• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kvalitet - certificering

Resultater for

Kvalitet - certificering - Import eksport

 1. SARL NOOH AS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hos N.O.O.H. AS, er vi stolte af at kunne tilbyde en helt igennem enestående madoplevelse. Vores lidenskab for solsikkeolier af den højeste kvalitet motiverer os til at søge de allerlækreste råvarer over hele verden. Oplev essensen af den kulinariske perfektion gennem vores solsikkeolier, der udvælges med omhu. Vi er engageret i respekt for miljøet og vægter kvalitet højt.N.O.O.HAS har en urokkelig forpligtelse i forhold til kvalitet og bæredygtighed. Vi mener, at naturen giver os kostbare skatte. Kompromisløs kvalitet: Hver dråbe af vores solsikkeolie er resultatet af både lidenskab og kvalitet. Vi udvælger med stor omhu de fineste solsikkefrø for at kunne producere en 100% ren olie uden tilsætningsstoffer og forandringer. Vi tror på bæredygtighed og miljøansvar. Vores produktionsproces er gearet til at påvirke miljøet mindst muligt. Vi investerer i en bedre fremtid fra vores ansvarlige landbrugspraksisser til vores miljøvenlige emballage. Vores samarbejde med lokale og internationale producenter bygger på etiske principper. Vi forpligter os til at tilbyde retfærdige og rimelige arbejdsforhold. Alle varepartier af olie undergår en streng kvalitetskontrol for altid at garantere et kompromiløst produkt.

 2. IQS S.R.L. WORLDWIDE INSPECTION COMPANY

  Italien

  Verified by europages badge

  installation.Wearetheendresultofanidea, inspiredbycommonlysharedambitiousidealsandguidedbyproven experience.Theideaofexceedingthegoalsthateachofusstandsfor, withthedetermination, thespirit, andthestrengthtodareandtoachievenewexpertise, skills, andspecializations.IQS’employeesdowork andaretrainedtoshareknow-how, newideas, expertise, andskills, becauseistheonlywaytosparknew inspiration.ThisallowsustocontinueimprovingtheservicesweoffertothemarketandtoourCustomers. Henceforth, generatingtheaddedvaluethatdistinguishesourservices, thisisthemaingoalwhichwe strivefor.Thecontinuousevolutionofourknow-howgivesourCustomersthecertaintythatourcompany isanefficient, reliableandtrustworthypartner.Theonlyandbestwaytoachieveit, istoshareour competence, experiences, expertise, ideas, andknow-how.Anongoing‘lessonslearned’thatspurusto learn from the past to improve the future through innovation and yet a renewed positive approach.IQS CEO

 3. BCKE KASHRUT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BCKE KASHRUT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitetskontrol og -certificering branchen. Den opererer også inden for Kvalitet - certificering, Mejeriprodukter, certificering, kvalitetscertificering, Kvalitet - certificering, certificeret produkt, kvalitetskontrol af fødevareprodukter, koscher vin, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Villeurbanne, Frankrig.

 4. QUALITY & INSPECTIONS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden QUALITY & INSPECTIONS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den opererer også inden for Kvalitetskontrol og -certificering, Virksomhedsrådgivning, Kvalitetskontrol og -certificering, og besigtigelseskontrol brancherne. Den er baseret i Rambouillet, Frankrig.

 5. GEOLAB S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEOLAB S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ikke-destruktive tester branchen. Den opererer også inden for Kvalitet - certificering, CE-mærkning, prøvning af kompositmaterialer til byggesektoren, Kvalitet - certificering, analyser af byggematerialer, strukturel overvågning af gamle og moderne bygninger, laboratorier til kontrol og analyse af materialer, og prøvning af materialer til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Carini, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. POLYTECH GROUP

  Rusland

  POLYTECH Group leverer ydelser inden for kvalitetskontrol og certificering af produkter, samt rådgiver virksomheder der implementerer projekter i Rusland, Kazakhstan og andre lande i EU om teknisk regulering. Virksomheden har siden 2013 arbejdet med overensstemmelsesvurderinger, og tilbyder deres tjenester til organisationer der har brug for certificering af produkter, maskiner og installationer, samt certificering af konstruktionsudstyr som er i overensstemmelse med alle gældende standarder. POLYTECH Group eksperterne tester og undersøger kvaliteten af produkterne, inklusive produkter der er beregnet til farlige industrielle faciliteter. POLYTECH Group hjælper producenter, ingeniørvirksomheder og andre virksomheder med at levere industrielt udstyr til EU-medlemslandene: — udvikler strategier til at certificere kvaliteten af emballerede enheder; — udfører kvalitetskontrol og certificering i forbindelse med overensstemmelse af kravene for de tekniske reguleringer i toldunionen (TR CU); — tester og undersøger maskiner og udstyr så der kan udstedes certifikater og overensstemmelseserklæringer; — forbereder tekniske datablade, styrkedesign og anden dokumentation i overensstemmelse med gældende lovgivning; — oversætter dokumenter til russisk; — informerer om bestemmelserne inden for relevante industrielle sikkerhedsstandarder og bestemmelser. POLYTECH Group hjælper med at opnå de nødvendige certifikationer, tilladelser og godkendelser, hurtigt og til en rimelig pris, så bestemmelsesbarrierer hurtigt kan overkommes.

 2. PROEKT INJINIRING, LLC

  Rusland

  PROEKT INJINIRING, LLC har leveret deres tjenester til B2B-markedet siden 2016. Udvalget af tjenester inkluderer support med tilbudsprocedurer; hjælp ved elektroniske forretning til forretning auktioner, hjælp i forbindelse med registrering af industrielle patenter og handelsmærker. Virksomheden hjælper også med at indhente QA-certifikation inden for forskellige områder, ISO-certifikater, eksportcertifikater, brandsikkerhedscertifikater og andre former for certifikater. Vi kan håndtere komplekse indkøb uanset beløb, og tilbyder en hastende forberedelse af dokumenter. Vi tilbyder at afslutte profitable aftaler på tilbudsplatforme: vi finder de relevante auktioner, rådgiver om invitationer til tilbudsafgivelse og garanterer et succesfuldt resultat. Vi hjælper med at forberede ansøgninger til patenter og registrering af design. Vi tilbyder vores ydelser til virksomheder som ønsker at øge deres forretning og profit. Vi er klar til at tilbyde dig e-commerce ydelser, support inden for styring af onlineindkøb og certificering; samt deltagelse i åbne tilbud til de bedste priser.

 3. COFOOD

  Italien

  Vi udvikler, beskytter og samarbejder. CoFood er et rådgivningsnetværk for fødevaresektoren og branchen for foderstoffer, hvis mission er at forbedre og innovere og beskytte og fremme kommercielle aktiviteter. Hovedkontoret ligger i Ragusa men vi er også til stede i Bologna repræsenteret ved Mr. Andrea Lurato (associté CoFood) og i mange andre italienske regioner og provinser gennem vores netværk af fagfolk, der er i fortsat vækst.

 4. MAXWELL COMMUNICATION GROUP

  Italien

  Maxwell Group er en uafhængig arbejdsgruppe, der beskæftiger sig med ISO certificering og ledelsessystemer. Gruppen består af højt kvalificeret personale, der er specialiseret i udførelse af ISO certificering, især certificeringerne ISO 9001, ISO 14001 og ISO 18001.

 5. INTERSISTEM TEKNIK SERTIFIKASYON LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden INTERSISTEM TEKNIK SERTIFIKASYON LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. MEVAS - THE HEAVY EQUIPMENT INSPECTORS

  Tyskland

  Virksomheden MEVAS - THE HEAVY EQUIPMENT INSPECTORS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den opererer også inden for certificering, besigtigelseskontrol, og vurdering af brugte og nye objekter brancherne. Den er baseret i Bannewitz, Tyskland.

 2. FVP CONTROLE

  Frankrig

  Virksomheden FVP CONTROLE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den opererer også inden for Industrivedligeholdelse, og Industrivedligeholdelse brancherne. Den er baseret i La Chapelle La Reine, Frankrig.

 1. PERFECT TOUCH COMPANY

  Ægypten

  Virksomheden PERFECT TOUCH COMPANY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den opererer også inden for Virksomhedsrådgivning, Social eller organisatorisk audit, ISO certificering, Virksomhedsrådgivning, og Social eller organisatorisk audit brancherne. Den er baseret i Alexandria, Ægypten.

 2. QHSE-RISK CONSULTANTS LLB

  Tyskland

  Virksomheden QHSE-RISK CONSULTANTS LLB, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den opererer også inden for administrative og regnskabsmæssige revisioner, og miljø- og kvalitetssikkerhed brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. FORTY BUCKS

  Italien

  Virksomheden FORTY BUCKS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den opererer også inden for Virksomhedsrådgivning, industrianlæg, haccp, og Virksomhedsrådgivning brancherne. Den er baseret i Santo Stefano Del Sole, Italien.

 4. PROMMASHTEST LLC

  Tyrkiet

  Virksomheden PROMMASHTEST LLC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. CONSULCERT SRL

  Italien

  Virksomheden CONSULCERT SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Management rådgivning branchen. Den opererer også inden for Kvalitet - certificering, miljø- og kvalitetssikkerhed, iso 9001/uni en iso 9001-certificering, og Kvalitet - certificering brancherne. Den er baseret i Trofarello, Italien.

 6. SICURA CONSULENZA PER LA SICUREZZA SUL LAVORO S.S.

  Italien

  Virksomheden SICURA CONSULENZA PER LA SICUREZZA SUL LAVORO S.S., der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den opererer også inden for Kvalitetskontrol og -certificering, miljørådgivning, landsarbejdsnævn, Kvalitetskontrol og -certificering, og arbejdssikkerheds brancherne. Den er baseret i Porto Mantovano, Italien.

 7. NORMITY

  Holland

  Virksomheden NORMITY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Administrationssoftware til virksomheder branchen. Den opererer også inden for Kvalitet - certificering, Kvalitet - certificering, og iso 9001 brancherne. Den er baseret i Rhenen, Holland.

 8. LLOYD'S REGISTER DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LLOYD'S REGISTER DEUTSCHLAND GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den opererer også inden for Lederkurser, kvalitetscertificering, ISO certificering, og certificerng af sikkerheds- og miljøkvalitet brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 1. TÜRCERT SERTIFIKASYON

  Tyrkiet

  Virksomheden TÜRCERT SERTIFIKASYON, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. CE BELGESI

  Tyrkiet

  Virksomheden CE BELGESI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. ACBD

  Belgien

  Virksomheden ACBD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den opererer også inden for energigenvinding, og isolering brancherne. Den er baseret i Kain, Belgien.

 4. BELGE

  Tyrkiet

  Virksomheden BELGE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. SAFEWORK SEGURIDAD EN MÁQUINAS

  Spanien

  Virksomheden SAFEWORK SEGURIDAD EN MÁQUINAS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø, certificering, forebyggelse og sikkerhed i arbejdsmiljøer, Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø, og sikkerhedsrådgivning brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 6. LUXIBERG INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden LUXIBERG INTERNATIONAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 7. TÜRCERT

  Tyrkiet

  Virksomheden TÜRCERT, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. DG SOLUTIONS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DG SOLUTIONS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 9. FEIDE - FINCAS Y ESPACIOS ILEGALES DE EVENTOS

  Spanien

  Virksomheden FEIDE - FINCAS Y ESPACIOS ILEGALES DE EVENTOS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den opererer også inden for rådgivning i organisering af demonstrationer brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 10. CERTAGENCY SRL

  Italien

  Virksomheden CERTAGENCY SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den opererer også inden for CE-mærkning brancherne. Den er baseret i Reggio Emilia, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kvalitet - certificering - Import eksport

Antal resultater

1.295 Virksomheder