• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kemi - rå- og biprodukter

Resultater for

Kemi - rå- og biprodukter - Import eksport

 1. POMPES JAPY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Fabrikant af hånddrevne semi-rotationspumper til overførsel af diesel, olie, opløsningsmidler og vand siden 1850. JAPY stiller sin ekspertise og knowhow til din rådighed alt afhængigt af dine behov inden for overførsel af væsker, inklusive under eksplosive atmosfære (ATEX-direktivet). Pompes JAPY tilbyder et komplet udvalg af pumper og tilbehør for at finde den mest effektive løsning til overførsel af både ætsende, tyktflydende eller brændbare væsker: Trykluftspumper-Elektriske pumper-Hydrauliske pumper-Pumper til AdBlue-Pumper til tømning -Motorpumper-Opsugningssæt-Filtrering-Slanger-ATEX-tællere- Oprullere-Styretavler-Pistoler-Doseringsapparater-Dunke- Samlinger...Sektorer: Energi - Skibsfart - Fødevareindudstri - Kemi - Både. Pompes JAPY tilbyder desuden sæt, der er udstyret med elektriske pumper og hånddrevne pumper til igangsætning eller nødhjælp. Pompes JAPY står for: KVALITET - EFFEKTIVITET - BÆREDYGTIGHED

 2. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Skandikem er en førende global leverandør af specialiserede kemiske opløsninger til forskellige industrier. Med en forpligtelse til innovation og bæredygtighed, tilbyder vi et omfattende udvalg af førsteklasses kemikalier og tjenester, som er skræddersyet til at møde vores kunders unikke behov. Vores virksomhed er bygget på fundamentet af ekspertise, pålidelighed og kundetilfredshed. Hos Skandikem forstår vi vigtigheden af kemikalier til at fremme fremskridt på tværs af flere sektorer. Vores alsidige portefølje omfatter områder som farmaceutikal, personlig pleje, industriel fremstilling, landbrug og meget mere. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at udvikle skræddersyede løsninger som forbedrer deres processer, forbedrer effektivitet og fremmer vækst. Innovation er grundstenen i vores drift. Vi investerer i banebrydende forskning og udvikling, for at holde os opdateret med de seneste kemiske udviklinger. Ved kontinuerligt at udforske nye muligheder og skubbe grænserne, arbejder vi på at udvikle bæredygtige og miljøvenlige løsninger som passer til de altid udviklende behov fra de brancher som vi leverer til. Vores globale tilstedeværelse betyder, at vi kan levere til kunder over hele verden. Med et robust forsyningskædenetværk og effektive distributionskanaler, leverer vi vores produkter hurtigt og pålideligt, uanset de geografiske grænser. Skandikem er stolte over at bidrage til vores kunders succes og vækst, både lokalt og internationalt.

 3. SARL ALUMINES DURMAX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  DURMAX aluminiumoxid fremstilles til forskellige formål, både håndværksmæssige og industrielle. Vi producerer oxider og hydroxider af aluminium, brændte aluminiumoxider og hydrerede aluminiumoxider, metallografiske aluminiumoxider, brandsikre midler, blandinger til brandsikring, særlige blandinger til syntetisk harpiks. Korunder og aluminiumoxid til specialkeramik. Vi fremstiller calciumfluorid med høj renhed og bornitrid. Med et omfattende udvalg af omkring 200 særlige aluminiumoxider tilbyder vores firma skræddersyede produkter til sine kunder over hele verden. Nogle aluminiumoxider er beregnet til polering inden for metallografi, mineralogi og til al højpræcisionspolering på alle typer materialer. Andre aluminiumoxider (hydreredeller brændte anvendes som specialblandinger i syntetisk harpiks, gummi osv. for at forbedre deres egenskaber (modstandsdygtighed over for varme, slid, udseende, viskositet, lethed).

 4. KCD KUNSTSTOFFE, ADDITIVE UND BERATUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  kcd GmbH er udvikler og producent af additiver til termoplast. Til en lang række typiske applikationer tilbyder vi færdige løsninger inden for områderne kemiske drivmidler, mikrosfærer masterbatches, smøremidler, hjælpemidler til frigørelse af skimmelsvampe, UV-stabilisering og mere. Foruden standard additivprodukter, fremstiller vi også særlige indstillinger til specielle kundekrav og nyplanlagte projekter. Kontakt os gerne med oplysninger om dit individuelle behov.

 5. DR. SPIESS CHEM. FABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Navnet 'Dr. Spiess Chemische Fabrik GmbH' står internationalt for en traditionsrig specialist med stor kompetence og service på partnerbasis. Vores virksomhed blev grundlagt i 1987 som selvstændigt selskab i forbindelse med en outsourcing af de thiokemiske aktiviteter fra 'C. E.F. Spiess & Sohn GmbH & Co'. Det, der i sin tid – efter anden verdenskrig – startede som et forskningsprojekt, blev allerede i 1954 til et eget virksomhedsområde. I dag er vi et 100% ejet datterselskab under 'GECHEM GmbH & Co KG', som i 2006 erhvervede sine andele fra 'Spiess- Urania Chemicals GmbH' i Hamborg. Lige siden 1950'erne har vi med stor succes specialiseret os i fremstilling og salg af finkemikalier, der benyttes som mellemprodukter i den kemiske industri.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. COFERMIN CHEMICALS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Cofermin Chemicals er din pålidelige partner ved fremstilling, konfektionering, opbevaring og distribution af kemikalier og samler kernekompetencerne i følgende produktgrupper: - Kromoxid og andre metaloxider, f.eks. kobaltoxid, kobberoxid og titandioxid - Korrosionsinhibitorer og metalpassivatorer, f.eks. benzotriazol, tolyltriazol og benzimidazol - Borsyre - Fluorprodukter, f.eks. kryolit og flusspat - Sjældne jordarter, f.eks. ceroxid og andre sjældne jordmetaloxider - Litiumkemikalier, f.eks. litiumcarbonat og litiumhydroxid - Sølvprodukter, f.eks. sølvnitrat, sølvsulfat - Kemiske katalysatorer, f.eks. palladiumklorid, palladiumnitrat, hexachlorplatinat-opløsning, rhodiumnitrat og andre ædelmetalkatalysatorer - Natriumbenzoat og benzoesyre - Natriummolybdat og ammoniummolybdat - Tournantolie, rapsolie, fiskeolie og andre sulfaterede fedtsyrer - Kønrøg (carbon black) - Polyvinylalkohol. Cofermin har siden 2016 været ansvarlig institution for prisen "Preis der Deutschen Außenwirtschaft".

 2. LAMBIOTTE & CIE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Lambiotte & Cie S.A. er førende på verdensmarkedet inden for produktion af kemiske forbindelser, kaldet acetaler . Deres fysisk-kemiske egenskaber og lave toksikologiske og økotoksikologiske effekter gør dem til efterspurgte alternativer for industrien vedrørende formulering af innovative og sikrere produkter både til anvendelse i erhverslivet og til den almene befolkning. Takket være deres alsidighed kan acetaler bruges i en lang række færdige produkter og til forskellige anvendelser såsom lak- og malingfjernere samt alle slags rengøringsprodukter til industri og bolig, kosmetisk og teknisk spray; plast, kompositmaterialer og polyurethanskum; maling, blæk og klæbemidler; farmaceutisk syntese, veterinærområdet og agrokemi. Via vores distributionsnetværk forlader 98% af den årlige produktion Belgien, hvoraf de 30% går til markeder uden for Europa (Nordamerika, Sydamerika, Mellemøsten, Asien).

 3. CHEM-TREND (DEUTSCHLAND) GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har mere end 50 års erfaring med fremstilling af effektive slipmidler, slipmaterialer, dæksprayløsninger, rengøringsmidler og tillægsprodukter til formgivnings- og støbeprocesser. Vores ekspertise rækker langt ud over de produkter, som vi udvikler og fremstiller. Vi kender de enkelte produktionsprocesser i de forskellige industrier og hjælper vores kunder med at producere kvalitetsprodukter mere effektivt og samtidig reducere deres driftsomkostninger.

 4. DERIVADOS DEL FLUOR, S.A.U.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Med mere end 80 års erfaring er virksomheden DERIVADOS DEL FLUOR (DDF) førende inden for produktion af HF og en komplet serie af uorganiske fluorider med elektroniske egenskaber såsom vandfri HF, HF med vandighed fra 20 % til 75 %, flussyre med høj renhed, fluorborsyre, zirkoniumfluoridsyre, titaniumfluoridsyre, hexafluorkiselsyre, ammoniumbifluorid, sodiumbifluorid, aluminiumfluorid, etc.

 5. ATMOSFER MACHINERY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ATMOSFER MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vanddestilleringsudstyr, Kemikalier - import-eksport, Kunstgødning, Kemi - rå- og biprodukter, Smørefedt, industrielt, Vandrensningsprodukter, Afsaltningsanlæg for havvand, Vanddestilleringsudstyr, og homogenisatorer brancherne. Den er baseret i Etimesgut/ankara, Tyrkiet.

 1. DISERA MEDICAL EQUIPEMENT

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden DISERA MEDICAL EQUIPEMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemi - rå- og biprodukter branchen. Den opererer også inden for Medicinske og kirurgiske engangsartikler, Medicinsk udstyr, Laboratorieudstyr og -instrumenter, Plastprodukter til medicinalvareindustrien, Import-eksport - medicinsk og kirurgisk udstyr, rør til laboratorier, udstyr, hospitalsudstyr og udstyr til lægelaboratorier, apparater og udstyr til diagnosticering, og engangsartikler brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA, er en Multi-Category, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for Vine, Kemikalier - import-eksport, Kemi - rå- og biprodukter, kemikalier til medicinalindustrien, rødvine, kemiske tilsætningsstoffer til fødevareindustri og konservesindustri, kemiske tilsætningsstoffer, rosévin, og skummende brancherne. Den er baseret i Azurara, Portugal.

 1. ASCOT INTERNATIONAL

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASCOT INTERNATIONAL, er en Distributør, der opererer inden for Kemi - rå- og biprodukter branchen. Den opererer også inden for produkter til mundhygiejne, toiletartikler og artikler til personlig hygiejne, vitaminer, kemikalier til den kosmetiske industri, og kemi og farmaceutik brancherne. Den er baseret i Stockport, Det Forenede Kongerige.

 2. A. ALMASQUÉ PRODUCTOS QUÍMICOS

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden A. ALMASQUÉ PRODUCTOS QUÍMICOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemi - rå- og biprodukter branchen. Den opererer også inden for kemiske produkter til maling, kemiske produkter til elektroformning, kemiske produkter til gummiindustrien, kemiske produkter til garvning, kemikalier til laboratorier, kemiske produkter til kosmetik, og kemiske produkter til stof brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 3. BB RESINS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BB RESINS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemi - rå- og biprodukter branchen. Den opererer også inden for Slibemidler, kemiske, Filtrering, kemisk, Maling- og lakfjerner samt slibemidler, kemiske, kemiske konserveringsmidler til fødevareindustrien, kemikalie, Slibemidler, kemiske, industrielle kemikalier, Filtrering, kemisk, og uorganiske kemikalier brancherne. Den er baseret i Mortara, Italien.

 4. QUIMIMONT S.L.U.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden QUIMIMONT S.L.U., er en Distributør, der opererer inden for Kemi - rå- og biprodukter branchen. Den opererer også inden for alkohol, KEMIKALIER, brændbare produkter, syntetisk olie, opløsningsmidler, og industriel kemi brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 5. PHARMORGANA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PHARMORGANA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemi - rå- og biprodukter branchen. Den opererer også inden for kemiske råvarer, antioxidanter, mineralsalte, industrielle farvestoffer og pigmenter, rensende, tilsætningsstoffer til plastmaterialer, aminosyrer, og planteekstrakter brancherne. Den er baseret i Paderborn, Tyskland.

 6. NOUVELLE NATURE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden NOUVELLE NATURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemi - rå- og biprodukter branchen. Den opererer også inden for håndskum, og desinfektionsmiddel til hænder brancherne. Den er baseret i St Julien De Concelles, Frankrig.

 7. MARE SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARE SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemi - rå- og biprodukter branchen. Den opererer også inden for kemiske tilsætningsstoffer brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 8. POLOCHEM SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden POLOCHEM SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemi - rå- og biprodukter branchen. Den opererer også inden for Kemikalier - import-eksport, produkter til garverier, og Kemikalier - import-eksport brancherne. Den er baseret i Castelfranco Di Sotto, Italien.

 1. C&CS CATALYSTS AND CHEMICAL SPECIALTIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden C&CS CATALYSTS AND CHEMICAL SPECIALTIES GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kemi - rå- og biprodukter branchen. Den er baseret i Kirchheim Bei München, Tyskland.

 2. A.+ E. FISCHER-CHEMIE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden A.+ E. FISCHER-CHEMIE GMBH & CO. KG, er en Multi-Category, der opererer inden for Kemi - rå- og biprodukter branchen. Den er baseret i Wiesbaden, Tyskland.

 3. BÜFA CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  BÜFA Chemikalien er en del af BÜFA-gruppen, en mellemstor uafhængig familievirksomhed i den kemiske branche. Vi har handlet med kemikalier siden 1983.Og vi udnytter den erfaring til at give dig komplet, kompetent og personlig rådgivning.Vores forretning handler om langt mere end blot salg af grundkemikalier.Vi producerer, opbevarer og distribuerer kemikalier af stoffer i alle fareklasser – hurtigt, fleksibelt og pålideligt.Vores teams i de to distributionscentre i Altmoorhausen ved Oldenburg i Tyskland samt i Almelo i Holland er garanti for levering til tiden.Naturligvis også lige til tiden for eksempel med væskeniveaumålinger der, hvor du befinder dig. Vores medarbejdere rådgiver dig gerne og hjælper dig med at holde styr på den kontinuerlige strøm af nye miljøkrav, lovmæssige bestemmelser og tekniske muligheder..

 4. NANOCOM LLC

  Rusland

  Nanocom LLC er en udvikler af højtydende teknologi til syntese af kvasikrystallinsk pulver (QC) AlCuFe; AlCuFe + B; AlCuFe + Si udvikler industriel produktion og implementering af QC inden for forskellige områder. Påføring af kvasikrystallinsk pulver Al-Cu-Fe: Fyldstof til polymerer og elastomerer til forbedring af fysiske, mekaniske og antifriktionsegenskaber, slidstyrke, hydrofobicitet og vedhæftning. Betydelig stigning i slidstyrke i Teflon (PTFE), i polyphenylensulfid (PPS); Fyldstof til polymerpulvere, der anvendes til 3D-udskrivning, Selective Laser Sintering (SLS) additiv fremstilling; Udvikling af nye kompositmaterialer og legeringer med forbedrede egenskaber sammenlignet med originalen; Reduktion af friktionstab, forøgelse af enheders og enheders levetid, forøgelse af energieffektivitet og reduktion af udstyrets energiforbrug som et additiv i mekanismernes smøresystemer Oprettelse af belægninger: antifriktion, non-stick, anti-stick, hydrofob, hvilket reducerer niveauet for aflejringer og slagging af rør og beholdere; Udvikling af nye katalysatorer til dampreformering af methanol og oprettelse af nye brintlagringssystemer; Fremstilling af mere effektive lithium-ion-batterianoder Effektivisering af solpaneler Chlorella vækst bioaktivator, antibakterielle materialer. Nanocom har patent på produktionsmetoden. En prøveudlevering af 100 g pulver til test er mulig. https: //quasicrystal.eu/

 5. GTS GERMAN TRADING SERVICE GMBH FOR RAW MATERIALS

  Tyskland

  Det er vores stærke sider. GTS Hamburg giver dig fordelene ved en familieledet virksomhed med et stort netværk og kontakter verden over. Vi kan reagere fleksibelt, ukompliceret og individuelt på dine ønsker. Hurtig respons og kort beslutningsgang muliggør en perfekt tilpasning til ændringer på det nationale og internationale marked. Ud over handel med sjældne jordtyper, grøn chromoxid, EVA voks og titandioxid producerer vi også selv lanthan-acetat og cerium-acetat. Vi behandler gerne din forespørgsel vedrørende nye produkter. Vi leverer verden over – hurtigt, pålideligt og rettidigt, uanset sted. GTS GmbH ligger i en af verdens førende havne: i Hamborg. Herfra er der ikke langt til alle verdens regioner. Alle logistiske krav fra vores kunder håndteres hurtigt og sikkert af vores professionelle medarbejdere.

 6. IVICT EUROPE GMBH

  Tyskland

  Med virkning pr. 1. oktober 2018 har Mitsubishi Corporation grundlagt fem nye datterselskaber under navnet IVICT inden for kemiske produkter på verdensplan. For Europa har den nye virksomhed pr. 1. januar 2019 overtage hele driften under navnet IVICT Europe GmbH. Virksomheden ligger i Düsseldorf og fortsætter uændret. Med grundlæggelsen af IVICT Europe GmbH vil vi styrke vores position i denne nøgleregion og skabe værst for vores kunder og aktionærer. IVICT Europe GmbH er et 100 % datterselskab under Mitsubishi Corporation.

 7. MIG MATERIAL INNOVATIVE GESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Vi fremstiller produkter til chromatreduktion, tinprodukter, skumfjernere, luftfjernere, super-blødgøringsmidler, indendørs og udendørs maling, lakker, specialprodukter til cellulose-/ligninindustrien og specielle gødningsmidler. Firmaet MIG spreder sig ud over flere produktområder, både når det gælder konstant udvikling og brug af ny teknologi, f.eks. energibesparende maling og sundhedsfremmende produkter såsom gødning med sporstoffer. Endvidere leverer vi nyudviklede antiskummidler og luftfjernere til den kemiske industri. Ligeledes omfatter det innovative produktudbud fra MIG nye tekniske produkter til energibesparelse og CO2-reduktion samt enestående farvesystemer til forøgelse af livskvaliteten i bygninger. Vores produkter: Betonadditiver, tin(II)sulfat, siliconemaling, facademaling (beskyttende), mørteladditiver, stoffer til dannelse af luftporer i byggematerialer, additiver til gulvstøbemasse, affugtningspuds, tilsætningsstoffer til beton, dispergeringsmidler til betonmørtel

 8. POLYNT SPA

  Italien

  Polynts produkter er kendetegnet ved deres mange applikationer og de mange forskellige slutbrugerbrancher; de anvendes især til fremstilling af plast, lakker, trykfarve og klæbemidler, elektriske og elektroniske komponenter, papir og smøremidler. Andre formål omfatter tilberedning af kemikalier der anvendes i produktionen af foder til dyr og tilsætningsstoffer til fødevareindustrien, samt kompositmaterialer til støbning inden for elsektoren, transport og byggebranchen.

 9. VKG OIL AS

  Estland

  Kemiske artikler, additiver til marinebrændstof og fyringsolie. Olieindustrien Skifterolie og brændselsolie. Bitumen, koks. Fenoler og fenolprodukter. Alkylresorcinoler, 2-methylresorcinol, 5-methylresorcinol). Harpiks til træ- og møbelindustrien (carbamidharpiks og fenol-formaldehyd-harpiks). Olier og smøremidler. Additiver til marinebrændstof og fyringsolie. Olieindustrien Skifterolie og brændselsolie. Harpiks

 10. UNICHIMICA SRL

  Italien

  Unichimica er et førende firma inden for distribution af kemiske produkter til garvningsbranchen; sortimentet af forarbejdede produkter er diversificeret og bliver stadig større, og Uniholding er nu i stand til at tilbyde service af høj kvalitet, også til andre sektorer i den italienske industri, især til tekstiler, sølvsmedearbejde, galvanisering og mekanik, fødevarer og rensning.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kemi - rå- og biprodukter - Import eksport

Antal resultater

24.681 Virksomheder