• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kød og pålæg

Resultater for

Kød og pålæg - Import eksport

 1. LES FERMIERS D'ARGOAT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LES FERMIERS D'ARGOAT, er en Engrossalg, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Kød og pålæg, Landbrug - import-eksport, landbrugsprodukter, fjerkræ, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Ploufragan, Frankrig.

 2. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, er en Distributør, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Ost, kalvekød, svinekød, fårekød, kød fra fjerkræ, Ost, og hamburger brancherne. Den er baseret i Sant Feliu De Guixols-Girona, Spanien.

 3. JOKO GASTRONOMIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOKO GASTRONOMIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Håndværk, gastronomiprodukt, gourmetprodukter, svinekød, viktualievarer, oksekødspålæg, charcuteri af vildt, og svinekødspålæg brancherne. Den er baseret i Lyon, Frankrig.

 4. ILCO FOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ILCO FOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Kalvekød, Slagteriaffald, svinekød, Kalvekød, Lam - slagtekød, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Rungis Cedex, Frankrig.

 5. GOLDEN MEAT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GOLDEN MEAT SRL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Kød og pålæg, kvægkød, kød, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, behandling af kød, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Desenzano Del Garda, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL

  Italien

  Vores distributionskanal: Azienda Lecciola di Rendina Luciana, Azienda Passeri Angelo e Figli og Cooperativa Agricola Zootecnica Casa del Corto - sammensat af Agrifood Toscana og omkring en halv snes producenter i området - som er gået sammen for at stifte selskabet, Val di Paglia Alleva Srl, som er blevet forhandler af mærket Agriqualità under kode nr. 309, i overensstemmelse med Beslutning af direktion1652 i Toscana regionen af 21/03/2005, godkendt til produktion og bearbejdning.

 2. COURTIN HERVOUET

  Frankrig

  Virksomheden COURTIN HERVOUET, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Foie gras, Kød og pålæg, Charcuterivarer og saltede varer, Foie gras, halal-godkendt, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Rungis, Frankrig.

 3. HANS ADLER OHG

  Tyskland

  Virksomheden HANS ADLER OHG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinke branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Bonndorf, Tyskland.

 4. CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C.

  Italien

  Virksomheden CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C., er en Detailsalg, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den er baseret i Marciano Della Chiana, Italien.

 5. SAN BONO SRL

  Italien

  Virksomheden SAN BONO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, blandet kødpålæg, flæsk, Charcuterivarer og saltede varer, og svinekød brancherne. Den er baseret i Ponte Dell'olio, Italien.

 1. JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO

  Spanien

  Virksomheden JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den er baseret i Toral De Los Vados-León-España, Spanien.

 2. BONSABOR

  Spanien

  Virksomheden BONSABOR, er en Distributør, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den er baseret i Salamanca, Spanien.

 1. WINDAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WINDAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Salami, og Rillette brancherne. Den er baseret i Harsewinkel, Tyskland.

 2. FRIGORIFICO ANDINO S.A

  Chile

  Virksomheden FRIGORIFICO ANDINO S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for frosset svinekød, og frosset oksekød brancherne. Den er baseret i Quilicura, Santiago,, Chile.

 3. ÁNGEL ARÉVALO

  Spanien

  Virksomheden ÁNGEL ARÉVALO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Pakhuse - køle-, Kød og pålæg, parteringsrum, Pakhuse - køle-, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 4. EMBUTIDOS LEFRAMA

  Spanien

  Virksomheden EMBUTIDOS LEFRAMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Tudela (navarra), Spanien.

 5. POLSKAMP S.A.

  Polen

  Virksomheden POLSKAMP S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for frosset kød af fjerkræ, og kalkunkød brancherne. Den er baseret i Wiązowna, Polen.

 6. NAVARRETINTO IBERICOS

  Spanien

  Virksomheden NAVARRETINTO IBERICOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den er baseret i Alcobendas-Madrid, Spanien.

 7. Frigorífico Karmac Spa

  Chile

  Virksomheden Frigorífico Karmac Spa, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Kød og pålæg, Kød og fjerkræ, udbenet kød, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Santiago, Chile.

 8. NATURDARM IMPORT-EXPORT MOHSEN RAHMANI

  Tyskland

  Virksomheden NATURDARM IMPORT-EXPORT MOHSEN RAHMANI, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den er baseret i Sinsheim, Tyskland.

 1. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Røgede og saltede kødvarer, Svinekød, Oksekød, Kalvekød, Røgede og saltede kødvarer, Svinekød, Oksekød, og Kalvekød brancherne. Den er baseret i Kopčany, Slovakiet.

 2. SND SCHULZ NATURDÄRME

  Tyskland

  Virksomheden SND SCHULZ NATURDÄRME, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den er baseret i Kuddewörde, Tyskland.

 3. EXPORTACION DE DELICIAS S.L.

  Spanien

  Virksomheden EXPORTACION DE DELICIAS S.L., er en Distributør, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Iberisk skinke, og iberisk chorizo brancherne. Den er baseret i Coslada, Spanien.

 4. BRUGSE VLEESCENTRALE

  Belgien

  Virksomheden BRUGSE VLEESCENTRALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Kød og pålæg, Kød og fjerkræ, presset kød, anlæg og udstyr til behandling af kød og indpakkede produkter, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Brugge, Belgien.

 5. KISZECZKA

  Polen

  Virksomheden KISZECZKA, er en Multi-Category, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, charcuterivarer, kogt skinke, pølse, og Kød og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Karczew, Polen.

 6. BEIRA SALGADOS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden BEIRA SALGADOS, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Pasta, fødevarer dypfrosne - produktion, Pasta, og dybfrosset pasta brancherne. Den er baseret i Idanha-A-Nova, Portugal.

 7. HERMANOS BERNAL HERNANDEZ, S.L.

  Spanien

  Virksomheden HERMANOS BERNAL HERNANDEZ, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for svinekødspålæg, hakket kød og dets biprodukter, fersk kød engros, og lagret røget skinke brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 8. DEKEYZER - OSSAER

  Belgien

  Virksomheden DEKEYZER - OSSAER, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Fisk, tilberedt kød, tilberedninger til madlavning, kød, og Fisk brancherne. Den er baseret i Koekelare, Belgien.

 9. HERDICO

  Belgien

  Virksomheden HERDICO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, kød engros, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Hoogstraten, Belgien.

 10. KEURSLAGER VAN HOOF

  Belgien

  Virksomheden KEURSLAGER VAN HOOF, er en Distributør, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, fersk kød, buffeter, griller, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Mol, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kød og pålæg - Import eksport

Antal resultater

4.262 Virksomheder