• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • redskaber - have-

Resultater for

Redskaber - have- - Import eksport

 1. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EWS blev grundlagt tilbage i 1960. I dag ligger kernekompetencen inden for værktøjssystemer til CNC-drejemaskiner (statiske og drevne værktøjer), som med EWS-Korea udvides til revolvere og revolverholdersystemer. Den nutidige virksomhedsgruppes profil præges af over 300 medarbejdere i EWS-Group med deres individuelle kvalifikationer. EWS produkter er made in Germany. Systempartnerskaber med DMG-Mori Seiki (Trifix og MSQP), INDEX (W-fortanding og V-liste), Sandvik (EWS Capto), Iscar eller Arno (værktøjsholderhystemer) er udtryk for vores fagkompetence. Med hurtigskiftesystemet (modulært system) EWS Varia (ofte benyttes den forkerte betegnelse Vario) sætter virksomheden nye standarder inden for optimering af klargøringstiden. Systemet blev udmærket med delstaten Baden-Württembergs innovationspris.

 2. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden MEBEL LOGISTIC POLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, Stål og metaller - bearbejdning, Beslag til møbler, bearbejdning af metal, mekaniske bearbejdninger, Kedelarbejde, Monteringsdele til møbler, Producent af metalrammer, og Producent af metalben brancherne. Den er baseret i Obra, Polen.

 3. SARTEX S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SARTEX S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Redskaber - have- branchen. Den opererer også inden for river, og skovle brancherne. Den er baseret i Merone, Italien.

 4. LORDAVENUE.COM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LORDAVENUE.COM, er en Distributør, der opererer inden for Ikke-automatisk håndværktøj til bilreparation branchen. Den opererer også inden for Kompressorer, Redskaber - have-, Kompressorer, rundsav, boremaskine, og Redskaber - have- brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. RIBIMEX

  Frankrig

  Ribimex er et selskab der fremstiller, distribuerer og forhandler haveredskaber, gør-det-selv materialer og vandingsudstyr. Vi har forskellige mærker som Ribiland og Ribitech for at dække din efterspørgsel på standard- eller specifikke produkter, stort eller småt værktøj til hobbyarbejde, havearbejde og vanding. Du finder alle vores referencer på vores hjemmeside.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VERDEMAX

  Italien

  Virksomheden VERDEMAX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri og havebrug - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Redskaber - have-, tilbehør til haven, Redskaber - have-, vanding af haver, og trillebører brancherne. Den er baseret i Boretto, Italien.

 2. WESSLING & BUDDE RASENSPECHT GBR

  Tyskland

  Virksomheden WESSLING & BUDDE RASENSPECHT GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Redskaber - have- branchen. Den er baseret i Bramsche, Tyskland.

 3. DELLA NOCE RENATO SNC

  Italien

  Virksomheden DELLA NOCE RENATO SNC, er en Detailsalg, der opererer inden for Redskaber - have- branchen. Den opererer også inden for buskryddere, skæremaskine, motorkultivatorer til havebrug, og hækkeklipper brancherne. Den er baseret i Crema, Italien.

 4. CREOLA GIUSEPPE & C. SAS

  Italien

  Virksomheden CREOLA GIUSEPPE & C. SAS, er en Distributør, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Redskaber - have-, maskiner og udstyr til landbrug, redskaber og tilbehør til landbruget, Redskaber - have-, og artikler til havebrug brancherne. Den er baseret i Briga Novarese, Italien.

 5. IMPEX ONE UG

  Tyskland

  Virksomheden IMPEX ONE UG, er en Engrossalg, der opererer inden for Redskaber - have- branchen. Den opererer også inden for værktøj, og artikler til havebrug brancherne. Den er baseret i Rutesheim, Tyskland.

 1. YAVUZTAR COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden YAVUZTAR COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Redskaber - have- branchen. Den opererer også inden for motorkultivatorer til havebrug, og eksport brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. FOX MOTORI

  Italien

  Virksomheden FOX MOTORI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Redskaber - have- branchen. Den opererer også inden for gardnerimaskiner, og tågesprøjter - spray brancherne. Den er baseret i Poviglio, Italien.

 1. KOPERSPOREN

  Holland

  Virksomheden KOPERSPOREN, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Redskaber - have- branchen. Den er baseret i Assen, Holland.

 2. MX WHOLESALE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MX WHOLESALE, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - bøger, aviser og blade branchen. Den opererer også inden for Toiletartikler, Campingudstyr, Redskaber - have-, Toiletartikler, rengøringsprodukter, Campingudstyr, og Redskaber - have- brancherne. Den er baseret i Southampton, Det Forenede Kongerige.

 3. SCHNEEADE

  Tyskland

  Virksomheden SCHNEEADE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Redskaber - have-, sneplove, sneplove og redskaber til snerydning, og Redskaber - have- brancherne. Den er baseret i Wilnsdorf, Tyskland.

 4. TRANSFILCO

  Belgien

  Virksomheden TRANSFILCO, er en Detailsalg, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Bærbart maskinværktøj, Redskaber - have-, Gør-det-selv ikke-automatisk håndværktøj, Bærbart maskinværktøj, Redskaber - have-, campingtilbehør, og Gør-det-selv ikke-automatisk håndværktøj brancherne. Den er baseret i Fosses-La-Ville, Belgien.

 5. RABOT FRÈRES

  Frankrig

  Virksomheden RABOT FRÈRES, er en Distributør, der opererer inden for Redskaber - have- branchen. Den er baseret i Amboise, Frankrig.

 6. MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI., er en Distributør, der opererer inden for Havevandingssystemer branchen. Den opererer også inden for Materialer til byggesektoren, Redskaber - have-, værktøj med greb, haveredskaber, Materialer til byggesektoren, og Redskaber - have- brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. WYPOŻYCZALNIA SPRZĘTU OGRODNICZEGO TEXAS

  Polen

  Virksomheden WYPOŻYCZALNIA SPRZĘTU OGRODNICZEGO TEXAS, er en Detailsalg, der opererer inden for Redskaber - have- branchen. Den er baseret i Stanisławów Pierwszy, Polen.

 8. ORIGINAL LOWE

  Holland

  Virksomheden ORIGINAL LOWE, er en Distributør, der opererer inden for Redskaber - have- branchen. Den er baseret i Utrecht, Holland.

 1. MOTTEZ

  Frankrig

  Virksomheden MOTTEZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gør-det-selv håndbåret maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Redskaber - have-, Redskaber - have-, Halvrør, rør i jern, og reducerede rør brancherne. Den er baseret i Erquinghem-Lys, Frankrig.

 2. ALQUILER DE MAQUINARIA MARTÍ CANUDAS

  Spanien

  Virksomheden ALQUILER DE MAQUINARIA MARTÍ CANUDAS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Redskaber - have- branchen. Den er baseret i Sant Andreu De La Barca, Spanien.

 3. LOGEMAT

  Belgien

  Virksomheden LOGEMAT, er en Engrossalg, der opererer inden for Redskaber - have- branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj, ikke-automatisk, Gør-det-selv ikke-automatisk håndværktøj, Håndværktøj, ikke-automatisk, Gør-det-selv ikke-automatisk håndværktøj, udlejning af værktøj, og vedligeholdelse af materiel brancherne. Den er baseret i Suarlée, Belgien.

 4. GARDENA BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden GARDENA BELGIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Redskaber - have-, Redskaber - have-, haveredskaber, klippemaskiner, og hækkeklipper brancherne. Den er baseret i Uccle, Belgien.

 5. EXPRESS DISTRIBUTION

  Frankrig

  Virksomheden EXPRESS DISTRIBUTION, er en Distributør, der opererer inden for Redskaber - have- branchen. Den er baseret i Rambouillet (rambouillet, France), Frankrig.

 6. KEMPENEERS

  Belgien

  Virksomheden KEMPENEERS, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektrisk værktøj branchen. Den opererer også inden for Diamantværktøj, Redskaber - have-, Diamantværktøj, arbejdstøj, Sanitær, og Redskaber - have- brancherne. Den er baseret i Landen, Belgien.

 7. VAN MELLAERT

  Belgien

  Virksomheden VAN MELLAERT, er en Distributør, der opererer inden for Traktorer, gartneri- branchen. Den opererer også inden for Redskaber - have-, skæremaskine, knusemaskiner til grene, Redskaber - have-, og havetraktorer brancherne. Den er baseret i Jodoigne, Belgien.

 8. MICHELINI MOTORS

  Rumænien

  Virksomheden MICHELINI MOTORS, er en Engrossalg, der opererer inden for Redskaber - have- branchen. Den er baseret i Caransebes, Rumænien.

 9. KIRIKLER AŞ

  Tyrkiet

  Virksomheden KIRIKLER AŞ, er en Engrossalg, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for Redskaber - have-, låse og beslag til byggesektoren, og Redskaber - have- brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 10. CENTRAGRO

  Belgien

  Virksomheden CENTRAGRO, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Bedplanter, blomsterløg og frø, Redskaber - have-, Trækul, gødning, Bedplanter, blomsterløg og frø, Redskaber - have-, og Trækul brancherne. Den er baseret i Estinnes, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Redskaber - have- - Import eksport

Antal resultater

8.869 Virksomheder