• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kødprodukter- frosne og dybfrosne

Resultater for

Kødprodukter- frosne og dybfrosne - Import eksport

 1. MK-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  "Den ideelle partner inden for international kødhandel.“ MK-Fleisch GmbH er en IFS Higher Level- , QS- og øko-certificeret im- og eksportør af friske og dybfrosne kødvarer af oksekød, kalvekød, lammekød og fjerkræ. Til vores kunder hører pølse- og kødproducenter, udskæringsvirksomheder, engrosforhandlere, gastro-service forhandlere, C+C købmandsbutikker, storslagterier samt biproduktindustrien. Vi leverer produkter fra Europa, USA, Sydamerika, Australien, New Zealand. Kvalitetskød som Angus-kvæg og halal kødvarer kan også principielt fås efter anmodning. Pålidelig, fleksibel, erfaren og kompetent. Vi repræsenterer netop disse egenskaber og har gjort dem til grundpillerne i vores virksomhedsfilosofi. Vi lever efter disse værdier hver dag og arbejder, så vores kunder og partnere er tilfredse.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  PROFIL EXPORT er en familiedrevet virksomhed i Isère med speciale i udskæring af hestekød, produkter med hestekød og behandling af hestekød. Hesteopdræt, slagtning af heste, udskæring af heste, behandling af hestekød, vakuumindpakning, indpakning på pakker, i løs vægt, på konserves og distribution. Vi dækker hele det franske marked for hestekød. CERTIFICERING IFS på vores produktionssted.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. GOLDEN MEAT SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Golden Meat srl har i mere end tredive år beskæftiget sig med repræsentation og salg af frisk og frosset, nationalt og udenlandsk oksekød og af alle underprodukter fra slagtningen samt et bredt sortiment af dybfrosne produkter fra fedekalv, kalv og ko som lever, hjerte, nyrer, barberede ben, tunger, haler og trimming. Det nationale kød kommer fra forsyningskædens opdræt. Det udenlandske kød kommer fra de bedste franske og spanske virksomheder. Vores klientel består udelukkende af grossister og GDO.

 4. AIMARETTI SPA

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. LEMEX PH

  Polen

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. MVO DISTRIBUTION

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 2. OPTIMEAT LTD.

  Rumænien

  Optimeat forarbejder svinekød, oksekød, får/lam og fjerkræ, som råt kød og i pakninger til detailsalg, i fersk, nedkølet og frossen tilstand. Størstedelen af det der fremstilles af Optimeat er råt kød til processorer, opskæringsvirksomheder og fabrikanter af kød på dåse fabrikker og findes i forskellige varieteter som: skrog, stykker med ben og udbenet, afpudset, fedt og slagteaffald. Til engrossektoren leveres førsteklasses udskæringer og specialiteter og forskellige pakker, sammen med ovenstående. Optimeat-koncernen har et EU-godkendt skærings- og pakkeanlæg, hvor slagtekroppene udskæres og udbenes og pakkes i portioner til detailmarkedet som supermarkeder, forretninger, restauranter, hoteller og catering. Optimeat-koncernen har et EU-godkendt kølelager i centrum af Bukarest og har et logistiksystem til distribution. Optimeats mål og formål er at være din OPTIM KØD-kilde - med de mest friske produkter for at opfylde de specifikke EU-krav og Taylor-udskæringer til konkurrencedygtige priser.

 3. ANDREA CONTICELLI MEAT & FOOD TRADING

  Italien

  Andrea Conticelli Meat & Food Trading Import Export af kød er nøglepartner med førende spanske virksomheder inden for den sektor, som dækker alle de typer kød, der efterspørges af markedet. Takket være et tæt netværk af handelskontakter og vores medarbejderes kompetence yder vi handel og mæglervirksomhed. Den lange erfaring inden for sektoren udenlandsk kød og den opmærksomme monitorering af udviklingen på de europæiske markeder giver os mulighed for at tilbyde vores kunder høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi udvælger personligt de producentvirksomheder, vi foreslår vores kunder med særligt fokus på de kvalitetsmæssige standarder. Vi leverer en konstant og effektiv bistand før, under og efter salg. Andrea Conticelli Meat & Food Trading driver international mæglervirksomhed, formidling og handel af udenlandsk kød og repræsenterer de førende virksomheder på det europæiske marked i samarbejde med de mest pålidelige partnere.

 4. BALTIC FOODS

  Frankrig

  UAB BALTIC FOODS er international grossist af frosset kød og har hovedkontor i Vilnius, Litauen. For nylig fik BALTIC FOODS også et forbindelseskontor i Bordeaux, Frankrig. Vi har vores eget fryselager i Vilnius. Vi har opbygget tillidsfulde forbindelser med vores europæiske partnere (producenter, slagterier, handelsvirksomheder, industrivirksomheder), så vi kan tilbyde vores kunder kød, der opfylder deres forventninger, både økonomisk, kvalitativt og sundhedsmæssigt. Vi sælger primært oksekød, svinekød, kalkun, kalvekød og fjerkræ som frosne produkter. Vores erfaring på kødmarkedet og medarbejdernes stringens har gjort det muligt at skabe varige relationer med vores partnere. Vi styrker hvert år vores tilstedeværelse i de baltiske lande, men også i resten af Europa og Afrika. Vi besvarer alle henvendelser om fjerkræ, oksekød, svinekød, kalkun og frosset kalvekød.

 5. TOP VIANDE

  Frankrig

  Fransk virksomhed der forhandler kød til CHR : hoteller, restauranter, brasserier… Vores flagskib er de ægte spareribs eller svineribben i en fremragende kvalitet og nøje udvalgt og tiltænkt professionelle inden for restaurationsbranchen. Specialist i afsætning i portioner og pakning af kød og vakuumpakket vildt. Vi er i stand til at levere forarbejdede individuelle varer til kokke.

 1. ADET

  Frankrig

  Kooperativ der ligger i Bourbon L'Archambault, hvis formål er at slagte og sælge alle former for okse-, fåre-og svinekød under de bedste betingelser. Vi har altid bestræbt os på at tilbyde den bedste sporbarhed af produktet og kun arbejdet med lokale landmænd for at kunne levere produkter med en beskyttet geografisk betegnelse.

 2. GICARNS SL

  Spanien

 3. CAPI FOOD B.V.

  Holland

 4. APM FROZEN MEAT

  Spanien

 5. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrig

 6. DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR

  Tyskland

 7. SHP VDOHNOVENIE

  Rusland

 8. SAUDAL GREEN

  Portugal

 9. CELAME

  Frankrig

 10. AKSER FINE FOOD GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. JEAN FLOC'H

  Frankrig

 2. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Tyskland

 3. TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH

  Tyskland

 4. TURATTA MARCO

  Italien

 5. VALIA

  Frankrig

 6. JBS (SEARA) SA

  Brasilien

 7. JESTIN

  Frankrig

 8. M&M QUALITY- FOOD

  Frankrig

 9. SIMONSFOOD

  Spanien

 10. ASSETREND IMPORT-EXPORT LDA

  Portugal

Filtre

Resultater for

Kødprodukter- frosne og dybfrosne - Import eksport

Antal resultater

1.407 virksomheder