• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kornprodukter til morgenmad

Resultater for

Kornprodukter til morgenmad - Import eksport

 1. TPK VARNA, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  "TPK" Varna" LLC er en fødevarevirksomhed der specialiserer sig i at levere fødevareprodukter med de følgende handelsmærker: "Tsar" (pasta, mel, gryn, multikornflager, øjeblikkelige flager, havregryn, havreflager, frossen dej, spiselig olie); " Soyuzpischeprom "(pasta), "sund menu”(MYSLIFLAGER, PASTAPRODUKTER, KIKS, SPISELIG OLIE, FULDKORNSFLAGER, PLANTEBASEREDE DRIKKE). Virksomhedens sortiment inkluderer mere end hundrede navne på produkter som er elsket og kendt af kunderne, ikke kun i Rusland og SNG-landene, men også i USA, Kina, Canada, Israel og Sydkorea. Producenten af produkterne er inkluderet i det russiske register over producenter og leverandører af naturlige og miljøvenlige produkter, og har modtaget de højeste priser fra International Ecological Fund. Brugen af moderne udstyr i produktionen sikrer en produktkvalitet der overholder de højeste globale standarder.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Schaaf har altid været engageret i alle aspekter af fødevareekstrudering. Vores virksomhed har to kernekompetencer: For det første udvikler vi innovative anvendelser til ekstruderingsteknologien indenfor næringsmidler, og de relaterede, komplette produkter. For det andet fremstiller og producerer vi ekstruderede næringsmidler og de relevante maskiner som anvendes til ekstrudering af snacks, mysli, co-ekstruderede produkter, fladbrød, øjeblikkeligt mel osv. Vi leverer komplette, nøglefærdige systemløsninger til ekstruderede fødevarer, baseret på en direkte ekspansionsproces. Desuden kommer den seneste udvikling inden for den patenterede TURBO-ekstruderingsteknologi, som udelukkende fås gennem Schaaf. I forhold til tradition ... specialiseret i madlavningsekstrudering, identificeret verden over i forhold til kundernes mål, nyskabende, personlig forbundet med kunderne, medarbejderne og familien, fleksibel og alligevel ... ukompliceret og gennemsigtig!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. THE YUMMY COMPANY

  Belgien

  Verified by Europages badge
 4. DOBRODIYA FOODS LLC

  Ukraine

  Verified by Europages badge
 5. ENDAKSI (CALIMERA LLC)

  Rusland

  Endaxi virksomheden har været et af de hurtigst voksende virksomheder på det russiske indkøbsmarked siden 2000. I denne periode har vi etableret os selv som en pålidelig partner med et stort udvalg af produkter. Vores udvalg inkluderer mere end 110 SKU-produkter fra vores egen produktion af sunde kostprodukter: Fuldkornsmel; Korn; Havremel; Sukkerrør og kokossukker; Himalaya salt; Eksklusive brød- og pandekageblandinger; Udviklet af vores teknikere. En konstant udvidelse af udvalget. Målet med vores arbejde er at bevare fordelene ved fuldkorn, så du kan passe på dit helbred, og dem du holder af. Vores motto er "Pleje for helbredet". Vi tilbyder vores kunder de mest naturlige og førsteklasses produkter. Vi har en succesfuld erfaring med eksport af Endaxi-produkterne til mange af verdens lande. Vi er glade for at tilbyde dig et samarbejde med fælles fordele. Vi er klar til at diskutere vilkår og priser som vil interessere dig!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. IE SOLNYSHKINA M.V.

  Rusland

  Vi har været på fødevaremarkedet siden 2006, hvor vi begyndte med produktionen af rismel til baby- og diætmad. Senere tilføjede vi boghvede-, havre- og majsmel til vores produktudvalg, og vi er også begyndt at producere kornflager. I 2019 hvor vi blev certificeret som en organisk produktproducent, begyndte vi at producere vores mel og flager under hensyntagen til de europæiske organiske standarder. I dag kan vores virksomhed tilbyde organisk boghvede- og havremel og flager, samt almindelig mel. Vi anvender de bedste russiske råmaterialer, som leveres af pålidelige landbrug, og vi kontrollerer råmaterialer og det færdige produkts forsyningskæde i alle trin - fra mark til gårdlager, ved lager og under læsning, ved vores lager og under produktion, samt når produktet er på vej til kunderne. Vores kunder er de største europæiske og internationale producenter af babymad. Alle produkter gennemgår obligatoriske tests på europæiske laboratorier, og alle leveringer kommer med en testrapport.

 2. TERRA LTD

  Ukraine

  "Terra " fremstiller og sælger korn og kornflakes, kornprodukter med tilsætningsstoffer, helseprodukter. Produkterne: indeholder ikke genetisk modificerede organismer (GMO'er), GM-produkter og derivater. Indeholder ikke kemisk syntetiserede konserveringsmidler, farvestoffer, smagsstoffer og stabilisatorer. De er fremstillet uden brug af skadelige teknologier (ultralydsbehandling, kemisk konservering, fenoler og overfladeaktive stoffer, nuklear spaltning og strålebehandling).

 3. ALIKRIS LTD

  Bulgarien

 4. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Argentina

 5. NOALLES Y BALANZA SA

  Spanien

 1. SILMARK SK S.R.O.

  Slovakiet

 2. ROMMAC TRADE SRL

  Rumænien

 3. MASELIS

  Belgien

 4. NORDGETREIDE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD.

  Tyrkiet

 6. EATMYTRIP MADRID

  Spanien

 7. BOSSY CÉRÉALES SA

  Schweiz

 8. HARIVENASA S.L

  Spanien

 9. STEFFEN'S GMBH FOOD PRODUCTS

  Schweiz

 10. CAFES SAN-RIVO

  Frankrig

 1. GUTSCHERMÜHLE TRAISMAUER GMBH

  Østrig

 2. MULDER NATURAL FOODS

  Belgien

 3. KOKOJI

  Frankrig

 4. PALASEJA, UAB

  Litauen

 5. PEPPERCORN'S NATURAL FOODS

  Det Forenede Kongerige

 6. CERBONA ELELMISZERIPARI ES KERESKEDELMI ZARTKORUEN MUKODO RESZVENYTARSASAG

  Ungarn

 7. JOSE ENRIQUE MALAGA MALAGA SRL

  Peru

 8. ARTENAY BARS

  Frankrig

 9. LDS

  Frankrig

 10. GERGE

  Rusland