• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konserveringsmidler

Resultater for

Konserveringsmidler - Import eksport

 1. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Tyskland

  I 30 år har ACT med succes solgt et stadig stigende antal råstoffer af bedste, certificerede kvalitet. Grundlagt i 1985 i Hamborg af Dr. Ramin Ghaffari, er ACT i dag en virksomhed i vækst med mere end 60 medarbejdere internationalt. Vores kontorer er beliggende i hansestaden Hamborg og på 12 andre lokaliteter på verdensplan. Resultater opnås altid som team, og hver eneste af vores medarbejdere bidrager hertil med kompetence og initiativ. For at kunne agere globalt har vi desuden et internationalt netværk af agenter samt stærke partnere for det vigtige område logistik. Med ACT kan du stole på omkostningseffektive, fleksible og rettidige leverancer – overalt i verden!

 2. MOOSHAMMER HYGIENE & TECHNIK GMBH

  Østrig

  Vi er kendt for kvalitetsprodukter, viden og erfaring og optimal kundeservice fra vores entusiastiske medarbejdere. Forudsætningen for dette, er en omfattende vifte af produkter, fra spildevandsteknologi, døre, containere, transportudstyr og komponenter, til fuldstændig hygiejnestyring, til bekvemmelighedssystemer, specialmaskiner og udstyr. Foruden spildevandsteknologi, er en af de vigtigste elementer i produktsortimentet transportør, opbevaring og demonteringsteknologi, som er planlagt og skræddersyet til kundens individuelle behov. Foruden driftsudstyret overtages planlægning og service samt montering på stedet. Vores fokus er inden for fødevareindustrien. I årevis har vi haft et godt omdømme inden for fødevareindustrien inden for kødforarbejdning, på slagterier, mejerier, bagerier, i fødevarehandelen, på ostefabrikker, bryggerier samt f.eks. drikkeproducenter, fisk og fjerkræindustrien, krydderibearbejdning, kemisk industri osv.

 3. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Neupert Ingredients står for verdensomspændende handel med vegetabilske råstoffer, additiver og specialiteter. I mange år har vi leveret råstoffer til levnedsmiddel-, kosmetik-, medicinal- og foderstofindustrien, hvor de videreforarbejdes til en mangfoldighed af kendte produkter. Herunder har vores kunders krav om kvalitet og costbenefitforhold højeste prioritet. Vores produktportefølje omfatter tyknings-, binde- og geleringsmidler, antioxidationsmidler, funktionelle proteiner, superfoods, mælkepulverprodukter, aminosyrer, psyllium, syreregulatorer, lecitiner, sødemidler og stivelsesderivater, mikroalger, ekstrakter og forskellige specialiteter. Årtiers erfaring med råstofhandel gør det muligt for os at analysere det internationale marked kontinuerligt og rådgive vores kunder om prisudvikling og købsbeslutninger, når der er registrerbare tendenser.

 4. AROMI MEDITERRANEI VISA SRL

  Italien

 5. VITALUNDFITMIT100 GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KONDIPROM LLC

  Rusland

  Velkommen til KONDIPROM LLC! Vores produkter omfatter: sukkermastiks, marcipan, fødevarefarver, fedtadditiver, konfekt og bageblandinger, geleer, forbedringer, fødevareingredienser. Vi er en hurtigt voksende virksomhed der er fokuseret på et langvarigt samarbejde, og en individuel tilgang til hver enkelt kunde. Ved at være særlig opmærksom på konstant at levere en høj kvalitet, følge markedstendenserne, og hjælpe vores kunder med feedback på produktforbedringer, kan vi altid tilbyde noget værdifuldt og specifikt. Mange års erfaring fra vores kvalificerede medarbejdere vil hjælpe dig, så du med fortrolighed kan udvide på markedet for konfekt og bageri. Erfaring med at arbejde med brands. Velkommen til vores udvalg af tilfredse og succesfulde kunder!

 2. MANUFACTURAS CEYLAN SL

  Spanien

  Komplette formler og aromaer til den kemiske industri. CEYLAMIX krydderier og krydring.

 3. BESTHEMP, DIPL. ING. FH UTA STECHL GMBH

  Tyskland

 4. GLASS STUDIO

  Bulgarien

 5. WOODCHEM

  Holland

 1. HANDARY

  Belgien

 2. O SOLE E NAPULE SRL

  Italien

 1. CALABRIA & CALABRIA DI SIRIANNI AGOSTINO

  Italien

 2. BIENCA - BIOTECHNOLOGICAL ENZYMATIC CATALYSE

  Belgien

 3. SPD PIR

  Ukraine

 4. GEBRÜDER LEIMER KG

  Tyskland

 5. LANUCO GMBH

  Tyskland

 6. YURT KONSERVE

  Tyrkiet

 7. ARSHINE FOOD ADDITIVES CO., LTD.

  Kina

 8. PMP DISTRIBUCIONES

  Spanien

 1. FFB GEBRÜDER HOLZINGER HANDELSKONTOR GMBH

  Tyskland

 2. GASTRO OPREMA DOO

  Serbien

 3. CROP IBERICA SA

  Spanien

 4. ENERGY366 PTY LTD

  Sydafrika

 5. SHANTOU YUFENG MACHINERY CO., LTD

  Kina

 6. MAÇARICO, S.A.

  Portugal

 7. AGORÀ AGROALIMENTARE

  Italien

 8. SERRAPIGLIO UMBERTO

  Italien

 9. DESTILLA GMBH

  Tyskland

 10. ALPHA INGREDIENTS S.R.L.

  Italien