• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kød og pålæg

Resultater for

Kød og pålæg - Import eksport

 1. SA CONSERVERIE DU SUD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Med over 100 års erfaring og en unik knowhow er Conserverie du Sud den største fabrikant af paté med svinekød og den eneste, der sælges i både ind- og udland. Conserverie du Sud satser på det lokale og får svinekød fra en velrenommeret leverandør, som er kendt for sit kød med kvalitetsmærket Label Rouge. Nøglerne til vores succes er: en afbalanceret smagsoplevelse og en lækker konsistens! Med en kunnen, som er nedarvet fra generation til generation, bliver produkterne fremstillet ud fra opskrifter, der følger den reneste tradition. Virksomheden er stolt af at kunne tilbyde naturlige produkter til forbrugerne. Conserverie du Sud opnåede godkendelsen IFS version 8 i 2021. IFS FOOD er en international reference, der sætter en standard for overensstemmelsen af produkter og procedurer i forhold til sikkerhed og fødevarekvalitet. Conserverie du Sud tilbyder flere produktserier: -Label Rouge: Med frilandsgrise, der giver velsmagede kød med en enestående konsistens. - ABio er garanti for en landbrugsmæssig produktionsmetode, der respekterer økosystemer og naturlige cyklusser. -VPF sikrer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Frankrig. -IGP Porc Sud-Ouest garanterer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Sydvestfrankrig.

 2. MUDRAC SRLS

  Italien

  Verified by europages badge

  Velkommen til Ipos, dit referencepunkt for ægte Made in Italy. Med dybe rødder i italienske håndværkstraditioner, er Ipos forpligtet til at bevare og fremme den autenticitet og kvalitet, som vores land har at tilbyde. Vi er et udstillingsvindue for tusindvis af små virksomheder, som med uændret kærlighed arbejder for at holde traditionel praksis i live og modstå global standardisering. Vi tilbyder et fint udvalg af gastronomiske delikatesser og kunsthåndværk, udvalgt til at garantere en unik oplevelse, der afspejler den italienske livsstil, synonymt med velvære og smag. Fra det nordlige til det sydlige Italien er hvert produkt i vores katalog udvalgt for dets historie, dets kvalitet og dets forbindelse med territoriet. Med over 4800 referencer udvides vores katalog konstant, så du kan opdage ny ekspertise og innovative kreationer hver dag. Vi er forpligtet til ikke kun at tilbyde dig produkter af enestående kvalitet, men også til at skabe en bro mellem lokale producenter og et globalt publikum, hvilket forbedrer arbejdet hos de håndværkere og producenter, der repræsenterer det bankende hjerte i Made in Italy. Slut dig til vores familie af internationale kunder og fordyb dig i luksussen ved italiensk håndværk og specialiteter. Ethvert køb fra Ipos er ikke blot en forbrugshandling, men et skridt mod bæredygtigheden af praksisser, der definerer italiensk kultur. Oplev den sande smag af Italien sammen med os,

 3. DOLY-COM DISTRIBUTIE SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Doly-Com Distributie SRL: Førende rumænsk kødproducent beliggende i Botosani, er det største slagteri for kvæg og får, og udbeningsfabrik for svin, kvæg og lam/får. Vi behandler årligt mere end 60.000 hoveder, med en ugentligt produktionskapacitet på 2.672 ton på en facilitet på 7.477, 65 kvadratmeter. Certificeret til de højeste standarder (HACCP, ISO 22000: 2018, ISO 9001: 2015, FSSC 22000, IFS og Halal) garanterer vi den højeste kvalitet af vores kødprodukter.

 4. MAX ZANDER

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAX ZANDER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den er baseret i Montcada i Reixac-Barcelona, Spanien.

 5. LES FERMIERS D'ARGOAT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LES FERMIERS D'ARGOAT, er en Engrossalg, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Kød og pålæg, Landbrug - import-eksport, landbrugsprodukter, fjerkræ, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Ploufragan, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, er en Distributør, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Ost, kalvekød, svinekød, fårekød, kød fra fjerkræ, Ost, og hamburger brancherne. Den er baseret i Sant Feliu De Guixols-Girona, Spanien.

 2. JOKO GASTRONOMIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOKO GASTRONOMIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Håndværk, gastronomiprodukt, gourmetprodukter, svinekød, viktualievarer, oksekødspålæg, charcuteri af vildt, og svinekødspålæg brancherne. Den er baseret i Lyon, Frankrig.

