• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kakao og chokolade - maskiner og redskaber

Resultater for

Kakao og chokolade - maskiner og redskaber - Import eksport

 1. ALLURE LLC

  Rusland

  Firmaet Allure LLC er beliggende i Moskva, Rusland. Vi er producenter af Top-grade maskiner til fremstilling af chokolade. Blandt vores kunder er chocolatiers fra mere end 25 lande. Vores maskiner er lavet af de bedste europæiske komponenter. Vores kvalitet bekræftes af europæiske certifikater, der også er gyldige i USA. Vi sætter stor pris på vores kunders tillid og garanterer for vores side den høje kvalitet og pålidelighed af vores udstyr. Disse maskiner er virkeliggørelsen af de progressive tekniske ideer med 100 procent for kvalitet og pålidelighed. Ved hjælp af Allure-udstyret vil du være i stand til at nå enestående smagshøjder i Bean-to-Bar-chokoladen! Effektivitet, produktivitet, pålidelighed er lig med det endelige resultat: smag, aroma, miljøvenlighed og naturlighed i håndlavet chokolade - dette er de grundlæggende ideologiske principper for oprettelse af Allure Bean-to-Bar-udstyr!

 2. KADZAMA LLC

  Rusland

  Vi designer udstyr der er nemt at bruge, fra bønne til bar. KADZAMA er en virksomhed der blev grundlagt i 2012, og som styres af chocolatier Dmitry Mateychik. De produkter vi fremstiller er baseret på hans erfaring som kunstner og forretningsmand, samt fra feedback fra chocolatiers fra hele verden, som vi samarbejder med. Vi er her for at opdage de problemer som chocolatiers udsættes for, og dermed give dem teknologiske løsninger, så de på den bedste måde kan forbedre deres bedste produkter. Nu bestemmer du, hvor lækker din chokolade er. Du kontrollerer smagen. KADZAMA udstyret kan anvendes til: • Chokolade (fra bønne- og kakaomasse); • Nøddepasta; • Hummus, urbech og andre pastasnacks; • Mel fra solide ingredienser - (boghvede, ris, ærter, osv.) • Vand, valmue, mandler, cedarbaseret mælk. Det vigtigste er, at vores udstyr er et værktøj som du kan bruge efter din fantasi. Hvad med sukkerfri eller emulgatorfri chokolade? Eller en chokolade med sunde biotilsætningsstoffer? - Valget er op til dig!

 3. EUROFOOD TRADING SARL

  Frankrig

  Eurofood trading handler med udstyr til fødevareindustrien: industri for kød, ost, chokolade, kiks og biscuits, konfekturvarer, konserverede varer og bageri. Vi er i stand til at lavere nyt og brugt udstyr af flere mærker: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 4. IDEO TECNICA

  Italien

  Virksomheden IDEO TECNICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for Dosering - maskiner og udstyr, Kakao og chokolade, Dosering - maskiner og udstyr, anlæg og udstyr til behandling af tørrede frugter, og Kakao og chokolade brancherne. Den er baseret i Villanova Mondovì, Italien.

 5. SCHOKOBEDARF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHOKOBEDARF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den er baseret i Winsen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CACAO VENEZUELA DELTA

  Spanien

  Virksomheden CACAO VENEZUELA DELTA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade, pulverkakao, Kakao og chokolade, Kakaobønner, og Kakaosmør brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 2. TERLET B.V.

  Holland

  Virksomheden TERLET B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Levnedsmiddelekstrater - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, Fisk - maskiner og redskaber til behandling, Maskiner til sammenpresning og emulgering, Risforarbejdning - maskiner og udstyr, Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, Fisk - maskiner og redskaber til behandling, Maskiner til sammenpresning og emulgering, og Risforarbejdning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Zutphen, Holland.

 3. TRAPEZ MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden TRAPEZ MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. ALPER MAKINA CHOCOLATE PRODUCTION LINES

  Tyrkiet

  Virksomheden ALPER MAKINA CHOCOLATE PRODUCTION LINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for Chokoladeholdigt slik, udstyr til forarbejdning af chokolade, udstyr til produktion af chokolade, og Chokoladeholdigt slik brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. ZILCO INDUSTRIAL

  Holland

  Virksomheden ZILCO INDUSTRIAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for maskiner til kakao brancherne. Den er baseret i Almere, Holland.

 1. THOUET GMBH

  Tyskland

  Virksomheden THOUET GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for udstyr til forarbejdning af kakao, hærdningsmaskiner, chokolademaskiner, og maskiner til omdannelse af kakao brancherne. Den er baseret i Aachen, Tyskland.

 2. LOTHAR A. WOLF SPEZIALMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LOTHAR A. WOLF SPEZIALMASCHINEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, chokolademaskiner, og kredsløb til støberier brancherne. Den er baseret i Bad Salzuflen, Tyskland.

 1. BETEC

  Belgien

  Virksomheden BETEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for Interne transportsystemer, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Interne transportsystemer, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, anlæg og udstyr til fremstilling af kakao og chokolade, og maskiner til produkter til fødevaresektoren brancherne. Den er baseret i Heist Op Den Berg, Belgien.

 2. BÖHNKE & LUCKAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BÖHNKE & LUCKAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for udstyr til produktion af chokolade, anlæg og udstyr til fremstilling af kakao og chokolade, chokolademaskiner, og installationer til produktion af chokolade brancherne. Den er baseret i Wernigerode, Tyskland.

 3. YASA MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden YASA MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. MOL D'ART

  Belgien

  Virksomheden MOL D'ART, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til fremstilling af kakao og chokolade, chokolademaskiner, og maskiner til varm chokolade brancherne. Den er baseret i Webbekom, Belgien.

 5. DEDY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DEDY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Mejerier - maskiner og udstyr, Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, Konditori - maskiner og udstyr til industrien, Mejerier - maskiner og udstyr, Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, og Konditori - maskiner og udstyr til industrien brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 6. SIOPAY MULTISERVIZI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SIOPAY MULTISERVIZI S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for logistikservice, elektroniske betalingssystemer, import af fødevarer, og speditør brancherne. Den er baseret i Lamezia Term, Italien.

 7. CIKOTECH FOOD MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden CIKOTECH FOOD MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for Maskiner til indpakning af chokolade og slik brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 8. GAMI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GAMI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for hærdningsmaskiner, og chokoladekonfekt 100% chokolade brancherne. Den er baseret i Schio, Italien.

 1. ALPER MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden ALPER MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, Konfekture - maskiner og udstyr, udstyr til produktion af chokolade, Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, og Konfekture - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Ikitelli, Tyrkiet.

 2. BELGIAN CHOCOLATES TECHNOLOGY

  Belgien

  Virksomheden BELGIAN CHOCOLATES TECHNOLOGY, er en Detailsalg, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den er baseret i Turnhout, Belgien.

 3. SKS-FOODS INGREDIENTS LTD

  Ukraine

  Virksomheden SKS-FOODS INGREDIENTS LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for agar-agar i pulverform, og æggehvidestof brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 4. CHOCOTECH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CHOCOTECH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Service, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, Service, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Kakao og chokolade - maskiner og redskaber brancherne. Den er baseret i Wernigerode, Tyskland.

 5. PREFAMAC

  Belgien

  Virksomheden PREFAMAC, er en Distributør, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for udstyr til produktion af chokolade, og udstyr til forarbejdning af chokolade brancherne. Den er baseret i Lummen, Belgien.

 6. SA PERRIN VERMOT

  Frankrig

  Virksomheden SA PERRIN VERMOT, er en Engrossalg, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, chokolade, Øko-chokolade, Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, og sukkerstads med chokolade og kakao brancherne. Den er baseret i Cleron, Frankrig.

 7. ECOMEC BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden ECOMEC BELGIUM, er en Engrossalg, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Konfekture - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Konfekture - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Braine L' Alleud, Belgien.

 8. FBM BOSCOLO

  Italien

  Virksomheden FBM BOSCOLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for maskiner til afdrypning af småkager, og anlæg og udstyr til fremstilling af småkager brancherne. Den er baseret i Legnano, Italien.

 9. CAMPEONA S.L.

  Spanien

  Virksomheden CAMPEONA S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for termoflaske, og chokoladekander brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 10. F.B. LEHMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden F.B. LEHMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for udstyr til forarbejdning af chokolade, og hærdningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Aalen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis