• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kornprodukter til morgenmad

Resultater for

Kornprodukter til morgenmad - Import eksport

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Schaaf har altid været engageret i alle aspekter af fødevareekstrudering. Vores virksomhed har to kernekompetencer: For det første udvikler vi innovative anvendelser til ekstruderingsteknologien indenfor næringsmidler, og de relaterede, komplette produkter. For det andet fremstiller og producerer vi ekstruderede næringsmidler og de relevante maskiner som anvendes til ekstrudering af snacks, mysli, co-ekstruderede produkter, fladbrød, øjeblikkeligt mel osv. Vi leverer komplette, nøglefærdige systemløsninger til ekstruderede fødevarer, baseret på en direkte ekspansionsproces. Desuden kommer den seneste udvikling inden for den patenterede TURBO-ekstruderingsteknologi, som udelukkende fås gennem Schaaf. I forhold til tradition ... specialiseret i madlavningsekstrudering, identificeret verden over i forhold til kundernes mål, nyskabende, personlig forbundet med kunderne, medarbejderne og familien, fleksibel og alligevel ... ukompliceret og gennemsigtig!

 2. THE YUMMY COMPANY

  Belgien

 3. ENDAKSI (CALIMERA LLC)

  Rusland

  Endaxi virksomheden har været et af de hurtigst voksende virksomheder på det russiske indkøbsmarked siden 2000. I denne periode har vi etableret os selv som en pålidelig partner med et stort udvalg af produkter. Vores udvalg inkluderer mere end 110 SKU-produkter fra vores egen produktion af sunde kostprodukter: Fuldkornsmel; Korn; Havremel; Sukkerrør og kokossukker; Himalaya salt; Eksklusive brød- og pandekageblandinger; Udviklet af vores teknikere. En konstant udvidelse af udvalget. Målet med vores arbejde er at bevare fordelene ved fuldkorn, så du kan passe på dit helbred, og dem du holder af. Vores motto er "Pleje for helbredet". Vi tilbyder vores kunder de mest naturlige og førsteklasses produkter. Vi har en succesfuld erfaring med eksport af Endaxi-produkterne til mange af verdens lande. Vi er glade for at tilbyde dig et samarbejde med fælles fordele. Vi er klar til at diskutere vilkår og priser som vil interessere dig!

 4. IE SOLNYSHKINA M.V.

  Rusland

  Vi har været på fødevaremarkedet siden 2006, hvor vi begyndte med produktionen af rismel til baby- og diætmad. Senere tilføjede vi boghvede-, havre- og majsmel til vores produktudvalg, og vi er også begyndt at producere kornflager. I 2019 hvor vi blev certificeret som en organisk produktproducent, begyndte vi at producere vores mel og flager under hensyntagen til de europæiske organiske standarder. I dag kan vores virksomhed tilbyde organisk boghvede- og havremel og flager, samt almindelig mel. Vi anvender de bedste russiske råmaterialer, som leveres af pålidelige landbrug, og vi kontrollerer råmaterialer og det færdige produkts forsyningskæde i alle trin - fra mark til gårdlager, ved lager og under læsning, ved vores lager og under produktion, samt når produktet er på vej til kunderne. Vores kunder er de største europæiske og internationale producenter af babymad. Alle produkter gennemgår obligatoriske tests på europæiske laboratorier, og alle leveringer kommer med en testrapport.

 5. TPK VARNA, LLC

  Rusland

  "TPK" Varna" LLC er en fødevarevirksomhed der specialiserer sig i at levere fødevareprodukter med de følgende handelsmærker: "Tsar" (pasta, mel, gryn, multikornflager, øjeblikkelige flager, havregryn, havreflager, frossen dej, spiselig olie); " Soyuzpischeprom "(pasta), "sund menu”(MYSLIFLAGER, PASTAPRODUKTER, KIKS, SPISELIG OLIE, FULDKORNSFLAGER, PLANTEBASEREDE DRIKKE). Virksomhedens sortiment inkluderer mere end hundrede navne på produkter som er elsket og kendt af kunderne, ikke kun i Rusland og SNG-landene, men også i USA, Kina, Canada, Israel og Sydkorea. Producenten af produkterne er inkluderet i det russiske register over producenter og leverandører af naturlige og miljøvenlige produkter, og har modtaget de højeste priser fra International Ecological Fund. Brugen af moderne udstyr i produktionen sikrer en produktkvalitet der overholder de højeste globale standarder.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TERRA LTD

  Ukraine

  "Terra " fremstiller og sælger korn og kornflakes, kornprodukter med tilsætningsstoffer, helseprodukter. Produkterne: indeholder ikke genetisk modificerede organismer (GMO'er), GM-produkter og derivater. Indeholder ikke kemisk syntetiserede konserveringsmidler, farvestoffer, smagsstoffer og stabilisatorer. De er fremstillet uden brug af skadelige teknologier (ultralydsbehandling, kemisk konservering, fenoler og overfladeaktive stoffer, nuklear spaltning og strålebehandling).

 2. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Argentina

 3. NOALLES Y BALANZA SA

  Spanien

 4. SILMARK SK S.R.O.

  Slovakiet

 5. MASELIS

  Belgien

 1. DOBRODIYA FOODS LLC

  Ukraine

 2. EATMYTRIP MADRID

  Spanien

 1. MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD.

  Tyrkiet

 2. ROMMAC TRADE SRL

  Rumænien

 3. CAFES SAN-RIVO

  Frankrig

 4. BOSSY CÉRÉALES SA

  Schweiz

 5. HARIVENASA S.L

  Spanien

 6. KOKOJI

  Frankrig

 7. MULDER NATURAL FOODS

  Belgien

 8. PEPPERCORN'S NATURAL FOODS

  Det Forenede Kongerige

 1. PALASEJA, UAB

  Litauen

 2. EKOFRUKT SLANY, SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

 3. LDS

  Frankrig

 4. H. & J. BRÜGGEN KG

  Tyskland

 5. JORDANS FRANCE

  Frankrig

 6. THE JORDANS & RYVITA COMPANY LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 7. SNOOZE

  Frankrig

 8. PRODUKCJA USLUGI HANDEL STANISLAW RYMUT

  Polen

 9. GERGE

  Rusland

 10. ALARA WHOLEFOODS LIMITED

  Det Forenede Kongerige