• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • olier og fedtstoffer til fødevarer

Resultater for

Olier og fedtstoffer til fødevarer - Import eksport

 1. WESTKOND INVEST CZ

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  WestKond Invest CZ er stolte over at være mellemmand til producenterne af de varer som du har brug for. Vores virksomhed har etableret samarbejder med flere producenter og indkøbere globalt, hvormed vi har pålidelige forhold som prioriterer hurtige leveringer, enestående produktkvalitet og konkurrencedygtige priser. Blandt vores anerkendte partnere finder du globale, anerkendte virksomheder som AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH og andre, som alle har en førende position på det globale marked. Vi er ikke kun dedikeret til at levere de bedste produkter og tjenester, men at overgå forventningerne, hvilket garanterer vores kunders komplette tilfredshed. Vores produktudvalg omfatter førsteklasses solsikkeolie, træpiller og konfektfedt.

 2. ELLADIA LP

  Grækenland

  Verified by europages badge

  ELLADIA som specialiserer sig i engrossalg og eksport af fødevarer, er ISO-certificeret, hvilket sikrer, at vores urokkelige standarder inden for fødevaresikkerhed overholdes, både på det indenlandske og udenlandske marked. Vores certificerede systemer og produkter er omhyggeligt udført på vores faciliteter, og gennem den fulde forsyningskæde, hvilket afspejler vores ISO-certifikation og vores omdømme som en erfaren distributør. Vi forstår vigtigheden i forbindelse med vores rolle og levering af de bedste produkter, og vores kunder kan stole på, at deres sundhed og sikkerhed er det vigtigste for os. Vores alsidige udvalg af kvalitetsprodukter bruger vores behændighed og alsidighed til at imødese de dynamiske krav fra vores kunder, med tydelig kommunikation og fremragende kundeservice, som alle er grundpillerne i vores forretning. Vores kerneværdier er grundlagt på principper som tillid og respekt, hvilket vejleder enhver aspekt af vores drift. Vi ved at vores succes er forbundet med vores kunders tilfredshed og tillid, hvilket er grunden til, at vi prioriterer partnerskaber som bygger på fælles tillid. Vi er passionerede over at samarbejde med mindre familieejede virksomheder, som afspejler vores forpligtelse til passion, pleje og ekspertise. Denne tilgang sikrer at vores produkter ikke kun har en enestående kvalitet og autenticitet, men også understøtter den lokale økonomi. Ved at vælge et samarbejde med disse forretninger, forstærker og fremhæver vi håndværket som definerer vores tilbud, og bidrager positivt til de netværk som vi samarbejder med.

 3. ROYALE LACROIX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Royale Lacroix har siden 1930 tilbudt margariner og fedtstoffer til bordet, madlavning og til professionelle såsom fødevareindustrien, kiks, kager, bagerier og industrielle bagerier samt en økologisk produktserie. Til de private kunder tilbyder vi margarine til bordet og til madlavningen samt et udvalg af smøreprodukter til brød og sandwichs. Uforlignelig organoleptisk kvalitet. Enestående smagsegenskaber.

 4. PROTELUX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Protelux, der ligger i Nevraumont i Luxembourg provinsen, er aktiv i indsamling og genanvendelse af olier og fedtstoffer, samt kødaffald. Indløsning og genbrug af fedt og brugt madolie er en økologisk tilgang. Vores kunder er vinderne på alle niveauer. Know-how, organisation, hurtig og omhyggelig service. Anmodning om afmontering / udskiftning af tønder med fedt og olier på vores hjemmeside.

 5. HUILERIE MORISSET

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUILERIE MORISSET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Olier, industrielle, Tilsætningsstoffer, fødevarer, Vegetabilske olier, Olier, industrielle, Tilsætningsstoffer, fødevarer, og Ekstra jomfruolie brancherne. Den er baseret i Poursac, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VALMAX FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VALMAX FRANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Import-eksport - fødevarer og landbrug, pulvermælk, olier, Rapsolie, Vegetabilske olier, Import-eksport - fødevarer og landbrug, fine krydderiprodukter, og Olie til fødevaresektoren brancherne. Den er baseret i Mougins, Frankrig.

 2. SCHEDRO LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHEDRO LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Margarine branchen. Den opererer også inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer, Ikke-chokoladeholdigt slik, Fødevarefedt, Vegetabilske olier, solsikkeolier, ketchup, mayonnaise, Raffineret solsikkeolie, og Tomatsauce brancherne. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 3. WASGAU ÖLMÜHLE GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WASGAU ÖLMÜHLE GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den er baseret i Hauenstein, Tyskland.

 4. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CENTRAL ÉQUIPEMENTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Olivenolie branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Oliven, Olier og fedtstoffer til fødevarer, distributør af olivenolie, vegetabilske olier, Olie til fødevaresektoren, ekstra jomfruolie, Vegetabilske olier, og vegetabilske madolier brancherne. Den er baseret i Evry-Courcouronnes, Frankrig.

 5. SAS SPRAY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAS SPRAY, er en Distributør, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for solsikkeolier, Raffineret solsikkeolie, vegetabilske olier, og Olie til fødevaresektoren brancherne. Den er baseret i Grimaud, Frankrig.

 1. ROZAN FOODS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROZAN FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Fødevarer - import-eksport, Ubearbejdede vegetabilske olier, Olier, industrielle, delikatesser, Raffineret solsikkeolie, solsikkeolier, Vegetabilske olier, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Villepinte, Frankrig.

 2. LOGNIB FOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LOGNIB FOOD, er en Multi-Category, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Vegetabilske olier, Ubearbejdede vegetabilske olier, solsikkeolier, Raffineret solsikkeolie, pakket olivenolie, Olie til fødevaresektoren, solsikke, og Olivenolie brancherne. Den er baseret i Pierrefitte Sur Seine, Frankrig.

 1. AIGREMONT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AIGREMONT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Margarine branchen. Den opererer også inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer, Vegetabilske olier, fedtstof, Olier og fedtstoffer til fødevarer, Vegetabilske olier, smøremidler til fødevarer, slipmidler, oksefedt, og svinefedt brancherne. Den er baseret i Awirs-Flemalle, Belgien.

 2. YUZHNY POLYUS

  Rusland

  Yuzhny Polyus fabrik til produktion af vegetabilsk olie er en producent af spiselige olier og fedtstoffer, vegetabilsk olie, nemlig raffineret solsikkeolie fra regionen Krasnodar Krai. Fabrikken producerer følgende typer af solsikkeolie: "Yuzhny Polyus" olie friturestegning, med neutral smag og uden lugt; kvalitetsolien "Krasnodar selected" med en delikat smag; "Live Amber" olie til varme retter, saucer og bagning; solsikkeolie til friturestegning 5-liters flasker. Virksomheden producerer også granuleret foderkage af solsikke til berigelse af landbrugsdyrs kost. "Yuzhny Polyus" spiseligt vegetabilsk olie produceres fra solsikkekerner, der er testet på fabrikkens eget laboratorie. Fabrikken sælger raffineret, lugtfri solsikkeolie direkte fra producenten. Olien fås i flasker pakket i æsker og anbragt på EU-paller (EPAL) eller fyldt på godstoge eller tankbiler. Det vegetabilske olie kan også emballeres i flasker og æsker med kundens logo.

 3. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Rusland

  I dag er EFKO virksomheden en af de største fødevareproducenter i Rusland, hvor de leverer solsikkeolie, margarine og fedt til kunder og industrielle fødevarebehandlingsvirksomheder. Virksomhedens enestående funktioner er fokus på førsteklasses produkter, innovation, en individuel tilgang og fokus på enhver klient. Virksomheden respekterer også miljøet, prøver at minimere produktionsaffald og anvende ressourcebesparende teknologier i enhver produktionsfase. Vi er glade for at kunne tilbyder vores kunder førsteklasses råmaterialer, som er fremstillet i overensstemmelse med de internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder (inklusive BRC, RSPO og Sedex certifikater).

 4. POKROVSKY ZRM LLC

  Rusland

  Pokrovka Plant of Vegetable Oils (POKROVSKY ZRM LLC) er producent og leverandør af grøntsagsolier og råmaterialer fremstillet af soja og raps. Fabrikken forarbejder soja og raps, og tilbyder de følgende produkter: - uraffineret rapsolie til industriel og kommerciel anvendelse; - rapskage (bruges som proteintilskud til grupper af kvæg); - uraffineret sojaolie til industriel og kommerciel anvendelse; - sojakage (universal foder med højt proteinindhold til dyr og fjerkræ). POKROVSKY ZRM er den næste generation af fabrikker, som sætter pris på og fremmer de gamle traditioner inden for produktion af vegetabilsk olie. Vores produktion består af førsteklasses råmaterialer fra Rusland. Alle trin i produktionen er underlagt en streng kvalitetskontrol. Virksomheden anvender avanceret og sofistikeret udstyr, hvilket gør det muligt at fremstille olie og fedt der er certificeret, og som ikke kun overholder de russiske bestemmelser, men også de europæiske standarder. Kvaliteten af vores olier overvåges af et moderne laboratorie. Virksomheden eksporterer og importerer landbrugsprodukter til lande i EU, Mellemøsten, Centralasien og Kina enten i beholdere, tønder eller tanklastbiler. Virksomheden sikrer den høje kvalitet af deres produkter, og overholdelsen af deres forpligtelser.

