• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • koblinger

Resultater for

Koblinger - Import eksport

 1. RIEGLER & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  RIEGLER & Co. KG har i over 80 år været et nytænkende firma inden for trykluftsteknik og pneumatik og er i dag en af de største producenter i Tyskland. Produktudbuddet omfatter blandet andet: Vedligeholdelsesudstyr, inline-trykjustering og -filter, pneumatisk specialolie, tryk- og temperaturmåling, ventiler og lukkeanordninger, sikkerhedskuglehaner, cylindre, slangebrudssikringer, sikkerhedsventiler, vakuumteknik, hurtiglås- og sikkerhedskoblinger, lyddæmpere, boltforbindelser og andre forbindelser, slangeoprullere, slangeholdere, slanger, blæsepistoler, sikkerhedsdyser og tilbehør. Over 35.000 produkter, der dækker hele spektret.RIEGLER SAFETY er nyskabende med sikkerhedsrelevante og energieffektive komponenter. Derudover tilbyder RIEGLER monteringsklare systemløsninger og individuelle komponenter og er din partner i forbindelse med komplekse krav.Enkel, praktisk og pålidelig proces med rådgivning, konceptudformning, teknisk udvikling og vareprøver.

 2. BDA CONNECTIVITY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 60 år har vi produceret specialkabler, der er optimeret til den respektive anvendelse. En ny række indendørs antenner af høj kvalitet, og passive komponenter til telekommunikationsmarkedet er blevet tilføjet produktsortimentet. Målesystemet "CoMeT", som er udviklet af virksomheden, er et vigtigt anker til måling af afskærmningseffekten af ​​kabler, stik, bøsninger og distributionskomponenter. Vores kunder er aktive inden for elektro- og elektronikindustrien, telekommunikationsnetværk, elektrisk engroshandel, bilforsyningsindustrien, lyd- og studieteknologi samt medicinsk teknologi og videnskab.

  Alle produkter for "koblinger"

 3. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG har i sin 80-årige historie skabt sig et navn som specialiseret teknisk forhandler for drev- og industriteknik med produktkompetence og kompromisløs kundeorientering. Schübel står i dag for løsning af alle spørgsmål inden for industriteknik, som velrenommerede kunder fra industri, handel, service og det offentligt-retlige område konfronteres med i forbindelse med materialeøkonomiske emner. Schübel er specialiseret i industritekniske opgaver med særligt fokus på driv- og transporttekniske spørgsmål, hvor Schübel tilbyder et komplet leveringssortiment. Vi tilbyder vores kunder et bredt sorteret og usædvanlig omfattende lagerhold. Schübel gennemfører selv kundespecifikke konfektionerings- og bearbejdningsydelser (eks.: mekaniske bearbejdninger, tilskæring). Produktprogrammet kompletteres af en omfattende vedligeholdelsesservice.

 4. ERA - CONTACT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  era-contact GmbH er en virksomhed i aichele GROUP og en international, familieejet virksomhed, der har mere end 90 års erfaring inden for brancherne rail, automotive, erhvervskøretøjer og byggemaskiner samt inden for områderne måle- og medicoteknik, maskin- og anlægskonstruktion. Vi er førende på verdensmarkedet for elektriske railkoblinger, og som innovativ systemleverandør af højteknologiske produkter og løsninger inden for kabelkonfektionering, UIC-stikforbindelsessystemer og kontaktsystemer udvikler og projekterer vi for førende bilproducenter og markedsførende virksomheder. Vores kunder profiterer af vores erfaring og markedskendskab, en kundeorienteret procesorganisation og en kontinuerlig kvalitetsforbedringsproces. Vi hjælper kunder med ideudvikling, konceptuering, design, 3D-modellering og udarbejdelse af tegninger, FEM-beregninger samt konstruktion af prototyper og serieklare modeller.

 5. DB AUTOMOBILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som et af de få reparationsvirksomheder af gearkasser i Europa, har vi skabt os et navn som specialister indenfor alle geartyper, og som en problemløser til eksotiske køretøjer. Siden begyndelsen af 2004 har vi været det første værksted i Tyskland, uafhængigt af fabrikken, der kunne reparere/regenerere din momentomformer internt med kort varsel. Vores gearkasser kan efter anmodning fås i en forstærket version, og er naturligvis tilpasset den nyeste teknik. Vi importerer reservedele til alle gearkassetyper direkte fra producenterne, og dermed kan vi videregive vores gode indkøbsbetingelser til vores kunder. Vi giver 12 måneders garanti i hele Europa, uden kilometerbegrænsning.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MAYR, CHR.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  mayr® Antriebstechnik er en af de mest traditionsrige og samtidig mest innovative tyske virksomheder inden for drevteknik. Fra en spæd start i 1897 til en position som verdensmarkedsfører for sikkerhedskoblinger og anvendelsesoptimerede sikkerhedsbremser – virksomheden kan se tilbage på en over 100-årig succeshistorie. Med et mål om hele tiden at udvikle bedre løsninger og med mange års erfaring og kompetence sætter mayr® i dag standarder inden for drevteknik. breitemayr®-produktporteføljen med talrige markeds- og brancheoptimerede udførelser omfatter slørfri akselkoblinger, sikkerhedskoblinger, elektromagnetiske koblinger og bremser samt jævnstrømsdrev af høj kvalitet. De har deres anvendelsesområder i et meget bredt branchespektrum og viser dag for dag deres værd i alle maskinindustriens delområder. Certificeret: DIN EN ISOI 9001: 2000 (kvalitet) og DIN EN ISO 14001 (miljø), OHSAS 18001/OHRIS (arbejdssikkerhed)

 2. LENZE VERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Dimensionering af den optimale mekaniske drivkæde til maskine og anlæg. Valg og levering af drivelementer (remme, koblinger, spændeelementer, bremser, linear motion..) Vi hjælper dig med dimensionering og valg af de optimale produkter til din mekaniske drivkæde. Uanset, om det drejer sig om remdrev, akselkoblinger, elmagnetkoblinger og bremser, spændeelementer (aksel-nav-forbindelse), linear motion, overlastelementer (momentbegrænser), akselled eller hydraulikkomponenter. Sammen med dig udvikler og leverer vi løsninger til drivkæden i din maskine/dit anlæg.

 3. REICH-KUPPLUNGEN ; DIPL.-ING. HERWARTH REICH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kompetence inden for drivteknik siden 1946. I mere end 70 år har REICH-KUPPLUNGEN i Bochum fremstillet et omfattende program af torsionselastiske koblinger. Et vigtigt punkt og en væsentlig kvalitetsfaktor er egen udvikling og fremstilling af de anvendte elastomerer. Alle drivelementernes komponenter produceres på meget moderne produktionsudstyr. Egne prøvestande og udstyr af højeste tekniske standard garanterer produkter i høj kvalitet og med lang levetid til drivkomponenterne fra REICH-KUPPLUNGEN. Vores familieejede virksomhed udvikler sig kontinuerligt efter markedets krav – fra producenter af reservedele inden for minedrift til internationalt anerkendte specialister inden for drivteknik. Under navnet REICH-KUPPLUNGEN udvikler og producerer vi i dag torsionselastiske koblinger med en høj andel af egenproducerede komponenter.

 4. NORELEM NORMELEMENTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Enhver succes starter med en idé. Derfor understøtter norelem dig med et enestående udvalg af standarddele og komponenter, når du skal realisere dine mål inden for maskin- og anlægsbyggeri. THE BIG GREEN BOOK giver konstruktører og teknikere et omfattende og overskueligt totalsortiment af kvalitetsdele. Vi ledsager dit projekt lige fra begyndelsen – med kompetent rådgivning, en komplet CAD-database og hurtig levering.

 5. WALTHER-PRÄZISION

  Tyskland

  Verified by europages badge

  WALTHER-PRÄZISION, Carl Kurt Walther GmbH & Co. KG (grundlagt i 1931), udvikler og fabrikerer monokoblinger og multitilslutninger, samt dockingstationer, som kan installeres overalt, hvor væsker, dampe, gas, optiske og elektriske signaler samt strøm overføres og skal separeres. Lynkoblinger i normalstørrelsen DN 2 op til DN 100, ved driftstryk, der går helt op til 2.000 bar, ligeledes i teknologien clean-break, full-flow eller breakaway.

 1. JAKOB ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  En af de førende udbydere for mekaniske moduler til maskinkonstruktion. JAKOB udvikler servo- og sikkerhedskoblinger, spændeteknik, profilskinnekoblinger, kraftmålingssystemer og MS³.

 2. KENDRION (VILLINGEN) GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som løsningsleverandør udvikler, fremstiller og markedsfører Kendrion innovative elektromagnetiske og mekatroniske kvalitetssystemer og -komponenter til kunder overalt i verden.

 1. MÄDLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MÄDLER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tandhjul branchen. Den opererer også inden for Koblinger, Rundjern, gevindskårne, Tandremshjul, tandstænger, ringe, koniske tandhjulsforbindelser, Koblinger, drivremme med tænder, og kuglehoveder brancherne. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 2. HA-CO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HA-CO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koblinger branchen. Den er baseret i Kleinwallstadt, Tyskland.

 3. LIEDTKE ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LIEDTKE ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koblinger branchen. Den er baseret i Hameln, Tyskland.

 4. MECARM SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MECARM SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koblinger branchen. Den opererer også inden for Køretøjsbremser, Reservedele til biler, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, bremse, FCA, koblinger engros, Køretøjsbremser, AUDI, og koblinger med tilhørende komponenter til motorkøretøjer brancherne. Den er baseret i Caserta, Italien.

 5. WALTER STAUFFENBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomhederne i STAUFF Gruppen udvikler, producerer og sælger ledningskomponenter og hydraulisk tilbehør til mekanisk- og anlægsteknik og industriel vedligeholdelse. Foruden mobil og stationær hydraulik, inkluderer de typiske anvendelsesområder også erhvervsmæssig og speciel køretøjskonstruktion, samt områderne trafik- og energiteknologi. STAUFF produkter og løsninger bruges også i hav-, olie- og gasindustrien, samt i proces-, fødevare- og kemiteknik. STAUFF produktsortimentet indeholder i øjeblikket omkring 40.000 standardkomponenter, fordelt på ti produktgrupper, samt et stort antal special- og systemløsninger, der implementeres i henhold til kundens specifikationer eller baseret på vores egen udvikling. Vores egne filialer kan i øjeblikket findes i 18 lande, og et globalt netværk af salgspartnere sikrer en høj tilstedeværelse, og sikrer dermed maksimal tilgængelighed og serviceekspertise på stedet.

 6. ZIMM MASCHINENELEMENTE GMBH + CO KG

  Østrig

  Drivteknik fra Vorarlberg...ischt all dra! Oversat: Sidder ofte indeni! Selv om der ikke står ZIMM på produktet, sidder der ofte ZIMM indeni! Slutforbrugeren benytter dagligdags ting og materialer, der er produceret ved hjælp af ZIMM-spindelløftesystemer – men de små "ZIMM-dværge" får han aldrig at se. Løftesystemer anvendes i automatiserede produktions- og montageanlæg. Et spindelløftegear er et elektromekanisk drev, som benyttes på steder, hvor vægte skal styres meget præcist og positioneres meget kontrolleret. Nogle anvendelsesområde: Montageanlæg hos næsten alle kendte bilproducenter, løfteplatforme og montage ved flyproduktion og -vedligeholdelse, produktionsanlæg (ved fladskærmsproduktion, fremstilling af plastprofiler til vinduesindustrien, fremstilling af stålplader og stålprofiler, termoruder, træplader, fleecestoffer, hygiejneprodukter eller isoleringsmaterialer), emballagemaskiner til levnedsmidler

 7. TAS SCHÄFER GMBH

  Tyskland

  TAS Schäfer GmbH udvikler innovative nye produkter inden for drevteknik og dæmpningsteknik (friktionsfjedre og industribuffere). En ultramoderne produktion med CNC-teknologi er garanti for højkvalitetsprodukter. Vi producerer udelukkende i Tyskland og kan garantere "Made in Germany"-kvalitetsstandarden, der er anerkendt i hele verden. Vores kundeorienterede, fleksible og effektive team omsætter kundeønsker hurtigt og professionelt. Vores virksomhed er meget fleksibel, og er markedsførende på markedet for jernringe til hydraulisk fastskruning. Vort udviklingsteam arbejder permanent på innovationer, der forbedrer vore produkter med henblik på de praktiske krav fra vore kunder.

 8. OMS-ANTRIEBSTECHNIK E.K.

  Tyskland

  OMS Antriebstechnik er en af de internationalt førende virksomheder inden for udvikling og produktion af motorkoncepter til rulletrapper og elevatoranlæg. Vores succes er baseret på årtiers erfaring inden for rulletrapper, samt brug og videreudvikling af højeffektive hypoiddrevsystemer fra bilindustrien. Denne hypoidteknologi danner grundlaget for alle OMSHypodrive-motorer, som overbeviser med imponerende fleksibilitet og usædvanligt høj ydeevne. Dermed sættes der nye standarder inden for drevteknologi til elevatorer og rulletrapper, som nu er repræsenteret med OMS-drev i alle moderne persontransportsystemer over hele verden. Brug af avancerede produktionsteknikker og fremragende kvalitetsstyring, innovationer og kundespecifikke drivkoncepter til specielle applikationer implementeres ekstremt nøjagtigt og hurtigt af vores egen forsknings- og udviklingsafdeling.

 1. OFF-HIGHWAY POWERTRAIN SERVICES GERMANY GMBH

  Tyskland

  Walterscheid Powertrain Group er en global udbyder af drevløsninger, og tilbyder et uforligneligt udvalg af kardanaksler af enhver art i kombination med omfattende support til vores kunder. Vi udvikler løbende nye teknologier og kundespecifikke drevkoncepter - for mere effektivitet og ydeevne inden for landbrugsteknik, minedrift eller industri. Med en global tilstedeværelse med 9 produktionssteder og 20 servicecentre, er Walterscheid Powertrain Group den globale innovationsleder og teknologipartner til verdens førende OEMer. Sammen med et omfattende eftermarked og servicetilbud, er Walterscheid Powertrain Group med sine virksomheder Off-Highway Powertrain Services Germany GmbH og Walterscheid GmbH den foretrukne partner, når det kommer til dine drev.

 2. ENEMAC GMBH

  Tyskland

  Siden 1981 har ENEMAC været aktive inden for maskin- og produktionssikkerhed. Som specialist inden for rustfri sikkerhedskoblinger i specialstål tilbyder ENEMAC især løsninger til levnedsmiddelindustrien samt den farmaceutiske industri og medicinalbranchen takket være de høj krav til hygiejne og produktion. Desuden er produktprogrammet blevet udvidet med mekaniske og hydromekaniske kraftspændemidler. ENEMACs spændeteknik kan anvendes overalt. Dette gælder både værktøjs- og emnespænding, inden for transport- og genvindingsteknik, bukke- og svejsemaskinefremstilling samt fremstilling af presser. Kraftspændemøtrikker, kraftspændeskruer og fjederspændecylindre fra ENEMAC kan både bruges som primært udstyr eller til eftermontering.

 3. SGF (SÜDDEUTSCHE GELENKSCHEIBENFABRIK GMBH & CO. KG)

  Tyskland

  SGF med hovedsæde i Waldkraiburg i Oberbayern er en anerkendt partner for den globale bilindustri og arbejder brancheoverlappende ved industrielle anvendelser. SGF's produktsortiment omfatter uelastiske, temperaturbestandige komponenter til momentoverføring og vibrationsdæmpning. Anvendelsesområderne ligger overvejende i bilindustrien og den generelle maskin- og anlægsteknik. Sortimentet omfatter ledskiver i kardanaksler og styresøjler, svingningsdæmpere i drivstrenge, udstødningsophæng og -dæmpere samt diverse gummi-metaldele til lejring af forskellige aggregater. SGF har udviklet sig til markedsfører inden for momentoverføring og har over 60 års erfaring med tråd- og bindemiddelteknologi. Specialknowhow fra gummi- og silikoneforarbejdningen er, ud over højt kvalificerede medarbejdere og topmoderne udviklings- og produktionsanlæg, grundlaget for vores produkters høje kvalitetsstandard.

 4. EK - INDUSTRY TRADE

  Tyskland

  Siden 2011 har vi med succes arbejdet som en industriel leverandør, hovedsageligt til stålproducenter, miner og energiproducenter. Vores produkter bruges imidlertid også inden for automatisering, mad og drikke, kemisk- og laboratoriesektor. Vores fokus er altid på at optimere indkøbsløsningerne. Vi tilbyder alt fra vores egne designede pumpeenheder, til kendte motorproducenter som Seipee S.p.A., som har en bred portefølje. Vi vil med glæde hjælpe dig sammen med vores partnere, for at tilbyde dig en individuel og energieffektiv løsning. Vi har også specialiseret os i den ofte vanskelige søgninger efter reservedele hos vores kunder, hvor vi er på din side med alternativer og vores egen produktion (CE).

 5. ATELIERS NEICHEL S.A.

  Frankrig

  Ateliers NEICHEL- NEICHEL AUTOMOTIVE er en mellemstor, alsacisk familievirksomhed, der startede i 1979. Den ligger et stenkast fra den tyske grænse, der udgør et vigtigt europæisk kundepunkt. Vi sørger for analyser, design, produktion og salg af motordele, gearkasser og broer til industrikøretøjer, lastbiler, busser og turistbusser på markeder verden over.

 6. AMSBECK MASCHINENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Amsbeck Maschinentechnik GmbH er siden de blev grundlagt i 1982 skabt sig et navn som en førende producent af centrifugalkoblinger, centrifugalbremser, påsætningsgear og flangegear, samt hydrauliske skiftekoblinger. Kunder fra hele verden sætter pris på vores pålidelighed, vores søgen efter teknisk innovation, og en kontinuerlig forbedring af vores proces, fra den første kundekontakt til kundepleje.

 7. RINGFEDER POWER TRANSMISSION GMBH

  Tyskland

  RINGFEDER POWER TRANSMISSION GMBH hører til de førende producenter af kvalitetskomponenter inden for drev- og dæmpningsteknik. Vores brede udbud er inddelt i tre produktområder. Under mærkerne GERWAH fremstiller vi præcisionskoblinger til brug inden for drev- og transportteknik. Produktområdet RINGFJEDRE står for innovative spændeforbindelser og dæmpningselementer. Til specialanvendelser laver vi skræddersyede løsninger efter kundeønske.

 8. GUNTHER SRL

  Italien

  Gunther srl er synonym på kvalitet og produktudvikling. Virksomheden er mere sine over 40 års erfaring blevet førende inden for sektoren både i Italien og international. Den eksporterer 40% af sin omsætning. Virksomheden er specialiseret i udvikling, fabrikation og markedsføring af bremser og koblinger til traktorer, friktionsmaterialer, rullelejer, bremseskiver og mindre dele til alle slags landbrugsmaskiner samt til industri- og søfartssektoren.

 9. HYTORC TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HYTORC TECHNOLOGIES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Koblinger, manuelle ventiler i plast, kontraventil, kugler til termostater, og Koblinger brancherne. Den er baseret i Sprockhövel, Tyskland.

 10. ZERO-MAX

  Tyskland

  Virksomheden ZERO-MAX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Koblinger branchen. Den opererer også inden for lamelpakninger brancherne. Den er baseret i Großostheim, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis