• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kornprodukter til morgenmad

Resultater for

Kornprodukter til morgenmad - Import eksport

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Schaaf har altid været engageret i alle aspekter af fødevareekstrudering. Vores virksomhed har to kernekompetencer: For det første udvikler vi innovative anvendelser til ekstruderingsteknologien indenfor næringsmidler, og de relaterede, komplette produkter. For det andet fremstiller og producerer vi ekstruderede næringsmidler og de relevante maskiner som anvendes til ekstrudering af snacks, mysli, co-ekstruderede produkter, fladbrød, øjeblikkeligt mel osv. Vi leverer komplette, nøglefærdige systemløsninger til ekstruderede fødevarer, baseret på en direkte ekspansionsproces. Desuden kommer den seneste udvikling inden for den patenterede TURBO-ekstruderingsteknologi, som udelukkende fås gennem Schaaf. I forhold til tradition ... specialiseret i madlavningsekstrudering, identificeret verden over i forhold til kundernes mål, nyskabende, personlig forbundet med kunderne, medarbejderne og familien, fleksibel og alligevel ... ukompliceret og gennemsigtig!

 2. LES FRUITS DETENDUS - JOODY

  Frankrig

 3. TPK VARNA, LLC

  Rusland

  "TPK" Varna" LLC er en fødevarevirksomhed der specialiserer sig i at levere fødevareprodukter med de følgende handelsmærker: "Tsar" (pasta, mel, gryn, multikornflager, øjeblikkelige flager, havregryn, havreflager, frossen dej, spiselig olie); " Soyuzpischeprom "(pasta), "sund menu”(MYSLIFLAGER, PASTAPRODUKTER, KIKS, SPISELIG OLIE, FULDKORNSFLAGER, PLANTEBASEREDE DRIKKE). Virksomhedens sortiment inkluderer mere end hundrede navne på produkter som er elsket og kendt af kunderne, ikke kun i Rusland og SNG-landene, men også i USA, Kina, Canada, Israel og Sydkorea. Producenten af produkterne er inkluderet i det russiske register over producenter og leverandører af naturlige og miljøvenlige produkter, og har modtaget de højeste priser fra International Ecological Fund. Brugen af moderne udstyr i produktionen sikrer en produktkvalitet der overholder de højeste globale standarder.

 4. TERRA LTD

  Ukraine

  "Terra " fremstiller og sælger korn og kornflakes, kornprodukter med tilsætningsstoffer, helseprodukter. Produkterne: indeholder ikke genetisk modificerede organismer (GMO'er), GM-produkter og derivater. Indeholder ikke kemisk syntetiserede konserveringsmidler, farvestoffer, smagsstoffer og stabilisatorer. De er fremstillet uden brug af skadelige teknologier (ultralydsbehandling, kemisk konservering, fenoler og overfladeaktive stoffer, nuklear spaltning og strålebehandling).

 5. THE YUMMY COMPANY

  Belgien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Argentina

 2. NOALLES Y BALANZA SA

  Spanien

 3. SILMARK SK S.R.O.

  Slovakiet

 4. MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD.

  Tyrkiet

 5. MASELIS

  Belgien

 1. DOBRODIYA FOODS LLC

  Ukraine

 2. EATMYTRIP MADRID

  Spanien

 1. ROMMAC TRADE SRL

  Rumænien

 2. BOSSY CÉRÉALES SA

  Schweiz

 3. HARIVENASA S.L

  Spanien

 4. CAFES SAN-RIVO

  Frankrig

 5. MULDER NATURAL FOODS

  Belgien

 6. KOKOJI

  Frankrig

 7. PALASEJA, UAB

  Litauen

 8. PEPPERCORN'S NATURAL FOODS

  Det Forenede Kongerige

 1. EKOFRUKT SLANY, SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

 2. SNOOZE

  Frankrig

 3. H. & J. BRÜGGEN KG

  Tyskland

 4. CERERA FOODS, UAB

  Litauen

 5. THE JORDANS & RYVITA COMPANY LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 6. ALARA WHOLEFOODS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 7. LDS

  Frankrig

 8. PRODUKCJA USLUGI HANDEL STANISLAW RYMUT

  Polen

 9. JAROSLAVA PLUSKALOVÁ

  Tjekkiet

 10. CHHOUMI&CIE

  Tunisien

Find tilbud på