 5. LEHA GMBH

  Tyskland

  LeHA GmbH er en mindre, innovativ virksomhed i det sydlige Sachsen-Anhalt med hovedsæde direkte i centrum af den nordligste vinregion i Tyskland, Saale-Unstrut Tal. Siden 2002 er LeHA aktiv på det tyske fødevaremarked og kan i den forbindelse se tilbage på en ægte succeshistorie. Drevet af en stor innovationskraft kunne man kontinuerligt udbygge og videreudvikle sit produktportefølje. Således udviklede virksomheden sig fra en regional udbyder af en plantebaseret, laktosefri erstatning for fløde til en virksomhed, der agerer i hele Europa, med talrige ren veganske produkter. Under mærket Schlagfix er den i dag en af de kendteste udbydere af rent vegetabilske mælkeerstatningsprodukter. Det særlige kendetegn for kvaliteten af Schlagfix-produkterne er i den forbindelse deres særligt autentiske smag og en upåklagelig funktionalitet, som ofte endda giver kunden et større anvendelsesområde end sammenlignelige animalske produkter og således også vækker begejstring for produkterne hos "ikke-veganere". Færre kalorier, letfordøjelige, laktosefrie, uden gluten og kolesterol… Der er mange argumenter, der taler for vegetabilske produkter fra Schlagfix. Med en optagelse i sortimentet på tværs af den tyske detailhandel lykkedes en kontinuerlig vækst. I dag hører fx følgende butikker til vores kunder i Tyskland: Edeka, REWE, Real, Kaufland, Globus, Bela, Metro, Tegut, Netto og Netto Stavenhagen. Vi leverer også til enkelte klinikker og sygehuse.

 6. MAYKIM YAG VE KIMYA SAN. TIC. A.S

  Tyrkiet

  Som en af ​​verdens førende producenter af vegetabilske olier og Oleo Chemicals producerer MAJ GROUP sine produkter efter internationale standarder og eksporterer til hele verden. Vi er stolte af at fortælle dig, at vores produkter er af høj kvalitet med flere pakningsmuligheder. Hvis du fortæller os, hvilket produkt du er interesseret i og dine månedlige importmængder sammen med alle virksomhedsoplysninger vil vi hellere end gerne sende dig vores bedste tilbud. Vi importerer olie af syre og raffineret palmeolie.

 7. OLEOSALAR COSECHEROS SL INENA

  Spanien

  OLEOSALAR COSECHEROS SL er et firma der er grundlagt af og består af avlere i regionen Salar. Hos OLEOSALAR er vi omhyggelige og grundige i tilberedningen og udviklingen af vores ekstrajomfruolivenolie. Hos OLEOSALAR udarbejder vi en ekstrajomfru olivenolie i integreret produktion, direkte af friske og sunde oliven fra Hojiblanca (80%) og Picual (20%), kun med brug af mekaniske processer. INENA er en ensartet olie med høj stabilitet.

 8. MATEO SA

  Spanien

  Mateo S.A. blev oprettet for mere end 20 år siden med henblik på at oprette et team af professionelle, som ønskede at indtage en privilegeret position i olivensektoren og eksport af spiseolie. Emballage og eksport af spiseolie. MANOLETE - TEOLI - DULCE OLIVA - LA PISTA - AMAFLOR.

 1. OLEOFLOR ACEITE DE OLIVA VIRGEN

  Spanien

  Ekstra jomfru olivenolie.

 2. EMER SP. Z O.O.

  Polen

  Vores forarbejdningsanlæg har ret til at sælge til EU (kategori A) og tredjelande. Vi er HACCP- og ISO 9001-certificeret.

 3. AGROTRAID-2000

  Ukraine

  Virksomheden AGROTRAID-2000, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Landbrugsfødevareindustrien, Landbrug - import-eksport, olie af frø, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Bila Tserkva, Ukraine.

 4. GIORGIOU G.- MANOLIKAKI A. G.P.

  Grækenland

  Virksomheden GIORGIOU G.- MANOLIKAKI A. G.P., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for ekstra jomfruolie, og olivenolie brancherne. Den er baseret i Rhodes, Grækenland.

 5. ZAAF BROKERAGE

  Tyrkiet

  Virksomheden ZAAF BROKERAGE, er en Underleverandør, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Vegetabilske olier, assistance import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og formidling til import-eksport brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. BASKOOP AGRICULTURAL DEVELOPMENT COOPERATIVE

  Tyrkiet

  Virksomheden BASKOOP AGRICULTURAL DEVELOPMENT COOPERATIVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parfumer - essenser og dufte branchen. Den opererer også inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer, Olier og fedtstoffer til fødevarer, og Råvarer til kosmetik brancherne. Den er baseret i Afyonkarahisar, Tyrkiet.

 7. ROGERIO LEAL & FILHOS S.A

  Portugal

  Virksomheden ROGERIO LEAL & FILHOS S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for margarine, og margarine til bagværk brancherne. Den er baseret i Arrifana, Santa Maria Da Feira, Portugal.

 8. ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Margarine, og Margarine brancherne. Den er baseret i Bielsko-Biala, Polen.

 9. ANTICO FRANTOIO TRAMPOLINI

  Italien

  Virksomheden ANTICO FRANTOIO TRAMPOLINI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Olivenolie, Vegetabilske olier, og Olivenolie brancherne. Den er baseret i Perugia, Italien.

 10. HAZELNATURA GIDA KOZMETIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden HAZELNATURA GIDA KOZMETIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for hasselnødder, og koldpresning brancherne. Den er baseret i Giresun, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis