• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • olier og fedtstoffer til fødevarer

Resultater for

Olier og fedtstoffer til fødevarer - Import eksport

 1. FODER BIO-TECH

  Polen

  Vi er europæiske producenter af olier, foder, kager og mel fra sojabønner og hørfrø. Foder Bio-Tech udfører desuden produktionsprocesser og renseservices for op til 99, 99% af alle oliefrø. Vores fodertilsætningsstoffer er garanteret og godkendt af GMP og EU-BIO certifikater. Dette betyder, at for vores øko-produkter bruger vi kun godkendte frø, der hovedsageligt dyrkes på økologiske gårde i Polen og andre steder i Europa. Almindelige og økologiske kager, olier, foder og ikke-genmodificeret mel er en fremragende protein- og energikilde i dyrefoder. Vi har siden 1998 samarbejdet med foderproducenter og handelsvirksomheder over hele verden. Vores produktion er fuldstændig naturlig og uden brug af kemikalier. Under ekstruderingsprocessen varmes frøene for derefter at blive fyldt på presser. Vi har stået for kvalitet og sikkerhed af vores produkter i årevis. Takket være en fælles indsats fra alle medarbejdere vokser familievirksomheden støt. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 2. ROYALE LACROIX

  Belgien

  Royale Lacroix har siden 1930 tilbudt margariner og fedtstoffer til bordet, madlavning og til professionelle såsom fødevareindustrien, kiks, kager, bagerier og industrielle bagerier samt en økologisk produktserie. Til de private kunder tilbyder vi margarine til bordet og til madlavningen samt et udvalg af smøreprodukter til brød og sandwichs. Uforlignelig organoleptisk kvalitet. Enestående smagsegenskaber.

 3. PROTELUX

  Belgien

  Protelux, der ligger i Nevraumont i Luxembourg provinsen, er aktiv i indsamling og genanvendelse af olier og fedtstoffer, samt kødaffald. Indløsning og genbrug af fedt og brugt madolie er en økologisk tilgang. Vores kunder er vinderne på alle niveauer. Know-how, organisation, hurtig og omhyggelig service. Anmodning om afmontering / udskiftning af tønder med fedt og olier på vores hjemmeside.

 4. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrig

  Virksomheden CENTRAL ÉQUIPEMENTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Oliven, Olier og fedtstoffer til fødevarer, distributør af olivenolie, vegetabilske olier, Olie til fødevaresektoren, ekstra jomfruolie, Vegetabilske olier, og vegetabilske madolier brancherne. Den er baseret i Evry-Courcouronnes, Frankrig.

 5. WASGAU ÖLMÜHLE GBR

  Tyskland

  Virksomheden WASGAU ÖLMÜHLE GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den er baseret i Hauenstein, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VALMAX FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden VALMAX FRANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Import-eksport - fødevarer og landbrug, pulvermælk, olier, Rapsolie, Vegetabilske olier, Import-eksport - fødevarer og landbrug, fine krydderiprodukter, og Olie til fødevaresektoren brancherne. Den er baseret i Mougins, Frankrig.

 2. SAS SPRAY

  Frankrig

  Virksomheden SAS SPRAY, er en Distributør, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for solsikkeolier, Raffineret solsikkeolie, vegetabilske olier, og Olie til fødevaresektoren brancherne. Den er baseret i Grimaud, Frankrig.

 3. SCHEDRO LLC

  Ukraine

  Virksomheden SCHEDRO LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Margarine branchen. Den opererer også inden for Krydderier og ekstrakter, Animalske olier og fedtstoffer, Olier og fedtstoffer til fødevarer, Ikke-chokoladeholdigt slik, solsikkeolier, ketchup, mayonnaise, naturlige medicinske produkter, og naturlige ingredienser brancherne. Den er baseret i Dnepropetrovsk, Ukraine.

 4. CONTINENTAL FOODS

  Frankrig

  Virksomheden CONTINENTAL FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Fødevarer - import-eksport, Ubearbejdede vegetabilske olier, Olier, industrielle, delikatesser, Raffineret solsikkeolie, solsikkeolier, Vegetabilske olier, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Villepinte, Frankrig.

