• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frysetørring - maskiner og redskaber

Resultater for

Frysetørring - maskiner og redskaber - Import eksport

 1. CIK SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CIK SOLUTIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørring - maskiner og redskaber branchen. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 2. LABOGENE APS

  Danmark

  LaboGene er en af Danmarks førende udbydere af kvalitetslaboratorieudstyr. Med 40 år erfaring i branchen har vi igennem løbende innovation videreudviklet vores laboratorieudstyr for at de lever op til kravene på det danske marked. LaboGene specialiserer sig i design, udvikling, produktion og salg af både laboratorie- og industriudstyr indenfor områderne renluft & laminar flow, frysetørring & vakuumkoncentrering, køling & centrifugering.

 3. GREIF LABORLÖSUNGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GREIF LABORLÖSUNGEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Frysetørring - maskiner og redskaber branchen. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 4. CFR GLOBAL

  Tyrkiet

  Virksomheden CFR GLOBAL, er en Multi-Category, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Frysetørring - maskiner og redskaber, Proviantering, generelt, Frysetørring - maskiner og redskaber, og Proviantering, generelt brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. MECHATECH SYSTEMS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MECHATECH SYSTEMS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørring - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for frysetørrer, anlæg og komponenter til vakuum, vedligeholdelse af vakuumpumper, og udstyr til frysetørring brancherne. Den er baseret i Thornbury, Det Forenede Kongerige.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EUROLYO

  Frankrig

  Virksomheden EUROLYO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Frysetørring - maskiner og redskaber branchen. Den er baseret i Chartres, Frankrig.

 2. PLAZMA UYGULAMA ENERJI URETIMI

  Tyrkiet

  Virksomheden PLAZMA UYGULAMA ENERJI URETIMI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørring - maskiner og redskaber branchen. Den er baseret i Isparta, Tyrkiet.

 3. SERAIL

  Frankrig

  Virksomheden SERAIL, der opererer inden for Frysetørring - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, frysetørrer, og Køleanlæg og -udstyr, handel og industri brancherne. Den er baseret i Le Coudray St Germer, Frankrig.

 4. CHANGZHOU HENGBO MACHINERY CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden CHANGZHOU HENGBO MACHINERY CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørring - maskiner og redskaber branchen. Den er baseret i Changzhou, Kina.

 5. SANJIE PACKAGING EQUIPMENT CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden SANJIE PACKAGING EQUIPMENT CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørring - maskiner og redskaber branchen. Den opererer også inden for pakkemaskiner til emballering brancherne. Den er baseret i Foshan, Kina.

 1. GANZHOU COOLBEST REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden GANZHOU COOLBEST REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørring - maskiner og redskaber branchen. Den er baseret i Ganzhou, Kina.

 2. HOPKINS FISH AND CHIPS FRYING RANGES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HOPKINS FISH AND CHIPS FRYING RANGES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørring - maskiner og redskaber branchen. Den er baseret i Pudsey, Det Forenede Kongerige.

 1. OCTOFROST

  Sverige

  Virksomheden OCTOFROST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørring - maskiner og redskaber branchen. Den er baseret i Malmo, Sverige.

 2. CARRIER REFRIGERATION NORWAY AS

  Norge

 3. SARONG SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Den privatejede virksomhed SARONG ligger i Reggiolo (RE) i Norditalien. Virksomheden startede i 1972 og var den første til at introducere den automatiske indpakningsmaskine (Mod. SG-12) til fremstilling af medicinske stikpiller. Gennem årene har SARONG udvidet sit sortiment af emballage og er begyndt at designe og fremstille maskiner til stikpiller (Mod. SAAS.). Lam Sarong har hjemsæde i Reggiolo (RE).

 4. ALLURE LLC

  Rusland

  Firmaet Allure LLC er beliggende i Moskva, Rusland. Vi er producenter af Top-grade maskiner til fremstilling af chokolade. Blandt vores kunder er chocolatiers fra mere end 25 lande. Vores maskiner er lavet af de bedste europæiske komponenter. Vores kvalitet bekræftes af europæiske certifikater, der også er gyldige i USA. Vi sætter stor pris på vores kunders tillid og garanterer for vores side den høje kvalitet og pålidelighed af vores udstyr. Disse maskiner er virkeliggørelsen af de progressive tekniske ideer med 100 procent for kvalitet og pålidelighed. Ved hjælp af Allure-udstyret vil du være i stand til at nå enestående smagshøjder i Bean-to-Bar-chokoladen! Effektivitet, produktivitet, pålidelighed er lig med det endelige resultat: smag, aroma, miljøvenlighed og naturlighed i håndlavet chokolade - dette er de grundlæggende ideologiske principper for oprettelse af Allure Bean-to-Bar-udstyr!

 5. TERLET B.V.

  Holland

  Virksomheden TERLET B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Levnedsmiddelekstrater - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, Fisk - maskiner og redskaber til behandling, Maskiner til sammenpresning og emulgering, Risforarbejdning - maskiner og udstyr, Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, Fisk - maskiner og redskaber til behandling, Maskiner til sammenpresning og emulgering, og Risforarbejdning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Zutphen, Holland.

 6. EXECUTIVE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden EXECUTIVE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, anlæg og redskaber til konfektindustrien, og Kakao og chokolade - maskiner og redskaber brancherne. Den er baseret i Pagazzano, Italien.

 7. TOSONI FLUIDODINAMICA S.P.A.

  Italien

 8. TECNOFORNITURE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECNOFORNITURE S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Smøreudstyr og maskiner, Hydraulisk udstyr, Smøreudstyr og maskiner, og Hydraulisk udstyr brancherne. Den er baseret i Fossano, Italien.

 1. FISCHER GMBH & CO. SURFACE TECHNOLOGIES KG

  Tyskland

  Virksomheden FISCHER GMBH & CO. SURFACE TECHNOLOGIES KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Galvanisering - maskiner branchen. Den opererer også inden for Sprøjtestøbning af gummi og plast, galvaniske anlæg, Sprøjtestøbning af gummi og plast, anlæg til overfladebehandling, og konstruktion af redskaber brancherne. Den er baseret i Katzenelnbogen, Tyskland.

 2. RAASM S.P.A.

  Italien

  Virksomheden RAASM S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Garager og servicestationer - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for Trykluftsystemer og redskaber, Smøreudstyr og maskiner, Trykluftsystemer og redskaber, Smøreudstyr og maskiner, pumper til syre, og Dosering af væsker brancherne. Den er baseret i Cassola, Italien.

 3. FASOLO ADRIANO & C.

  Italien

  Virksomheden FASOLO ADRIANO & C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Smøreudstyr og maskiner, Hydraulisk udstyr, Smøreudstyr og maskiner, og Hydraulisk udstyr brancherne. Den er baseret i Maggiora, Italien.

 4. M.G. COMPONENTI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden M.G. COMPONENTI S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Smøreudstyr og maskiner, Hydraulisk udstyr, Smøreudstyr og maskiner, og Hydraulisk udstyr brancherne. Den er baseret i Villa Carcina, Italien.

 5. EASYMAC SRL

  Italien

  Virksomheden EASYMAC SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, bagerimaskiner, anlæg og redskaber til fremstilling af kager, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og maskiner til konditorier brancherne. Den er baseret i Schio, Italien.

 6. BRAVO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden BRAVO S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner og udstyr til isfremstilling, anlæg og redskaber til fremstilling af kager, og maskiner til isfabrikation brancherne. Den er baseret i Montecchio Maggiore, Italien.