• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vandrensning - apparater og udstyr

Resultater for

Vandrensning - apparater og udstyr - Import eksport

 1. FLOTTWEG SE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 60 år har vi med Tyskland som produktionssted udviklet og fremstillet dekanteringscentrifuger, separatorer, båndpresser og anlæg, der værdsættes som ekstremt højtydende og driftssikre. De overtager nøglefunktion inden for mange industrielle områder ved klaring af væsker, separering af væskeblandinger og ved koncentrering og afvanding. Flottweg er en verdensførende opløsningsudbyder og centrifugeproducent på området mekanisk separationsteknik. Vores dekantere, separatorer og båndpresser, der udelukkende produceres i Tyskland, er en forudsætning for den høje effektivitet i vores kunders produktion og for deres slutprodukters fremragende kvalitet. Inden for den petrokemiske, kemiske, farmaceutiske industri og i næringsmiddelindustrien, men også i minedrift og på miljøområdet til behandling af spildevands- eller olieslam - overalt anvendes Flottweg's premiumprodukter og systemer med stor succes. Besøg os: www.flottweg.com.

 2. FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Siden 2004 har CONAX kontinuerligt vokset, og etableret dem selv som en fremtrædende virksomhed inden for produktion og salg af førsteklasses vandrensningsenheder til hjemmet og arbejdspladsen. Med ni år på det indenlandske marked, er CONAX steget til at ligge blandt de tre bedste mærker inden for deres branche, og deres mål er at blive landets mest anerkendte mærke inden for vandbehandlingsindustrien. Dedikeret til kontinuerlig forbedring arbejder CONAX på at udvikle bedre, mere komfortable og økonomiske produkter, samtidig med de garanterer førsteklasses produkter og ydelser til deres kunder. Miljømæssig bæredygtighed er i fokus i produktionsfilosofien hos CONAX. Virksomheden anvender en miljøvenlig tilgang på tværs af alle produktionsprocesser, og opdaterer kontinuerligt deres administrative infrastruktur, personalestruktur, produktionslinjer, maskiner og udstyr for at tilpasse det med miljøvenlige praksisser. Dette afspejler CONAX’s forpligtelse til både kundetilfredshed og miljøbevarelse.

 3. ALMAWATECH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALMAWATECH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den er baseret i Babenhausen, Tyskland.

 4. TAMI DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TAMI DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den er baseret i Hermsdorf, Tyskland.

 5. CARRA DEPURAZIONI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARRA DEPURAZIONI SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til vandrensning brancherne. Den er baseret i Castelfranco Veneto, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SATI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SATI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensningsprodukter, Vandrensningsprodukter, Filtre, flydende, anlæg og udstyr til vandrensning, filtre til rensning, Vandrensningsprodukter, drikkevandsfiltre, Vandrensningsprodukter, og aktivt kul til vandfiltreringssystemer brancherne. Den er baseret i Cesena, Italien.

 2. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Siden 1992 har STA stået for en kundeorienteret handling, som et familiedrevet maskinfabrik med mere end 40 ansatte. Med applikationsviden og et omhyggeligt systemdesign, integrerer vi med succes vores løsninger i vores kunders produktionsprocesser. Takket være moderne tekniske ressourcer kan specielle kundekrav implementeres hurtigt og pålideligt. Baseret på erfaringerne fra mere end 2.000 separatorer der er installeret over hele verden, og under hensyntagen til de nuværende sikkerhedsstandarder, udvikler vi kraftfulde, holdbare og sikre maskiner. Vi undersøger væskedynamiske forhold i vores maskiner og udfører omfattende feltforsøg; dermed sikrer vi, at STA-separatorer fortsat vil være de mest kraftfulde enheder på markedet, nu og i fremtiden. Vi garanterer vores høje kvalitetsstandard gennem vores egen merværdi på et 800 m² produktionsareal, og gennem certificerede processer(WHG 19 L, ISO 9001).

 3. OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  OSMO udvikler og realiserer førsteklasses industrielle membranseparationsanlæg til mange forskellige procesapplikationer og til vandbehandling. Vi fokuserer på skræddersyede kundeløsninger: Specialanlæg til kemisk industri, mikrofiltrering, ultrafiltrering, nanofiltrering, omvendt osmose, elektrodialyse. Systemer til omvendt højtrykosmose for maksimal opkoncentrering af salt- og organiske opløsninger, f.eks. før yderligere termisk behandling (inddampning). Innovativ vandbehandling til produktion af kedelfødevand.

 4. MAX CONSULTING

  Italien

  Virksomheden MAX CONSULTING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dosering - maskiner og udstyr, Følere, sondere, transmittere, Dosering - maskiner og udstyr, og flowmålere brancherne. Den er baseret i Lavis, Italien.

 5. EQUIPWATER

  Frankrig

  Virksomheden EQUIPWATER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for apparater til rensning af rist af vandledning, fuldstændige anlæg til behandling af industrielt spildevand, udstyr til filtration, og filtrering af spildevand brancherne. Den er baseret i Château-Thierry, Frankrig.

 1. D&B IMPIANTI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden D&B IMPIANTI S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Teknik - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Vandrensning - apparater og udstyr, udførelse af kemiske anlæg, konstruktion af industrianlæg, Vandrensning - apparater og udstyr, og anlæg, maskiner og udstyr til medicinalindustrien brancherne. Den er baseret i Cologno Al Serio, Italien.

 2. SWISS COMMISSIONING GMBH

  Schweiz

  Virksomheden SWISS COMMISSIONING GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den er baseret i Zug, Schweiz.

 1. EFA CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EFA CHEMIE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den er baseret i Lügde, Tyskland.

 2. MRUT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MRUT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den er baseret i Pforzheim, Tyskland.

 3. ECOTECH-ENGINEERING

  Ukraine

  Virksomheden ECOTECH-ENGINEERING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, desinficering med bakteriedræbende midler af bygninger, miljøer og installationer, hygiejne, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kremenchuk, Ukraine.

 4. I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA

  Italien

  Virksomheden I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Vanddestilleringsudstyr, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, blødgøring af vand, Vanddestilleringsudstyr, og udstyr omvendt osmose brancherne. Den er baseret i Trani, Italien.

 5. BOSMAN WATERMANAGEMENT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BOSMAN WATERMANAGEMENT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for drikkevandrensningsanlæg brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 6. SEPUR BY ANGLOTECH S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SEPUR BY ANGLOTECH S.R.L., er en Detailsalg, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for Varmevekslere, rensemaskiner, og Varmevekslere brancherne. Den er baseret i Santo Stefano Magra, Italien.

 7. AGUASOL LIFE

  Spanien

  Virksomheden AGUASOL LIFE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for drikkevandsanlæg, drikkevandrensningsanlæg, udstyr omvendt osmose, og anlæg til ultrafiltrering af vand brancherne. Den er baseret i Sevilla, Spanien.

 8. LIVAM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LIVAM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Destillering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning - apparater og udstyr, destillatører, vandrensning, Vandrensning - apparater og udstyr, og udstyr distillation brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 1. B GROUP ITALIA SRL CABINE ELETTRICHE PREFABBRICATE

  Italien

  Virksomheden B GROUP ITALIA SRL CABINE ELETTRICHE PREFABBRICATE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den er baseret i Solofra, Italien.

 2. DEPURCALABRIA

  Italien

  Virksomheden DEPURCALABRIA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den er baseret i Catanzaro, Italien.

 3. ACQUALIKE - ORANGE SRL

  Italien

  Virksomheden ACQUALIKE - ORANGE SRL, er en Distributør, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den er baseret i Pomezia, Italien.

 4. ACQUO

  Italien

  Virksomheden ACQUO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den er baseret i Firenze, Italien.

 5. MAUGIAN SRL

  Italien

  Virksomheden MAUGIAN SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for planteudryddelse, og miljørådgivning brancherne. Den er baseret i Viterbo, Italien.

 6. YONIX S.R.L

  Italien

  Virksomheden YONIX S.R.L, er en Distributør, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, helsebringende mineralvand, og Vandrensning brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 7. ORTIMAX

  Tyrkiet

  Virksomheden ORTIMAX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for renseapparater af vand, elektriske vandrensningsanlæg til hjemmet, og kildevandsanlæg til hjemmet brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. BUZSU ARITMA SISTEMLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden BUZSU ARITMA SISTEMLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for renseapparater til vandbehandling, og elektroniske og magnetiske blødgøringsanlæg til vandbehandling brancherne. Den er baseret i Bartin, Tyrkiet.

 9. VELUDA S.A.

  Grækenland

  Virksomheden VELUDA S.A., er en Detailsalg, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for Udskiftninger af vandfiltre, apparat til blødgøring af vand, Aktivt kul, og udstyr omvendt osmose brancherne. Den er baseret i Heraklion, Grækenland.

 10. SHURITY ITALIA

  Italien

  Virksomheden SHURITY ITALIA, er en Distributør, der opererer inden for Vandrensning - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for vandrensningsanlæg til husbehov, klassisk klipning, og produkter og udstyr til rensning og behandling af vand brancherne. Den er baseret i Pontinia, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Vandrensning - apparater og udstyr - Import eksport

Antal resultater

2.243 Virksomheder