• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kemi - rå- og biprodukter

Resultater for

Kemi - rå- og biprodukter - Import eksport

 1. LANHIT LTD

  Rusland

  Verified by europages badge

  LANHIT LTD er en producent af højrene kemiske forbindelser: uorganiske baser og forbindelser, sjældne jordforbindelser, iodider og andre kemiske produkter til eksport og import. Producenten af kemikalier producerer mere end 400 forskellige forbindelser af 60 elements i det periodiske system, baseret på sin egen R&D: vandfrie og ultra tørre metalhalogenider (klorider, bromider, iodider) i form af krystaller, som pulver, i monodispergeret granulat (kugler); sjældne metalforbindelse (oxider, halogenider, karbonater, nitrater, sulfater, acetater, oxalater) med en renhed på 99, 9-99, 999%; højrene metaller og metaloxider, herunder alkalimetaller pakket i ampuller i vakuum. Alle permanente medarbejdere i virksomheden har en universitetsgrad; nøglemedarbejdere har en Ph.d. eller bachelorgrad. Basiskemikalier og derivatprodukter produceret af LANHIT kan anvendes i mange brancher inden for videnskab og teknologi: metallurgi, mikroelektronik og optoelektronik; i organiske synteser osv.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. CHEM-TREND (DEUTSCHLAND) GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har mere end 50 års erfaring med fremstilling af effektive slipmidler, slipmaterialer, dæksprayløsninger, rengøringsmidler og tillægsprodukter til formgivnings- og støbeprocesser. Vores ekspertise rækker langt ud over de produkter, som vi udvikler og fremstiller. Vi kender de enkelte produktionsprocesser i de forskellige industrier og hjælper vores kunder med at producere kvalitetsprodukter mere effektivt og samtidig reducere deres driftsomkostninger.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. KCD KUNSTSTOFFE, ADDITIVE UND BERATUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  kcd GmbH er udvikler og producent af additiver til termoplast. Til en lang række typiske applikationer tilbyder vi færdige løsninger inden for områderne kemiske drivmidler, mikrosfærer masterbatches, smøremidler, hjælpemidler til frigørelse af skimmelsvampe, UV-stabilisering og mere. Foruden standard additivprodukter, fremstiller vi også særlige indstillinger til specielle kundekrav og nyplanlagte projekter. Kontakt os gerne med oplysninger om dit individuelle behov.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. LAMBIOTTE & CIE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Lambiotte & Cie S.A. er førende på verdensmarkedet inden for produktion af kemiske forbindelser, kaldet acetaler . Deres fysisk-kemiske egenskaber og lave toksikologiske og økotoksikologiske effekter gør dem til efterspurgte alternativer for industrien vedrørende formulering af innovative og sikrere produkter både til anvendelse i erhverslivet og til den almene befolkning. Takket være deres alsidighed kan acetaler bruges i en lang række færdige produkter og til forskellige anvendelser såsom lak- og malingfjernere samt alle slags rengøringsprodukter til industri og bolig, kosmetisk og teknisk spray; plast, kompositmaterialer og polyurethanskum; maling, blæk og klæbemidler; farmaceutisk syntese, veterinærområdet og agrokemi. Via vores distributionsnetværk forlader 98% af den årlige produktion Belgien, hvoraf de 30% går til markeder uden for Europa (Nordamerika, Sydamerika, Mellemøsten, Asien).

  Hjemmeside Open In New icon
 5. COFERMIN CHEMICALS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Cofermin Chemicals er din pålidelige partner ved fremstilling, konfektionering, opbevaring og distribution af kemikalier og samler kernekompetencerne i følgende produktgrupper: - Kromoxid og andre metaloxider, f.eks. kobaltoxid, kobberoxid og titandioxid - Korrosionsinhibitorer og metalpassivatorer, f.eks. benzotriazol, tolyltriazol og benzimidazol - Borsyre - Fluorprodukter, f.eks. kryolit og flusspat - Sjældne jordarter, f.eks. ceroxid og andre sjældne jordmetaloxider - Litiumkemikalier, f.eks. litiumcarbonat og litiumhydroxid - Sølvprodukter, f.eks. sølvnitrat, sølvsulfat - Kemiske katalysatorer, f.eks. palladiumklorid, palladiumnitrat, hexachlorplatinat-opløsning, rhodiumnitrat og andre ædelmetalkatalysatorer - Natriumbenzoat og benzoesyre - Natriummolybdat og ammoniummolybdat - Tournantolie, rapsolie, fiskeolie og andre sulfaterede fedtsyrer - Kønrøg (carbon black) - Polyvinylalkohol. Cofermin har siden 2016 været ansvarlig institution for prisen "Preis der Deutschen Außenwirtschaft".

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DR. SPIESS CHEM. FABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Navnet 'Dr. Spiess Chemische Fabrik GmbH' står internationalt for en traditionsrig specialist med stor kompetence og service på partnerbasis. Vores virksomhed blev grundlagt i 1987 som selvstændigt selskab i forbindelse med en outsourcing af de thiokemiske aktiviteter fra 'C. E.F. Spiess & Sohn GmbH & Co'. Det, der i sin tid – efter anden verdenskrig – startede som et forskningsprojekt, blev allerede i 1954 til et eget virksomhedsområde. I dag er vi et 100% ejet datterselskab under 'GECHEM GmbH & Co KG', som i 2006 erhvervede sine andele fra 'Spiess- Urania Chemicals GmbH' i Hamborg. Lige siden 1950'erne har vi med stor succes specialiseret os i fremstilling og salg af finkemikalier, der benyttes som mellemprodukter i den kemiske industri.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. DERIVADOS DEL FLUOR, S.A.U.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Med mere end 80 års erfaring er virksomheden DERIVADOS DEL FLUOR (DDF) førende inden for produktion af HF og en komplet serie af uorganiske fluorider med elektroniske egenskaber såsom vandfri HF, HF med vandighed fra 20 % til 75 %, flussyre med høj renhed, fluorborsyre, zirkoniumfluoridsyre, titaniumfluoridsyre, hexafluorkiselsyre, ammoniumbifluorid, sodiumbifluorid, aluminiumfluorid, etc.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. DISERA MEDICAL EQUIPEMENT

  Tyrkiet

  Verified by europages badge
 4. EXIGIÈNE

  Frankrig

  Verified by europages badge
 5. ASCOT INTERNATIONAL

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge
 1. SUBOLAB GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
 2. A. ALMASQUÉ PRODUCTOS QUÍMICOS

  Spanien

  Verified by europages badge
 3. QUIMIMONT S.L.U.

  Spanien

  Verified by europages badge
 4. BB RESINS

  Italien

  Verified by europages badge
 5. PHARMORGANA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
 6. C&CS CATALYSTS AND CHEMICAL SPECIALTIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
 7. POLOCHEM SRL

  Italien

  Verified by europages badge
 8. A.+ E. FISCHER-CHEMIE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge
 9. MARE SPA

  Italien

  Verified by europages badge
 10. BÜFA CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  BÜFA Chemikalien er en del af BÜFA-gruppen, en mellemstor uafhængig familievirksomhed i den kemiske branche. Vi har handlet med kemikalier siden 1983.Og vi udnytter den erfaring til at give dig komplet, kompetent og personlig rådgivning.Vores forretning handler om langt mere end blot salg af grundkemikalier.Vi producerer, opbevarer og distribuerer kemikalier af stoffer i alle fareklasser – hurtigt, fleksibelt og pålideligt.Vores teams i de to distributionscentre i Altmoorhausen ved Oldenburg i Tyskland samt i Almelo i Holland er garanti for levering til tiden.Naturligvis også lige til tiden for eksempel med væskeniveaumålinger der, hvor du befinder dig. Vores medarbejdere rådgiver dig gerne og hjælper dig med at holde styr på den kontinuerlige strøm af nye miljøkrav, lovmæssige bestemmelser og tekniske muligheder..

 1. GTS GERMAN TRADING SERVICE GMBH FOR RAW MATERIALS

  Tyskland

  Det er vores stærke sider. GTS Hamburg giver dig fordelene ved en familieledet virksomhed med et stort netværk og kontakter verden over. Vi kan reagere fleksibelt, ukompliceret og individuelt på dine ønsker. Hurtig respons og kort beslutningsgang muliggør en perfekt tilpasning til ændringer på det nationale og internationale marked. Ud over handel med sjældne jordtyper, grøn chromoxid, EVA voks og titandioxid producerer vi også selv lanthan-acetat og cerium-acetat. Vi behandler gerne din forespørgsel vedrørende nye produkter. Vi leverer verden over – hurtigt, pålideligt og rettidigt, uanset sted. GTS GmbH ligger i en af verdens førende havne: i Hamborg. Herfra er der ikke langt til alle verdens regioner. Alle logistiske krav fra vores kunder håndteres hurtigt og sikkert af vores professionelle medarbejdere.

 2. IVICT EUROPE GMBH

  Tyskland

  Med virkning pr. 1. oktober 2018 har Mitsubishi Corporation grundlagt fem nye datterselskaber under navnet IVICT inden for kemiske produkter på verdensplan. For Europa har den nye virksomhed pr. 1. januar 2019 overtage hele driften under navnet IVICT Europe GmbH. Virksomheden ligger i Düsseldorf og fortsætter uændret. Med grundlæggelsen af IVICT Europe GmbH vil vi styrke vores position i denne nøgleregion og skabe værst for vores kunder og aktionærer. IVICT Europe GmbH er et 100 % datterselskab under Mitsubishi Corporation.

 3. NANOCOM LLC

  Rusland

  Nanocom LLC er en udvikler af højtydende teknologi til syntese af kvasikrystallinsk pulver (QC) AlCuFe; AlCuFe + B; AlCuFe + Si udvikler industriel produktion og implementering af QC inden for forskellige områder. Påføring af kvasikrystallinsk pulver Al-Cu-Fe: Fyldstof til polymerer og elastomerer til forbedring af fysiske, mekaniske og antifriktionsegenskaber, slidstyrke, hydrofobicitet og vedhæftning. Betydelig stigning i slidstyrke i Teflon (PTFE), i polyphenylensulfid (PPS); Fyldstof til polymerpulvere, der anvendes til 3D-udskrivning, Selective Laser Sintering (SLS) additiv fremstilling; Udvikling af nye kompositmaterialer og legeringer med forbedrede egenskaber sammenlignet med originalen; Reduktion af friktionstab, forøgelse af enheders og enheders levetid, forøgelse af energieffektivitet og reduktion af udstyrets energiforbrug som et additiv i mekanismernes smøresystemer Oprettelse af belægninger: antifriktion, non-stick, anti-stick, hydrofob, hvilket reducerer niveauet for aflejringer og slagging af rør og beholdere; Udvikling af nye katalysatorer til dampreformering af methanol og oprettelse af nye brintlagringssystemer; Fremstilling af mere effektive lithium-ion-batterianoder Effektivisering af solpaneler Chlorella vækst bioaktivator, antibakterielle materialer. Nanocom har patent på produktionsmetoden. En prøveudlevering af 100 g pulver til test er mulig. https: //quasicrystal.eu/

 4. MIG MATERIAL INNOVATIVE GESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Vi fremstiller produkter til chromatreduktion, tinprodukter, skumfjernere, luftfjernere, super-blødgøringsmidler, indendørs og udendørs maling, lakker, specialprodukter til cellulose-/ligninindustrien og specielle gødningsmidler. Firmaet MIG spreder sig ud over flere produktområder, både når det gælder konstant udvikling og brug af ny teknologi, f.eks. energibesparende maling og sundhedsfremmende produkter såsom gødning med sporstoffer. Endvidere leverer vi nyudviklede antiskummidler og luftfjernere til den kemiske industri. Ligeledes omfatter det innovative produktudbud fra MIG nye tekniske produkter til energibesparelse og CO2-reduktion samt enestående farvesystemer til forøgelse af livskvaliteten i bygninger. Vores produkter: Betonadditiver, tin(II)sulfat, siliconemaling, facademaling (beskyttende), mørteladditiver, stoffer til dannelse af luftporer i byggematerialer, additiver til gulvstøbemasse, affugtningspuds, tilsætningsstoffer til beton, dispergeringsmidler til betonmørtel

 5. POLYNT SPA

  Italien

  Polynts produkter er kendetegnet ved deres mange applikationer og de mange forskellige slutbrugerbrancher; de anvendes især til fremstilling af plast, lakker, trykfarve og klæbemidler, elektriske og elektroniske komponenter, papir og smøremidler. Andre formål omfatter tilberedning af kemikalier der anvendes i produktionen af foder til dyr og tilsætningsstoffer til fødevareindustrien, samt kompositmaterialer til støbning inden for elsektoren, transport og byggebranchen.

 6. VKG OIL AS

  Estland

  Kemiske artikler, additiver til marinebrændstof og fyringsolie. Olieindustrien Skifterolie og brændselsolie. Bitumen, koks. Fenoler og fenolprodukter. Alkylresorcinoler, 2-methylresorcinol, 5-methylresorcinol). Harpiks til træ- og møbelindustrien (carbamidharpiks og fenol-formaldehyd-harpiks). Olier og smøremidler. Additiver til marinebrændstof og fyringsolie. Olieindustrien Skifterolie og brændselsolie. Harpiks

 7. UNICHIMICA SRL

  Italien

  Unichimica er et førende firma inden for distribution af kemiske produkter til garvningsbranchen; sortimentet af forarbejdede produkter er diversificeret og bliver stadig større, og Uniholding er nu i stand til at tilbyde service af høj kvalitet, også til andre sektorer i den italienske industri, især til tekstiler, sølvsmedearbejde, galvanisering og mekanik, fødevarer og rensning.

 8. SDTECH (SOLIDES DIVISÉS TECHNOLOGIES)

  Frankrig

 9. SOFTARED

  Frankrig

 10. FINE ORGANICS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

Filtre

Resultater for

Kemi - rå- og biprodukter - Import eksport

Antal resultater

27.818 virksomheder

Land