• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • olier og fedtstoffer til fødevarer

Resultater for

Olier og fedtstoffer til fødevarer - Import eksport

 1. TPK VARNA, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  "TPK" Varna" LLC er en fødevarevirksomhed der specialiserer sig i at levere fødevareprodukter med de følgende handelsmærker: "Tsar" (pasta, mel, gryn, multikornflager, øjeblikkelige flager, havregryn, havreflager, frossen dej, spiselig olie); " Soyuzpischeprom "(pasta), "sund menu”(MYSLIFLAGER, PASTAPRODUKTER, KIKS, SPISELIG OLIE, FULDKORNSFLAGER, PLANTEBASEREDE DRIKKE). Virksomhedens sortiment inkluderer mere end hundrede navne på produkter som er elsket og kendt af kunderne, ikke kun i Rusland og SNG-landene, men også i USA, Kina, Canada, Israel og Sydkorea. Producenten af produkterne er inkluderet i det russiske register over producenter og leverandører af naturlige og miljøvenlige produkter, og har modtaget de højeste priser fra International Ecological Fund. Brugen af moderne udstyr i produktionen sikrer en produktkvalitet der overholder de højeste globale standarder.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. E.S.T.H.E.R. OILS E.U.

  Østrig

  Verified by Europages badge

  Esther Oils E.U er den bedste solsikkeolieproducent i Østrig og har eksporteret solsikkeolie i mange år. Vi har den højeste kvalitet inden for solsikkeolie på markedet. Vi leverer solsikkeolie i Europa og hele verden til konkurrencedygtige priser med emballager i bulk, fade, Flexi-tanke, galloner, plastflasker (kundespecifikke emballager kan også fås). Vores solsikkeolie er egnet som madolie og certificeret gennem en inspektion inden afskibning. Vi glæder os til leveringer over længere tid, og vi har allerede en månedlig produktionskapacitet. Vores solsikkeolie anvendes også som økologisk dieselolie inden for energi-industrien. Nedenfor finder du vores sortiment, vores specifikation og vores standardarbejdsproces. Vi sælger også flydende friturefedt, fast friturefedt, fiskeolie og jordnøddeolie. ESTHER Oils EU blev grundlagt og udvikler en eksklusiv linje af fritureolier specielt for hotelgastronomien, industrien og brug derhjemme, og vi har den bedste kvalitet. ESTHER Oils EU er en ung og innovativ virksomhed. De forstår den professionelle gastronoms ønsker og krav og udvikler fortsat de bedste madolier, som lever op til kundernes krav.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Rusland

  Verified by Europages badge

  I dag er EFKO virksomheden en af de største fødevareproducenter i Rusland, hvor de leverer solsikkeolie, margarine og fedt til kunder og industrielle fødevarebehandlingsvirksomheder. Virksomhedens enestående funktioner er fokus på førsteklasses produkter, innovation, en individuel tilgang og fokus på enhver klient. Virksomheden respekterer også miljøet, prøver at minimere produktionsaffald og anvende ressourcebesparende teknologier i enhver produktionsfase. Vi er glade for at kunne tilbyder vores kunder førsteklasses råmaterialer, som er fremstillet i overensstemmelse med de internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder (inklusive BRC, RSPO og Sedex certifikater).

  Hjemmeside Open In New icon
 4. POKROVSKY ZRM LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Pokrovka Plant of Vegetable Oils (POKROVSKY ZRM LLC) er producent og leverandør af grøntsagsolier og råmaterialer fremstillet af soja og raps. Fabrikken forarbejder soja og raps, og tilbyder de følgende produkter: - uraffineret rapsolie til industriel og kommerciel anvendelse; - rapskage (bruges som proteintilskud til grupper af kvæg); - uraffineret sojaolie til industriel og kommerciel anvendelse; - sojakage (universal foder med højt proteinindhold til dyr og fjerkræ). POKROVSKY ZRM er den næste generation af fabrikker, som sætter pris på og fremmer de gamle traditioner inden for produktion af vegetabilsk olie. Vores produktion består af førsteklasses råmaterialer fra Rusland. Alle trin i produktionen er underlagt en streng kvalitetskontrol. Virksomheden anvender avanceret og sofistikeret udstyr, hvilket gør det muligt at fremstille olie og fedt der er certificeret, og som ikke kun overholder de russiske bestemmelser, men også de europæiske standarder. Kvaliteten af vores olier overvåges af et moderne laboratorie. Virksomheden eksporterer og importerer landbrugsprodukter til lande i EU, Mellemøsten, Centralasien og Kina enten i beholdere, tønder eller tanklastbiler. Virksomheden sikrer den høje kvalitet af deres produkter, og overholdelsen af deres forpligtelser.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. LEHA GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. ROYALE LACROIX