 3. GOLDEN MEAT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GOLDEN MEAT SRL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Kød og pålæg, kvægkød, kød, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, behandling af kød, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Desenzano Del Garda, Italien.

 4. ILCO FOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ILCO FOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Kalvekød, Slagteriaffald, svinekød, Kalvekød, Lam - slagtekød, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Rungis Cedex, Frankrig.

 5. AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL

  Italien

  Vores distributionskanal: Azienda Lecciola di Rendina Luciana, Azienda Passeri Angelo e Figli og Cooperativa Agricola Zootecnica Casa del Corto - sammensat af Agrifood Toscana og omkring en halv snes producenter i området - som er gået sammen for at stifte selskabet, Val di Paglia Alleva Srl, som er blevet forhandler af mærket Agriqualità under kode nr. 309, i overensstemmelse med Beslutning af direktion1652 i Toscana regionen af 21/03/2005, godkendt til produktion og bearbejdning.

 1. HANS ADLER OHG

  Tyskland

  Virksomheden HANS ADLER OHG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinke branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Bonndorf, Tyskland.

 2. CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C.

  Italien

  Virksomheden CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C., er en Detailsalg, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den er baseret i Marciano Della Chiana, Italien.

 1. COURTIN HERVOUET

  Frankrig

  Virksomheden COURTIN HERVOUET, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Foie gras, Kød og pålæg, Charcuterivarer og saltede varer, Foie gras, halal-godkendt, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Rungis, Frankrig.

 2. JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO

  Spanien

  Virksomheden JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den er baseret i Toral De Los Vados-León-España, Spanien.

 3. BONSABOR

  Spanien

  Virksomheden BONSABOR, er en Distributør, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den er baseret i Salamanca, Spanien.

 4. WINDAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WINDAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Salami, og Rillette brancherne. Den er baseret i Harsewinkel, Tyskland.

 5. POLSKAMP S.A.

  Polen

  Virksomheden POLSKAMP S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for frosset kød af fjerkræ, og kalkunkød brancherne. Den er baseret i Wiązowna, Polen.

 6. NAVARRETINTO IBERICOS

  Spanien

  Virksomheden NAVARRETINTO IBERICOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den er baseret i Alcobendas-Madrid, Spanien.

 7. EMBUTIDOS LEFRAMA

  Spanien

  Virksomheden EMBUTIDOS LEFRAMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Tudela (navarra), Spanien.

 8. ÁNGEL ARÉVALO

  Spanien

  Virksomheden ÁNGEL ARÉVALO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Pakhuse - køle-, Kød og pålæg, parteringsrum, Pakhuse - køle-, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 1. NIÑO MANUEL

  Spanien

  Virksomheden NIÑO MANUEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for iberisk slagterpålæg, og Iberisk skinke brancherne. Den er baseret i Aracena, Spanien.

 2. FRESH CONCEPT

  Belgien

  Virksomheden FRESH CONCEPT, er en Distributør, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, fødevareemballage, Emballage til kød, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Marcinelle, Belgien.

 3. JOSEF UND ISABELLA TEUFL GMBH

  Østrig

  Virksomheden JOSEF UND ISABELLA TEUFL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den er baseret i Ruprechtshofen, Østrig.

 4. KEURSLAGER VAN HOOF

  Belgien

  Virksomheden KEURSLAGER VAN HOOF, er en Distributør, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, fersk kød, buffeter, griller, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Mol, Belgien.

 5. FRIGO

  Belgien

  Virksomheden FRIGO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Kød og pålæg, kvægkød, og kalvekød brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 6. BUVENS

  Belgien

  Virksomheden BUVENS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Kød og pålæg, Kød og fjerkræ, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Diest, Belgien.

 7. NATURDARM IMPORT-EXPORT MOHSEN RAHMANI

  Tyskland

  Virksomheden NATURDARM IMPORT-EXPORT MOHSEN RAHMANI, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den er baseret i Sinsheim, Tyskland.

 8. CIS VAN DEN BROECK

  Belgien

  Virksomheden CIS VAN DEN BROECK, er en Multi-Category, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Kalvekød, fersk kød, kød engros, Kalvekød, og hestekød brancherne. Den er baseret i Minderhout, Belgien.

 9. PIERAGNOLI

  Italien

  Virksomheden PIERAGNOLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Ost, Kød og pålæg, Fødevarer - specialiteter, gourmetprodukter, Ost, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Vaiano-Loc. La Foresta, Italien.

 10. DISTRIBUCIONES DEL JAMÓN CEREZO

  Spanien

  Virksomheden DISTRIBUCIONES DEL JAMÓN CEREZO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis