• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • redskaber - have-

Resultater for

Redskaber - have- - Import eksport

 1. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  EWS blev grundlagt tilbage i 1960. I dag ligger kernekompetencen inden for værktøjssystemer til CNC-drejemaskiner (statiske og drevne værktøjer), som med EWS-Korea udvides til revolvere og revolverholdersystemer. Den nutidige virksomhedsgruppes profil præges af over 300 medarbejdere i EWS-Group med deres individuelle kvalifikationer. EWS produkter er made in Germany. Systempartnerskaber med DMG-Mori Seiki (Trifix og MSQP), INDEX (W-fortanding og V-liste), Sandvik (EWS Capto), Iscar eller Arno (værktøjsholderhystemer) er udtryk for vores fagkompetence. Med hurtigskiftesystemet (modulært system) EWS Varia (ofte benyttes den forkerte betegnelse Vario) sætter virksomheden nye standarder inden for optimering af klargøringstiden. Systemet blev udmærket med delstaten Baden-Württembergs innovationspris.

 2. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Polen

  Etableret i 1998 er Mebel Logistics en polsk virksomhed beliggende i Obra. Vi er en anerkendt partner for europæiske møbelvirksomheder som vi har arbejdet sammen med i mere end 20 år. Vores produktionsafdeling har den højeste kvalitet, hvilket vi opnår gennem erfaring og maskinforarbejdning. Vi tilbyder: •Metalarbejde •Vandskæring af metal, plast, træ, krydsfinér, glas, keramik •Skæring: Skæring med tape- og skiveskæremaskiner, skærevinkler op til 50° Vending af materialer op til en længde på 1500mm Fræsning med CNC-maskiner med bearbejdningsområder på 600x400x400mm, samt vertikale og horisontale fræsemaskiner •Radio erosionsbehandling: Skæring med elektroder i intervallet 320x270x350mm, vinkel +/-5°, arbejdsemner med en vægt på op til 180kg •Slibning: Overfladebehandling med sliberør i en diameter på ø10 til ø100mm Overfladebehandling med slibeoverflader op til en bredde på 1000mm Overfladepolering til galvaniseret belægninger med krom, nikket, kobber Skæring med elektroder i området 320x270x350mm, vinkel +/-5°, vægt op til 180kg •Plastbehandling: Metalbehandling med 160T, 40T, 10T excentriske presseanlæg, 40T hydraulisk presseanlæg Bukning med pressebremse med et tryk på 100T materialer med længder op til 2500mm Bukning på bukkemaskiner med tre valser •Varmebehandling: Hærdning og temperering til produkter med en størrelse på 350x140x100mm •Pulverlakering: Anvendelse af termobaserede belægninger i form af pulverlakering, med en ovnstørrelse på 3900x1180x180 Kontakt os!

 3. SARTEX S.R.L.

  Italien

 4. LORDAVENUE.COM

  Frankrig

 5. RIBIMEX

  Frankrig

  Ribimex er et selskab der fremstiller, distribuerer og forhandler haveredskaber, gør-det-selv materialer og vandingsudstyr. Vi har forskellige mærker som Ribiland og Ribitech for at dække din efterspørgsel på standard- eller specifikke produkter, stort eller småt værktøj til hobbyarbejde, havearbejde og vanding. Du finder alle vores referencer på vores hjemmeside.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ZHEJIANG KC MECHANICAL & ELECTRIC CO., LTD.

  Kina

 2. VERDEMAX

  Italien

 3. ULTRANINDO SEDAYU MOWER STORE

  Indonesien

 4. IMPEX ONE UG

  Tyskland

 5. YARBO INC.

  Forenede Stater

 1. YAVUZTAR COMPANY

  Tyrkiet

 2. CREOLA GIUSEPPE & C. SAS

  Italien

 1. FOX MOTORI

  Italien

 2. KOPERSPOREN

  Holland

 3. SCHNEEADE

  Tyskland

 4. MX WHOLESALE

  Det Forenede Kongerige

 5. ORIGINAL LOWE

  Holland

 6. MICHELINI MOTORS

  Rumænien

 7. BONHOMME VERT

  Belgien

 8. GEKO ENGINEERING LTD.

  Det Forenede Kongerige

 1. AGROCOR

  Spanien

 2. BSOURCE

  Slovenien

 3. TRANSFILCO

  Belgien

 4. SUD DIFFUSION

  Frankrig

 5. MOTTEZ

  Frankrig

 6. YAPARLAR INSAAT VE TARIM ALETLERI SAN. VE TIC. A.S.

  Tyrkiet

 7. MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 8. SEKLOS AGRICULTURAL JSC

  Litauen

 9. KIRIKLER AŞ

  Tyrkiet

 10. CENTRAGRO

  Belgien

Filtre

Resultater for

Redskaber - have- - Import eksport

Antal resultater

8.950 virksomheder