 5. JOLIO LLC

  Georgien

  Virksomheden JOLIO LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Import-eksport - olie, solsikkeolier, solsikkefrø, olie og biprodukter heraf, mel af solsikkefrø, Olie, Vegetabilske olier, og Import-eksport - olie brancherne. Den er baseret i Tbilisi, Georgien.

 1. LOGNIB FOOD

  Frankrig

  Virksomheden LOGNIB FOOD, er en Multi-Category, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Vegetabilske olier, Ubearbejdede vegetabilske olier, solsikkeolier, Raffineret solsikkeolie, pakket olivenolie, Olie til fødevaresektoren, solsikke, og Olivenolie brancherne. Den er baseret i Pierrefitte Sur Seine, Frankrig.

 2. AIGREMONT

  Belgien

  Virksomheden AIGREMONT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Margarine branchen. Den opererer også inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer, Vegetabilske olier, fedtstof, Olier og fedtstoffer til fødevarer, Vegetabilske olier, smøremidler til fødevarer, slipmidler, oksefedt, og svinefedt brancherne. Den er baseret i Awirs-Flemalle, Belgien.

 1. YUZHNY POLYUS

  Rusland

  Yuzhny Polyus fabrik til produktion af vegetabilsk olie er en producent af spiselige olier og fedtstoffer, vegetabilsk olie, nemlig raffineret solsikkeolie fra regionen Krasnodar Krai. Fabrikken producerer følgende typer af solsikkeolie: "Yuzhny Polyus" olie friturestegning, med neutral smag og uden lugt; kvalitetsolien "Krasnodar selected" med en delikat smag; "Live Amber" olie til varme retter, saucer og bagning; solsikkeolie til friturestegning 5-liters flasker. Virksomheden producerer også granuleret foderkage af solsikke til berigelse af landbrugsdyrs kost. "Yuzhny Polyus" spiseligt vegetabilsk olie produceres fra solsikkekerner, der er testet på fabrikkens eget laboratorie. Fabrikken sælger raffineret, lugtfri solsikkeolie direkte fra producenten. Olien fås i flasker pakket i æsker og anbragt på EU-paller (EPAL) eller fyldt på godstoge eller tankbiler. Det vegetabilske olie kan også emballeres i flasker og æsker med kundens logo.

 2. LEHA GMBH

  Tyskland

  LeHA GmbH er en mindre, innovativ virksomhed i det sydlige Sachsen-Anhalt med hovedsæde direkte i centrum af den nordligste vinregion i Tyskland, Saale-Unstrut Tal. Siden 2002 er LeHA aktiv på det tyske fødevaremarked og kan i den forbindelse se tilbage på en ægte succeshistorie. Drevet af en stor innovationskraft kunne man kontinuerligt udbygge og videreudvikle sit produktportefølje. Således udviklede virksomheden sig fra en regional udbyder af en plantebaseret, laktosefri erstatning for fløde til en virksomhed, der agerer i hele Europa, med talrige ren veganske produkter. Under mærket Schlagfix er den i dag en af de kendteste udbydere af rent vegetabilske mælkeerstatningsprodukter. Det særlige kendetegn for kvaliteten af Schlagfix-produkterne er i den forbindelse deres særligt autentiske smag og en upåklagelig funktionalitet, som ofte endda giver kunden et større anvendelsesområde end sammenlignelige animalske produkter og således også vækker begejstring for produkterne hos "ikke-veganere". Færre kalorier, letfordøjelige, laktosefrie, uden gluten og kolesterol… Der er mange argumenter, der taler for vegetabilske produkter fra Schlagfix. Med en optagelse i sortimentet på tværs af den tyske detailhandel lykkedes en kontinuerlig vækst. I dag hører fx følgende butikker til vores kunder i Tyskland: Edeka, REWE, Real, Kaufland, Globus, Bela, Metro, Tegut, Netto og Netto Stavenhagen. Vi leverer også til enkelte klinikker og sygehuse.

 3. POKROVSKY ZRM LLC

  Rusland

  Pokrovka Plant of Vegetable Oils (POKROVSKY ZRM LLC) er producent og leverandør af grøntsagsolier og råmaterialer fremstillet af soja og raps. Fabrikken forarbejder soja og raps, og tilbyder de følgende produkter: - uraffineret rapsolie til industriel og kommerciel anvendelse; - rapskage (bruges som proteintilskud til grupper af kvæg); - uraffineret sojaolie til industriel og kommerciel anvendelse; - sojakage (universal foder med højt proteinindhold til dyr og fjerkræ). POKROVSKY ZRM er den næste generation af fabrikker, som sætter pris på og fremmer de gamle traditioner inden for produktion af vegetabilsk olie. Vores produktion består af førsteklasses råmaterialer fra Rusland. Alle trin i produktionen er underlagt en streng kvalitetskontrol. Virksomheden anvender avanceret og sofistikeret udstyr, hvilket gør det muligt at fremstille olie og fedt der er certificeret, og som ikke kun overholder de russiske bestemmelser, men også de europæiske standarder. Kvaliteten af vores olier overvåges af et moderne laboratorie. Virksomheden eksporterer og importerer landbrugsprodukter til lande i EU, Mellemøsten, Centralasien og Kina enten i beholdere, tønder eller tanklastbiler. Virksomheden sikrer den høje kvalitet af deres produkter, og overholdelsen af deres forpligtelser.

 4. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Rusland

  I dag er EFKO virksomheden en af de største fødevareproducenter i Rusland, hvor de leverer solsikkeolie, margarine og fedt til kunder og industrielle fødevarebehandlingsvirksomheder. Virksomhedens enestående funktioner er fokus på førsteklasses produkter, innovation, en individuel tilgang og fokus på enhver klient. Virksomheden respekterer også miljøet, prøver at minimere produktionsaffald og anvende ressourcebesparende teknologier i enhver produktionsfase. Vi er glade for at kunne tilbyder vores kunder førsteklasses råmaterialer, som er fremstillet i overensstemmelse med de internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder (inklusive BRC, RSPO og Sedex certifikater).

 5. MAYKIM YAG VE KIMYA SAN. TIC. A.S

  Tyrkiet

  Som en af ​​verdens førende producenter af vegetabilske olier og Oleo Chemicals producerer MAJ GROUP sine produkter efter internationale standarder og eksporterer til hele verden. Vi er stolte af at fortælle dig, at vores produkter er af høj kvalitet med flere pakningsmuligheder. Hvis du fortæller os, hvilket produkt du er interesseret i og dine månedlige importmængder sammen med alle virksomhedsoplysninger vil vi hellere end gerne sende dig vores bedste tilbud. Vi importerer olie af syre og raffineret palmeolie.

 6. OLEOSALAR COSECHEROS SL INENA

  Spanien

  OLEOSALAR COSECHEROS SL er et firma der er grundlagt af og består af avlere i regionen Salar. Hos OLEOSALAR er vi omhyggelige og grundige i tilberedningen og udviklingen af vores ekstrajomfruolivenolie. Hos OLEOSALAR udarbejder vi en ekstrajomfru olivenolie i integreret produktion, direkte af friske og sunde oliven fra Hojiblanca (80%) og Picual (20%), kun med brug af mekaniske processer. INENA er en ensartet olie med høj stabilitet.

 7. MATEO SA

  Spanien

  Mateo S.A. blev oprettet for mere end 20 år siden med henblik på at oprette et team af professionelle, som ønskede at indtage en privilegeret position i olivensektoren og eksport af spiseolie. Emballage og eksport af spiseolie. MANOLETE - TEOLI - DULCE OLIVA - LA PISTA - AMAFLOR.

 8. EMER SP. Z O.O.

  Polen

  Vores forarbejdningsanlæg har ret til at sælge til EU (kategori A) og tredjelande. Vi er HACCP- og ISO 9001-certificeret.

 1. AGROTRAID-2000

  Ukraine

 2. SLANT VENTURES INTERNATIONAL LTD

  Cameroon

 3. ZAAF BROKERAGE

  Tyrkiet

 4. HAZELNATURA GIDA KOZMETIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

 5. BASKOOP AGRICULTURAL DEVELOPMENT COOPERATIVE

  Tyrkiet

 6. ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O.

  Polen

 7. ROGERIO LEAL & FILHOS S.A

  Portugal

 8. ANTICO FRANTOIO TRAMPOLINI

  Italien

 9. ZDRAVNITZA (NEW S NET LTD)

  Bulgarien

 10. CRUDE PALM OIL AMÉRICAS

  Spanien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Olier og fedtstoffer til fødevarer - Import eksport

Antal resultater

6.099 Virksomheder