• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kødprodukter- frosne og dybfrosne

Resultater for

Kødprodukter- frosne og dybfrosne - Import eksport

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER er en førende produktions- og eksportvirksomhed med speciale i vegetabilske olier, solsikke, majs, palme, samt fremstilling af konserves med frugt og grønt, nødder, mælkepulver, saucer og pastavarer. Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af friske og dybfrosne produkter af høj kvalitet fra et bæredygtigt og miljøvenligt landbrug. Vores førsteklasses olier såsom olivenolie, solsikkeolie og majsolie, bliver grundigt udvalgt for deres kvalitet og exceptionelle smag. Vi samarbejder med lokale landmænd og internationale leverandører. Vores team, der ledsager branchefolk inden for eksport og distribution, har en solid erfaring på området og kan imødekomme hver enkelt kundes særlige krav (importører, eksportører, grossister, indkøbscentraler, levnedsmiddelindustrien, etc.) Hos Eden Farmer forpligter vi os til at forsyne vores kunder med de bedste produkter, sunde og lækre fødevarer over hele Frankrig og i udlandet ved at støtte vores lokale og internationale leverandører.

 2. DAMIJA SIA

  Latvia

  Verified by europages badge

  Damija Sia er beliggende i Letland, og har været på markedet siden 2000 som en erfaren import/eksport virksomhed. Virksomhedens kerneaktiviteter ligger i handel med brugt tøj, fødevarer, kød og pølser. Virksomheden vokser jævnt og eksporterer omkring 300 ton brugt tøj til Ukraine og Afrika, og 100-140 ton fødevarer til Europa hver måned. Damija Sia specialiserer sig ikke kun på markedet for virksomheder, men leverer også brugt tøj af høj kvalitet til forskellige regioner i Ukraine. Derudover har Damija Sia en sorteringsfabrik til brugt tøj i Letland. Damija Sia's tjenester omfatter ikke kun import og eksport af varer, men også organisering af pålidelig transport og effektiv toldklaring for kunderne. Virksomheden arbejder tæt sammen med forskellige producenter af brugt tøj, og indsamlere, for at garantere et omfattende udvalg af varer af høj kvalitet. Vi leder altid efter nye partnere inden for områder som brugt tøj og fødevarer, hovedsageligt kødprodukter.

 3. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT er en familiedrevet virksomhed i Isère med speciale i udskæring af hestekød, produkter med hestekød og behandling af hestekød. Hesteopdræt, slagtning af heste, udskæring af heste, behandling af hestekød, vakuumindpakning, indpakning på pakker, i løs vægt, på konserves og distribution. Vi dækker hele det franske marked for hestekød. CERTIFICERING IFS på vores produktionssted.

 4. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXOTIC CITY, er en Multi-Category, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Ris, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Drikkevarer - import-eksport, Kaffe, te, Krydderier, Frugt og grønt - import-eksport, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Frugter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Alleur, Belgien.

 5. AIMARETTI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AIMARETTI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne, slagtning, lagring af skinker, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, skinke, og charcuteri engros brancherne. Den er baseret i Villafranca Piemonte, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MVO DISTRIBUTION

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MVO DISTRIBUTION, er en Engrossalg, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for frosset svinekød brancherne. Den er baseret i Lyon, Frankrig.

 2. GOLDEN MEAT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GOLDEN MEAT SRL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Kød og pålæg, kvægkød, kød, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, behandling af kød, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Desenzano Del Garda, Italien.

 3. OPTIMEAT LTD.

  Rumænien

  Optimeat forarbejder svinekød, oksekød, får/lam og fjerkræ, som råt kød og i pakninger til detailsalg, i fersk, nedkølet og frossen tilstand. Størstedelen af det der fremstilles af Optimeat er råt kød til processorer, opskæringsvirksomheder og fabrikanter af kød på dåse fabrikker og findes i forskellige varieteter som: skrog, stykker med ben og udbenet, afpudset, fedt og slagteaffald. Til engrossektoren leveres førsteklasses udskæringer og specialiteter og forskellige pakker, sammen med ovenstående. Optimeat-koncernen har et EU-godkendt skærings- og pakkeanlæg, hvor slagtekroppene udskæres og udbenes og pakkes i portioner til detailmarkedet som supermarkeder, forretninger, restauranter, hoteller og catering. Optimeat-koncernen har et EU-godkendt kølelager i centrum af Bukarest og har et logistiksystem til distribution. Optimeats mål og formål er at være din OPTIM KØD-kilde - med de mest friske produkter for at opfylde de specifikke EU-krav og Taylor-udskæringer til konkurrencedygtige priser.

 4. MK-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  "Den ideelle partner inden for international kødhandel.“ MK-Fleisch GmbH er en IFS Higher Level- , QS- og øko-certificeret im- og eksportør af friske og dybfrosne kødvarer af oksekød, kalvekød, lammekød og fjerkræ. Til vores kunder hører pølse- og kødproducenter, udskæringsvirksomheder, engrosforhandlere, gastro-service forhandlere, C+C købmandsbutikker, storslagterier samt biproduktindustrien. Vi leverer produkter fra Europa, USA, Sydamerika, Australien, New Zealand. Kvalitetskød som Angus-kvæg og halal kødvarer kan også principielt fås efter anmodning. Pålidelig, fleksibel, erfaren og kompetent. Vi repræsenterer netop disse egenskaber og har gjort dem til grundpillerne i vores virksomhedsfilosofi. Vi lever efter disse værdier hver dag og arbejder, så vores kunder og partnere er tilfredse.

 5. GICARNS SL

  Spanien

  Virksomheden GICARNS SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for kødboller, dybfrosset kød engros, og frosset oksekød brancherne. Den er baseret i Riudellots De La Selva, Spanien.

 1. CAPI FOOD B.V.

  Holland

  Virksomheden CAPI FOOD B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Fødevarer - import-eksport, fersk kød, frosset oksekød, og oksekroppe brancherne. Den er baseret i Enschede, Holland.

 2. APM FROZEN MEAT

  Spanien

  Virksomheden APM FROZEN MEAT, er en Engrossalg, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for kød, Import eksport af kød, dybfrosset kød engros, og eksport af dybfrossent kød brancherne. Den er baseret i Bullas, Spanien.

 1. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden PRODWAY INTERNATIONAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Skaldyr, dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, og Skaldyr, dybfrosne brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR

  Tyskland

  Virksomheden DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Måltider, frosne, Pasta, Færdigretter og gourmetretter, Frosne og dybfrosne varer, Måltider, frosne, Pasta, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Schorndorf, Tyskland.

 3. SAUDAL GREEN

  Portugal

  Virksomheden SAUDAL GREEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Sukker, Olivenolie, Mælk, Vine, Sukker, Olivenolie, Mælk, og Vine brancherne. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

 4. CELAME

  Frankrig

  Virksomheden CELAME, er en Engrossalg, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for udstyr til fast-food, fødevareemballage, og pomfritter brancherne. Den er baseret i Saint-Pierre-Les-Elbeuf, Frankrig.

 5. AKSER FINE FOOD GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden AKSER FINE FOOD GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for hamburger brancherne. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 6. OKULLUS EOOD LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden OKULLUS EOOD LTD., er en Engrossalg, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 7. COOPECARN GIRONA S.L.

  Spanien

  Virksomheden COOPECARN GIRONA S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne, bearbejdning af svinekød, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, tilberedt kød, og svinefedt brancherne. Den er baseret i Quart, Spanien.

 8. KAR FOOD MANUFACTURA

  Spanien

  Virksomheden KAR FOOD MANUFACTURA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for kyllingekød brancherne. Den er baseret i Malaga, Spanien.

 1. REINHOLD BRUCK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden REINHOLD BRUCK GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Fisk, frosne og dybfrosne, Frugter, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, frosne og dybfrosne, Frugter, frosne og dybfrosne, og Grønsager, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 2. GOURMET FOOD FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden GOURMET FOOD FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 3. IRMÃOS MONTEIRO LDA

  Portugal

  Virksomheden IRMÃOS MONTEIRO LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne, kød, og Kødprodukter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Gafanha Da Encarnação, Portugal.

 4. SIMONSFOOD

  Spanien

  Virksomheden SIMONSFOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Alcalá de guadaira, Spanien.

 5. VIVECTA BG EOOD

  Bulgarien

  Virksomheden VIVECTA BG EOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Grønsager, frosne og dybfrosne, alt godt fra havet frosset, grønsager på dåse, og engrosmarkeder for mælk, mælkeprodukter og ost brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 6. AMIRSPAIN SLU

  Spanien

  Virksomheden AMIRSPAIN SLU, er en Engrossalg, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for svinekød, kød fra fjerkræ, og Frosen slageriaffald brancherne. Den er baseret i Salamanca, Spanien.

 7. KISMET FOOD ESPAÑA

  Spanien

  Virksomheden KISMET FOOD ESPAÑA, er en Distributør, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den er baseret i Berrioplano, Spanien.

 8. ASSETREND IMPORT-EXPORT LDA

  Portugal

  Virksomheden ASSETREND IMPORT-EXPORT LDA, er en Distributør, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for frosset oksekød brancherne. Den er baseret i Alvor, Portugal.

 9. EUROTRADER BUSINESS SRL

  Rumænien

  Virksomheden EUROTRADER BUSINESS SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Kød, på dåse, Kød og pålæg, Drikkevarer, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Kød, på dåse, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 10. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden 1VITAL-FLEISCH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne, og Kødprodukter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Speyer, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kødprodukter- frosne og dybfrosne - Import eksport

Antal resultater

1.292 Virksomheder