• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konserveringsmidler

Resultater for

Konserveringsmidler - Import eksport

 1. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Neupert Ingredients står for verdensomspændende handel med vegetabilske råstoffer, additiver og specialiteter. I mange år har vi leveret råstoffer til levnedsmiddel-, kosmetik-, medicinal- og foderstofindustrien, hvor de videreforarbejdes til en mangfoldighed af kendte produkter. Herunder har vores kunders krav om kvalitet og costbenefitforhold højeste prioritet. Vores produktportefølje omfatter tyknings-, binde- og geleringsmidler, antioxidationsmidler, funktionelle proteiner, superfoods, mælkepulverprodukter, aminosyrer, psyllium, syreregulatorer, lecitiner, sødemidler og stivelsesderivater, mikroalger, ekstrakter og forskellige specialiteter. Årtiers erfaring med råstofhandel gør det muligt for os at analysere det internationale marked kontinuerligt og rådgive vores kunder om prisudvikling og købsbeslutninger, når der er registrerbare tendenser.

 2. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Tyskland

  I 30 år har ACT med succes solgt et stadig stigende antal råstoffer af bedste, certificerede kvalitet. Grundlagt i 1985 i Hamborg af Dr. Ramin Ghaffari, er ACT i dag en virksomhed i vækst med mere end 60 medarbejdere internationalt. Vores kontorer er beliggende i hansestaden Hamborg og på 12 andre lokaliteter på verdensplan. Resultater opnås altid som team, og hver eneste af vores medarbejdere bidrager hertil med kompetence og initiativ. For at kunne agere globalt har vi desuden et internationalt netværk af agenter samt stærke partnere for det vigtige område logistik. Med ACT kan du stole på omkostningseffektive, fleksible og rettidige leverancer – overalt i verden!

 3. MOOSHAMMER HYGIENE & TECHNIK GMBH

  Østrig

  Vi er kendt for kvalitetsprodukter, viden og erfaring og optimal kundeservice fra vores entusiastiske medarbejdere. Forudsætningen for dette, er en omfattende vifte af produkter, fra spildevandsteknologi, døre, containere, transportudstyr og komponenter, til fuldstændig hygiejnestyring, til bekvemmelighedssystemer, specialmaskiner og udstyr. Foruden spildevandsteknologi, er en af de vigtigste elementer i produktsortimentet transportør, opbevaring og demonteringsteknologi, som er planlagt og skræddersyet til kundens individuelle behov. Foruden driftsudstyret overtages planlægning og service samt montering på stedet. Vores fokus er inden for fødevareindustrien. I årevis har vi haft et godt omdømme inden for fødevareindustrien inden for kødforarbejdning, på slagterier, mejerier, bagerier, i fødevarehandelen, på ostefabrikker, bryggerier samt f.eks. drikkeproducenter, fisk og fjerkræindustrien, krydderibearbejdning, kemisk industri osv.

 4. AROMI MEDITERRANEI VISA SRL

  Italien

 5. MANUFACTURAS CEYLAN SL

  Spanien

  Komplette formler og aromaer til den kemiske industri. CEYLAMIX krydderier og krydring.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FODEY ENTERPRISES LTD

  Det Forenede Kongerige

 2. BESTHEMP, DIPL. ING. FH UTA STECHL GMBH

  Tyskland

 3. VITALUNDFITMIT100 GMBH

  Tyskland

 4. HANDARY

  Belgien

 5. GLASS STUDIO

  Bulgarien

 1. INGREDIENTES ALIMENTARIOS COMEXSA SL

  Spanien

 2. O SOLE E NAPULE SRL

  Italien

 1. WOODCHEM

  Holland

 2. CALABRIA & CALABRIA DI SIRIANNI AGOSTINO

  Italien

 3. BIENCA - BIOTECHNOLOGICAL ENZYMATIC CATALYSE

  Belgien

 4. SPD PIR

  Ukraine

 5. ARSHINE FOOD ADDITIVES CO., LTD.

  Kina

 6. GEBRÜDER LEIMER KG

  Tyskland

 7. FFB GEBRÜDER HOLZINGER HANDELSKONTOR GMBH

  Tyskland

 8. YURT KONSERVE

  Tyrkiet

 1. GASTRO OPREMA DOO

  Serbien

 2. LANUCO GMBH

  Tyskland

 3. PMP DISTRIBUCIONES

  Spanien

 4. CROP IBERICA SA

  Spanien

 5. SHANTOU YUFENG MACHINERY CO., LTD

  Kina

 6. ENERGY366 PTY LTD

  Sydafrika

 7. DESTILLA GMBH

  Tyskland

 8. ALPHA INGREDIENTS S.R.L.

  Italien

 9. SERRAPIGLIO UMBERTO

  Italien

 10. MAÇARICO, S.A.

  Portugal