend, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis