• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - spanien

Resultater for

Vine - spanien - Import eksport

 1. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by Europages badge

  NEAR TRADE er en handelsvirksomhed baseret i Portugal som bringer leverandører og købere sammen globalt. Vi bringer unikke og eksotiske produkter til din forretning i Europa. Vores grundlæggende principper såsom praktisk anvendelighed, objektivitet og partnerskab giver os mulighed for at levere de bedste aftaler til vores forskellige partnere, i henhold til lokal lovgivning, normer og kulturer. Takket være en omfattende partnerportefølje, kan vi skabe kontakt mellem vores leverandører fra SYDAMERIKA og EUROPA samt vores globale kunder. Vores procedure er enkelt, og respekterer alle krav for at sikre fantastiske aftaler. Vi arbejder inden for følgende sektorer: råvarer, industrier, teknologi, royal state og finans. Vi vil med glæde bidrage til projekter i de forskellige sektorer. Blandt de produkter vi tilbyder, kan du finde: Drikkevarer: Vi arbejder med de bedste mærker: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Derudover samarbejder vi med lokale brasilianske producenter af naturdrikkevarer, naturlig eksotisk frugt som acerola, graviola (frugtkød eller pulver) og biologiske snacks fremstillet af tropisk maniok. Fødevarer: KORN, ANIMALSK PROTEIN, FRUGT, VEGETABILSK OLIE, KERNER OG KREATURFEDT TIL MENNESKELIG INDTAG OG INDUSTRIEL BRUG. VIN, OLIVENOLIE, FORSKELLIGE FRUGTJUICER, FRUGTKØD, PØLSER, BULK KULMULE, KONSERVERINGSSTOFFER, FORARBEJDEDE FØDEVARER. Andre produkter: BEKLÆDNING, TRÆ, PETROLEUMSDERIVATER, BIOMASSE, BIOLOGISKE BRÆNDSTOFFER. Leder du efter en partner som kan hjælpe dig med at promovere dine produkter på det internationale marked, eller importere fra et specifikt land? Kontakt os!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spanien

  Verified by Europages badge

  Bodegas ibañesas eksporterer vin og druemost til literpris i hele verden. Vi er ikke kun en vinkælder, men også et familieprojekt, hvor vores måde at dyrke jorden og vinen på kommer vores kunder til gode. Vi hører ind under oprindelsesbetegnelsen «la manchuela». Hvidvine. Rødvine. Rosévine. Druemost.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. BODEGAS NAJERILLA

  Spanien

  Verified by Europages badge
 4. SEÑORÍO DE RUBIÓS

  Spanien

  Verified by Europages badge
 5. BODEGA SAN PEDRO APÓSTOL S COOP

  Spanien

  Vingården er beliggende i hjertet af Rioja Alta. Specialiseret i produktion af store vine A. med oprindelsesbetegnelsen Rioja. Bodegas San Pedro er ikke kun en vinkælder. Det er et familieprojekt, der udtrykker vores kærlighed til jorden og vinene og en måde at dele denne kærlighed på.Vi viderefører noget enkelt, en historie og en tradition og vi står sammen om at tilbyde nogle enestående Rioja-vine med en stærk personlighed i samarbejde med andre vinproducenter, der hjælper os med at muliggøre det.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ

  Spanien

  Firmaet Bodegas Solana de Ramírez Ruiz følger de lokale traditioner i Abalos og har arbejdet i årevis med vindyrkning, -udvikling og opelskning af egne vine: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE. Mærker: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE, hvidvin, ung vin, Crianza classique, Crianza supérieur, Reserva, Auteur crianza, Auteur reserva. Besøg. Prøvesmagning. Vinkælder. Restaurant for grupper.

 2. CAMPO & BADAJOZ

  Spanien

  Den bedste skinke fra Extremadura. Fødevarevirksomheden ligger i Estremadura og er specialiseret i fremstillingen af kvalitetsrige iberiske skinker fra Estremadura. Fremragende kvalitet. Konkurrencedygtige priser. Salg af iberisk svin, pattegrise og eksport af levende dyr. Vi producerer desuden olivenolie, vin og mineralvand.

 3. COMPAÑÍA EUROPEA EXPORTADORA DE VINOS

  Spanien

  Virksomheden Cexvi, S.L. er specialiseret i salg og distribution af eksklusive vine. Vores store produktsortiment, lige fra bordvine i forskellige formater og præsentationer, til vine af høj kvalitet, såsom vine fra Castilla-området og vine med oprindelsesbetegnelsen Rías Baixas (Albariño) og Ribeiro.

 4. BODEGAS Y VIÑEDOS RIVALIA

  Spanien

  Vi er vinavlere i Badarán, Rioja Alta, og arbejder kun med druer fra egne vinmarker i Tempranillo, Grenache og ViuraNous til vores hvidvin, rosé og unge rødvin. Vores mærker er CHAVAL og RIVALIA. Vine med oprindelsesbetegnelsen Rioja. Udsøgt vinhøst.

 5. BODEGAS YZAGUIRRE

  Spanien

  Mere end 100 års erfaring inden for udarbejdelse af vermouth med vores eksklusive opskrift. Vermouth er en likør, der serveres som aperitif, og som består af hvidvin, absint og andre bitre og opkvikkende substanser. Disse vine er typiske europæiske med en karakteristisk aroma, som giver den særlig elegance ved brug som drink eller aperitif.

 1. BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL

  Spanien

  Vinkælder grundlagt i 1997 i hjertet af vindistriktet Ribera del Duero. Filosofien bag vinkælderen: at udvikle vine af høj kvalitet. Belønnet med 45 internationale priser. Filosofien bag vinkælderen: at udvikle vine af høj kvalitet. Belønnet med 45 internationale priser. I Peñafiel i hjertet af Ribera del Duero. Vintyper: Tamaral Verdejo, Tamaral Rosado, Tamaral Toble, Tamaral Crianza, Tamaral Reserva, Domaine La Mira.

 2. JUAN RAMON LOZANO SA

  Spanien

  Vores kælder har altid været i familien og drives i dag af den fjerde generation af efterkommere af JUAN RAMÓN LOZANO. De fortsætter dennes arbejde og viderefører deres viden inden for fremstilling af fremragende vine med stor respekt og lidenskab for de vinområder, der altid har tilhørt familien. Vores vine: 1853, ORISTAN, AÑORANZA, COSTA AZUL, FONDA REAL.

 3. BODEGAS HIJOS DE FÉLIX SALAS

  Spanien

  Bodegas Hijos de Félix Salas tilhører en familie af vinavlere gennem flere generationer, der har produceret vin siden begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Fremstilling af rosévin: Vores rosévine er fremstillet af hvide og røde druesorter. Fremstilling af rødvin: Vi producerer unge rødvine, store vine og årgangsvine med Tempranillo-druesorten. Til vores store vine og årgangsvine søger vi balancen mellem druesortens kendetegn og den eg, som vinen ældes i.

 4. BODEGAS BENETAKOA

  Spanien

  Benetakoa vingård strækker sig over et område på 20 hektar vin, der består af gamle på fra 20 til 80 år, der ikke giver så stort udbytte men er af meget god kvalitet. Vi har unge vine, der bevarer deres friske og frugtagtige egenskaber som vores fremragende vin, og vin der er lagret i tre år herunder et års modning på egetræsfade.

 5. VINÍCOLA RIOJANA DE ALCANADRE

  Spanien

  Resultat af 240 vinavleres sammenlægning for at tilbyde markedet den højeste kvalitet af deres vine. For at gøre dette har vi 550 hektar vinmarker, hvis gennemsnitlige alder er 35 år.

 6. VINOS GARCÍA ÁLAMO

  Spanien

  Produktion af milde vine til aperitif, spiritus og vermouth. Mærker: Quina Santa Catalina, Lágrimas del Jabalón, Vermouth Hituelo. Vores fabrik er udstyret med de nyeste teknologier.

 7. BODEGAS PATROCINIO

  Spanien

  Vingården, der ligger i Uruñuela midt i Rioja Alta, producerer fremragende unge vine, reservas og crianzas. De mest kendte navne er: SEÑORÍO DE UREÑA, ZINIO, SANCHO GARCÉS og LÁGRIMAS DE MARÍA.

 8. GRUPO CRA JUICE

  Spanien

  Vinkældre med oprindelsesbetegnelse fra Manchuela. Producenter af ugæret druesaft og druekoncentrat.

 9. COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD

  Spanien

  Produktion af vine, markedsført under "Appellation d'origine". Mancha og vine fra Castille. Vi markedsfører ligeledes kvalitetsolier.

 10. BODEGAS CILLAR DE SILOS

  Spanien

  Vingården Cillar de Silos er en familievirksomhed, der blev grundlagt i 1994, og som fortsætter en stærk tradition for vindyrkning og produktion af fine vine og mærkevarer som Ribera del Duero (DO).

 1. ETHEREUS WINES

  Spanien

 2. SCHLUMBERGER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO KG

  Tyskland

 3. NANAKO GOODS

  Spanien

 4. AGRICOLA FALSET-MARCA SCCL.

  Spanien

 5. COMERCIALIZADORA ENEO SL.

  Spanien

 6. BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO

  Spanien

 7. SINNER WINE

  Spanien

 8. EXPO IBERIA

  Spanien

 9. COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR

  Spanien

 10. VINOS CON DENOMINACIÓN

  Spanien