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Royale Lacroix har siden 1930 tilbudt margariner og fedtstoffer til bordet, madlavning og til professionelle såsom fødevareindustrien, kiks, kager, bagerier og industrielle bagerier samt en økologisk produktserie. Til de private kunder tilbyder vi margarine til bordet og til madlavningen samt et udvalg af smøreprodukter til brød og sandwichs. Uforlignelig organoleptisk kvalitet. Enestående smagsegenskaber.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. PROTELUX

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Protelux, der ligger i Nevraumont i Luxembourg provinsen, er aktiv i indsamling og genanvendelse af olier og fedtstoffer, samt kødaffald. Indløsning og genbrug af fedt og brugt madolie er en økologisk tilgang. Vores kunder er vinderne på alle niveauer. Know-how, organisation, hurtig og omhyggelig service. Anmodning om afmontering / udskiftning af tønder med fedt og olier på vores hjemmeside.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. WASGAU ÖLMÜHLE GBR

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. LOGNIB FOOD

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. AIGREMONT

  Belgien

  Verified by Europages badge
 1. YUZHNY POLYUS

  Rusland

  Yuzhny Polyus fabrik til produktion af vegetabilsk olie er en producent af spiselige olier og fedtstoffer, vegetabilsk olie, nemlig raffineret solsikkeolie fra regionen Krasnodar Krai. Fabrikken producerer følgende typer af solsikkeolie: "Yuzhny Polyus" olie friturestegning, med neutral smag og uden lugt; kvalitetsolien "Krasnodar selected" med en delikat smag; "Live Amber" olie til varme retter, saucer og bagning; solsikkeolie til friturestegning 5-liters flasker. Virksomheden producerer også granuleret foderkage af solsikke til berigelse af landbrugsdyrs kost. "Yuzhny Polyus" spiseligt vegetabilsk olie produceres fra solsikkekerner, der er testet på fabrikkens eget laboratorie. Fabrikken sælger raffineret, lugtfri solsikkeolie direkte fra producenten. Olien fås i flasker pakket i æsker og anbragt på EU-paller (EPAL) eller fyldt på godstoge eller tankbiler. Det vegetabilske olie kan også emballeres i flasker og æsker med kundens logo.

 2. MAYKIM YAG VE KIMYA SAN. TIC. A.S

  Tyrkiet

  Som en af ​​verdens førende producenter af vegetabilske olier og Oleo Chemicals producerer MAJ GROUP sine produkter efter internationale standarder og eksporterer til hele verden. Vi er stolte af at fortælle dig, at vores produkter er af høj kvalitet med flere pakningsmuligheder. Hvis du fortæller os, hvilket produkt du er interesseret i og dine månedlige importmængder sammen med alle virksomhedsoplysninger vil vi hellere end gerne sende dig vores bedste tilbud. Vi importerer olie af syre og raffineret palmeolie.

 3. OLEOSALAR COSECHEROS SL INENA

  Spanien

  OLEOSALAR COSECHEROS SL er et firma der er grundlagt af og består af avlere i regionen Salar. Hos OLEOSALAR er vi omhyggelige og grundige i tilberedningen og udviklingen af vores ekstrajomfruolivenolie. Hos OLEOSALAR udarbejder vi en ekstrajomfru olivenolie i integreret produktion, direkte af friske og sunde oliven fra Hojiblanca (80%) og Picual (20%), kun med brug af mekaniske processer. INENA er en ensartet olie med høj stabilitet.

 4. MATEO SA

  Spanien

  Mateo S.A. blev oprettet for mere end 20 år siden med henblik på at oprette et team af professionelle, som ønskede at indtage en privilegeret position i olivensektoren og eksport af spiseolie. Emballage og eksport af spiseolie. MANOLETE - TEOLI - DULCE OLIVA - LA PISTA - AMAFLOR.

 5. OLEOFLOR ACEITE DE OLIVA VIRGEN

  Spanien

  Ekstra jomfru olivenolie.

 6. EMER SP. Z O.O.

  Polen

  Vores forarbejdningsanlæg har ret til at sælge til EU (kategori A) og tredjelande. Vi er HACCP- og ISO 9001-certificeret.

 7. ZAAF BROKERAGE

  Tyrkiet

 8. SLANT VENTURES INTERNATIONAL LTD

  Cameroon

 9. ANTICO FRANTOIO TRAMPOLINI

  Italien

 10. BASKOOP AGRICULTURAL DEVELOPMENT COOPERATIVE

  Tyrkiet

 1. ROGERIO LEAL & FILHOS S.A

  Portugal

 2. CRUDE PALM OIL AMÉRICAS

  Spanien

 3. HAZELNATURA GIDA KOZMETIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

 4. ZDRAVNITZA (NEW S NET LTD)

  Bulgarien

 5. FRANTOIO OLEARIO PASSANNANTE MICHELE

  Italien

 6. FC IMPORT

  Frankrig

 7. ÖLMÜHLE SOLLING GMBH

  Tyskland

 8. OLEOVID

  Spanien

 9. AGRICAM SARL

  Cameroon

 10. SHOT ICE

  Tyskland