• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kvarts og kvartssand

Resultater for

Kvarts og kvartssand - Import eksport

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA er din kompetente partner for mekanisk behandling af diverse slagger til sandblæsning (slaggeblæsemidler) og af andre granulater til forskellige anvendelser. Særlige silikosefri engangsblæsemidler kan CHEMEGRA producere i din ønskede kornstørrelse og foretrukne emballage. Disse er f.eks. egnede til brorenovering inden for korrosionsbeskyttelse, overfladebehandling af karosserier, betonrenovering, restaurering af facader osv. Stålemiddel, fremstilling af forskellige kortstørrelser, glansgrus og universalstrålemiddel samt byggematerialer til underlagsforbedring og opfyldninger. Vi pakker dine egne bulkgods eller støvede materialer individuelt inden for få dage som en del af kontraktudfyldning/kontraktoverførsel, big bags (fleksible store sække) på dit sted (mobilsystem).

 2. STROBEL QUARZSAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mere end 135 års erfaring med Strobel kvartssand. En lang tradition. Takket være vores investeringsvillighed og vores vilje til innovation, kan vi også klare fremtidige udfordringer. Med viljen til løbende at investere i virksomhedens fremtid, har alle generationer lagt grundlaget for en vellykket videreudvikling i virksomhedens lange historie. Det konstant voksende antal anvendelser af kvartssand, vores langsigtede sikrede råmaterialeaflejringer og den høje produktkvalitet, giver os mulighed for at se optimistisk på de kommende tider. Med nye ideer, implementeret af engagerede og højt kvalificerede medarbejdere, vil vi fortsat være i stand til at imødekomme vores kunders ønsker i fremtiden. På denne måde ønsker vi at sikre virksomhedens succes på lang sigt, bevare job og samtidig skabe nye.

 3. LLC ASL OYNA

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  «ASL OYNA» LLC er den førende produktionsvirksomhed af glas i Centralasien og blev grundlagt i 2009. Fabrikken er beliggende i Uzbekistan, Sergeli distriktet i Tashkent. Kvartssand og dolomit til fremstilling af ASL OYNA-produkterne, kommer fra vores eget stenbrud. Fabrikkens produktionskapacitet er baseret på udstyr fra Europa: • Skorsten nr. 1 - Heye Int. Gmbh (Tyskland) • 8 sektioner IS-maskiner - Heye Int. Gmbh • Skorsten nr. 2 - Stara Glass S.p.A. (Italien) • 6 sektioner IS-maskiner - Bottero S.p.A. (Italien). Den samlede daglige kapacitet af skorstene er 270 ton glas, hvilket resulterer i 560.000 flasker dagligt og 200 millioner flasker årligt. Den avancerede NNPB-teknologi har været implementeret siden 2014, og hjælper med at reducere vægten af de fremstillede flasker med gennemsnitligt 15-20 %. Indtil videre er der fremstilles mere end 450 forskellige former af glasbeholdere og kombinationer. I 2018 startede glasfabrikken en ny fase af deres vækst, og har siden da implementeret internationale kvalitets- og fødevaresikkerhedsstandarder: ISO 9001: 2015, (FSSC) 22000, ISO 45001: 2018 og ISO 14001: 2015. I 2022 lancerede vi vores dekorative glasprodukter, hvilket hat gjort det muligt at levere mere sikre og miljøvenlige typer af dekorationer og deres kombinationer: - Varmestansning af folie - Vakuumstabilisering af flasker - Belægning af glasbeholder - Dekorative flasker med silketrykprint. Vælg høj kvalitet og innovativ teknologi fra ASL OYNA!

 4. DOLDTERRA INH. MARTIN DOLD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOLDTERRA INH. MARTIN DOLD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Niedereschach, Tyskland.

 5. QUARZSAND GMBH NUDERSDORF

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden QUARZSAND GMBH NUDERSDORF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Lutherstadt Wittenberg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HELIOS ITALQUARTZ

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HELIOS ITALQUARTZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for kvartslamper, tekniske lamper, kvarts, og kvarts røg og kvartsmel brancherne. Den er baseret i Cambiago, Italien.

 2. TRICURA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRICURA GMBH & CO. KG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Hude, Tyskland.

 3. ZIEGLER & CO. GMBH MINERALSTOFFE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZIEGLER & CO. GMBH MINERALSTOFFE, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Wunsiedel, Tyskland.

 4. MUXIANG

  Japan

  Virksomheden MUXIANG, der opererer inden for Korkprodukter branchen. Den opererer også inden for tobacco, tobacco, og smoking brancherne. Den er baseret i Americana Dr  Annandale, Japan.

