• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konserveringsmidler

Resultater for

Konserveringsmidler - Import eksport

 1. MOOSHAMMER HYGIENE & TECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Vi er kendt for kvalitetsprodukter, viden og erfaring og optimal kundeservice fra vores entusiastiske medarbejdere. Forudsætningen for dette, er en omfattende vifte af produkter, fra spildevandsteknologi, døre, containere, transportudstyr og komponenter, til fuldstændig hygiejnestyring, til bekvemmelighedssystemer, specialmaskiner og udstyr. Foruden spildevandsteknologi, er en af de vigtigste elementer i produktsortimentet transportør, opbevaring og demonteringsteknologi, som er planlagt og skræddersyet til kundens individuelle behov. Foruden driftsudstyret overtages planlægning og service samt montering på stedet. Vores fokus er inden for fødevareindustrien. I årevis har vi haft et godt omdømme inden for fødevareindustrien inden for kødforarbejdning, på slagterier, mejerier, bagerier, i fødevarehandelen, på ostefabrikker, bryggerier samt f.eks. drikkeproducenter, fisk og fjerkræindustrien, krydderibearbejdning, kemisk industri osv.

 2. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I 30 år har ACT med succes solgt et stadig stigende antal råstoffer af bedste, certificerede kvalitet. Grundlagt i 1985 i Hamborg af Dr. Ramin Ghaffari, er ACT i dag en virksomhed i vækst med mere end 60 medarbejdere internationalt. Vores kontorer er beliggende i hansestaden Hamborg og på 12 andre lokaliteter på verdensplan. Resultater opnås altid som team, og hver eneste af vores medarbejdere bidrager hertil med kompetence og initiativ. For at kunne agere globalt har vi desuden et internationalt netværk af agenter samt stærke partnere for det vigtige område logistik. Med ACT kan du stole på omkostningseffektive, fleksible og rettidige leverancer – overalt i verden!

 3. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Neupert Ingredients står for verdensomspændende handel med vegetabilske råstoffer, additiver og specialiteter. I mange år har vi leveret råstoffer til levnedsmiddel-, kosmetik-, medicinal- og foderstofindustrien, hvor de videreforarbejdes til en mangfoldighed af kendte produkter. Herunder har vores kunders krav om kvalitet og costbenefitforhold højeste prioritet. Vores produktportefølje omfatter tyknings-, binde- og geleringsmidler, antioxidationsmidler, funktionelle proteiner, superfoods, mælkepulverprodukter, aminosyrer, psyllium, syreregulatorer, lecitiner, sødemidler og stivelsesderivater, mikroalger, ekstrakter og forskellige specialiteter. Årtiers erfaring med råstofhandel gør det muligt for os at analysere det internationale marked kontinuerligt og rådgive vores kunder om prisudvikling og købsbeslutninger, når der er registrerbare tendenser.

 4. ALPHANOSOS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Alphanosos bruger egne IA-algoritmer til at opdage, udvikle og forhandle aktiver og produkter indeholdende blandinger og udtræk af ikke-farmaceutiske stoffer, hovedsageligt plantebaserede. Disse aktive blandinger, hvoraf visse allerede har opnået patent i 15 lande for deres antimikrobielle virkninger, er beregnet til dyrehygiejne, hudplejepræparater, konserveringsmidler til fødevarer og kosmetik, samt på længere sigt, funktionelle fødevarer og sygdomsbehandling. Virksomheden startede med R&D i 2015 og er i dag en salgsvirksomhed, der hovedsageligt bruger distributører til sine produkter og industrikoncerner og salgsfirmaer til licensudstedelse og nye R&D-projekter. Alphanosos anvender i dag sine godkendte aktive stoffer i helseprodukter til dyr og mennesker, der målretter specifikke problemer såsom eksem og hudinfektioner. IA-platformen anvendes i partnerskaber inden for opdagelse af nye aktive stoffer og forbedring af formuleringer med det mål at generere intellektuel ejendomsret over stærke biologiske aktiviteter, og især antibakterielle stoffer og svampemidler, men også antivirale midler og diverse celleaktiviteter til brug i kosmetik og medicin eller til industriel anvendelse såsom optimering af bioproduktion.

 5. AROMI MEDITERRANEI VISA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AROMI MEDITERRANEI VISA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smagsstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Fødevareessenser, Krydderier og ekstrakter, Konserveringsmidler, naturlige smagsstoffer til fødevare og konservesindustri, aromaer til konditorindustrien, Fødevareessenser, naturlige smagsstoffer, Krydderier og ekstrakter, og Konserveringsmidler brancherne. Den er baseret i Nocera Inferiore, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PURIF'AIR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PURIF'AIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Konserveringsmidler, luftrensere, Forurening - tjenester for miljøet, Produkter til behandling af lugte, behandling af lugte, behandling og destruktion af lugte, Luftbehandling, opløsning mod skimmel, og Olieopsugningsmiddel brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. MANUFACTURAS CEYLAN SL

  Spanien

  Komplette formler og aromaer til den kemiske industri. CEYLAMIX krydderier og krydring.

 3. FODEY ENTERPRISES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FODEY ENTERPRISES LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Konserveringsmidler branchen. Den opererer også inden for arabisk gummi brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 4. BESTHEMP, DIPL. ING. FH UTA STECHL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BESTHEMP, DIPL. ING. FH UTA STECHL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Konserveringsmidler branchen. Den er baseret i Rattenkirchen, Tyskland.

 5. ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL

  Spanien

  Virksomheden ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL, er en Distributør, der opererer inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, Konserveringsmidler, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Konserveringsmidler, stivelse til fødevarer, og kemiske råvarer brancherne. Den er baseret i Picassent, Spanien.

 1. VITALUNDFITMIT100 GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VITALUNDFITMIT100 GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserveringsmidler branchen. Den er baseret i Jüchen, Tyskland.

 2. GLASS STUDIO

  Bulgarien

  Virksomheden GLASS STUDIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserveringsmidler branchen. Den opererer også inden for buffeter, middagsmadsbuffet, og buffeter til hoteller, restauranter og offentlige etablissementer brancherne. Den er baseret i Pernik, Bulgarien.

 1. CALABRIA & CALABRIA DI SIRIANNI AGOSTINO

  Italien

  Virksomheden CALABRIA & CALABRIA DI SIRIANNI AGOSTINO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserveringsmidler branchen. Den opererer også inden for konserves til fødevarer, syltetøjer, Krydderurter, og saucer brancherne. Den er baseret i Polistena, Italien.

 2. STIERNON

  Belgien

  Virksomheden STIERNON, der opererer inden for Kosmetik branchen. Den opererer også inden for Konserveringsmidler, ikke medicinske produkter, forskning og udvikling, Konserveringsmidler, og kosttilskud brancherne. Den er baseret i Ghislenghien, Belgien.

 3. BIENCA - BIOTECHNOLOGICAL ENZYMATIC CATALYSE

  Belgien

  Virksomheden BIENCA - BIOTECHNOLOGICAL ENZYMATIC CATALYSE, der opererer inden for Konserveringsmidler branchen. Den opererer også inden for Krydderier og ekstrakter, enzymer, og Krydderier og ekstrakter brancherne. Den er baseret i Seneffe, Belgien.

 4. HANDARY

  Belgien

  Virksomheden HANDARY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserveringsmidler branchen. Den opererer også inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer, og Tilsætningsstoffer, fødevarer brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 5. INGREDIENTES ALIMENTARIOS COMEXSA SL

  Spanien

  Virksomheden INGREDIENTES ALIMENTARIOS COMEXSA SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Krydderier og ekstrakter branchen. Den opererer også inden for Krydderier, Konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, Krydderier, og Konserveringsmidler brancherne. Den er baseret i Vilassar De Dalt, Spanien.

 6. GALACTIC

  Belgien

  Virksomheden GALACTIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserveringsmidler branchen. Den opererer også inden for mælkesyre, og stivelse til fødevarer brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 7. O SOLE E NAPULE SRL

  Italien

  Virksomheden O SOLE E NAPULE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserveringsmidler branchen. Den opererer også inden for grøntsagskonserves, vineddike, og pakket broccoli brancherne. Den er baseret i Marigliano, Italien.

 8. WOODCHEM

  Holland

  Virksomheden WOODCHEM, er en Distributør, der opererer inden for Behandling mod svampe og insekter i træ branchen. Den opererer også inden for Konserveringsmidler, Træbeskyttelsesprodukter, Svampebekæmpelsesmidler og bakteriedræbende midler, og Konserveringsmidler brancherne. Den er baseret i Alkmaar, Holland.

 1. SPD PIR

  Ukraine

  Virksomheden SPD PIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserveringsmidler branchen. Den opererer også inden for kemiske konserveringsmidler til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 2. BROES CHEMICALS

  Belgien

  Virksomheden BROES CHEMICALS, er en Distributør, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Konserveringsmidler, kosttilskud, fødevareingredienser, stivelse til fødevarer, og Konserveringsmidler brancherne. Den er baseret i Antwerp, Belgien.

 3. THE PROTEIN COMPANY

  Belgien

  Virksomheden THE PROTEIN COMPANY, der opererer inden for Konserveringsmidler branchen. Den opererer også inden for Krydderier og ekstrakter, forskning og udvikling, proteiner, og Krydderier og ekstrakter brancherne. Den er baseret i Bastogne, Belgien.

 4. YURT KONSERVE

  Tyrkiet

  Virksomheden YURT KONSERVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserveringsmidler branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. LANUCO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LANUCO GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Vitaminer og provitaminer branchen. Den opererer også inden for Fødevaretilskud, Konserveringsmidler, Smagsstoffer til fødevarer, Bivoks, Fødevaretilskud, Konserveringsmidler, Smagsstoffer til fødevarer, og Bivoks brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 6. PMP DISTRIBUCIONES

  Spanien

  Virksomheden PMP DISTRIBUCIONES, er en Distributør, der opererer inden for Konserveringsmidler branchen. Den er baseret i Las Palmas De Gran Canaria, Spanien.

 7. GEBRÜDER LEIMER KG

  Tyskland

  Virksomheden GEBRÜDER LEIMER KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Konserveringsmidler, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Konserveringsmidler, og Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Traunstein, Tyskland.

 8. FIBRACO 1998 SL

  Spanien

  Virksomheden FIBRACO 1998 SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserveringsmidler branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 9. FFB GEBRÜDER HOLZINGER HANDELSKONTOR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FFB GEBRÜDER HOLZINGER HANDELSKONTOR GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Konserveringsmidler, og Konserveringsmidler brancherne. Den er baseret i Neu-Ulm, Tyskland.

 10. FGS BESCHICHTUNGEN UND SANIERUNGEN E.K

  Tyskland

  Virksomheden FGS BESCHICHTUNGEN UND SANIERUNGEN E.K, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræavl - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Charcuterivarer og saltede varer, Konserveringsmidler, Måltider, frosne, Charcuterivarer og saltede varer, og Konserveringsmidler brancherne. Den er baseret i Stockstadt a. Main, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis