• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kirurgiske apparater og udstyr

Resultater for

Kirurgiske apparater og udstyr - Import eksport

 1. DENTAG SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Produktion og salg af kirurgiske redskaber til odontologi. Certificeret: UNI EN ISO 9001 - UNI CEI EN 46001. Den konstante kvalitet over tid har tilladt og tillader stadig DenTag at producere dentale og kirurgiske instrumenter på vegne af en lang række italienske og udenlandske virksomheder samt at producere under eget navn. For bedre synlighed og troværdighed overfor kunderne, har virksomheden skabt en linje af instrumenter med en speciel glat greb, der udelukkende markedsføres under navnet DenTag.

 2. COMPOSET MEDICAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden COMPOSET MEDICAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for instrumentarium, kirurgiske sakse, medicinske apparater, og Kirurgiske anordninger i plast brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. DUCHATEAU SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DUCHATEAU SA, er en Multi-Category, der opererer inden for Medicin og kirurgi - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kirurgiske apparater og udstyr, Import-eksport - medicinsk og kirurgisk udstyr, Kirurgiske apparater og udstyr, og Import-eksport - medicinsk og kirurgisk udstyr brancherne. Den er baseret i Sprimont, Belgien.

 4. PETER BRINCKER - ØJENKIRURG

  Danmark

  Peter Brincker er ejer af en øjenkirurgisk Klinik i Charlottenlund, der har specialiseret sig i øjenoperationer. Klinikken drives af Peter Brincker, som med mere end 25 års erfaring, kan sikre sine patienter den bedste behandling. I klinikken har de fokus på at tilbyde sikre og effektive øjenoperationer, der blandt andet kan afhjælpe bygningsfejl og nær-og langsynethed. I og med, at de i klinikken er udstyret med moderne teknik, blandt andet inden for laserkirurgi, kan de med stor præcision og sikkerhed sørge for, at du kan modtage laseroperationer i klinikken tæt på København. Tryghed er altid i centrum forud for enhver behandling. Alle i klinikken har derfor for øje, at du som patient føler dig i trygge hænder og har fået tid til at stille spørgsmål til din behandling. Gennem en forundersøgelse vil en behandling blive fastlagt, der kan sikre dig forbedret syn. Er du på udkig efter en klinik med speciale i øjenkirurgi nær København, kan du altid kontakte øjenkirurgi Peter Brincker. Du kan kontakte klinikken på telefon 39 64 09 58 eller via mail. På hjemmesiden kan du læse mere om deres behandlinger og få svar på ofte stillede spørgsmål. Peter Brincker - Øjenkirurg Jægersborg Alle 14 2920 Charlottenlund 39 64 09 58

 5. IBERCLINIC, S.L.

  Spanien

  Virksomheden IBERCLINIC, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for sonder, sterilisering, og emballering og emballage brancherne. Den er baseret i Paterna, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HANS SATTLER MEDIZINTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HANS SATTLER MEDIZINTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Medicin og kirurgi - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kirurgiske apparater og udstyr, og Kirurgiske apparater og udstyr brancherne. Den er baseret i Fridingen, Tyskland.

 2. LIBER MEDICAL

  Holland

  Virksomheden LIBER MEDICAL, er en Distributør, der opererer inden for Medicinske og kirurgiske instrumenter branchen. Den opererer også inden for Laboratorieudstyr og -instrumenter, Kirurgiske apparater og udstyr, tænder til laparoskopi, Laboratorieudstyr og -instrumenter, Kirurgiske apparater og udstyr, og sæt til dialyser brancherne. Den er baseret i Vreeland, Holland.

 3. RAINER MEDIZINTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden RAINER MEDIZINTECHNIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Medicin og kirurgi - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kirurgiske apparater og udstyr, og Kirurgiske apparater og udstyr brancherne. Den er baseret i Frensdorf, Tyskland.

 4. LTE MEDIKAL

  Tyrkiet

  Virksomheden LTE MEDIKAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for kirurgiske instrumenter, ortopædi og traumatologi, og kirurgiske proteser brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. GETINGE BELGIUM NV

  Belgien

  Virksomheden GETINGE BELGIUM NV, er en Distributør, der opererer inden for Sterilisering og desinficering - medicinsk udstyr branchen. Den opererer også inden for Medicinsk udstyr, Kirurgiske apparater og udstyr, Medicin og kirurgi - apparater og udstyr, Medicinske og kirurgiske instrumenter, Medicinsk udstyr, Kirurgiske apparater og udstyr, Medicin og kirurgi - apparater og udstyr, og Medicinske og kirurgiske instrumenter brancherne. Den er baseret i Groot-Bijgaarden, Belgien.

 1. MAQUET

  Frankrig

  Virksomheden MAQUET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for møbler til operationsstue, belysningsteknik, og kardiologi brancherne. Den er baseret i Ardon, Frankrig.

 2. MEDITECH IMPLANT TECHNOLOGY

  Tyrkiet

  Virksomheden MEDITECH IMPLANT TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den er baseret i Osmangazi / Bursa, Tyrkiet.

 1. REDASHES INSTRUMENTS CO

  Tyskland

  Virksomheden REDASHES INSTRUMENTS CO, er en Distributør, der opererer inden for Medicinske og kirurgiske instrumenter branchen. Den opererer også inden for Tandlægevirksomhed - udstyr og instrumenter, Medicinsk og kirurgisk optik - instrumenter, Kirurgiske apparater og udstyr, kirurgiske sakse, Tandlægevirksomhed - udstyr og instrumenter, Medicinsk og kirurgisk optik - instrumenter, og Kirurgiske apparater og udstyr brancherne. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 2. DR BALLIEUX CHIRURGIE PLASTIQUE ET ESTHÉTIQUE À LA HULPE

  Belgien

  Virksomheden DR BALLIEUX CHIRURGIE PLASTIQUE ET ESTHÉTIQUE À LA HULPE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for proteser, bryst, og plastisk kirurgi brancherne. Den er baseret i La Hulpe, Belgien.

 3. R.A.W. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden R.A.W. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for onkologi, og røntgen brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 4. WILAMED MEDIZINISCHE GERÄTE UND ZUBEHÖR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WILAMED MEDIZINISCHE GERÄTE UND ZUBEHÖR GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Farmaceutiske produkter - råvarer og hjælpestoffer branchen. Den opererer også inden for Farmaceutiske produkter, Medicin og kirurgi - apparater og udstyr, Kirurgiske apparater og udstyr, Elektrokardiografer, Farmaceutiske produkter, Medicin og kirurgi - apparater og udstyr, Kirurgiske apparater og udstyr, og Elektrokardiografer brancherne. Den er baseret i Kammerstein, Tyskland.

 5. CLÍNICA EGOS

  Spanien

  Virksomheden CLÍNICA EGOS, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for skønhedsindstitut, og kirurgi brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 6. MEDIAVENTURES

  Belgien

  Virksomheden MEDIAVENTURES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for kirurgi, og videokirurgi brancherne. Den er baseret i Melle, Belgien.

 7. TRN MEDTEKS

  Tyrkiet

  Virksomheden TRN MEDTEKS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. HOSPITHERA

  Belgien

  Virksomheden HOSPITHERA, er en Distributør, der opererer inden for Lægevidenskab og kirurgi - artikler og redskaber branchen. Den opererer også inden for Kirurgiske apparater og udstyr, Sterilisering og desinficering - medicinsk udstyr, Kirurgiske apparater og udstyr, Sterilisering og desinficering - medicinsk udstyr, og apparater og udstyr til oftalmologi brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 1. THIEBAUD BIOMEDICAL DEVICES

  Frankrig

  Virksomheden THIEBAUD BIOMEDICAL DEVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for Nåle til sprøjter, kanyler, nåle til bedøvelse, nåle, og Nåle til sprøjter brancherne. Den er baseret i MARGENCEL, Frankrig.

 2. BELAMED MEDIZIN- & DATENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BELAMED MEDIZIN- & DATENTECHNIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Medicin og kirurgi - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for Elektromedicin - apparater og udstyr, Kirurgiske apparater og udstyr, Elektrokardiografer, Elektroencefalografisk udstyr, Elektromedicin - apparater og udstyr, Kirurgiske apparater og udstyr, Elektrokardiografer, og Elektroencefalografisk udstyr brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 3. SUNMED MEDIKAL SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden SUNMED MEDIKAL SAN TIC LTD STI, er en Distributør, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for høreapparater brancherne. Den er baseret i Manisa, Tyrkiet.

 4. KRIZALID COMMUNICATION

  Algerien

  Virksomheden KRIZALID COMMUNICATION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for medicinaludstyr, og deltagelse i internationale handelsmesser brancherne. Den er baseret i Alger, Algerien.

 5. BIOMET BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden BIOMET BELGIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Proteser, ortopædi branchen. Den opererer også inden for Medicin og kirurgi - apparater og udstyr, Kirurgiske apparater og udstyr, Medicin og kirurgi - apparater og udstyr, og Kirurgiske apparater og udstyr brancherne. Den er baseret i Kontich, Belgien.

 6. GRAND PALACE SAC

  Peru

  Virksomheden GRAND PALACE SAC, er en Detailsalg, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for installationer til iltbehandling, og behandling med ilt brancherne. Den er baseret i Lima, Peru.

 7. UYGUR MEDIKAL A.Ş

  Tyrkiet

  Virksomheden UYGUR MEDIKAL A.Ş, er en Distributør, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for kirurgiske instrumenter, og obstetrik og gynækologi brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 8. ELEKTA GMBH

  Østrig

  Virksomheden ELEKTA GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for Farmaceutiske produkter, Farmaceutiske produkter - råvarer og hjælpestoffer, Elektromedicin - apparater og udstyr, Farmaceutiske produkter, Farmaceutiske produkter - råvarer og hjælpestoffer, og Elektromedicin - apparater og udstyr brancherne. Den er baseret i Innsbruck, Østrig.

 9. DTR MEDICAL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DTR MEDICAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for kirurgiske instrumenter, og medicinsk udstyr brancherne. Den er baseret i Swansea, Det Forenede Kongerige.

 10. LINA MEDICAL POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden LINA MEDICAL POLSKA SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kirurgiske apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for laparoskopi, og kirurgi brancherne. Den er baseret i Tarnowo Podgórne, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kirurgiske apparater og udstyr - Import eksport

Antal resultater

7.351 Virksomheder