  Alle produkter for "kvarts og kvartssand"

 5. MARBOLUX

  Luxembourg

  Virksomheden MARBOLUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for Granit, Marmor og natursten, køkkenborde, Granit, Marmor og natursten, og keramik brancherne. Den er baseret i Pétange, Luxembourg.

 1. FORSAN ELNIL

  Saudiarabien

  Virksomheden FORSAN ELNIL, er en Distributør, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Dmmam, Saudiarabien.

 2. ENGINEERING COMPANY FOR MINING KNOUZ

  Ægypten

  Virksomheden ENGINEERING COMPANY FOR MINING KNOUZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for Feldspat, silikasand, og kvarts brancherne. Den er baseret i Cairo, Ægypten.

 1. KIESWERK HOHENFURCH STREIF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KIESWERK HOHENFURCH STREIF GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Hohenfurch, Tyskland.

 2. URALGRIT

  Rusland

  Virksomheden URALGRIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Skibsbygning, Kvarts og kvartssand, Naturlige slibemidler, Sandblæsningsudstyr, Skibsbygning, Kvarts og kvartssand, Naturlige slibemidler, og Sandblæsningsudstyr brancherne. Den er baseret i Yekaterinburg, Rusland.

 3. SHARPENING STONES INDUSTRY

  Grækenland

  Virksomheden SHARPENING STONES INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for kisel, og Kvartssand brancherne. Den er baseret i Herakleion, Grækenland.

 4. EUROTREX

  Luxembourg

  Virksomheden EUROTREX, er en Distributør, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for mineraler, natursten, logistik, og basalt brancherne. Den er baseret i Weiswampach, Luxembourg.

 5. NEWSTAR STONE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden NEWSTAR STONE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Quanzhou, Kina.

 6. PROF. FEIERABEND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PROF. FEIERABEND GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 7. SIFUCEL SILICAS SA

  Portugal

  Virksomheden SIFUCEL SILICAS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for Kvartssand, sand, grus og småsten til vejbelægning, sand til fremstilling af glas, og pulverpåfyldningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Rio Maior, Portugal.

 8. KALTUN MINING CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden KALTUN MINING CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for Konstruktioner i glas, mineraler af silicium, Malmudvinding, Konstruktioner i glas, og malingsfabrik brancherne. Den er baseret i Aydin/turkey Türkiye, Tyrkiet.

 1. LKAB MINERALS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LKAB MINERALS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, og Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 2. PANNONIA KIESGEWINNUNG GES.MBH

  Østrig

  Virksomheden PANNONIA KIESGEWINNUNG GES.MBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, Træ, natur-, Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, og Træ, natur- brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 3. SUNG RIM EUROPE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SUNG RIM EUROPE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Kvarts og kvartssand, Radiallejer, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Glas, industrielt, Kvarts og kvartssand, Radiallejer, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, og Glas, industrielt brancherne. Den er baseret i Bruchköbel, Tyskland.

 4. MAUERTECHNIK LÖBERITZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden MAUERTECHNIK LÖBERITZ GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for Sand og grus, Marmor og natursten, Trapper, marmor-, Beskyttelsesrum, bygning, Sand og grus, Marmor og natursten, Trapper, marmor-, og Beskyttelsesrum, bygning brancherne. Den er baseret i Löberitz, Tyskland.

 5. SEMIQUARZ WAFER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SEMIQUARZ WAFER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Allershausen, Tyskland.

 6. FRIEDRICH GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden FRIEDRICH GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, og Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 7. BREMTHALER QUARZITWERK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BREMTHALER QUARZITWERK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Kvarts og kvartssand, Sand og grus, Marmor og natursten, og Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Usingen, Tyskland.

 8. PERSIANI ET FILS

  Frankrig

  Virksomheden PERSIANI ET FILS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for Sand og grus, Inert materiale til byggeindustrien, Nedrivning - entreprenører, Grundgravningsarbejde, Sand og grus, Inert materiale til byggeindustrien, Nedrivning - entreprenører, og Grundgravningsarbejde brancherne. Den er baseret i Bort Les Orgues, Frankrig.

 9. STE INDUSTRIE DES SABLE S.A.R.L

  Marokko

  Virksomheden STE INDUSTRIE DES SABLE S.A.R.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den er baseret i Marrakech, Marokko.

 10. HÜBNER SPIELPLATZ-SERVICE UND WINTERSTREUMITTEL

  Tyskland

  Virksomheden HÜBNER SPIELPLATZ-SERVICE UND WINTERSTREUMITTEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Kvarts og kvartssand, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, og Kvarts og kvartssand brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis