• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kød og pålæg

Resultater for

Kød og pålæg - Import eksport

 1. UMIXMART

  Forenede Arabiske Emirater

  Umixmart er en leverandør af fødevarer, som har opbygget langvarige partnerskaber med deres kunder ved at levere fødevareprodukter af høj kvalitet for alle budgetter, og vi arbejder på at udvide vores marked til landene i Mellemøsten. Vores sortiment består af produkter fra landmænd i Ukraine, Brasilien og Argentina. Vi eksporterer til lande i Mellemøsten, Europa og Asien. Vores udvalg af kyllingprodukter består af: afkølede eller frosne hele kyllinger, lår, kylling uden ben (shawarma), underlår, vinger, fødder osv. De kødprodukter som vi har forberedt for vores kunder, inkluderer følgende: ribeye, bavetta, skank, nakke, culotte, flanke, skulder og mørbrad. Vi tilbyder også roastbeef, spidsbryst, afskårede dele, maver, lever og flanke. At levere sunde og næringsrige fødevarer, som fremme folks velvære, er særdeles vigtigt for vores virksomhed. Som den primære leverandør af fødevarer og drikkevarer til markedet i de Forenede Arabiske Emirater og landene i Mellemøsten, møder Umixmart kundernes voksende behov for sunde fødevarer og ingredienser. Vi samarbejder kun med fabrikker som er certificeret i henhold til de internationale standarder for forarbejdning af fødevarer. Vi leverer Halal-certificerede produkter til det muslimske marked.

 2. SAN BONO SRL

  Italien

  Virksomheden SAN BONO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, blandet kødpålæg, flæsk, Charcuterivarer og saltede varer, svinekød, engrossalg af mortadella-pølser, vakuumpakkede, coppa di testa (kødpålæg), og eksport af skinke brancherne. Den er baseret i Ponte Dell'olio, Italien.

 3. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanien

  Virksomheden CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, er en Distributør, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Ost, kalvekød, svinekød, fårekød, kød fra fjerkræ, Ost, og hamburger brancherne. Den er baseret i Sant Feliu De Guixols-Girona, Spanien.

 4. JOKO GASTRONOMIE

  Frankrig

  Virksomheden JOKO GASTRONOMIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Håndværk, gastronomiprodukt, gourmetprodukter, svinekød, viktualievarer, oksekødspålæg, charcuteri af vildt, og svinekødspålæg brancherne. Den er baseret i Lyon, Frankrig.

 5. GOLDEN MEAT SRL

  Italien

  Virksomheden GOLDEN MEAT SRL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Kød og pålæg, kvægkød, kød, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, behandling af kød, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Desenzano Del Garda, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ILCO FOOD

  Frankrig

  Virksomheden ILCO FOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Kalvekød, Slagteriaffald, svinekød, Kalvekød, Lam - slagtekød, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Rungis Cedex, Frankrig.

 2. AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL

  Italien

  Vores distributionskanal: Azienda Lecciola di Rendina Luciana, Azienda Passeri Angelo e Figli og Cooperativa Agricola Zootecnica Casa del Corto - sammensat af Agrifood Toscana og omkring en halv snes producenter i området - som er gået sammen for at stifte selskabet, Val di Paglia Alleva Srl, som er blevet forhandler af mærket Agriqualità under kode nr. 309, i overensstemmelse med Beslutning af direktion1652 i Toscana regionen af 21/03/2005, godkendt til produktion og bearbejdning.

 3. COURTIN HERVOUET

  Frankrig

 4. CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C.

  Italien

 5. HANS ADLER OHG

  Tyskland

 1. JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO

  Spanien

 2. BONSABOR

  Spanien

 1. WINDAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. FRIGORIFICO ANDINO S.A

  Chile

 3. ÁNGEL ARÉVALO

  Spanien

 4. EMBUTIDOS LEFRAMA

  Spanien

 5. POLSKAMP S.A.

  Polen

 6. NAVARRETINTO IBERICOS

  Spanien

 7. Frigorífico Karmac Spa

  Chile

 8. FRIGO

  Belgien

 1. EMBUTIDOS ELE

  Spanien

 2. VALLÉGRAIN

  Frankrig

 3. BRUGSE VLEESCENTRALE

  Belgien

 4. BISON&CO

  Belgien

 5. TER BEKE

  Belgien

 6. EMBUTIDOS HOMPANERA

  Spanien

 7. DISTRIBUCIONES DEL JAMÓN CEREZO

  Spanien

 8. KISZECZKA

  Polen

 9. JAMONES ARROYO

  Spanien

 10. DE BRUYCKER

  Belgien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kød og pålæg - Import eksport

Antal resultater

4.238 Virksomheder